איפה הנוער היהודי?????? לקרוא הכול..מתנחל גאה.

בעמי"אחה..

תקדישו 10 דק'.. לא יותר!!!!!

איפה הנוער היהודי?
אתה רואה אותם בכול עיר,עם הכאפיות שלהם ועם השלטים,צועקים בקולם הרם והברור,עם האידיאל והמטרה שלהם הברורים  והבלתי-מתפשרים. הסטונדנטים הערבים הצעירים מפגינים, דורשים את "פלשתין". הערבים מקדישים מזמנם וממרצם ומעצמם למען "פלשתין".
הם צועדים ונואמים ומפגינים בקמפוסים. הם מונעים בעד נציג ישראלי רשמי מלדבר באוניברסיטת קולמביה. איכפת להם. הם נותנים מעצמם למען המטרה שלהם. איזה ניגוד לעומת הצעירים היהודים, שמספרם גדול לאין-ערוך ממספר הסטודנטים הערבים בקמפוס. איזה ניגוד יש בין ההתלהבות הערבית,המסירות, הנכונות להפגין-לבין האדישות והאפאתיות היהודית,וחוסר הנכונות למחות ולהפגין ולהיות אכפתי ולתת מעצמך. הנוער היהודי של "כלום" הם אלו שמהווים את הסכנה והטרגדיה. אל נא נפחד מארגוני הנוער הקטנטנים-יהודים למען יש"ו,יהודים למען טרוצקי,יהודים למען ערפאת. כי ארגון הנוער היהודי הגדול והטרגי ביותר בארה"ב הוא-יהודים למען שום דבר.
 אנחנו משלמים את המחיר של השקר הרפורמי והקונסרווטיבי.
הרמאות התיאולוגית שכל-כולה ריקנות והערומה מכל תוכן אמיתי-שלא לדבר על כנות-תבעה את מלא המחיר: ילדינו. אלו,פקחים לאין-ערוך מהוריהם שהביאו אותם לעולם,ואחר כך הכניסו אותם ל"בית ספר דתי" ודחפו אותם לתוך ה"יהדות" של חומרנות מעוררת-בחילה(מסיבות"בר מצווה" מפוארות וחסרות טעם, פינוק ומותרות שהם כבר לא יכולים בלעדיהם)-הם,הילדים,ויתרו על החלק "היהודי" המיותר, ושמרו היטב על החלק החומרני והמתוק. הם אינם מאמינים בכלום, מלבד בעצמם ובקידום האישי שלהם. הם אינם חולמים על שום דבר גדול, חוץ מן המטרות ה"גדולות" של עצמם. ישראל;יהודים;יהדות;להיות יהודי-כול אלה הם דברים כל כך לא רלוונטיים. לצעוד למען דברים אלו? להפגין למענם? להקריב זמן,מאמצים ואת עצמם למענם? להתלהב כמו ערבי? לא, זה לא בשביל הצעיר היהודי.הוא-מתפלש בבוץ של האינטרס האישי וההנאה, כשבעיניו, השמש זורחת ושוקת רק בתוך ארבע האמות שלו. הלימודים שלו, העבודה שלו, האמביציות שלו, הבטחון האישי שלו, תוכניות ותקוותיו-כל אלו דחופים בעיניו הרבה יותר מ"פוליטיקה", כמו שהוא נוהג לקרוא למושגים היסודיים הקשורים לעם ולארץ.
והאורתודוכסים? הם טובים יותר?היה אפשר לחשוב שכך המצב. אבל ביחס למה שהיה צפוי מהם, בהתחשב בידע ובצורת החינוך שלהם, הם לא טובים יותר בכהוא-זה. הם רק אדישים יותר, לבושתם.אלו האורתודוכסים-המודרנים עם סופי-השבוע של סקי בהכשר "גלאט", עם טניס-גלאט, עם טיולי-גלאט לאיים הקריביים,ובכלל עם גרגרנות-גלאט.
הערבים יכולים לגייס אלפים,ו"שלום עכשיו" מסוגלים לזעזע את יסודות המדינה, אבל היהודים ה"טובים", הצעירים ה"לאומיים",אלה שאוהבים את הסיסמאות התקפיות של "אף שעל" ו"יד חזקה", אשר אוהבים לשמוע דרשה לוחמנית מפי הרב(לפנעי הצ'ולנט..)-אלה עסוקים מדי או אדישים מדי או עייפים מדי,מכדי לצאת ולעשות חצי ממה שהערבים עושים למען עמם..
אני רואה את הצעירים הערבים בישראל זורקים אבנים בלי פחד. תוקפים יהודים ואפילו חיילים בלי פחד. נעצרים, מוכים ונורים. והם ממשיכים. חודשים חולפים-והם ממשיכים. אני רואה את האינטנסביות שלהם, ואיפה האהבה ללא-גבול לארצם, ואיפה ואת הסיבה האידיאליסטית שלהם? הערבים  הופכים ליהודים-והם המיונים החדשים. עכשיו,לא רק הידיים הן ידי ישמעל,אלא גם הקול.
איפה קול יעקב??.?? איפה קול הנוער היהודי? ואיפה קול צעדת רגחיהם, וצעקות האידיאליזם שלהם, והנכונות לתת מעצמם? אני רואה את הערבי מנצח במלחמה, ואני חש יותר מאשר פחד.אני חש בושה על הנוער היהודי שלא היה לו  האומץ לבוא לגור בישראל,ובכך הוא היטה את הכף לטובת הערבים;על שלא חש את הכאב והזעקה של העם והמדינה;על שלא חש את החובה המוטלת עליו לתת מעצמו. אין ספק, יום יבוא והוא ישלם על כך. אבל אני ירא שעוד הרבה קודם לזה, אנחנו כאן בישראל נשלם מחיר נורא.....

זהו.. עד כאן.. תקראו,תפנימו,ותפיצו,..

הקפצה..מתנחל גאה.
דווקא לדעתי היום זה משתנה... ברוך ה'!אמא אדמה
או שאולי אני מרגישה ככה כי עברתי למקום עם חברה שונה...

בכל זאת, אני דווקא כן מרגישה שהנוער מתחיל להתעני'ין קצת יותר בנושא של ארץ ישראל - ברוך ה'. אני חושבת שההתעוררות החלה עם התפתחות מטה 'נוער למען א"י'.

ד"א: יש משפט אחד למעלה שממש מזכיר לי משהו שסבא שלי נוהג לומר...
סבא שלי, ניצול שואה בעז"ה, די פסימי בכל מה שקשור לגאולה (אי אפשר להאשים אותו; לפני המלחמה, כל הרבנים שלו אמרו שברגע האחרון יבוא המשיח. בשלב זה הנאצים ימ"ש הכניסו אותם לתאי הגזים). וכשמזכירים את הנושא הוא תמיד אומר "המשיח?? הוא כבר הגיע! רק פשוט הגיע לצד השני- לערבים..."
סתם נזכרתי בזה כשקראתי את המשפט: "הערבים הופכים ליהודים-והם הציונים החדשים".

לסיום: אם כבר הזכרתי את נוער למען א"י- מי מתכוון לבוא לצעדה מאדורים לנגוהות???
שאלה:אמא אדמה
מאיפה המאמר?

"...אמר רבי חנינא כל האומר דבר בשם אומרו מביא גאולה לעולם..."
(מצחיק שדווקא כשמצטטים את המשפט הזה, בדרך כלל לא מצטטים את ההתחלה: "אמר רבי..." )
אפשר תמצית..???באמת אני רוצה ליקרוא...חב"דניקית
אבל מידי ארוך.....
של הרב מאיר כהנא(מה ניבהלתם?) הי"ד...מתנחל גאה.
ואני עדיין לא ברמה של לתמצת את דבריו...
ו....מתנחל גאה.
לא מספיק נוער.. זה הרבה מנוער יהודה ושומרון.. איפה הנוער היהודי של נתניה,פ"ת,חיפה,וכו'???????????????????????????
תתפלא!אמא אדמה
יש הרבה מאוד אנשים מהערים שיוצאים לפעילויות!

ידוע לי לדוגמא על עיר מסוי'ימת שיצאו ממנה לפחות חמישה אוטובוסים מפוצצים באנשים לעלי'ה האחרונה לחומש (לא כולל המשפחות שיצאו במכונית פרטית)!

כנראה שלא שמים לב אליהם כי מצפים אולי שיראו 'ממלכתים' או בסגנון 'עירוניסטי'...

חוץ מזה, מניסיון, מתעני'ינים בדרך כלל באולפנא / בישיבה בה לומדים ופחות במקום מגורים. זאת מכיוון שהמוסד מעיד בדרך כלל יותר על האישיות... לכן לא שמים לב שבאים גם עירוניסטים לפעילויות!

למרות כל זאת, אני לא רוצה שישתמע מדברי שהכל בסדר. יש עוד מה לתקן. והרבה. (בעני'ין כמות הנוער שיוצא לפעילויות)
מסכימה עם 'קנאית לקב"ה'רעות =)
אני יכולה להגיד שמפ"ת דוקא יוצאים הרבה בדברים מסוג זה (העליה לחומש, נטיעות ביצהר..)
תודה רבה - שכוי'יח!אמא אדמה
ואני לא חושבת שמישהו נבהל...
לא פשוט כולם שומעים הרב "כהנא" ניבהלים..מתנחל גאה.
יענתו קיצונים וכו'...
אחלה..!!ממה יפה...קראתיך
כל-הכבוד!![=
תודה(=... את מוזמנת להפיץץ...כנ"ל..מתנחל גאה.
**ממשקראתיך
סחטיין על המאמר..חמסית
וסחטיין עוד יותר על המאמץ להקליד אותו..
<ד"א- בתור 'האומר דבר בשם אומרו' ניראלי שהיית צריך לכתוב בהודעה הפותחת שזה של הרב כהנא הי"ד. אע, ואפאחד לא ניבהל אולי אנשים שלא מאמינים בדרכו בפוליטיקה קצת מסתייגים, כי הם לא צועדים לפי דרכו.>

בקשר לתוכנו של המאמר- זה ברור. תיראו את הנוער הלא-דתי של העם שלנו. הרוב הכמעט מוחלט שלהם, <צריך להיזהר מלהכליל> מחוסרי אידיאלים לחלוטין, שלא נדבר על מעשים למען עמ"י.
אני חושבת שבציבור שלנו, בתק' הגירוש הייתי *ממש* הקרבה מצד הנוער, <ואנ'לא רוצה שנפתח דיון אם הצורת מאבק בגוש הייתה טובה או לא> אבל אחרי הגירוש פיתאום הייתה ירידה מטורפת במסירות נפש הכללית של הציבור. אני רואה את זה בצורה ימיומית. אני מחפשת בנות לדוכן של פולארד, לא משהו מורכב, שעתיים ביום רגיל. מתוך 400 בנות אולפנה השגתי רק 2. ועברתי אחת אחת. לאנשים אין כוח יותר. ובהחלט צריך התעוררות.

אנאערף, אחלה מאמר. החכמנו. תודה

<ואה עדיין חייב לנו איזה מאמר שהזכרת בשולי איזה שהוא דיון נשכח>
על???........... תגידי אני יעלה..מתנחל גאה.
ונכון.. פספסתי.. אני ידבר אם משה..מתנחל גאה.
אהה.חמסיתאחרונה
רק השניה הבנתי שזה אותו אחד..
כי יותר לא עיינתי בשירשור ההוא.. רק השניה שחיפשתי את הנושא עליו אתה חייב לנו מאמר, גיליתי שזה אותו אחד..
תודה, בכל אופן.
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך