עזרה למשפחת הרב יצחק עראמה הי"דרעות =)

הודעה שקיבלנו באימייל:

בס"ד

כה' סיון תשס"ז

התעללות ברבנית האלמנה וביתומים הי"ו

=====================

מינוולת סל"ע ממשיכה את ההתעללות במגורשי 'גוש-קטיף'. אחת הדוגמאות הבולטות היא הרבנית אשרת עראמה , אלמנת הרב יצחק , רבו של נצר-חזני הי"ד , שנרצח בפיגוע ירי בכביש 'כיסופים'.

לא יאומן , אך האלמנה וששת היתומים עדין לא קבלו פיצויים !!!!!!

" אין לי מרפקים של גבר" אמרה לי הרבנית כשדמעות בעיניה......

אתה יכול לעשות למענה !

הרעש עולמות ! אין סיבה בעולם ששנתים אחרי הגירוש ממשיכים להתעלל האלמנה וביתומים !

לטיפולך אודה.

יגאל קירשנזפט.

לפרטים : הגיס גדי אוחנה : 0546-671714

מה אני יכול לעשות?מכאל 2 3
הנה עוד על הנושא:מוריהאחרונה
בס"ד

האלמנה והיתומים עדיין ממתינים לפיצויים
הרבנית אשרת ערמה, אלמנת הרב יצחק ערמה הי"ד, שנרצח בפיגוע ירי בכביש כיסופים, עדיין לא קיבלה את הפיצוי המגיע לה ממנהלת סל"ע.
אורנית עצר

הרבנית אשרת ערמה, אלמנת הרב יצחק ערמה הי"ד ,רבה של הישוב החרב נצר-חזני, שנרצח בפיגוע ירי בכביש כיסופים עדיין לא קיבלה את הפיצויים המגיע לה ממנהלת סל"ע. "אין לי מרפקים של גבר", אומרת האלמנה.

קרוב המשפחה, גדי אוחנה מסביר כי המשפחה הגישה את כל הטפסים הנדרשים על מנת לקבל את הפיצויים המגיעים לה על פי חוק. לדבריו, במנהלת סל"ע רצו לתת למשפחה רק חלק מהפיצויים בטענה שמדובר בדירה שהיא ירושה שצריכה להתחלק בין הילדים.

הוא מוסיף כי בעיות נוספות התעוררו בשל הגדרת הדירה כ"דירת הרב" ביישוב נצר חזני ובשל העובדה כי הדירה לא הייתה רשומה על שם המשפחה. "במנהלת סל"ע שולחים אותנו לחפש טפסים והוכחות כדי שנקבל את הפיצויים במקום שהם יעשו את זה בעצמם", אומר אוחנה.

הוא מציין כי היום מנסים במנהלת סל"ע לטפל במשפחה באופן אישי וכי הוא מקווה שהדבר יועיל והפיצויים יגיעו. כיום האם וששת ילדיה מתגוררים בקרווילה בעין צורים.

הרב יצחק עראמה הי"ד נרצח ביום שישי ט"ו בטבת תשס"ג, בזמן שנסע עם בני משפחתו לשבת חתן של משפחת חברים מחוץ לגוש.

ביום שישי בסביבות השעה 10:00 בבוקר נסעו שלוש משפחות מגוש קטיף בדרכם להתארח מחוץ לגוש. באחת המכוניות נסעה משפחת יפת מנצר חזני ובמכונית השניה משפחתו של הרב עראמה, אף היא מנצר חזני.

משפחת יפת מספרת כי במהלך הנסיעה שמעו רעש מוזר על המכונית, אך סברו כי מדובר בברד. רק כאשר הגיעו למחסום כיסופים התברר כי מכוניתם של משפ' עראמה לא הגיעה למחסום. סמוך למחסום ליד עמדת צה"ל ראה יפת כי המכונית של הרב עראמה תקועה על הכביש. הוא החל לבדוק את הרכב, אך לפתע שמע שריקות כדורים. הוא פתח את הדלת ליד מושבו של הרב עראמה וגילה כי נפגע. במכוניתו של הרב עראמה הי"ד, חדר כדור אחד בודד שהרגו.

תגובת מנהלת סל"ע:

מטעמים של צנעת הפרט אנו מנועים מלפרט סכומים שהועברו ושיועברו. עם זאת, ברור שהטענה לפיה "האלמנה וששת היתומים עדיין לא קיבלו פיצויים", היא לחלוטין בלתי נכונה. האלמנה והיתומים קיבלו פיצויים בהתאם למה שהיה בסמכות וועדת הזכאות לפסוק.

נותרו מספר שאלות פתוחות שאינן בסמכות ועדת הזכאות. חלקן – בסמכות הועדה המיוחדת; וחלקן בסמכות בית המשפט המוסמך.

אתמול בלילה פנה אלינו לראשונה גדי, גיסה של הרבנית, והוסבר לו את אשר עליו לעשות. ברור להם לגמרי שכרגע "הכדור אצלו", ועליהם להגיש את הבקשות לוועדה המיוחדת ולבית המשפט המוסמך.

אני מבטיח, אומר איש המנהלת תומר מוסקוביץ', שכאשר הבקשה תגיע לוועדה המיוחדת היא תטופל במהירות האפשרית.

--------------

News/News.aspx/163513
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך