עזרה...אנונימי (פותח)

יש מישהו שאני ממש אוהבת , (בגלל האופי והיופי) והוא  יודע את זה ולא כאילו לא מתייחס.

מה לעשות?

להמשיך לנדנד לו או לעזוב אותו???????????????????????

תודה!!!

תסתכלי בשירשור למטה.ישי ויזנר
הצעה אישית...[:HoDi
אלל תכתבבי בפורום הזה דברים על בנים!!!!! הם אל יעזרו לך למצוא פיתרון הם פשוט יגידו לך כמה שזה לא טוב.. תכתבי בחברים מקשיבים..[ואני לא מזלזלת שלא תבינו לא נכון..]

ועכשיו בקשר לבן...
אם את רואה שהוא לא מתיחס זה אולי כי הוא לא רוצה קשר עם בנות או שאולי הוא אוהב מישי אחרת.. נסי להבין אותו..
רגע, זה כן טוב?....דובלה
אם הוא היה רוצה, מילא. אבל אולי מישהו יסביר לי מה טוב בלהתעקש על מישהו שבכלל לא מעוניין בקשר? ואם בסוף הוא "יעשה לך טובה" ויתן לך חיוך מאולץ כל פעם שתפני אליו, תהיי מבסוטה??

צריך להבין, שלא כל מי שנראה נחמד וטוב זה אומר שצריך להיות קשר. יש המון בנים מקסימים וכן בנות, וזה לא אומר שכולם צריכים להיות בקשר עם כולם...
נראלימכאל 2 3
בחסדי אבאלה

נראלי שלהמשיך לנדנד לו אבל לא יותר מתי שהוא לו יצחק אלך בסוף (שלא תציא מיזה טיפשה)

בהצלחה

(זה מה שאני חושב זה לא בטוח שזה נכון)

חחחח קראימיטל
מנסיון...

תלוי איזה סוג בנאדם הוא...

יש אחד שאם תנדנדי לו יכול להיות שהוא יחשוב שאת קרציה וינסה להתרחק ממך

ויש אחד שאם תנדנדי לו בסוף הוא יקלוט שאולי גם הוא אוהב אותך והוא ינסה להתקרב אליך...

יכול להיות שיצא מזה משו

אבל אם את תנדנדי יותר מדי זה לא יהיה טוב

אולי נגיד אם יש לך אותו באייסי או במסנ' אל תקפצי כל פעם שהוא מתחבר.. חכי כמה דקות ואז שלחי לו: "ממצב" נגיד...

אני עשיתי את זה פעם והוא חסם אותי בסוף...

טוב

אהה ואם יהיה לך אומץ קחי אותו לשיחה... כאילו תדברי עליכם כזה.. ותשאלי אותו מה הוא מרגיש כלפייך...

אם את רואה שלא נוח לו תעזבי וזהו ותתפללי שיקרה משו אבל אם נוח לו אז תנסי לרכך אותו כמה שיותר...

יכול להיות שהוא אוהב אותך אבל הוא מפחד ממשהו...

יאללה ביי עפתי מקווה שעזרתי!!

אל- תהיי- פ'גרת!!!אנונימי (פותח)
באמת באמת מכל הלב- עזבי ת'עניין, לא יאה לבחורה לרדוף אחרי בחור! הוא לא מעוניין- שלום ולהתראות! אני בטוחה שלא תרצי להיות עם מישהו שנמצא איתך רק מתוך הרגשת המחוייבות... תשתלטי על הרגש, זה קורה לכל אחד בגילינו ואל תרגישי שהסיפור שלך שונה מהאחרים... כדאי לך להקשיב לי- ואם לא, אז בהצלחה... ואם כן- אין עלייך אחות שלו!!!!!!!!! =)
אז זהו,אנונימי (פותח)

שפעם נראלי שהוא כן אוהב אותי,
ופעם אחרת לא... אז אני לא יודעת מה לחשוב!!!
אדם מדבר מהרהורי ליבומשה
את דלוקה עליו, ולכן יש לך סיבה לחשוב שגם הוא דלוק עלייך, גם אם אין לזה בסיס ואחיזה במציאות.

בכל מקרה - מתייחס - מתייחס. לא מתייחס - מה לעשות. אי אפשר לכפות את זה על הבן אדם.
אם הוא "אוהב" אותך- שהוא ירדוף אחרייך.ישי ויזנר
את לא צריכה לרדוף אחריו. פשוט חבל לך. זה רק יוריד את הערך שלך בעיניו.
תחשביאנונימי (פותח)
תחשבי לבד אם נראה לך שבכלל הוא יסתכל עלייך או לא!
נשמה שלי!*מוריה*אחרונה
אל תעשי את זה לעצמך!!!! אל תכניסי את עצמך למערכת יחסים כזאת ! והכי חשוב לי שלא תצאי פגועה מכל העסק הזה.
בנים יכולים להיות מגעילים לפעמים רק בגלל האגו שלהם.
שמעי הייתה לי חברה שגם אהבה איזה מישהו והוא ידע את זה והוא שיחק ברגשות שלה.
יום אחד היא התקשרה אלי בוכה כי היא גילתה שהוא אוהב מישהי אחרת...
שמעי לי אל תראי לו שאת אוהב אותו תשדלי להימנע מלדבר איתו להחליף מבטים וכו'
אין לי מושג בת כמה את אבל נראה לי שאת בסיבות הגילאים 14-18 משהו כזה.(?)
זה לא הגיל עכשיו להכיר בנים, זה לא בשבילך תחכי לגיל המתאים. זה יגיע בעז"ה. כדאי לך לשמור על העוצמות האדירות שלך למי שבאמת מגיע לו וזה בעלך בעז"ה!
שמרי על התמימות שלך, תבני את עצמך אל תשקיעי את כל כולך בחבר כי זה לא יוביל אותך לשום מקום וזה יכול אפילו לדרדר אותך...
זה לא שווה את זה!
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך