דחוף! ענין של חיים ומוות!אנונימי (פותח)

אני בצרות. החיים שלי מתפרקים ואני לא יכולה לעשות כלום. אני לא יודעת מאיפה להתחיל אבל אני אנסה בכל זאת:
כל הצרות התחילו כשאחותי התחתנה לפני 3 שנים ומאז החיים שלנו הפכו לגיהנום. עכשיו הוא מתעלל בה,לא פיזית אבל אני בטוחה שבסוף זה גם יגיע לזה. בבית זה פשוט בלתי נסבל,יש מתחים נוראיים,ההורים שלי הזדקנו בעוד כמה שנים ואם עד עכשיו במשך כל שנות חיי לא זכיתי להתייחסות מצדם,הרי שעכשיו פי כמה וכמה.
אני פשוט לבד!!! ואין מי שאני אוכל לדבר איתו כי כל העניין נשמר בסוד. אני יושבת בבית ימים שלמים ופשוט יוצאת מדעתי מרוב בדידות,ההרגשה שמכרסמת אותי,קורעת ממני גזרים,חופרת בי מחילות...אני לבד בעולם,אין לי חברים וגם לא משפחה....אני מאמינה שבסוף אני אמות מרוב צער או פשוט אצא מדעתי.

תעזרו לי! אני צריכה מישהו עכשיו שאני אוכל לדבר איתו כי זה הדבר שיציל אותי!

לא הבנתי כמה דברים:פלפלתי
מה קשורה היא אליך חוץ משהיא אחותך,
ולמה את צריכה לשבת בבית ימים שלימים,
ולמה את נתית בהורים שלך ולא משתחררת קצת כדי לחיות יותר טוב ולקבל קצת יחס ממקום אחר שימלא קצת חסר,
ולמה ולמה ולמה.
אשמח להבין מה הול ךכאן כי זה לא נשמע נורא הגיוני.
לפלפלתי:אנונימי (פותח)
היא קשורה אליי מאוד דווקא משום שהיא אחותי והמצב שלה משפיע על כל המשפחה.
אני יושבת בבית ימים שלמים כי אין לי משהו יותר טוב לעשות,כבר הזכרתי שאין לי המון חברים.
כל המצב הזה קשה מנשוא,ואם עדיין לא הבנת אז אני לא יודעת איך להסביר לך.
אז ככה:פלפלתי
הבנתי יפה מאוד אז מה אמרת רק שאני קצת חולקת עליך. או מסתכלת מזוית קצת שונה.
זה נכון שהמצב שלה משפיע על כל המשפחה אבל השאלה היא מה עושים עם זה. יש אפשרות לחתוך את זה ויש אפשרות להִקבר תחת המצב הזה.
לגבי אחותך- לא חובה לסבול תחת אנשים אלימים כאלו, בין אם זה אלימות מילולית או פיזית. כדאי לשבור את זה ויש הרבה אנשים שמתמחים בזה ומוכנים לעזור. היא לא הראשונה שעברה ועוברת את זה. אפשר לצאת מהמעגל הזה. זה רק דורש אומץ.

ועכשיו אליך. זה שאת לבד ובוחרת להישאר במצב הזה - זה בחירה שלך להעצים את הכאב, הבעיה והתסכול.
למה לא להסתכל על זה מכיוון אחר ולומר:"טוב, אם אין לי חברות אז אולי אני אחפש כאלה, כי יש הרבה אנשים טובים בעולם, ואם חברות שלי שאני מכירה לא ממש חברות שלי כי אני לא מסתדרת איתם אולי אני אחפש חברות במקום אחר."
אני כן מבינה אותך. ולכן אני אומרת את זה.
אני גם לא מסכימה עם הדבר הזה שאת יושבת בבית ימים שלימים לבד. זה ממש בחירה שלך. למה את צריכה לשבת בבית?? למה לא ללכת לתנועת נוער? או לעשות עם עצמך משו בבית? לנגן, לשיר, לרקוד, לצייר, לפסל, ליצור, לכתוב, לצבוע, לקשט, להמציא דברים חדשים, לשכלל דברים קיימים, לא חסר אפשרויות.
צריך רק לרצות לעשות אותם.
מסכים ב-100%.ישי ויזנר
לינדה יקרה,*מוריה*
שיהיה לך המון המון ב"הצלחה אני גם מסכימה אם פלפלתי . לפעמים זה דורש אומץ. ואני מאמינה בך שיש לך את זה...
דוגמא חיה לעניין (וידאו) אחת מיני רבותדובלה
זה לא ממש קשור לנושא הספציפי הנידון כאן, אבל זה בקשר לכל אלו לאחרונה שמעלים צרות/בעיות שיש להם בבית, ולא מאמינים שאפשר ויש את הכוח להתגבר, לקבל את הכוחות ולהמשיך הלאה.
להבין שיש לנו שתי ברירות: לשקוע, להיאבד ח"ו בתוך הדיכאון, או ברירה שניה להרים את הראש ולהמשיך, לראות מה אנחנו יכולים לעשות כדי לשפר את המצב ככל שאפשר, ומה שאנחנו לא יכולים - פשוט להתמודד עם זה. להפוך את זה למנוף לעליה.

יש מישהו שעבר צרה מפחידה באין ערוך מאלו שהוזכרו כאן, לא עלינו ולא על אף אחד מישראל, והוא בחר בדרך השניה. הרב ויקטור עטיה.
http://www.col.org.il/pics/inbox/4772913_3944317.wmv

כמובן, שבכל מקרה לגופו, צריך לדעת איך להתמודד איתו. מה צריך לעשות באותו מצב מסויים. וכמובן שצריך גם חיזוק ועזרה מהסביבה. אבל דבר ראשון, לפני הכל, צריך לדעת שזה אפשרי. שיש את הברירה השניה.
אני מסכימה אם פלפלתירננוש!
את לא לבד!!!!!!!!צאקי 2אחרונה
ה' איתך תמידדדדדד!!!!!!!!!! תתפללי לה' שיעזור לך ולמשפחה שלך אולי ה' מעמיד אותכם בניסיון?? את צריכה להיות חזקה, ואני יודעת שאת חושבת שזה לא חוכמה לומר כזה דבר, אבל את צריכה להיות חזקה!!!! אל תשבי בבית תצאי החוצה, לכי לתנועת נוער תמצאי חברים תבלי איתם נסי למצוא תחום שמעניין אותך ועיסקי בו.... העיקר שלא תשבי בבית ותחשבי מחשבות רעות... את יכולה לשנות את המצב אם רק תרצי!!!!!

מקווה שעזרתי...

אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך