איזה בעסה!האריאלניקהנאמן
נמחקה לי החתימה!!!!!! איפה יצחק שצריכים אותו?!
אויש....חני.
בהחלט באסה.רוחמה הקראסיבה
תשלח לו מסר לכינוי ברדלס. הוא מין הסתם יענה. הוא מחובר די הרבה עם הכינוי הזה נראלי.
מחובר, אבל לא ממש נמצא.. מוריה
מקסימום עושים חדש /ויותר יפה/ סתאאם...חני.
מסרים הוא לא קורא?רוחמה הקראסיבה
אני מנחשת שכן. אולי הוא בללא תולעים.
סימן ברור מהשמים שלא מרוצים שם מהתנהגות ש"סואלאד
וסימן לך שאולי צריך להחליף את החתימה למשהו שפוי יותר.
[מגכח] לא הייתי אומרת שזה לא היה שפוי...חב"דניקית
אבל באמת ש"ס הגזימו הפעם!!!
אה, ש"ס הזויים. מה שתגיד.עוזיה
ש"ס לפחות לא טוענים שטויות כמו הטענה שהרב אבינר הוא האויב הגדול ביותר של הדת, למשל. הם גם מעולם לא אמרו שהוא רואה סרטי פורנוגרפיה בזמנו הפנוי.

איכשהו, כל איש ש"ס, ולו ההזוי ביותר, נשמע לי פחות הזוי ממך, ואלאד.
ש"ס לא הזויים אלא הרבה יותר גרוע מכךיהודי מא"י
הנה אחד מהצבועים שלהם, שגם תקף את יושבי המאחזים לפני מספר חודשים -
(מתוך כתבה בערוץ שבע):
מרגי תוקף: הימין הביא לחרפת ההתנתקות
יו"ר סיעת ש"ס תוקף את הימין הפוליטי המאשים את פרס בהמטת אסונות על ישראל, וקובע כי הימין בממשלותיו לא השיב את פולארד וגרם לעקירה
יומן ערוץ 7

יו"ר סיעת ש"ס בכנסת חבר הכנסת יעקב מרגי שוחח ביומן הצהרים של ערוץ 7 אודות ההצבעה הצפויה של סיעתו בבחירות לנשיאות המדינה. לדבריו הסיעה כולה תשמח לבצע את מצוות "ככל אשר יורוך", בין אם תהיה זו הצבעה לפרס ובין אם תורה מועצת גדולי התורה להצבעה עבור ריבלין. הוא מזכיר בדבריו את הפרשנות הקובעת כי יש לעשות ככל אשר יורוך גם אם יאמרו על טהור טמא ועל טמא טהור.

לשאלת המראיין, יגאל שוק, אודות כשליו המדיניים של פרס כתהליך אוסלו וכהפללת פולארד, והאפשרות שלאירועים אלה תהיינה השלכות על החלטת הרב עובדיה יוסף, קובע מרגי כי "כל השאלה הזו אינה אלא צביעות". הוא מנמק את דבריו בכך שהפרטים כולם ידועים לרב עובדיה יוסף המכיר את פרס מקדמא דנא, וזוכר גם את מה שמרגי מגדיר בדבריו כ"חסדיו של פרס לעולם התורה".

בהזדמנות זו תוקף מרגי את הימין הפוליטי המאשים את פרס כמי שהוביל אסונות לעם ישראל וקבע ש"אם כבר מדברים על אסונות לעם ישראל – לא ראיתי ששלטון הימין שש לשחרר את פולארד, אם לא התעלם לחלוטין ממנו". באשר לאוסלו מסכים מרגי שמדובר באסון אך מוסיף ש"ממשלות הימין הביאו את החרפה הגדולה ביותר. את ההתנתקות המבישה הזו הביאה ברית הזוגיות בין מפלגות הימין, הליכוד ושינוי".

"צריך להיות אמיצים ולהודות שאלמלא ממשלת האיחוד הלאומי, מפד"ל, ליכוד ושינוי לא הייתה באה ההתנתקות לעולם", אומר מרגי. "הבעיה היא שמנהיגי הימין לא מודים בטעות הזו".

מרגי תוקף את ממשלות הימין ככאלה שהנחיתו על העם את המכות החברתיות והרוחניות הקשות ביותר. את הדברים הוא אומר כשהוא מדגיש בדבריו שבתפיסתו המדינית הוא רואה את עצמו כאיש ימין לכל דבר.

חבר הכנסת מרגי חושש מהקמה נוספת של ממשלת ימין ללא הציבור החרדי. הוא חושש שממשלה כזו תשלים את מלאכת ההתנתקות שהחלה ברצועת עזה גם באזורים אחרים. "אי אפשר להיתלות בסיסמאות. לא כל מה שעשה הימין הוא טוב, הן בהקשר של תורת ישראל, הן בהקשר של עם ישראל וארץ ישראל".

לשאלת המראיין התייחס מרגי גם לשאלת ההפרעות לשידורי הקשר בנמל התעופה בן גוריון, וסיפר על שיחות עם שר התקשורת על הצורך להקים שניים שלושה ערוצי קודש, ולאחר מכן יהיה קל יותר המאבק בערוצים הפיראטיים. עם זאת הוא מדגיש שההפרעות האחרונות מקורן דווקא בשידורי רדיו ברמאללה שעליהם הכריז שר התקשורת אטיאס מלחמה.
איזה שטויות!!!!!!!420mal
איך הוא הגיע למסקנה ה()*&^%$#@! הזו?
וד"א יו"ר ש"ס זה לא אלי ישי??...
מה שטויות?יהודי מא"י
מה שהוא אמר, שהימנים גרמו לכל האסונות420mal
אולי יש סיבה בכל זאת להצביע לעוף הטמאיהודי מא"יאחרונה
הוא אחראי ל'הורדתו' של השיכור מאלטלנה, ועל כך ראוי לתגמול הולם, למרות שמניעיו אינם טהורים (האמת שזה סתם בצחוק, הוא אמנם עשה זאת, אך גם בלעם התכוון לקלל ונמצא מברך, וחלילה חלילה מלתמוך בטמא הזה לאיזשהוא תפקיד) . ראו כאן:http://www.shimonperes.net/
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך