אוףףף נמאס לייייאנונימי (פותח)

אני שונאתת את עצמי!!!!!!! החיים שלי דפוקים!!!!!

אני כל הזמן רבה עם ההורים שלי וזה כבר נמאססס... ואני אפילו שונאתת אותםם!!! נמאס ליי מהםם!!! ואני יודעת שהם גם שונאים אותי[הם לא אומרים לי את זה.. אבל ככה אני מרגישה..] ואני לא יודעתת מה לעשותת.. אני פשוט מתעלמת מהם... אני מרגישה דפוקק עם עצמי.. אני מרגישה שאני הילדה הכי קטנההה בעולם[אני בת 15וחצי] ... פשוט לא בוגרת ותינוקת ומפגרת!!!!....אני כבר הרבה פעמים חשבתי להתקשר לאיזהשהו מקום שימצאו לי בית אחר.. הכי חשוב להם זה הלימודים שלי.. ועלק חשוב, זה בדיוק כדי שאני לא יעשה להם בושות.. אם נגיד אני לא באה יום אחד לביצפר.. וואי וואי וואי.. נדפקתי אין!!! הם בכלל לא מתיחסים אלי.. רק שאני פתאום מתעצבנת אז הם נזכרים להתייחס ולהגיד כמה שהם אוהבים אותי.. אבל אני לא עד כדי כך תמימה..  ודיי נמאסס לייי אני רוצהה לברוחח אבל אין לי לאןן.. אם היה לי כבר מזמן לא הייתי נשארת בבית הדפוקק הזהה.. גם את אחים שלי אני לא סובלת.. הם כאלה צבועיםם!! כולםםם!!!!!!! ואין לי למי לספר את זה.. אםילו חברה טובה אין לי!!! יש לי אבל זה הכל שקר אחד גדול.. ואני כל החיים רבה עם חברות.. ובאמת שאין לי חברות אמיתיות... ואוףףף נמאסס ליייי.. בא לי למותתתתתת!!!

ב'קשהה תעזרוו לייי...

אמ... עזרה~-~ מה אומרים במצב כזה????מיטל
אממ...צביקה
שמעי,אם את כל הזמן רבה,עם המשפחה,עם האחים ועם החברות(וגם עם עצמך..)..אולי יש כאן בעיה שלך,אולי את מתרגזת מהר מדי,חשדנית,בקיצור..לברוח זה לא פיתרון,כי התכונות שלך-בורחות איתך.

אני מאמין שההורים שלך באמת אוהבים אותך,אולי הם לא באים ומראים לך את זה,אולי הם חושבים שהם יהיו הורים יותר טוביםן ותקשיבי להם אם ישחקו אותה "קשוחים",אבל אל תחשבי שהם לא אוהבים אותך.(ניסית לדבר איתם על זה?)

תנסי להיות יותר נחמדה,במקום לחכות שאחרים יתחילו להיות נחמדים אלייך,אנשים מתחברים לאנשים נחמדים,שכיף להיות איתם.
תאמיני בעצמך שאת מסוגלת,כל שינוי שאתה מנסה לעשות בעצמך,לוקח זמן,אפילו כמה שנים.

אני מקווה שעזרתי,בכל אופן אני מאוד מצטער אם פגעתי או משהו,קשה לעזור כשכל מה שאתה יודע זה הודעה בפורום.
תקשיב...אנונימי (פותח)
ניסיתי לדבר איתם פוווללללל פעמים על זה אבל כל הפעם הם אומרים את אותו דבררר... אווףף בכלל אני שונאת את עצמי... אני עושה דברים שאם ההורים שלי יגלו... ואני לא יודעת מה לעשות כי בטוח הם יגלו את זה מתישהוו... ונמאסס לייי...

ואל תדאג.. לא פגעת..
מזדהה חלקית עםפלספנית
החצי הראשון של המשפט הראשון בהודעה הראשונה
הפילסוף יצא מוצלח הפעם... סתם,דובלה
מקווה שלא פגעתי.

ולעצם העניין, מישי, כמו שאומר צביקה, לברוח זה לא הבעיה. לפי הערכת מצב, זה נראה שזו בעיה שתלך איתך לכל מקום.

צריך להתמודד איתה. איך? תנסי - אפילו רק בשביל הניסוי - לכמה ימים בודדים, להיות נחמדה מאוד לכולם. גם לאלו שמרגיזים, להתאפק לא להתעצבן. גם כשההורים מעצבנים (או שכך זה נדמה), להתאפק בכוח ולכבד אותם. בקיצור, להיות נחמדה גם למי שלא מגיע לו, לדעתך. תבדקי האם היחס של הסביבה ישתנה כלפייך.

ובכל אופן שהוא, אל תשנאי את עצמך בגלל אחרים. הם לא שווים את זה. תעריכי את עצמך, את יודעת את המעלות שלך, גם אם אחרים לא יודעים. ואני חושב שהם דווקא כן יודעים, אבל זה עניין של יחס, ובשביל לגלות את זה תעשי את ה"ניסוי" שהזכרתי.

ואני גם חושב שההורים שלך מאוד אוהבים אותך, ואולי הם קשוחים לפעמים כי הם חושבים שזה טוב בשבילך?
די, המצב יכול להשתנות לחלוטין. תלוי בך. תעשי משהו בשביל זה, תהיי אופטימית יותר, תשתדלי להיות חביבה לכולם וגם לעצמך, ואז גם החברות יגיעו.
כרגיל... שלי תמיד מוצלחים...פלספנית
למה??תפוזה 1
אופס.. זה כתגובה לפלספנית.תפוזה 1
עזבי...עדיף שלא תביניארטיק
באמת עדיף... "שלא תדעי מצרות"...פלספנית
איך?אנונימי (פותח)
איך אנשים פה אמורים לעזור לך בידיוק? למצוא לך בית אחר?חוץ מזה שלכולם יש בעיות יש כאלה שינסו לצאת מזה ויש כאלה שמחפשים עוד
תפתחחו לכל מי שיש בעיה עם ההוריםמיסטר דום
תקישבו גם אני הייתי ככה אם לא יותר גרוע לי הם אמרו שהם שונאים אותי ושאני עושה להם בושות והייתי רב איתם על בסיס יומיומי וגם אני חשבתי שאם מישו יאמץ אותי זה יהיה יותר טוב ....וב"ה זה הפסיק כי הלכנו למטפל מדההים!!!!שעזר לי ונתן לי טיפים..

אל תיכנסי לדיכאון בגלל אפחד!!!אפחד לא שווה את זה!!

1) תתחילי לשמוע למה שהם רוצים כי אם הם רוצים שתלמדי זה לטובתך!!!!

2)ההורים לא משנה באיזה מצב את תמי תשארי הילדה שלהם והם יאהבו אותך....ואם את צריכה שיגידו לך יותר תדברי איתם רציני תבואי אליהם יום אחד ותגידי אני רוצה לדבר ותדברו שפכו הכוול במה את ורצה שהם ישתנו והם במה את תשתני..

3)את יכולה לפנות ליעוץ ליועץ בית הספר זה ממש עוזר..

4)אל תתחצפי לא משנה בכל מקרה ובכל מצב הם ההורים שלך את חייבת לכבד אותם

5)?תיזכרו שאת עצבנית זה עונש בשביל עצמך

6)תישתני את קודם כי אין בנאדם שלא צריך להשתנות ותיראי איך הכול משתנה

7) הכי ח-ש-ו-ב!!!! תיקחי הככככוווול בפרופורציות!!!
וגם...מיסטר דום
אין כמו הבית...

תלכי לניסיון לגור אצל מישו אחר ותראי איך זה מבאס לגור שם

תראי כמה תתגעגעי להורים ולאחים שלך כי ברגע שחסר לך משו את מרגישה בחסרונו ואת אוהבת וחולה על ההורים והאחים שלך אפילו אם את לא מודה בזה!!

מקווה שעזרתי
נהדר לקרוא את זה ממך,מיסטר דום !יונה
כל הכבוד ! יישר כח !
מצטרף לדברי יונה..דובלה
מיסטר דום אומר את זה מניסיון, והוא יודע מה הוא אומר..

ותודה, מיסטר דום, שסוף סוף עדכנת אותנו בסוף הטוב של הסיפור שלך!!
חחחח...מיסטר דום
שמח שעזרתי....
וגם כדאי ש....מיסטר דום
תעשי עם עצמך חשבון נפש...תבדק ימה הבעיה העצמית שלך במה את צריכה להשתפר... תהיי את טובה...זה הכי חשוב אם אחרים לא טובים תהיי את טובה!
תפני לחברים מקשיבים. פה זה רק ילדים\נוער,מתנחל גאה.
בחסדי אבאלהבהמכאל 2 3
אחותימכאל 2 3
בחסדי אבאלה

אחותי

אני בטוח שיש לך נקודות טובות

תחפשי באצמך את הנקודה הטובה אני בטוח שיש דקה ביום שאת

לא כועסת

וכדי גם לדבר אם ה' אבילו לומר לו אבא או אצילו..... או די........ וכו'

שיהיה לך ב"הצלחה!*מוריה*
גם לי היו תקופות שאני הייתי שונאת את עצמי במיוחד שהייתי בדכאון...
אז אני באמת מבינה על מה את מדברת...
אבל כמו שאמרו פה כדאי לראות בעצמך נקודות חיוביות ואני בטוחה שתמצאי בעצמך.
הרבה פעמים (לדעתי) אדם לא אוהב את עצמו כי הוא לא מכיר את עצמו מספיק ,תחשבי על עצמך, על התכונות הטובות שבך. אל תפלי לעצת יצר הרע שתמיד תמיד יגרום לך לראות את הרע שבעצמך.
את אדם מקסים!!! וה' אוהב אותך!!!! את חכמה וכשרונית ויש עליך המון!!!
תשנני לעצמך את התכונות הטובות שבך. אח"כ כשתתחילי לאהוב את עצמך יותר. כדאי לך לעשות רשימה של הדברים שאת צריכה להשתפר ותתחילי לעבוד על זה. אני בטוחה שבעז"ה תצליחי! ותראי שהמצב יהיה הרבה יותר טוב!
ותמיד תמיד אפשר לפנות לאבא שבשמיים ! מנסיון הוא תמיד מקשיב!
יקרה, ב"הצלחה ותזכרי ה' אוהב אותך תמיד!
עצה קטנה:לאלו'ש=]
בחיים ההורים שלך לא ישנאו אותך!! אולי את חושבת ככה..
תקשיבי..יעל(י)
בע"ה
דבר ראשון,זוהי צרת רבים!!
אל תבהלי כ"כ..
עוד מעט תגמרי את הגיל הזה,
ותראי כמה שהוא היה טוב...
תמיד כשאדם נמצא בתוך צרה,
הוא לא רואה את הטוב ואת עזרת ה'..

זה ישמע אולי "יוכנע",
אבל תפני לקב"ה..
תדברי איתו (לא,אני לא קשורה לחסידות),
תבקשי ממנו עזרה!!

ב"הצלחה רבה רבה!
לפי מה שאני ;קורה אתם ממש צריכים את ברסלבמכאל 2 3
ב"ה

עבודת הנקודות טובות וכו'
ואני אשלים אותך..יעל(י)
בע"ה
אתם צריכים לשמוע שירים של אודי דוידי...
גם תתחילו לשמוע שירים שמחים אבאאאאאאאאאמכאל 2 3
חחחתפוזה 1
בס"ד

יש לנו פה ממש ברסלבר!
..מכאל 2 3
ב"ה

רבנו אמר שיהיה זמן שבכול העולם לא יהיה יותר מ10 ברסלבים(היה זמן כזה )

ואחרי זה יהיה זמן שכול העולם יהיה ברסלב
כנסיי..אנונימי (פותח)
תקשיבי חאאמודה...
לפי דעתי ההורים שלך אוהבים אותך,פשוט תדברי איתם שיחה מלב אל לב..
מישי- תקראי:נחמן מאומן
אני חושבת שגם את יודעת שאת כן אוהבת את הורים שלך וגם הם אוהבים אותך- רוצה הוכחה??? -אכפת להם אם את לומדת או לא!! אכפת להם מהעתיד שלך!!! תאמיני לי שזה חשוב להם פי אלף יותר מאשר מה השכנים חושבים... ואגב, זאת את שסיפרה לי על הבעיות-הליליות-הצהרמיות-הבקריות??? כי אם כן יש לי עוד פוול הוכחות לך...- פליזזז תגלי לי!!!!
רחלי בפעם ה100- לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!לאל
והמבין יבין...
בטח, בטח, -מכירים אותך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!נחמן מאומן
רחלליי!עדי:)
למה גמאני חושבת כמווךך?! חחעע..
"כמים הפנים לפנים כן לב האדם לאדם"!!!אנונימי (פותח)
אם אדם שונא את עצמו אז הוא מרגיש שכולם שונאים אתו ומימלא הוא שונא את כולם לכן אני ממליץ לך להגדיל את הדימוי העצמי שלך ומימלא תאהבי את עמצך ואת כולם ותרגישי שאף אחד של שונא אותך ואפילו מעריכים אותך וכמו שכתבו פה תשני את עצמך תעזרי בבית למה שצריך מיוזמתך, ותראי פלאים!!!
היייייאנונימי (פותח)אחרונה
תקשיבי,
לכל הורים נורמאלים אכפת מהלימודים של הילדים שלהםם..
זה מראה כמה הם דואגים לך, ולעתיד שלךך..

עכשיו זה תקופה רעה, אבל זה ייעבור... מהר מאודד.. לפני שתרגישי...
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך