שלום חבר'לך, יש לי שאלה חשובה שמעסיק אותי הרבה זמן שאלתי אותה כבר בפורום אחר של חב"ד ועוד לא זכיתי לקבל תשובה.
ב"ה התחלתי ללמוד כל מיני דברים של חב"ד.
אני מבין שמתאריך ג' בתמוז ה' תשנ"ד הרבי נעלם מעיננו, אני יודע שזה דבר שלמראית עין נראה כאילו הוא נפטר אבל איך שאני הבנתי מכל מיני דברים שאני קראתי אז זה בעצם נסיון.
ראיתי שכתוב שהרבי עוד קודם אמר שיהיה נסיון כה וראיתי שהרבי אמר שהוא הדור האחרון של הגלות והדור הראשון של הגאולה ושבדור שלו אז לא יהיה אפילו הסתלקות כמו שהיתה לאדמורים האחרונים (אני קורא לא רק מזרם אחד - ראיתי שיש רבנים מחב"ד שחושבים שהרבי טעה בזה אבל בהסתכלות הכללית שלי אני מרגיש יותר קרוב מבחינתי לדעות ההפכיות - והאמת והשלום אהבו).
אבל אני חושב שלפי כול החב"דניקים בעזרת השם בסוף הרבי כן יתגלה (ואיך שאני הבנתי את הדברים שקראתי - אז לה לא יהיה תחית המתים כמו אצל כל הצדיקים כי הרבי אומר שאצלו זה שונה מאשר בדורות הקודמים)
השאלה שלי היא: איך הרבי יראה כשהוא יתגלה?
ראיתי תמונות של הרבי מגיל שלוש, מגיל שלושים, מגיל חמישים, מגיל שבעים ומגיל תשעים - האם הרבי יתגלה ויראה בדיוק כמו שהוא היה בג' תמוז תשנ"ד? האם הוא יראה יותר צעיר? האם יראה שהוא המשיך כביכול להזדקן והוא יראה בערך בן מאה וחמש (בהנחה שבעזרת השם הוא יתגלה כרגע?)
אני יודע שזו נשמעת שאלה קצת מוזרה ובכל זאת זה חשוב לי לדעת כי נראה לי שיש לזה השלכות מאוד חשובות..
בתודה רבה מראש.