למורה יראתeliya

אני בסוף לא קומונרית...

שרה ממשיכה שנה הבאה...

חופש נעים... אני מקווה שניפגש במשך הקיץ =]

אליה? למה לא? אז את תיהי שנה הבאה, נכון???!!!?!?!?לאל
???????????[:HoDi
מישו הבין משו?????

אולי תסבירי?!
לאליהאנונימי (פותח)
כל הכבוד שזכרת אותי ולא נורא...
אולי בכל זאת יהיה לך יותר זמן להשקיע גם בלימודים. בהצלחה רבה בדרך החדשה!!
תודה...eliya
גמאני מקווה...
המורה שינית את השם בשביל שלא נדע מה הכינוי?!?
לשומרוניתeliya
אני לא ממשיכה שנה הבאה בתור קומונרית לתנועת "עוז" ביישוב שלי...
הקומונרית החליטה שהיא ממשיכה עוד שנה...
אני קצת מאוד מבואסת...
סבבה..[:HoDi
אבל למה לא כתבת לה את זה במסר?
אליה....סוכנת_כפולה=]
תיהיה שנה הבאה קומנרית בעזרת ה'...
של מי את מדריכה עכשיו??
בריאה עליך...לינוייי(:
אני מדריכה של עמישבeliya
אליוש..לאלו'ש=]
לא נוראאאא הכללל לטובה חח=]=]]
יומעולה והמשך חופש כייף!!!)
לאה גם את מדריכה???רננוש!
כעע היא גם מדריכה...=]לאל
מישהו מוכן להסביר מזה?קראתיך
אני כבר תוהה לעצמי הרבה זמן...
חחח אני יסביר...=]]]לאל
אליה הייתה אמורה להיות הקומונרית ב"עוז" ביישוב שלנו, אבל בסוף הקומונרית הקודמת נשאר עוד שנה... זהו.... ורננה שאלה אם גם לאלו'ש=] מדריכה ב"עוז"... אז התשובה היא כן...
חחח זהו=]]]
חח את זה נראה לי כולם הבינו... אבל...[:HoDi
למה היא כתבה למורה יראת?? היא יכלה לכתוב לה את זה במסר"ש..[לא שיש לי בעיה סתם אני שואלת..]
כי המורה יראת לא מסכימה לתת לנו ת'כינוי שלה...eliya
אז היא פתחה כינוי חדש כדי להגיב לי!
היא ביקשה ממני שאני יכתוב לה בפורום של נוער בגילeliya
ההתבגרות אם אני קומונרית או לא...
כי ממש הייתי על סף התעלפות שהקומונרית אמרה שיש היום ישב"ץ והיא מודיעה מי ממשיכה שנה הבאה, אז המורה ביקשה ממני לכתוב לה הודעה...
טויבב סבבהה..:]][:HoDi
בהצלחה=]]
חח... תודה...eliya
סיבכתי אותך?
תעברו לבראש צעיר.....רננוש!
לאא זה פסדר..[:HoDiאחרונה
פשוט לא ממש הבנתי:]]
למה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אמדריך
למה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי אלמה את לא רק את על תעשי לנו את זה בבקשה אל תעזבי א
בואנה בנאדם אתה מדריך?eliya
מסכנים החניכים...

אתה מאבנ"ץ או שאני סתם מדמיינת?

פשוט הטמטום שלך מתאים בדיוק לבנים באבנ"ץ...
הוא בנ"א *********[:HoDi
ועזבו שאני לא יוסיף..
???לאל
מה זה היה?
חח איזה נחמדות.. באמת מה עבר..?מיטל
לפעמים אנחנו מדברים והוא דווקא נחמד..
טויבב.. מ'שתגידי[:HoDi
חחח.. אבל זה נכון.. .מיטל
לא אמרתי שלא..[:HoDi
חח טויב זה לא יאאפה לרכל על בנ"א לפני כולם!!
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך