לק"י.
קודם כל קודם כל!!! לא להתי'יאש!! לא להתי'יאש!! ונראה לי שכתבתי את זה היום למעלה מ10 פעמים...
פשוט לא להתי'יאש.. להגיד לעצמך-אני לא נותנת ליצר הרע להפיל אותי ולי'יאש אותי!!
תשמעי שירים של עדי רן [בתנאי שהוא לא מעלה לך ת'סעיף... כי יש אנשים כאלו...] שירים מקפיצים ובמיוחד את השיר "אין יאוש בעולם"!! פשוט אין!! אם לא היום אז מחר ואם לא מחר אז מחרתי'ים.. אבל, וזה אבל גדול!!! לעולם אל תוותרי לעצמך.. אל תעשי לעצמך הנחות!! תגידי לעצמך-אני קמה!! אני קמה אני קמה!! לא משנה מצליחה לא מצליחה להתכוון אני קמה כדי להתגבר על יצר הרע הרע הזה שאומר לי לישון עוד או לראות עוד סרט!!! פשוט כדי להתגבר.. וככה למעשה י'הי'ה לך יותר קל בפעמים הבאות לקום ויצר הטוב יגבר בך...
תראי,את צריכה לקחת את התפילה בתור משהו שהוא לאו דווקא אישי של רצון שלך מהקב"ה אלא בגלל שאת חלק מעם ישראל שמתפלל את התפילות האלו... וכן את מבקשת על כל עם ישראל ולא רק על עצמך או על קרוביך.. את צריכה להבין שפה את חלק מן הכלל ולא יחיד מול הקב"ה.
ושוב.. תקחי לך את הברכה הראשונה בתפילת עמידה ותכווני בה -אפילו תתקעי בה חמש דקות.. אבל תתכווני בה... אח"כ לאט לאט תקחי לך עוד ברכות להתכוון בהם...
ונכון ,גם מישהי היום פה העלתה נקודה דומה... כשאנחנו צריכים את הקב"ה אנחנו יודעים לפנות אליו... אז בכל יום לפני התפילה- גם אם זה נראה לך ככה לצורך ושזה כפיות טובה כזו וחוצפה , תחשבי על משהו שאת צריכה, ולא חסרים דברים.. אפילו משהו קטן.... כמו למצוא עבודה לחופש... או אפילו שאני אצליח ללמוד היום משהו שאני רוצה.. דברים קטנים...
ותדעי שאת רוצה את זה ואת מבקשת את זה ממנו כי הוא היחיד הא-ל הטוב שיכול להביא לי ולהגשים לי את זה.
ולכן ממנו את מבקשת... ואליו את מתפללת....
אממ.. אני חושבת שאמרתי כל מה שרציתי להגיד... נראה לי...
כל טוב! והמון הצלחה!!!