כואב לי!האריאלניקהנאמן
איך אנחנו יושנים בשקט! איך אנחנו מסוגלים לחיות את חיינו בלי שליבנו יצא מקרבנו, שעה שבית חיינו ותפארתנו עומד חרב!!!! ועל מקום המקדש, מקום כלל הזהות היהודית, שועלים מהלכים! כואב לי!!! איני יכול לסבול את הכאב! סיבוב שערים אינו מספיק אנו רוצים יותר! אנא רבש"ע זכנו! לבנות את בית המקדש מקום גולת אריאל! אנא מקום תפארת משכן אל! נמאס לי  אני רואה אנשים ברחוב צוחקים, וחיים את חייהם בעודם שוכחים את צער השכינה צערו של ה', צערינו!
אהמ... כן , לפעמים יש יציאות כאלה...eliya
מה זה היה?!?!?!?
עלמה אתה מדבר?eliya
מה קרה עכשיו?ישי ויזנר
למה נזכרת עכשיו פתאום?

ולעניין- אתה כרגע לא יכול (ולפי חלק מהדעות גם לא צריך) לעשות כלום בנידון (אלא אם כן אני טועה...), אז אולי עדיף שבמקום לבכות על זה (לא שזה לא חשוב) תתחיל לפעול כדי לתקן את העם והארץ ולקרב את הגאולה ככה?
זה מזכיר לי את ...איתי'ה
לק"י.

מה שהי'ה אחרי חורבן בית שני... וכל הדברים שאמר ר' יוחנן..
[גם היסטורי'ה.. אבל חשוב....]

תכלס.. צודק!!
נכון צודק נימאס....אבל יאללה ליפעול להביא את הגאולחב"דניקית
ה..לצעוד לא יעזור....<אולי זה יעורר..אבל..>

<וזה נכון שיש כמה רבנים <עם אפשר ליקרוא להם רבנים> וארכיולוגים שרוצים לבנות מאין ביה"מק חדש?? משהו כזה..?>
בע"ה בקרוב בימינו אמן!תכלת דומה לים
אשרייך יהודיאוווריה
שזכית שיהיה לך לב יהודי שמקווה לבית המקדש!

אז מה אפשר לעשות עכשיו?
להתפלל, לקוות, לעשות מעשים שיקרבו את הגאולה!
קירוב לבבות, יותר לימוד תורה, יותר כוונה, וכל אחד יתחזק במה שהוא יכול.

ואפילו הדברים הקטנים, שבכלל לא שמים לב אליהם הם קירוב הגאולה..
מילה טובה לאדם מדוכא, עזרה לחבר לקראת מבחן..

זכור-
מי שמתאבל על ירושלים זוכה ורואה בבניינה!!

אל ייאוש!...

עוד מעט ובא לציון גואל! לב ישראל ער..
דניאל, רק בדרך אחת תוכל לעזור בניית בית המקדש...אחת מהצפון
והיא שתרבה אהבת חינם בעולם וקירוב יהודים...
ולא להשוות אנשים להיטלר ימ"ש-כמו שכתבת ללירן...
אני חושבת שמן הראוי שתכתוב התנצלות על דבריך כי כך דרכה של תורה, וכך תוכל לקרב את ביאת המשיח ולא יהלכו יותר שועלים בהר הבית...
וכמו שזה נראה לירן גם קצת נפגע מהדבריך...
במילה אחת, את צודקת! [בול!!!]סבא גפטואחרונה
בשני מילים, את טועה [ובגדול] = בול-שיט!
תסלחי לי או לא על הבוטות, זה לא ימנע ממני לכתוב את השורות הבאות. אני מקווה לטובת כולנו, שכן.

- זה טעות שרק בדרך אחת אפשר לעזור בבניין ביהמ"ק.
יש הרבה דרכים. כולם צריכות לבוא מאותו רעיון. להיות אמיתי. ולהיות אמיתי לגבי בניין ביהמ"ק שרוצה בו הבורא, זה אומר ליישם את הציוויים שלו, שהוא הכתיב לנו בתורה. כן! גם אם לפעמים הם נראים לנו קיצוניים מידי, אז מגיעים כל מיני תועים, וממציאים תורות חדשות. "אהבת חנם" ? איפה נשמע כדבר הזה? אצל הנוצרים? או שמא אצל הצועדים היום במצעד? אהבה בחינם? נותן כל חילון סוטה! ומה שאמר הגראי"ה קוק, שמוטב להיכשל מאה פעמים ב... מאשר פעם אחת ב... אז הרב כהנא אמר על זה: מוטב לא להיכשל בכלל! אבל מי שיעזוב לרגע את דת ה'סגידה למדינת ישראל' ויסתכל במילים של הרב קוק, יראה שהוא בעצמו אומר - להיכשל! לכל אחד עם שכל ברור, שאחד שחייו מלאים ב"אהבת חנם" הוא נכשל. אז זה עדיף מלשנוא בחנם? ברור! בשביל זה לא צריך את הרב קוק. בעצם, לצערינו כבר כן. תראו את התגובה של הכותבת הקודמת. [וסליחה, זה לא נגדך אישית. זה נגד ציבור שהרבה אנשים שיראו את התגובה שלך, ישייכו אותך, את הדעה שהצגת, אליו - אל דעתו של המגזר ההוא]. אם היא כותבת כזה דבר, כנראה שבאמת צריך היה להטריך את הרב קוק כדי שיכתוב איזה משהו שברור לכל ילד בן 9! וליישם את הציוויים שהוא הכתיב, זה לבנות את בית המקדש. וסליחה, אני לא רואה, ושום רב לא הכריז על כך שהוא רואה כל מיני מד"שים/ר"ת[ראשי תבות] וכו'... ב"ועשית לי מקדש", או כשהרמב"ם פסק שמצווה לבנות בית לה', איפשהו מסתתרות האותיות "אהבת חנם" נצרות, לא הולכת ביחד עם יהדות. מה לעשות, לא נוח? מילא. אז אל תפעלו בכיוון. אבל אל תפריעו לאחרים. אבל לא להפריע, זה מחייב אתכם לעזור! כיהודים אתם חייבים לעזור. כי כל יהודי שלא עוזר, באותו הרגע הוא גורע! וההמשך ברור ומובן לכולם.

- להשוות אנשים להיטלר?
נניח ומצד ההלכה היה צריך עכשיו כל יהודי פרטי שרואה הומו, להרוג אותו ברובה. נניח והיה מקרה כזה. נניח את זה לרגע בצד.
בוודאי ידוע לך, שהיטלר חיסל בעיקרון [!] הרבה [מהכמות שהיתה אז] של הקהילה המפגרת הזאת. ובחזרה, לבוא ולומר שהבחור שהרג את ההומו דומה להיטלר מהבחינה הזאת, היא השוואה נכונה! אם-כי לא במקומה! אמת? יפה. אז סתם שתדעי... "אפשר למצוא את הטוב בכל דבר..." - סתם סתם - ברצינות; לא תמיד השוואה, היא לא נכונה.
חז"ל כבר המשילו יהודים רשעים לגויים רשעים. אם מצד שזה היה נראה להם דומה, ואם בגלל שזה הרתעה - שזה מהלך חשוב! לא מייד עונשים. מזהירים. יש מושג של הרתעה. לא סתם הפחדה. ככה שבאמת אין עם זה בעיה רצינית להשוות יהודי במצב מאוד מסויים! להיטלר. לא יודע על איזה מקרה את מדברת. [אגב, לדעתי היטלר, הוא נקודה קטנה בשואה. הבעי'ה הגדולה, היא מי שגרם לשואה. והיא היהודים הנאורים! אוי לא.. עכשיו תתחילי להטיף לי על אהבת חנם.... לאהוב כל יהודי שיוצא עם נוצריה... סליחה - אני מתוודה בפני הנזירה... [והנה דוגמא! לא! אני לא חושב שאת נזירה. אבל לפעמים שמשווים לאדם את המעשים שלו, למעשים דומים של אישיות מגונה! זה מפריע לו והוא חוזר בתשובה! - כמוך].].

יש יהודים שבשבילם יהדות, זה אהבת חנם.
יש יהודים שבשבילם יהדות, זה קיום המצוות. לפחות האלו שאפשר לקיים. ומשתדלים ליישם את קיום השאר.

יש יהודים שבשבילם רב, זה מיני-אלהים, אם לא מי שברא אותו.
יש יהודים שבשבילם רב, זה אדם כמוני, שהתעלה על אנוכיותו, ורכש ידע גדול ומעמיק בתורת ישראל.

יש ויש.
כואבת את כאבך,לולה=]
ומצטערת בצערך.
וחצמזה משועממת איתך.
יציאה טובה ארילניק!..(כנס..-)-מתנחל גאה.
המשך כ"ך.......... אני עוד לא היתייאשתי מלחנך אותך....
מה קרה מה נזכרת פתאום?ודבר שני לי כואב שש"ס הצביעויהודה הכריש
לפרס וזה בטוח גם מעכב ת'גאולה שמפלגה שקוראת לעצמה דתית מצביעה לכזה מנוול!
אולי די להכניס לכל מקום פוליטיקה?תכלת דומה לים
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך