פרצופה האמיתי של מועצת י"ש(ע)יהודי מא"י

ביטחון

י"ז סיון תשס"ז, 03 יוני 07 
פרסום ראשון: 03/06/07, 17:41

מועצת יש"ע מצדיעה לאלוף יאיר נווה

במועצת יש"ע מודים לאלוף פיקוד המרכז היוצא, יאיר נווה, ואומרים כי על אף חילוקי הדעות הקשים הם מצדיעים על הישיגיו הביטחוניים.
אורנית עצר

חברי מועצת יש"ע אמרו כי הם מודים לאלוף יאיר נווה שפרש היום מתפקידו על שנתיים של פעילות אינטנסיבית של מלחמה יום יומית בטרור ומתן תחושת ביטחון לתושבים ביהודה ושומרון. לדבריהם, פיקוד מרכז בפיקודו של נווה הוכיח שאפשר לנצח את הטרור וחיילי צה"ל מנצחים אותו מדי יום ביומו.

"למרות חילוקי הדעות הקשים בנושאים ההתיישבותיים אנו מצדיעים לו על ההישגים הבטחוניים ומאחלים למחליפו האלוף גדי שמני בהצלחה רבה", אמרו.

27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000><embed src='http://194.90.181.246/banners-he/250x170_2.swf?alink1=http://click.inn.co.il/phpAdsNew/adclick.php%3Fbannerid=113%26zoneid=17%26source=%26dest=http%3A%2F%2Fwww.2become1.co.il%2Fdefault.aspx%3Fwebsite%3Da7homeu&atar1=_blank' quality=high wmode='transparent' width='250' height='170' type='application/x-shockwave-flash' pluginspace='http://www.adobe.com/go/getflashplayer' allowScriptAccess='always'></embed>

יש לציין כי בציבור המתיישבים ביהודה ובשומרון ישנם רבים ששמו של אלוף יאיר נווה מתקשר אסוציאטיבית לאירועים האלימים בעמונה שלאחריהם צוטט נווה כמי שהורה לשוטרים להשתמש בכל האמצעים שברשותם על מנת לטפל בהפרת הסדר.

בטקס חגיגי שהתקיים הבוקר בפיקוד המרכז החליף האלוף גדי שמני את האלוף יאיר נווה בתפקיד אלוף פיקוד המרכז. שמני מחליף את נווה לאחר שזה הודיע לפני מספר שבועות על תאריך סופי לפרישה. אלוף פיקוד המרכז היוצא, יאיר נווה, הודה בדברי הפרידה לראשי יש"ע על שיתוף הפעולה הפורה לאורך זמן כהונתו, והבהיר כי מלחמתנו באויבינו חייבת להימשך. "מלחמה לישראל בחמאס ובעמלק מדור דור", אמר נווה.

"זו חלקת ארץ עליה לחמו דורות רבים. זו חלקת מולדת עליה חלוקים אידיאולוגית חלקים נרחבים מעם ישראל. הישראלים החיים ביש"ע זכאים, כמו בעורף המדינה, לחיות חיי ביטחון ושלווה", דברי נווה.

מעניין...החיפושית
מעניין? אולי, אבל גם ...יהודי מא"י
מראה עד כמה זו 'אותה הגברת בשינוי האדרת'.
צדיק אחד בסדוםיהודי מא"יאחרונה
לשם: אפרוש אם לא תבוטל ההצדעה לנווה
אל"מ משה לשם (שנית גמלא לא תיפול) מזהיר: אפרוש מהנהלת יש"ע המתחדשת אם לא תבוטל ההצדעה ליאיר נווה .
חגית רוטנברג

אל"מ במיל' משה לשם, חבר הנהלת מליאת יש"ע המתחדשת ואיש תנועת 'שנית גמלא לא תיפול', הודיע היום לחברי מועצת יש"ע הוותיקה כי בכוונתו לפרוש מחברותו במליאה המתחדשת, במידה ולא יחזרו בהם חברי המועצה הוותיקה מדברי ההצדעה לאלוף הפורש יאיר נווה, שפורסמו באתר ערוץ 7. לשם הציב אולטימטום לפיו אם עד היום (ב') בערב לא תתפרסם הודעה בה יחזרו בהם אנשי יש"ע מההצדעה, יחדל מחברותו במועצה, דבר שיתבטא כבר מחר, בהיעדרותו מישיבת ההנהלה המורחבת של יש"ע המתחדשת שאמורה להתקיים בשדרות.

ביום א' אמרו חברי מועצת יש"ע כי הם מודים לאלוף יאיר נווה שפרש מתפקידו על שנתיים של פעילות אינטנסיבית, של מלחמה יום יומית בטרור ומתן תחושת ביטחון לתושבים ביהודה ושומרון. לדבריהם, פיקוד מרכז בפיקודו של נווה הוכיח שאפשר לנצח את הטרור וחיילי צה"ל מנצחים אותו מדי יום ביומו.

"למרות חילוקי הדעות הקשים בנושאים ההתיישבותיים אנו מצדיעים לו על ההישגים הבטחוניים ומאחלים למחליפו האלוף גדי שמני בהצלחה רבה", אמרו.

לשם וחברים נוספים במליאה המתחדשת הביעו זעם ומורת רוח לנוכח הפרסום, שלדברי לשם נוסח ופורסם על דעתם של שלושה אנשים בלבד, חברי מועצת יש"ע היוצאת: בנצי ליברמן, מתניה שפירא וזמביש. לשם מסר לעיתון 'בשבע' כי הוא וחברים נוספים במועצה אינם מצדיעים כלל לאלוף נווה שאחראי למעשים חמורים נגד ההתיישבות, ובראשם הפינוי האלים בעמונה. "אני וחברים נוספים הבענו מורת רוח קשה מאוד מהעובדה שימי יש"ע העליזים, בהם החליטו שלושה אנשים בשביל כל המועצה, ממשיכים גם היום. העברתי מסר למנכ"ל הנוכחי של מועצת יש"ע, מתניה שפירא, שבמידה והצדעה זו לא תשונה עד הערב, ויוודע שרק בנצי, זמביש ומתניה הם היחידים שהחליטו על ההצדעה הזו, אסיק את מסקנותיי ואבין שאין לי מה לעשות איתם במועצה".

לשם זועם בעיקר על כך שחברי המועצה הוותיקה עוקפים את ההנהלה החדשה, ומקבלים החלטות על דעת עצמם כבעבר: "הם חוזרים בדיוק על אותה טכניקת קבלת החלטות ישנה, לפיה שלושה אנשים מחליטים בשביל כולם בלי לשאול, וזה בדיוק הסגנון שאנו מנסים לתקן בהקמת המועצה החדשה", הוא אומר.

פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך