פרטים על ההפגנה בחברוןצביהודה

ההפגנה תתקיים בחניון משאיות של הישוב היהודי ליד המערה חשוב ממש להגיע להגיב על הפרובוקציות

אני לא אגיע יש לי לשכת גיוס(אין חשש אני לא מתגייס)

זה התכנון של השמאלצביהודה
להגיע לחברון להפגנת נגד - פרטים בפנים
במדור האנגלי תמצאו פרטים כיצד להגיע מחר לחברון כדי למחות נגד אויבי עם ישראל:

http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/12265
תנועת תקומה תספק תחבורה ציבורית מבנייני האומה בשעה 9 בבוקר, עם תחנה בצומת גוש עציון.

וועדות פעולה של גוש עציון הפיצו אזעקה לפעילים להגיע ברכביהם בצומת גוש עציון בשעה 9:45 בבוקר. ניתן להגיע באוטובוס אגד 160 היוצא פעם בשעה. ייפגשו הפעילים בקרית ארבע ליד בנק לאומי בשעה 10:30.

מקצת פעילים קוראים לציבור להגיע באוטובוסי "שלום עכשיו", היוצאים מגן הפעמון בירושלים בשעה 9:30 וממסוף אל על ברכבת צפון בתל אביב בשעה 9. ניתן להשיג את מארגני האוטובוסים האלה בטלפון: נועה בירושלים במס' 054-2151128, או דולב בתל-אביב: 054-4405157.

ראו בקישור הנ"ל אודות עוד פעולות עוינות שמתכנן "שלום עכשיו" בימים הקרובים
למה לא להתגייס?משה
תתגייס, תהיה ג'ובניק ותנצל את המערכת, תוך כדי שתחבל בה בגירוש הבא אם חס וחלילה יבוא.
אם יש מישהו בחברון עם פל'יהודי מא"י
אז שידווח לנו משם על ההתפתחויות, במידה ויהיו.
כתבה מערוץ שבע מעכשיויהודי מא"י
פרסום ראשון: 05/06/07, 08:24
אנשי חברון יפגינו מול אנשי שלום עכשיו
הישוב היהודי בחברון החליט להפגין מול הפגנת שלום עכשיו שתתקיים היום בעיר, "לא נפר את את הסדר ולא נספק לבוגדים תשומת לב", אמרו.
מערכת ערוץ 7

לאחר ישיבות רבות שהתקיימו אמש החליטו אנשי הישוב היהודי בחברון ופעילי ימין לקיים הפגנת מחאה מול הפגנת שלום עכשיו שתתקיים היום בחברון, "לא נפר את הסדר ולא נספק לבוגדי שלום עכשיו תשומת לב", אמרו. ההפגנה מתקיימת היום, ה-5 ליוני, יום ציון 40 שנה להחזרת חברון לשליטת העם היהודי בששת הימים.

בג"ץ החליט אתמול לאפשר לתנועת "שלום עכשיו" לקיים היום הפגנת מחאה בחברון. ההפגנה תתקיים, לפי דרישת התנועה, בחניון המשאיות הסמוך ליישוב היהודי. אלוף-משנה יהודה פוקס, מח"ט יהודה, אמר בדיון כי קיום ההפגנה עלול להוביל להפרות סדר שיסכנו את חיי המשתתפים.

מזכ"ל שלום עכשיו, יריב אופנהיימר, אמר בתגובה להחלטה כי "מצערת העובדה שבג"ץ נדרש להתערב על מנת לאפשר את חופש הביטוי".

לדובר הישוב היהודי בחברון נעם ארנון לא היו ציפיות משופטי בג"ץ, "לא ציפינו מבג"ץ להחלטה שונה, לצערי השמאל זוכה שם באופן קבוע להישגים. ברור לי כי אם אנשי ימין היו מבקשים לקיים הפגנה מהסוג הזה בג"ץ היה דוחה זאת על הסף", אמר.

אנשי פורום נהלל שלחו השבוע מכתב לאלוף פיקוד מרכז החדש האלוף גדי שמני בו הם קוראים לו לבטל אישור שנתן צה"ל לאנשי שלום עכשיו להפגין בחברון. "ברור לכל שהמטרה העומדת מאחורי ההפגנה היא לגרש את יהודי חברון או בשפה ברורה להחריב את הקיום היהודי בחברון", כתבו חברי הפורום במכתב.

צפריר רונן שכתב את המכתב בשם אנשי הפורום טוען כי ברור גם לכל בר דעת שאם ארגון כל שהוא יבוא ויפגין למען עקירת והחרבת הקיום הערבי בחברון אלוף הפיקוד היה אוסר את קיומה. כל פקידי מערכת המשפט בישראל יקראו למארגי ההפגנה גזענים, פורעי חוק, טרנספריסטים, ועוד", כתב רונן והוסיף, "אם היה ארגון בישראל מארגן הפגנה בתוך חברון וקורא לגירוש הערבים מחברון ומכל חלקי ארץ ישראל ההיסטורית, ארץ התנ"ך ששייכת על פי החוק והמשפט הבינלאומי אך ורק לעם היהודי, מה היה היועץ המשפטי אומר? מה היו כל צדיקי מערכת המשפט בישראל היו אומרים ? האם הקריאה להשמדת הקיום היהודי בחברון היא לגיטימית?"
פרשים, סוסים, ומאות שוטרים ;בחברוןיהודי מא"י
חברון: היערכות שיא של המשטרה לקראת הפגנת השמאל

משטרת חברון הציבה במקום בו מיועדת להתקיים הפגנת השמאל פרשים, סוסים ומאות שוטרים שממלאים כרגע את רחובות חברון. בתוך כך, אמש ערכו פעילי חזית יהודית ישיבה, ובה החליטו כי לא יגרמו להפרות סדר ולא יספקו לשלום עכשיו את תשומת הלב שהם מחפשים.
אם אתה לא מתגייס בא לתרום לעם בשירות לאומידוד.ג.
יש מגוון רחב, חשוב מאד.
עוד מישהו כאן היה?צעיר ושרוט
מי כאן היה?יהודי מא"י
אני אישית לא הייתי - מה שכתבתי זה פשוט מערוץ שבע.
אני גם לא הייתי.חמסית
ולא בגלל שבנות לא יודעות ליזרוק עגבניות <אבנים, סלעים, אנאערף>.

אע?מה הקשר?!?!קראתיך
אגב, ערבים זרקו אבנים על האוטבוס של ש"עיהודי מא"י
כך פורסם ב'ווינט'. מעניין איך הם היו מגיבים לו יהודים היו עושים את זה.
ומי אמר לך שיהודים לא עשו את זה? והמבין יבין..(=אנונימי (פותח)אחרונה
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך