רעיון למסיבת סופשנהשובל אור

אני מחפשת רעיון למסיבת סיום (אני עושה במועדונית רווחה) ולמתנת פרדה לכל ילד (כדאי להתחשב בעובדה שתקציבי דל..).

בנתיים עלה לי רעיון להכין למסיבה מצגת של חוויות שעברנו השנה (עם תמונות וכו') אבל גם צריך תוכנית מעניינת, ולזה אין לי רעיונות..

אשמח לעזרתו של כל מישהו שעולה לו רעיון.

גם אני צריכה עזרה בנושא...אנונימי (פותח)
ת'אמת שגם אני צריכה רעיון למסיבת פרידה ולמתנות ככה שאם יש למישהי אני ממש אשמח...
אני עושה בכפר ילדים...
ולא בא לי על מתנות עם תמונות לדעתי האישית בלבד זה נדוש ... (האישית בלבד!!!)
אני דווקא חושבת שהמתנה חייבת להיות עם תמונהשובל אור
כי רק ככה יזכרו אותי ממש. יש המון מתנות שאפשר לשלב בהן תמונה, למשל חברה שלי מתכוונת לעשות חולצות מודפסות עם תמונה שלה ושל כל אחד מהילדים, ולדעתי זה רעיון מעולה כי גם ככה הילדים האלה מחוסרי בגדים, אבל הבעיה היא שזה עסק די יקר (15 ש"ח לחולצה כפול 15 ילדים) והבת שרות שאיתי לא מוכנה לממן אפילו לא חצי..

בכל אופן לגבי מתנה ברור לי שזה ישלב משהו עם תמונה, רק השאלה מה..

לגבי תוכנית למסיבת סופשנה, אני לגמרי חסרת רעיונות.. אני צריכה גם להכין תוכנית מיוחדת עבור הילדים שעוזבים את המועדונית שנה הבאה, אז אני אשמח גם להתייחסות לזה..
שיר רקע יכול להספיקמשה
שיר קטן, ועליו תמונות עם או בלי טקסטים קטנים ונחמדים עם תיאור הומוריסטי של התמונה.

יכול להיות יעיל. בהחלט.
אני גם מסיימת שרות במועדונית רווחה,טל
ואני אגיד לך מה אני חושבת לעשות להם:
@טרבוקות.לקנות לכל ילד טרבוקה(יש את זה בשוק ב5 שקל בערך לאחת) ואני מצרפת לזה קטע פרדה קטן..פשוט אצלינו זה נחשב למתנה שיא השמושית כי הילדים ממש אוהבים לתופף..
או-@כוסות ממתקים-לקנות כוסות חרסינה פשוטות,ולרשום על כל כוס בטוליפ את השם של הילד והקדשה ממך,ולמלא בממתקים מכל הבא ליד(לפי התקציב שלך..)לעטוף בצלופן וסרט ולהביא להם.זה ממש מכובד וחגיגי וגם מזכרת יפה..
בהצלחה!!
ת'אמת החלטתי כבר על מתנה...שובל אוראחרונה
אבל היא דורשת חתיכת השקעה, ואני צריכה לעשות הכל עד יום ג' הקרוב! אני מתחילה לחשוב על כיוון של להביא להם את זה בסוף הקייטנה (ביולי המועדונית פועלת במתכונת של קייטנה אצלנו)
מה שאני הולכת לעשות זה פרח גדול שבתוכו תמונה שלי ושל כל ילד, הפרח מוצמד לשיפוד שתקוע בתוך כד.

מה אתם הולכים לעשות במסיבת סיום.. עכשיו עם זה אני שוברת ת'ראש.. יש לנו תוכנית אבל אני מרגישה שחלק מהפעילויות לא מספיק מלוטשות... אני אשמח לשמוע על מה שאתם עושים..
שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך