מצעד התועבה בירושליםהביצה שהתחפשה

בס"ד

יש לי תהיה שחשבתי עליה לא מעט במהלך השבת.

לפני שנתיים, בקיץ תשס"ה, עמד בשיאו המאבק נגד הגירוש העתידי בגוש קטיף ובצפון השומרון.

הפגנות, עצרות תפילה, "פנים אל פנים", עדוד לסרבנות, "מחנות כתומים" וכיוצא בזה.

בכל אותן פעולות שמעתי את אותה טרוניה, פחות או יותר:

מדוע לא הצלחנו לעבור את זרם הכיפות הסרוגות ולהגיע לשכבה אחרת בעם?

כמובן שחשבנו על... חרדים.

מדוע זה עובר להם ליד הראש? האם זו לא הארץ שלהם? מדוע אינם נלחמים איתנו?

מדוע ומדוע ומדוע..

* * * *

עכשיו מצעד התועבה הזה בפתח.

בכל ההפגנות נגדו, רק חרדים מפגינים.

ואני התמה, את אותה שאלה שואלת-

מדוע בהפגנות האלה לא רואים גם ציבור דתי-לאומי? האם ירושלים היא לא שלנו גם? האם היא שייכת רק לתושבי מאה שערים ובית ישראל? האם לא אכפת לנו מתועבה שכזו ההולכת לבוא ממש  עוד מעט?

אז למה?

[כמובן, ברור שיש מידי פעם מפגין עם כיפה סרוגה. אבל בגדול אני מתכוונת.]

זהו. פרקתי.

שבוע טוב צדיקים.

שנזכה לבשורות טובות, ישועות ונקמות.

לא כ"כ נכון...איתי'ה
לק"י.

גם חרדים השתתפו במאבק... אמנם לא יותר מידי ולא כמו שהם עושים נגד המצעד או נגד ניתוחי גופות או כבישים וכד'...

ואנחנו גם פועלים מצעד התועבה הזה... אמנם לא כמו בגוש קטיף.. אבל יש גם אנשים טובים שפועלים...ב"ה..

וי'ישר כוח!
אבל למה לא כמו בגוש? זו הנקודה...הביצה שהתחפשה
בס"ד
האם גוש קטיף יותר כואב לנו מחילול ירושלים???

זה בדיוק מה שחרדים יגידו לך אם תשאלי אותם למה הם לא השתתפו בפעולות בעד א"י...
צודקת!האריאלניקהנאמן
את הציבור הד"ל מעניין רק א"י ואל תגידו לי 'שלדעתנו הפגנות אלימות לא עוזרות...' הן דווקא כן עוזרות.
בגלל זה עזבתי בצורה חד משמעית את הציבור הד"ל והחרד"ל, אני חרדי עם כיפה סרוגה!
אתה לא צודק!יהודה הכריש
אני מכיר ת'חרדים ואני חושב שמה שמעניין אותם זה לא בידיוק אם יהיה מצעד או לא מה שמעניין אותם זה רק קצת אקשן וני חושב דוקא שבצבור הדת"ל המאבק באמת היה יותר אמיתי עובדה שהם היו מוכנים למסור את עצמם וללכת לגור בכל המקומות הכי מסוכנים וחוץ מזה ש"ס זה מפלגה שלא עוזרת כלום לדתיים בכנסת להפך הם רק מזיקים במיוחד בזה שהם הצביעו לפרס עכשיו..
^^^^ זה ממש ההפך!!!!!!sara139

הציבור הכתום בא בגלל האקשן!!!!!! ושוב-אני ממש לא מכלילה אני יודעת שיש ת'קבוצת נוער (שיחסית קבועה) שבאים *לכל* דבר שהוא בין אם זה סתם ללכת לאיזה גבעה ולעזור שם למרות שאין שם אקשן...
אבל-
יש ת'קבוצה הגדולה שיבואו *רק* לאקשן:חסימת כבישים, פריצה לכביש וכו' ובחיים לא יבאו לעזור לאיזה גבעה ביגלל שזה משעמם
(והעובדות מספרות בעד עצמם.. לך לחסימת כבישים ואח"כ לאיזה מחנה נוער בגבעה ותראה את התוצאות ..)

ולעומת זאת תראה את החרדים שבאים להכללללל!!!! בין אם זה סתם הפגנה 'קטנה' בשכונה שלהם לבין איזה חסימת כבישים...

וגם ש"ס לא כ"כ מיצג את החרדים שמפגינים נגד מצעד התועבה
החרדים שנאבקים זה אנשים שחושבית ש:"בשלטון הכופרים אין אנו מאמינים..."
באמת?סבא גפטו
רוצה להרוויח 1000 ש"ח במזומן ישירות? וזאת לא פרסומת! תמצאי לי בהפגנות נגד המצעד, [לא בעצרות-עם, תפילות עם רבנים.. שם באמת, יש גם יהודים צדיקים] יותר מ-5 חרדים שבאים לא בשביל 'אקשן' אלא מחובת המחאה ותרוויחי.

אין בנמצא. וזה בוודאות מוחלטת!

התחלתי לתאר כמה מקרים מכאן ומכאן. כולנו לא מושלמים. עדיף להתמקד במה כן. ואם אין לכם/לנו השפעה על הכלל, אז באמת מה שחשוב הוא, כל אחד בפני ה'אני' הפרטי והעצמי שלו!

אני [לא סבא. סתם אדם. בכללי] יודע שיש חובה לבוא ולמחות במקום מסויים ולא משנה אם הציבור שאליו אני משתייך איכשהו, מצטרף כרגע - אני אגיע ואמחה.

אני יודע שיש מקום לעודד לתמוך ולעזור - אז צריך ללכת.

החרדים שחושבים ש"בשלטון הכופרים אין אנו מאמינים", הם בכלל לא בארץ. אולי איזה שניים שלושה. אז ה'קול' שלהם לא נחשב. יהודים גלותיים - שיתביישו להם.
ברעיון, את צודקת. אבל לא להכליל!סבא גפטו
אפ' לדון ולדון...

לדעתי אפ' לסכם את זה כך. לפחות מנקודת מבטי זה מאוד אמיתי ונכון. אם תהיו עירניים, תהיו ערים לכך שיש התעוררות, עוד לפני הגירוש, גם בכיוון הציבור שמכנים אותו "ארץ ישראל השלימה" וגם בציבור שמכנים אותו ה"חרדי", כל אחד לכיוון ההפוך, שאמור להיות במקורו מאוחד ! - שאנשים מכאן ומכאן "עוזרים לצד השני".
יש התעוררות. אפשר לראות יותר ויותר חרדים כאן... [ומי שרוצה פירוט לגבי כל הדברים, או ההודעה בכלל, שיבקש. אני אתן]
ויש התעוררות גם מצד חובשי הכיפה הסרוגה [ראבערלאך...? סתם...] ובתכל'ס, מי שבאמת מפריע למשטרה ולהומואים, זה לאו דווקא הכיפות השחורות. זה הרבה רוח ורעש. אני אומר את זה מידע אישי. יש לי חבר, כיפה סרוגה, והוא חטף מהמשטרה, מה ש20,000 חרדים לא חטפו! ואני לא מגזים. זה כתוב בפרוטוקול של הדיון!
שוב, סבא,הביצה שהתחפשה
בס"ד
ברור שיש כיפות סרוגות שהולכים להפגין נגד המצעד. וכל הכבוד לחבר שלך ושכוייח לו.

אבל הרוב לא הולכים. תסתכל במבט על, מבט כולל, ותראה שרוב רובם של המפגינים חרדים.
אני צריך לזוז. אז אני אכתוב רק כמה מיליםסבא גפטו
אני חושב שלא הבלטתי את המשפט הזה: ובתכל'ס, מי שבאמת מפריע למשטרה ולהומואים, זה לאו דווקא הכיפות השחורות. זה הרבה רוח ורעש. אני אומר את זה מידע אישי. יש לי חבר, כיפה סרוגה, והוא חטף מהמשטרה, מה ש20,000 חרדים לא חטפו! ואני לא מגזים. זה כתוב בפרוטוקול של הדיון!

אני לא אוהב לתת דוגמאות. ויש הרבה! גם בעניין המצעד כלפי אדם נקודתי.

אם המשטרה חוטפת בחור קטין, יחד עם חבר שלו, קטין ג"כ. ב 6 בבוקר, כשהם עושים התעמלות ספורטיבית, כאילו אין גנבים/רוצחים/אנסים/שודדים/נרקומנים/גניבות/דקירות/חשש מפיגועים/שוטרים עבריינים ברחוב הצמוד.... מבקשים להרחיק אותם שלושה שבועות מירושלים, בגלל המצעד, ומתעקשים ומתעקשים, ב'שלום', ב'מחוזי', ומחר ב'עליון', וערבויות וכו'... וחרדים, שהם תופסים, הם נותנים להם מכות על העצבים שהם הרסו להם ניידת/חסמו כביש ואנשים עצבניים, לא כי הם מפריעים לשגרה ולשלום הציבור - אדרבא! היס"מ והמג"ב אוהבים את האקשן.. זה זורם להם בדם... כמו לרוב החרדים שנמצאים ב'שבטי ישראל' וב'בר אילן' שכשתלך שם בערב ישאלו אותך בהברה ליטאית כבדה "אה... איפה יש אקשן...?? " ומשחררים את החרדי אחרי דקה והוא חותם על הרחקה, ואם לא היה חותם היה בא לביהמ"ש ולא היה צריך לחתום על הרחקה, כי הם סתם תפסו אותו! והבחור הראשון הוא חובש כיפה סרוגה, אז אני בתוך תוכי יודע ואומר לעצמי: וואלה. נכון. רוב האלו שנאבקים נגד המצעד, הם חרדים. נכון. מי שמסתכל לעומק רואה שיש התעוררות גם אצל הכיפות הסרוגות, אבל תראו! הבחור הקטן הזה, מפריע למשטרה, יותר מאותם 20,000 חרדים, ואם הוא לא מפריע להם כמותם, אם לא יותר מהם, אז המשטרה יורדת לחיים שלו יותר ממה שהם עושים להם - אז הנה ההוכחה שעצם קיומו מפריע למשטרה. ו והוא, כיפה סרוגה!

אני קיבלתי דיווח לגבי ההפגנה שנערכה בת"א נגד המצעד.
מי היו שם? ולא שאני רוצה לזרוע וללבן את המדורה שנמצאת בהתהוות ותפרוץ עוד מעט חלילה. ואני מרשה לעצמי להעלות את זה, כי אני יודע שאותם שלושה עם כיפות שחורות שהיו בהפגנה שם, הם דווקא כאלו שבדעות יהודיות נאמנות, לא פחות משל המסנחלים, והם נמצאים גם במקומות אחרים שהעם היהודי צריך אותם!
באותה הפגנה, היו איזה 20 חובשי כיפה סרוגה, ועוד 3 חובשי כיפה שחורה. - הא? למה מה קרה? ת"א זה לא ארץ ישראל? יותר חשוב לך להיאבק על קברים בכביש 6 שלא בטוח שהם של יהודים בכלל ויש סיכוי גדול מאוד שהם של נוצרים מרושעים שהיו שותפים במסעות צלב???!!! יש תירוץ יפה.... "ת"א, זה לא ארץ ישראל". סלח לי על הביטוי חרדי מניאק, אבל תפסיק להיראות צדיק... כשאתה מדבר איתי שראית את חבר שלי בטלוויזיה וזיהית אותו... סליחה? איפה ראית טלוויזיה? ממתי אתם צופים בבית... אה.. זה לא בבית? אז איפה?? עם מי עוד? אה... - אל תענה לי. פשוט תשתוק ותפסיק לצאת נגד מי שאתה היית מת להיות, כי אתה יודע, שהאמת נמצאת אצליהם - הדרך! - המסנחלים.

ליל"ט וכל טוב.
סבא. בשעת ה12 00
סבא ג'פטו - רק תיקון אחד:אנונימי (פותח)

תרשה לי לתקן אותך בדבר אחד:
המשטרה ביקשה עלינו 30 יום הרחקה ולא שלוש שבועות, ובערר שהגשנו הם הביאו ל"כבוד" השופטת שטייניץ, עוד תיקיה עם חומר חסוי....

כרגע השופט רובינשטיין (בימ"ש עליון) ביטל את כל ההגבלות שקיבלנו, כולל ההפקדה הכספית (1000 ש"ח)!!!

(מציטוט החלטתו: "... אוסיף, כי הדעת נותנת שהעוררים יתנו אל ליבם כי עליהם להתמקד בלימודיהם, כדי שלא ישובו ויסתבכו, ולשומעים ינעם. ..."

יפתח (המכונה יפתי), גיא פדידה, דודי אסרף, ברנע, מורן, וחבריהם מ"הזרוע המבצעית" של הימ"ר, מאוד לא ישמחו לשמוע שביטלו לנו את ההרחקה, אחרי כמות המאמצים שהם השקיעו שתהיה (לטענתם הם ארבו לנו בגן הפעמון משעה 3:00 לפנות בוקר)....

.סבא גפטו

בין אם תרשה, בין אם לאו, יש לי כמה תיקונים בשבילך;

א, גפטו! לא ג'פטו.

ב, יפתח [הכינוי שלו] - יפתח החם ... [?]

3, הציטוט מההחלטה לא מושלם ומעוות בעיקרו! והריהו;
"אוסיף, כי הדעת נותנת שהעוררים יתנו אל ליבם כי עליהם להתמקד בלימודיהם לבחינות עליהם מסרו בהליכים הקודמים, כדי שלא ישובו ויסתבכו, ולשומעים ינעם."  על מי אתה חושב שאתה מנסה לעבוד...? גם בהנחה שאתה רשום ללימודי בגרות, זה לא אומר שאתה לומד שם... [!] אתה חושב שהשופט לא יודע את זה??

חחחחחחחחח....איתי'ה
לק"י.

לימודים....?!?!?!?!?!?
אהבתי...

איזה שיחות מעני'ינות נפתחות לנו כאן... במה זכינו?!
לא נכון! כל החסימות שתשמעו ברדיו באיזור קרית משה-AEB
זה אנחנו!

שדרות הרצל, אנג'ל- זה אנחנו!
לא חרדים!
תיראי,חמסית
לא כל אחד יכול לעשות הכל.
ז"א, יש כמה תחומים שבהם אני מוסרת את הנפש, אבל יש תחומים שבהם פחות.

באופן טיבעי, המאבק על הגוש היה הרבה יותר "שלנו", מאשר של החרדים. כמו שמי שיישב את הגוש היו פחות או יותר רק דתיים לאומיים, ככה גם במאבק עליו היו יותר מתנחלים.
ונכון, גם אני הזדעדזעתי מהאדישות שבה החרדים קיבלו את המצעד בת"א, לאומת כל הרעש שהם עושים כשהוא מגיע לעיר.
וזה בהחלט מעיד על זה שלא באמת איכפת להם מקדושתה של א"י אלה שרק בא להם מעט אקשן.
לדעתי, הדבר דומה לכל המניאקיות שכשיעמם להם בחומש הם שרפו ג'יפים ופינצ'רו טיוליות. אני באה לאיזה אחת: "חברה, מה ניראה לך שאת עושה? באישור של מי? למה?" והיא עונה לי: "מה? אע, סתם, משמם"..
זה על אותו משקל, לא באמת להאמין שמשהו נכון, אלה סתם להנות לעשות צרות.
בכל אופן, אני מאמינה שלפני כל דבר שושים צריך לשבת ולחשוב; מה המטרה שלי? האם הדרך בה אני פועל לא מקלקלת את המטרה? האם אני לא נסחף מידי פעם? האם אין כאן איזה עניין של "כולם הולכים, כל החבר'ה עושים, למה שאני לא אעשה?"?

*כמה* מילים??
שני הציבורים צריכים לפעול יותריהודי מא"י
ולא להתרכז כל אחד בנושאיו כי סה"כ מדובר בצרות משותפות לכולם. באשר למה שנאמר קודם על קבוצת בנות מחומש - לא הייתי שם, אבל נראה לי בהחלט עדיף לעשות את מה שהן עשו מאשר לכנותם איך שכונו כאן.
אז בגללכם נתקעתי בדרך חזרה מבית החוליםישי ויזנראחרונה
כשביקרתי את אמא שלי.
טוב- אני צריך להתנצל לחרדים, סתם האשמתי אותם.
צריך ללמוד מזה לא לקפוץ למסקנות פזיזות.
אדם קרוב אצל עצמו.420mal
אני חושב שהחרדים משתתפים יותר במצעדים נגד מצעד התועבה כי זה קרוב אליהם.קשה להבליג אם דבר כזה נעשה בעיר שלך.ולעומת זאת הדת"לים היו יותר בגוש קטיף אולי בגלל שרוב המתיישבים שם היו דת"לים, ולכל אחד היה איזה קרוב של חבר שם.כל זה רק בכללי, היו גם מהצד השני בכל דבר.
ברור.חמסית
אבל זה ברור שבמיגרש הביתי שלך תילחם יותר, או לפחות תיהיה נוכחות יותר גדולה של הציבור, לא?
תשובה (קצת חריף)neriag
הקדמה - זה אמנם לא דעתי אבל יש בזה יותר ממשהו...

הם

הם שאכפת להם מבתי קברות שלא קיימים שלא יעשו עליהם כביש למרות היתר רוב הרבנים אבל לא אכפת להם מעקירת קברי גוש קטיף...

הם שלא יאכלו שנה הבאה "היתר מכירה" כדי לא להכנס ל"חשש" שלא קיים ובמקום זה מעדיפים לעבור על "אביזרייהו דרצח" ומימון החמס שנה הבאה...

הם שאכפת להם מחילול שבת, כשהוא קורה לייד הבית שלהם, אבל לא ינקפו אצבע לשכנע אנשים לא לחלל אותה....

הם שכשיש להם משאבים הם מעדיפים להשקיע אותם בהקמת "אזמרך בלאומים" להחזרת דת"לים בתשובה...

הם שיעשו הכל כדי שלא יתבצע מצעד שאין בו עבירה ממש והבעיה היחידה בו זה הפרובוקטיביות והחצנת מחלת הנפש, אבל לא יעשו דבר כדי למנוע את אותו מצעד כשהוא לא ליד הבית שלהם...

הם שמדין פיקוח נפש לא יוצאים להתנחלויות, אבל עוברים על "לא תחונם" ולא מתגייסים לצה"ל כדי לשמור על אותם התנחלויות...

הם שחוששים כ"כ לקדושת השבת עד שעולים רק על מוניות ערביות כדי לא לסייע בידי מחללי שבת אבל לא אכפת להם מזה שאותו נהג הוא רוצח בפוטנציה...

הם שאכפת להם שבבטן שלהם יהיה "גלאט" , גם אם בשביל זה צריך שכל העם יחנק...

הם, אותם הם, יחטפו מכות ויעצרו את המצעד, אבל אני לא עומד לחטוף מכות בשבילם...
תיראה מה אתה אומר:חמסית
"הם, אותם הם, יחטפו מכות ויעצרו את המצעד, אבל אני לא עומד לחטוף מכות בשבילם..."

בשבילם??
זה נוגע רק להם? זה מאבק פרטי שלהם??
יאלה חבר'ה במקום להתווכח בואו נארגן קבוצה נלך לכסחיהודה הכריש
לכל הצועדים המגעילים האלה ת'צורהנשרוף ת'אם אמא שלהם שפעם הבאה הם לא יחלמו לעשות כזה דבר....
כן בטח......רק יצאו משם נפגעים...#גליה#
ומה תרוויח בזה? מה ייצא לך מזה? זה לא ישנה את דעתםסבא גפטו
מילא היית אומר [וזו לא דעתי. אני לא מצדד בזה] בואו נלך בדרך היטלר ונהרוג את כל הקהילה הזאת. כך, הרעיון עדיין קיים בהם, אבל בקבר. אבל כאן אתה מציע מקסימום להכניס להם מכות ולשבור להם את הצלעות, נכון? מה הרווחת? כשכל הממסד נגדך ולא ייתן לך גם לעשות את זה.

ולא. אני לא אומר לא לתת להם מכות. א"כ מאוד צריך להיזהר. אמנם יש להם רגשי נחיתות וזה פועל לטובתנו, ובסקרים ומחקרים עולמיים שעורכים, עולה כי שיעורי הכניסה לדיכאון, מרה שחורה, התאבדויות וכו'... הכי גבוהים, ובהרבה! מאחרים, אצל הקהילה הזאת. וברור למה! כי הם יודעים ששטפו להם את השכל בגיל צעיר שזה לגטימי, אבל זה לא מסתדר עם כל קו מחשבה אנושי.

היתה להם צעדה בת"א. מישהו צעק להם משהו ממש נכון - 'אתם צועדים ל"צעדת המוות"! הפרטית שלכם'. הם צועדים אל מותם. ביחד עם הסיסמא "אין לכם דור המשך". אורח חיים כזה הוא אנושי? אפילו היוונים שהיו כאלה [אלכסנדר מוקדון] עדיין קיימו איזשהו אורח חיים אנושי.

ולעניין. אחד [חילוני] שהוא לא כזה, הוא לא יותר טוב מאחד שכן כזה. ולמה? כי הוא נגד זה, רק כי זה מגעיל אותו. ולא כי זה אסור. [אפשר להשליך את זה על שרון ימ"ש. פעם שנא ערבים. פעם שנה יהודים - בלי אידיאולוגיה, הכל לא שווה שום דבר!].
עכשיו לנסות להסביר לחילוני [ואני מצטער, אבל אני חייב להכניס את המשפט הבא; חילוני=יהודי שלא שומר תורה ומצוות. שימו לב!! אם תדברו עם חילוני, תדונו איתו.. ואז איפשהו תאמרו ולא מתוך זלזול! "טוב.. אצלכם זה ככה... אתה חילוני.." [בלי קשר למצעד!] המשפט הזה לא יזיז לו! לעומת זאת אם תאמרו לו "טוב.. אצלכם זה ככה... אתה לא שומר תורה ומצוות" - זה אותו המשפט, אבל הרבה יותר בוטה. אבל הרבה יותר מכך - אמיתי! זה יפריע לו! הוא שהוא יתחרפן, ובעתיד יבין. או שהוא יבין מיד, או שהוא יתחרפן ויעשה משהו שהוא יתרחט עליו. ובחזרה. תקראו את הפסקה שוב] עד כמה המצעד בעייתי, ולא כפי שמישהו פירסם כאן בפורום ש"אין איתו ממש בעיה הלכתית"... מבחינת ההלכה, ובנוסף לכך זה מאוס על כל יצור אנושי, שמכיר בעצמו כיצור אנוש! ולא איזה 'חופשי לעצמו' כי הוא חלק מעולם/אוכלוסיה, והוא כאדם שחי פה, צריך לדאוג לשאר. וזה כולל להביא ילדים לעולם בדרך נורמלית ואנושית! אז בנוסף לזה, אותו ספר הספרים שמורה לנו איך לנהוג בחיים וגם אם אתה לא מאמין ויודע את אמיתותו, במידה ותפקח את עיניך תראה שכל מה שכתוב בו אמת לאמיתה. וכתוב בו בין היתר שאם נעשה כך וכך, אז יקרה ככה וככה.... [מי שרוצה פירוט, שיבקש. אני אתן] מזהיר לגבי המעשים המשוקצים והמטמטמים והממיטים עלינו אסונות!, הנ"ל!
אז חילוני פשוט לא איכפת לו מכל זה, כי נוח לו בחיים. האמת, שכבר לא... עם כל הצרות האלו. אבל בכללי, נוח לו. והוא כחילוני, מאמין בחופש, ובשוויון וכו'... מה שסותר את עקרונות התורה... - כל אותו "חופש ביטוי" [עוד הוכחה עד כמה חמור להשתתף בבחירות הטמאות] וככזה, ייתן ילחם ויגן על קיום המצעד החופשי הזה... ולא יזיז ותזיז לו שום סיסמה, הסבר - משהו בסגנון, עד שהוא יחטוף מלחמות ואסונות, אז אנחנו צריכים לתת לו את המכות הקטנות האלו. כי אנחנו שומרי התורה והמצוות, אמונים על שמירת העולם במה שאנחנו יכולים - אצל החסידות זה נקרא "שלוחים".... ולכן יהודה הכריש, אני בעד לכסח להם תצורה ולשרוף ת'אם אמא שלהם.... ביטוי שמאוד מתאים למשחיתי-ערכים כמותם. אבל ממליץ לא לדבר יותר מידי.

יום טוב שיהיה לך, ובהצלחה.
מצפה לראותך הערב! אחשלו....
טוב לדעתיי...eliya
בגלללללל שהם לא באו להיאבק איתנו על הארץ שלנו-->
אז אנחנו לא באים לעזור להם עכשיוו!!!
זה בערך כמו החילונים שמפגינים [ישנים מול הכנסת באוהלים בתור מחאה] נגד אולמרט---> שאלתי את עצמי: למה אנחנו לא הולכים להפגין איתם--> גם אנחנו נגד אולמרט ! אז זאת התשובה --> אנחנו שישנו שם [בחורף לא בקיץ] באוהלים חודשים שלמים!!! והם לא באו לקראתינו -להפך - רובם היו נגדינו! אז למה שאנחנו נבוא חעזור להם עכשיו? אנחנו נארגן הפגנות משלנו לציבור שלנו והםם--- שיעשו הפגנות משלהם.

ו...
יש חרדים-
שיש להם אידיאולוגיה כזאת - שאסור לקדם את בוא המשיח- המשיח יבוא מתי שהוא יבוא ואסור לנו לקדם אותו... אז---> הקמת המדינה היא בעצם קידום לביאת המשיח! ועוד זה ממשלה לא דתית! אז בכללל...
הם נגד א"י ונגד קידום ביאת משיח--> אז- הם לא באו להפגנות כי הם נגד זה!
אבל אני בכללי מאוד מאודדד נגד כל האידיאולוגיות של החרדים--- אני פשוט לא מסכימה עם הדעות שלהם וגם שהם קואים לנו "הציבור הד"ל" [2 משמעויות] ו"מזרוחניקים" ו--> ספתא שלי גרה בבני ברק---> הלכתי שם ברחוב עם חצאית ארוכהההה בשבת וחולצה 3/4 ושורש---> התסכלו עליי כאילו אני קוף שברח מגן חיות --- בלי בושהה!!
אז--- תעשו לי טובהה- מזה ההתנהגות הזאת? לא מגיע להם שנבוא להפגנות שלהם!
ולסיכום [ תודה למי שבאמת קרא מה שכתבתי פה]-
הציבור שלנו- [דת"ל] צריכים לארגן הפגנות משלנו נגד מצעד התועבה!
יומטוב!
לפעמים צריך לעשות את מה שחכם ולא את מה שצודק.ישי ויזנר
אולי זה צודק אבל ככה נכנסים למעגל שבו כל ציבור דואג רק לעצמו.

הבהרה- אני נגד דרך הפעולה הזאת, אבל לא בגלל הסיבה הזאת.
יש לי סתם שאלהיהודה הכריש
אם כבר דברת על החצאיות הארוכות האלה מה הקטע אני רואה בנות הולכות עם חצאיות עד הריצפה ומושכות אותם למעלה יש בזה איזה עניין למה לא ללבוש מלכתחילה חצאית קצת יותר קצרה?לא שאכפת לי איך הם הולכות סתם מעניין אותי מה העניין בזה?
מה איכפת לך??תתעסק בדברים ששיכים אליך!חב"דניקית
מזה משנה למה..כי בא לנו...
חחeliya
בניםםם...
סתםם...חחח
אני פשוט אוהבת ללבוש חצאיות ארוכות שמטאטאות ת'ריצפה... זה יפה... [לדעתי] וחוצמזה אני חושבת שזה עדיף מהבנות שלובשות חצאיות קצרות...
כדאי שתטפל באהבת ישראל שלך...האריאלניקהנאמן
מה זה קשור לאהבת ישראל?יהודה הכריש
טוב ואם השאלה עיצבנה מישהו אז אני מצטער
זה באמת או סתם בדיחה?420mal
ממש פאטתי!!!!!תמי!
ולדעתי ממש ממש לא צודק!, כאילו מזה יעזור אם לא נעשה כלום!, חוצמיזה אם זה דמוקרטיה (או איך שלא יכתבו את זה...) אז למה לא עשו על המצעד הזה הצבעה שפתוחה לכל הציבור? אהבת ישראל כולם תריכים להחליט הרי זאת דמוקרטיה!
ממש ממש ממש פאטתי!
זה אנשי "הבית הפתוח" עשו.... אהבלים גמורים...איתי'ה
מזה"הבית הפתוח"?תמי!
ארגון של הומואים,זה אלה שמארגנים את מצעד התועבה.420mal
לשוטרים שמאבטחים-מובטח סרטן....איתי'ה
צריך לשלוח את זה באימל לכולםם!-תפיצו!eliya
שלחתי לכל הרשימה שלי...eliya
לא יודע, אני לא אהבתי כ"כ.ישי ויזנר
א. שימי לב שכתוב "הרבנים החרדים".

ב. שימי לב גם שכתוב "נטולי פוליטיקה ומפלגה". כשתמצאי רב שלא מושפע מפוליטיקה (או אפילו סתם בן-אדם) אני אשמח לשמוע עליו, פשוט אני עוד לא מצאתי. וחו"מ ברגע שכותבים "החרדים" זה כבר לא "נטולי פוליטיקה".

ג. אני נגד כל הדברים האלה שרצים במייל. אם אתם רוצים פירוט- בהזדמנות.

ד. לא הבנתי מה הקשר בין לארגן את המצעד ללאבטח אותו.

ה. אני לא אוהב איומים כאלה. אתה רוצה- תשכנע, אל תאיים. זאת הגישה שלי.
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך