לזכור שעומד לקרות משהו מזוויע בעיה"ק! ירושלם!!!! ח"ו היל"ת!
אל תהיו שאננים! אל תהיו כמו אותם פסיכים שלא איכפת להם מגוש"ק, ואח"כ זה מגיע לשדרות, יעבור באופקים, והיישר לירושלם! יהודי ששומר תורה ומצוות, יהודי ציוני אמיתי, לא איכפת לו רק מ"אקשן" עם ערבים/שוטרים/ומה שביניהם - אזיקים וכו'... . אם זה למחות נגד כל דבר רע שקיים/יש סיכוי שיתקיים/יתרחש, ואם בכלל, כן! גם זה מותר, לא לחפש את הרע - לשאוף [ולפעול! זו הנקודה החשובה] לעתיד טוב יותר, לביאת גואל צדק, יחד עם בניין ביהמ"ק [שלא תלויים הראשון בשני ולהיפך]. ולא רק מה שנוגע ברחוב שלך... וכשנוסעים בתל-אביב בשבת, זה לא איכפת? שמעתי חראדוס [ואני אסביר למה כיניתי אותו ככה] שבתגובה לשאלתי למה הוא לא הגיע למחות נגד התועבה באלטנוילנד ביום שישי האחרון, ענה: "זה לא בארץ ישראל".... וכיניתי אותו כך, בגלל שבהמשך השיחה הוא מדבר איתי על איזו כתבה בערוץ2 שראו שני דתיים שקשורים למאבק נגד מצעד התועבה בירושלם, "הולכים מכות"... וכו'... - סליחה??? ??? עליך נאמר עושה מעשה זמרי, ומבקש שכר כפנחס. מחוצף שכמותך!
איפשהו, אותו חרדי צודק. אם הייתם מגיעים למחות שם בת"א, הייתם רואים מוטציות.
כל מיני יצורים שהשד יודע באיזה מעבדות כימיות ייצרו אותם...! [לדוגמא, מגיעים לידינו איזה שני בנים, נראים בני 15/17... במשך כמעט רבע שעה! הם שרים לי מול הפרצוף כל מיני שירים.. חצופים גם הזכירו שירים של הפרטיזנים... ובסופו של דבר מסתבר שהם שתי בנות. שנים שאני אומר - התקנה של העיר ת"א, תהייה ב = הפצצתה, החרבתה, ובנייתה מחדש.
כשיש מולך ג'ורא מסריח, אל תשים ג'ריקנים מלאי סבון מפיץ ריח ניחוח. זה ייהפך בעצמו למסריח. צריכים לשים שם צנרת חדשה.
כל טוב ובשורות טובות.
עלו והצליחו