זה שיייא השופך!!!!!! אנשים שם כאלה דפוקים!!!!!
(אני ניסיתי להביא את הקישור של האתר,אבל לא הלך לי, אז העתקתי את העצומה לפה...)
עצומה נגד "חחח" 
מאת: Yuvalenkoו 01/10/03 | 14:01
אנשים יקרים (וזה אומר שאני פונה לאלה שעולים יותר מ2 שקל...),
התופעה הידועה ביותר באינטרנט כיום, ואולי אחת מהמעצבנות ביותר, ואף הצבועות ביותר, הינה תופעת ה"חח". תופעת החח מופיעה ברוב השיחות שלנו וברוב הפורומים באינטרנט, כמעט בכל מקום. כאשר מישהו אומר משו מצחיק, בדיחה, הלצה, הומור קל, ואף סאטירה על המצב, תמיד ישרשרו אליו עשרות הודעות של "חח", והנ"ל לפעמים לא מבין אם פשוט הסיפור כל כך משעמם שאנשים נרדמו להם על האות ח' במקלדת, או שמא הם מנקים את גרונם בפומבי.
לתופעה הנוראית הזאת, ההולכת וגדלה בכל יום, ישנם השלכות הרון אסון על חיינו - כאשר אנו מדברים עם חברינו ובא לנו לצחוק, אין אנו צוחקים עוד כבעבר, הצחוק הפיזי הבסיסי, מהבטן, מהריאות, שגורם לנו לאבד את ההכרה מחוס נשימה. כיום, אנו נוטים לרוב לצחוק את צחוק ה"חח", ובכך להישמע עוד יותר מצחיקים בפני אלה העומדים מולינו, שלא לדבר על כך שחברינו תוהים כלל ועיקר אם ההנאה שלנו מהבדיחה היא אכן אותנטית.
לאחרונה נתקלנו בהרחבת התופעה ובהתפתחותה. יש המכנים אותה - אבולוציה של ה"חח". ניתן לגלות בשיחות רבות את תופעת ה"חיחי" ואף את תופעת ה"חהחה" (לעיתים עם רווח, ולעיתים ללא). בנוסף, אני אישית נתקלתי בתופעה בה משנים את האות הראשונה לאות אחרת, כגון תופעת ה"טחח" ותופעת ה"פחח". וישנם עוד גרסאות רבות, המתרבות עם הזמן.
רבותיי, הזמן הולך ואוזל לנו. הרי אין אנו רוצים להגיע למצב בו קומיקאי יעמוד על במה ויספר בדיחה, וכל מה שהוא ישמע בתגובה מהקהל יהיה "גיחי גיחי" (להלן - תופעת ה"גיחי"). אנו צריכים לעצור את התופעה הזאת בעודה באיבה!! זוהי עצומה רצינית ביותר. אנא - חתמו על העצומה נגד "חח", והשתתפו נא בעצרת שתתקיים בח' בתשרי, בשעה 8 בערב.
תודה. מאגף הגביה.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח