מצעד התועבה.
העצור, לא. הוא לא מה שחשבתם. הוא דווקא לא חרדי. אבל חרדי יותר מהם.
בכ"א, מהיכרות אישית, הוא בחור צדיק! ששוקד על לימודיו בישיבתו.
המשטרה התחילה לבלבל את השכל בכל מיני תיאוריות מגוכחות... מטעני דמה... תרמילים ריקים... ואיני רוצה לדעת מה עוד.
לפחות בתחילה הם רצו מעצר עד תום ההליכים.
היום היה לו דיון.
מחר יהיה לו שוב. בבית המספח המחוזי בירושלם. בהמשך הערב בעז"ה יובאו כאן עדכונים לגבי השעה.
מי שצריך הדרכה איך להגיע לביהמ"ש הנ"ל, שיתקשר למספר שמופיע בנושא - 'איך אני משיג חולצות של כהנא ומתנתקים'.
חשוב להגיע ולחזק אותו! זה מאוד מעודד ותומך. במיוחד כשלפעמים יש מקרים שגם מכוונים מסויימים שאמורים לתמוך, מקשים.
===========
רק משפט נוסף בעניין המשתתפים בהפגנות נגד המצעד.
העלו כאן טענות [כדוגמת הנושא שפתחה אושרית16] שרק הציבור החרדי [ברובו] נלחם, והציבור שלנו, שותק.
אז לפני המשפט, אני רק אדגיש שאני חושב שהבנתי את הכוונה להגדרה 'הציבור שלנו', אני לא שייך אליו. גם לא לראשון! אם מזהים אותי כשבבניק? - עדיין לא נתקלתי באחד כזה. בקיצור, לאפחד.
ולעניין; הרב קרויזר אמר שאנחנו, יהודים שפועלים בעוד הרבה מאוד מישורים, לא יכולים להיות בהכל. עדיין מנסים, ומכירים בצורך! במיוחד כשהרבה מהפעולות החשובות בהרבה! [הר הבית וביהמ"ק!!! תודעה, עשייה, הכנות ועוד] גונבות מאיתנו את רוב האנרגיה, ובאותם נושאים שהרוב שפועל בהם, או לפחות נראה כך, הוא לא בדיוק הציבור שלנו - אין בכך כל רע. כי אנחנו יודעים שכשאנחנו עסוקים בא', ב' וג', יש את החרדים שיעסקו באותו נושא. - הוא לא חשוב לנו? לא איכפת לנו? לא! אדרבא - לנו איכפת מכל מה שאמור להיות איכפת לעם היהודי - כעם. אז נכון. [וזה כבר בכלל הוספה שלי] ביקורת עצמית היא דבר חשוב! לא להפוך את זה לשנאה עצמית.
מקובל?
יותר חשוב לי שלא תחפשו תירוצים ותתייחסו ברצינות! לחלק הראשון של ההודעה.
חשוב מאוד להגיע.
ולהפיץ.
ר"ת של העצור הם; י. ב.