מועצת גדולי התורה - פרס!!neriag
משמעות - ש"ס תומכת בפרס לנשיאות...
דא....זה מימזמן!!חב"דניקית
איכס גועל נפש של אנשים...
לא, ההחלטה הסופית הוחלטה לפני כחצי שעה...neriag
ועדיין אין עדכון בערוץ 7...
תורה תורה חגרי שק !ואלאד
רבנים: לא לעוף הטמאיהודי מא"י
הרבנים נגד פרס
רבנים על האפשרות שפרס ייבחר לנשיא: "לא מגיע 'עונש' כזה לעם ישראל".
טולי פיקרש 08/06/2007

ראשי עמותת הרבנים "פיקוח נפש" יוצאים היום בהתקפה חריפה נגד האפשרות שהמשנה לראש הממשלה שמעון פרס, ייבחר בשבוע הבא לתפקיד נשיאה התשיעי של מדינת ישראל.

"דם אחינו ואחיותינו 'קורבנות השלום' זועקים אלינו מן האדמה. החמאס הפך לאיום ממשי ויישובי הדרום מופצצים כתוצאה מהזיות השלום. גם מלחמת לבנון השניה על כל מחדליה היא תוצאה של חלומות השלום, אלפי מגורשי גוש קטיף נאנקים, כואבים ונאנחים ואם בכל לא די- אנו מתבשרים ש'הוזה השלום' הבלתי נלאה עלול לקבל גמול על 'מעשיו הטובים' ולהיבחר על ידי יהודים שומרי מצוות ל...נשיא המדינה'", נאמר בהודעה מיוחדת שפרסמו ראשי עמותת רבני "פיקוח נפש"- הרב יוסף גערליציקי, הר יעקב יוסף, בנו של הרב עובדיה יוסף, הרב יוסף משה הבלין, הרב דוד מאיר דרוקמן והרב שמואל לוין. עוד מדגישים הרבנים, בשם 350 רבני 'פיקוח נפש' כי "כבוד התורה אין כאן, אבל יש בושה גדולה".
רגע ש"ס לא עושים כל דבר בהתייעצות עם ;הרב עובדיה?420mal
אז איך הבן שלו אומר לא לבחור בפרס???
הבן שלו הוא לא ש"סניק ח"ויהודי מא"י
טוב, תודה....420mal
אז כאילו הבן שלו מתנגד אליו???
מתנגד למפלגת השחיתות ש"סיהודי מא"י
(אגב, דבר נחמד שראיתי: ש"ס ראשי תיבות: "שריך סוררים"). הוא היה בעבר ח"כ מטעם ש"ס, ולאחר שהבין איזה מפלגה מושחתת זו, שבמקום לשמוע לרבנים מכתיבה להם את דעתה - הוא עזב אותם ומתנגד להם בחריפות. בעניין הרב עובדיה, הרב יעקב יוסף לא מתנגד לאביו, אלא פשוט סובר אחרת ממנו בהרבה דברים.
הרב יעקב יוסף הוא תלמיד של הרב אליהוהאריאלניקהנאמן
אכן נכון.יהודי מא"י
הרב קניבסקי סירב לקבל את הטמא הידועיהודי מא"י
הרב קנייבסקי סירב לקבל את שמעון פרס, אך הסכים לקבל את יועצו שמעון פרס בא להשתטח על קברו של הצדיק משטעפנשט

מאת: עידן יוסף, מתי טוכפלד | | www.Nfc.co.il

פרסום ראשון: יועצו האסטרטגי של המתמודד לנשיאות שמעון פרס, אייל ארד, הגיע לפני כשבועיים לפגישה עם הרב חיים קנייבסקי, וזאת לאחר שהרב קנייבסקי סירב לפגוש את פרס עצמו.

הרב קנייבסקי הינו דמות אהודה בכל שכבות הציבור החרדי, ונחשב כיודע-דבר מהנעשה בעולמות של מעלה. הוא בנו של ה"סטייפלער", הרב ישראל יעקב קנייבסקי, מבכירי הרבנים הליטאים בדור הקודם וחתנו של מנהיג הציבור הליטאי הרב יוסף שלום אלישיב.

אין ידוע מה היה בפגישה הסגורה בין הרב קנייבסקי לארד, אך גורמים בחצר הרב מסרו כי הרב שמע בקשב רב את דבריו. ל-Nfc נודע, כי עם צאתו של ארד מן הפגישה אמר הרב: "אבא שלי [הסטייפלער] אמר פעם שהאיש הזה [פרס] לא יצליח אף פעם, כי התכוון לגייס את בחורי הישיבות, אבל זה היה לתפקיד ראש ממשלה. עכשיו נשיא זה סיפור אחר". אמר ולא יסף.

בתוך כך, הפורטל החרדי לדעת.נט פרסם כי המשנה לראש הממשלה הגיע הערב (ב') לקבר הצדיק משטעפנשט, על-מנת להתפלל להצלחתו בבחירות שייערכו ביום רביעי. הגעתו של שמעון פרס באה לאחר שבשבוע שעבר הגיע למקום גם המתמודד ראובן ריבלין.

לדברי הרב אברהם סלמון, יו"ר מוסדות שטעפנשט, היוזמה הייתה עצמאית של פרס להגיע לציון הקבר, והדבר נודע לו רק בעת שהשר פרס עשה דרכו לציון. לדבריו, גם בעבר הגיעו לא מעט אנשים ערב בחירות, כך היה עם עמיר פרץ, עם בנימין בן-אליעזר, ובשבוע שעבר הגיע ריבלין והיום גם פרס. הרב סלומון הוסיף ואמר כי למעשה מישהו מאנשיו של פרס המגיע למקום דרך קבע, הוא זה שהמליץ לשר פרס להגיע לציון. עוד במהלך יום אתמול היו מגעים בין אנשיו של פרס לאנשים שונים המתעסקים בציון הקבר, והוחלט על הגעתו היום, בשעה בה יש מיעוט של מתפללים. לדברי הרב סלמון, אנשים באים לציון לבקש על צרות שעם כל הכבוד יותר חשובות מנשיאות המדינה. בסיום התפילה, שוחח פרס עם הרב סלמון, ואמר כי הוא מקווה שהתפילות יתקבלו.

אתמול הגיע לרב קנייבסקי המתמודד ראובן ריבלין. הלה התקבל בפגישה לבבית, וסיפר על פעולו למען קירוב ליהדות ולמסורת. הרב אמר "שיהיה בהצלחה", מבלי לציין את עניין הנשיאות.
לא הבנתי.רוחמה הקראסיבהאחרונה
חשבתי שפרס ימני..
מה הדעות שלו?
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך