אני חושב שלא הבלטתי את המשפט הזה: ובתכל'ס, מי שבאמת מפריע למשטרה ולהומואים, זה לאו דווקא הכיפות השחורות. זה הרבה רוח ורעש. אני אומר את זה מידע אישי. יש לי חבר, כיפה סרוגה, והוא חטף מהמשטרה, מה ש20,000 חרדים לא חטפו! ואני לא מגזים. זה כתוב בפרוטוקול של הדיון!
אני לא אוהב לתת דוגמאות. ויש הרבה! גם בעניין המצעד כלפי אדם נקודתי.
אם המשטרה חוטפת בחור קטין, יחד עם חבר שלו, קטין ג"כ. ב 6 בבוקר, כשהם עושים התעמלות ספורטיבית, כאילו אין גנבים/רוצחים/אנסים/שודדים/נרקומנים/גניבות/דקירות/חשש מפיגועים/שוטרים עבריינים ברחוב הצמוד.... מבקשים להרחיק אותם שלושה שבועות מירושלים, בגלל המצעד, ומתעקשים ומתעקשים, ב'שלום', ב'מחוזי', ומחר ב'עליון', וערבויות וכו'... וחרדים, שהם תופסים, הם נותנים להם מכות על העצבים שהם הרסו להם ניידת/חסמו כביש ואנשים עצבניים, לא כי הם מפריעים לשגרה ולשלום הציבור - אדרבא! היס"מ והמג"ב אוהבים את האקשן.. זה זורם להם בדם... כמו לרוב החרדים שנמצאים ב'שבטי ישראל' וב'בר אילן' שכשתלך שם בערב ישאלו אותך בהברה ליטאית כבדה "אה... איפה יש אקשן...?? " ומשחררים את החרדי אחרי דקה והוא חותם על הרחקה, ואם לא היה חותם היה בא לביהמ"ש ולא היה צריך לחתום על הרחקה, כי הם סתם תפסו אותו! והבחור הראשון הוא חובש כיפה סרוגה, אז אני בתוך תוכי יודע ואומר לעצמי: וואלה. נכון. רוב האלו שנאבקים נגד המצעד, הם חרדים. נכון. מי שמסתכל לעומק רואה שיש התעוררות גם אצל הכיפות הסרוגות, אבל תראו! הבחור הקטן הזה, מפריע למשטרה, יותר מאותם 20,000 חרדים, ואם הוא לא מפריע להם כמותם, אם לא יותר מהם, אז המשטרה יורדת לחיים שלו יותר ממה שהם עושים להם - אז הנה ההוכחה שעצם קיומו מפריע למשטרה. ו והוא, כיפה סרוגה!
אני קיבלתי דיווח לגבי ההפגנה שנערכה בת"א נגד המצעד.
מי היו שם? ולא שאני רוצה לזרוע וללבן את המדורה שנמצאת בהתהוות ותפרוץ עוד מעט חלילה. ואני מרשה לעצמי להעלות את זה, כי אני יודע שאותם שלושה עם כיפות שחורות שהיו בהפגנה שם, הם דווקא כאלו שבדעות יהודיות נאמנות, לא פחות משל המסנחלים, והם נמצאים גם במקומות אחרים שהעם היהודי צריך אותם!
באותה הפגנה, היו איזה 20 חובשי כיפה סרוגה, ועוד 3 חובשי כיפה שחורה. - הא? למה מה קרה? ת"א זה לא ארץ ישראל? יותר חשוב לך להיאבק על קברים בכביש 6 שלא בטוח שהם של יהודים בכלל ויש סיכוי גדול מאוד שהם של נוצרים מרושעים שהיו שותפים במסעות צלב???!!! יש תירוץ יפה.... "ת"א, זה לא ארץ ישראל". סלח לי על הביטוי חרדי מניאק, אבל תפסיק להיראות צדיק... כשאתה מדבר איתי שראית את חבר שלי בטלוויזיה וזיהית אותו... סליחה? איפה ראית טלוויזיה? ממתי אתם צופים בבית... אה.. זה לא בבית? אז איפה?? עם מי עוד? אה... - אל תענה לי. פשוט תשתוק ותפסיק לצאת נגד מי שאתה היית מת להיות, כי אתה יודע, שהאמת נמצאת אצליהם - הדרך! - המסנחלים.
ליל"ט וכל טוב.
סבא. בשעת ה12 00