דחוף! ענין של חיים ומוות!אנונימי (פותח)

אני בצרות. החיים שלי מתפרקים ואני לא יכולה לעשות כלום. אני לא יודעת מאיפה להתחיל אבל אני אנסה בכל זאת:
כל הצרות התחילו כשאחותי התחתנה לפני 3 שנים ומאז החיים שלנו הפכו לגיהנום. עכשיו הוא מתעלל בה,לא פיזית אבל אני בטוחה שבסוף זה גם יגיע לזה. בבית זה פשוט בלתי נסבל,יש מתחים נוראיים,ההורים שלי הזדקנו בעוד כמה שנים ואם עד עכשיו במשך כל שנות חיי לא זכיתי להתייחסות מצדם,הרי שעכשיו פי כמה וכמה.
אני פשוט לבד!!! ואין מי שאני אוכל לדבר איתו כי כל העניין נשמר בסוד. אני יושבת בבית ימים שלמים ופשוט יוצאת מדעתי מרוב בדידות,ההרגשה שמכרסמת אותי,קורעת ממני גזרים,חופרת בי מחילות...אני לבד בעולם,אין לי חברים וגם לא משפחה....אני מאמינה שבסוף אני אמות מרוב צער או פשוט אצא מדעתי.

תעזרו לי! אני צריכה מישהו עכשיו שאני אוכל לדבר איתו כי זה הדבר שיציל אותי!

לא הבנתי כמה דברים:פלפלתי
מה קשורה היא אליך חוץ משהיא אחותך,
ולמה את צריכה לשבת בבית ימים שלימים,
ולמה את נתית בהורים שלך ולא משתחררת קצת כדי לחיות יותר טוב ולקבל קצת יחס ממקום אחר שימלא קצת חסר,
ולמה ולמה ולמה.
אשמח להבין מה הול ךכאן כי זה לא נשמע נורא הגיוני.
לפלפלתי:אנונימי (פותח)
היא קשורה אליי מאוד דווקא משום שהיא אחותי והמצב שלה משפיע על כל המשפחה.
אני יושבת בבית ימים שלמים כי אין לי משהו יותר טוב לעשות,כבר הזכרתי שאין לי המון חברים.
כל המצב הזה קשה מנשוא,ואם עדיין לא הבנת אז אני לא יודעת איך להסביר לך.
אז ככה:פלפלתי
הבנתי יפה מאוד אז מה אמרת רק שאני קצת חולקת עליך. או מסתכלת מזוית קצת שונה.
זה נכון שהמצב שלה משפיע על כל המשפחה אבל השאלה היא מה עושים עם זה. יש אפשרות לחתוך את זה ויש אפשרות להִקבר תחת המצב הזה.
לגבי אחותך- לא חובה לסבול תחת אנשים אלימים כאלו, בין אם זה אלימות מילולית או פיזית. כדאי לשבור את זה ויש הרבה אנשים שמתמחים בזה ומוכנים לעזור. היא לא הראשונה שעברה ועוברת את זה. אפשר לצאת מהמעגל הזה. זה רק דורש אומץ.

ועכשיו אליך. זה שאת לבד ובוחרת להישאר במצב הזה - זה בחירה שלך להעצים את הכאב, הבעיה והתסכול.
למה לא להסתכל על זה מכיוון אחר ולומר:"טוב, אם אין לי חברות אז אולי אני אחפש כאלה, כי יש הרבה אנשים טובים בעולם, ואם חברות שלי שאני מכירה לא ממש חברות שלי כי אני לא מסתדרת איתם אולי אני אחפש חברות במקום אחר."
אני כן מבינה אותך. ולכן אני אומרת את זה.
אני גם לא מסכימה עם הדבר הזה שאת יושבת בבית ימים שלימים לבד. זה ממש בחירה שלך. למה את צריכה לשבת בבית?? למה לא ללכת לתנועת נוער? או לעשות עם עצמך משו בבית? לנגן, לשיר, לרקוד, לצייר, לפסל, ליצור, לכתוב, לצבוע, לקשט, להמציא דברים חדשים, לשכלל דברים קיימים, לא חסר אפשרויות.
צריך רק לרצות לעשות אותם.
מסכים ב-100%.ישי ויזנר
לינדה יקרה,*מוריה*
שיהיה לך המון המון ב"הצלחה אני גם מסכימה אם פלפלתי . לפעמים זה דורש אומץ. ואני מאמינה בך שיש לך את זה...
דוגמא חיה לעניין (וידאו) אחת מיני רבותדובלה
זה לא ממש קשור לנושא הספציפי הנידון כאן, אבל זה בקשר לכל אלו לאחרונה שמעלים צרות/בעיות שיש להם בבית, ולא מאמינים שאפשר ויש את הכוח להתגבר, לקבל את הכוחות ולהמשיך הלאה.
להבין שיש לנו שתי ברירות: לשקוע, להיאבד ח"ו בתוך הדיכאון, או ברירה שניה להרים את הראש ולהמשיך, לראות מה אנחנו יכולים לעשות כדי לשפר את המצב ככל שאפשר, ומה שאנחנו לא יכולים - פשוט להתמודד עם זה. להפוך את זה למנוף לעליה.

יש מישהו שעבר צרה מפחידה באין ערוך מאלו שהוזכרו כאן, לא עלינו ולא על אף אחד מישראל, והוא בחר בדרך השניה. הרב ויקטור עטיה.
http://www.col.org.il/pics/inbox/4772913_3944317.wmv

כמובן, שבכל מקרה לגופו, צריך לדעת איך להתמודד איתו. מה צריך לעשות באותו מצב מסויים. וכמובן שצריך גם חיזוק ועזרה מהסביבה. אבל דבר ראשון, לפני הכל, צריך לדעת שזה אפשרי. שיש את הברירה השניה.
אני מסכימה אם פלפלתירננוש!
את לא לבד!!!!!!!!צאקי 2אחרונה
ה' איתך תמידדדדדד!!!!!!!!!! תתפללי לה' שיעזור לך ולמשפחה שלך אולי ה' מעמיד אותכם בניסיון?? את צריכה להיות חזקה, ואני יודעת שאת חושבת שזה לא חוכמה לומר כזה דבר, אבל את צריכה להיות חזקה!!!! אל תשבי בבית תצאי החוצה, לכי לתנועת נוער תמצאי חברים תבלי איתם נסי למצוא תחום שמעניין אותך ועיסקי בו.... העיקר שלא תשבי בבית ותחשבי מחשבות רעות... את יכולה לשנות את המצב אם רק תרצי!!!!!

מקווה שעזרתי...

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך