הצעדה!!!*מוריה*

וואי , היו סרטים חבל"ז!

באנו ב3:30 לצומת ביל"ו והמשטרה הייתה שם מלא ניידות ,זינזנות כמו שחשבנו, חיכינו לחבר'ה שיבואו לבנתיים מאיר ברטלר ניסה לדבר עם המשטרה , אז המשטרה אישרה לנו לעשות עצרת בצומת ביל"ו! . אנחנו לא היינו פראיירים אז מה שקרה שהחבר'ה שלנו התפזרו והתפצלו ואז  ב6:30  ליד המקום של העצרת  התחלנו לעשות צעדה! עם משרוקיות ופרגים ופליירים!!! הבנים צעקו סיסמאות ואנחנו שיגענו לכל הרחוב את השכל עם משרקיות! היה ממש טוב הלכנו על הרחוב הראשי אין אחד שפיספס אותנו!   היה מעולה ב"ה הרבה רעש (הבנים והצעקות) הרבה שמח (המשרוקיות....).

הגענו למקום של העצרת הרב לוינגר דיבר ועוד משהו והלכנו הביתה.

בעז"ה הצעדה הבאה תהיה בבת ים אני חושבת.

מי שהיה מוזמן להרחיב. אין לי כ"כ כוח.

חיים טובים!  

אני שמחה שהיה טוב.מוריה
בס"ד

אבל אני חושבת שיש מספיק נושאים על הצעדה, לא?
נעצר אחד מסניף אריאל רחובותהאריאלניקהנאמן
חגי גרינבלאט אך הוא שוחרר לאחר עשרים דקות
כל הכבוד לכולםם!!eliya
אני אישית...
אמא שלי לא תסכים לי ללכת...
"אני קטנה מידי"...
אשכרה.חמסית
תסלחו לי, אבל דוגרי, הצעדה הזאת באמת קירבה את עמ"י לא"י? המטרה נכונה לדעתי האמצעי מוטעה.
לא הייתי.
נכון.eliya
רואים שלא הי'ית...אמא אדמה

גם לדעתי *מורי'ה* הדגישה דווקא את הדברים הפחות משמעותי'ים של הצעדה.

מה שאני ראיתי בצעדה הוא נוער בעל אידיאלים (ברובו) שצועד עם מטרה ברורה ברחבי רחובות ומנסה לעורר את האנשים סביבו לבני'ית ארץ ישראל.
תגובות האנשים היו די חיוביות וראיתי שכמות רבה של אנשים הביעו התעני'ינות בנושא. לדעתי, המשרוקיות דווקא קצת הפריעו כי הן הרתיעו את האנשים...

אני חושבת שגם אם הצלחנו לעורר רק איש אחד- הצלחנו במסימתינו; אך גם אם לא- יש עני'ין להראות את נחישותינו ולהביע את אהבתינו לארץ הקדושה.

ארץ ישראל ממשיכים ובגאון!

לא אשכרה ולא נעליים.סבא גפטו
גם אם הסכמת למובן של המילים שכתבתי בהודעתי, בוודאי שלא הסכמת לרעיון. ואם בנאדם אחד הבין נכונה את הערעיון שניסיתי להפיץ בהודעתי, הוא יודע בוודאות שהוא לא דומה לרגע, ולו במעט, לרעיון שאת מציגה. לא אשכרה - ולא נעליים...!!

את לא הבנת את המטרה של הצעדה. כך שברור שלא תביני אם היא השיגה את שלה. יותר מכך, בוודאי שלא הבנת את המחשבות כמו זו העולה מהתגובה שהגיבה לך, המתקראת 'קנאית לקב"ה'. !
הצעדהצבי!
תפסיק להוציא לעז על אנשים במקום שלא היית והקטע של המשרוקיות והצעקות דווקא היה מאוד יפה כראוי לתהלוכות מסוג זה ואני חושב שדווקא קדשנו שם שמים וקרבנו עוד יהודים לרעיון של ארץ ישראל השלמה
אני הייתיהאריאלניקהנאמן
ב"ה הגעתי די מוקדם אך השוטרים לא נתנו לקיים את הצעדה ולבסוף מאיר ברטלער(גדול הבחור) הגיע להסדר עם המשטרע שיהיה אפשר לקיים אירוע קטן(מאוד) ליד כפר ביל"ו וכמו שמוריה כתבה... אחח ב"ה היה אחלה,

רק צריך שמישהו שצילם יעלה תמונות לערוץ שבע
האמת היה מי שצילם אבל אין לי מושג מי זה.*מוריה*
תגובה לכל מה שנאמר פה..*מוריה*
אוקיי, אם היה חשש לחילול ה' תאמינו לי שהרב לווינגר לא היה מטריח את עצמו מחברון עד לרחובות אם הוא לא היה בזה ערך מסויים. וגם אני לא הייתי שם ולא משקיעה מאמצים.

לא, לא היו בנות מבית יעקב ואין לי כוח להכנס לויכוח הזה מי צודק ומי לא. לי יש אידאלים ואני מאמינה בהם אני לא צעקתי סיסמאות ,שמרנו על הפרדה מלאה!!! החזקנו פרגים וב"ה היה בסדר.

כן זה קירב את העם. ועוד איך דיברנו עם אנשים אנשים הזדהו איתנו עצרו לשמוע את מה שיש לנו לומר. אני חושבת שמבחינת העם זה היה בסדר גמור הם גילו רצון והתעניינות אפילו איש אחד עזר לנו לחלק פליירים. תלוי באיזה גישה את באה לאנשים. אם במטרה להתווכח ורק להשמיע את הדעה שלך . או גם לשמוע ואז להגיב.

כל הקטע של המשרוקיות זה סתם היו קטעים קורעים עם הבנות . הייתה מטרה שיהיה רעש ואנשים ישימו לב. כי אם לא היתה מטרה כזאת לא היינו מקיימים את הצעדה.
תגובות למלעיזיםצביהודה
הציבור הקדוש ברחובות כלכך התרגש מהעניין כל כך העריכו את זה שבאו זה לא יצר חיכוכים בכלל אלא להפך אנשים התלהבו זה לא שהם היו נגד עניינה של א"י הם פשוט לא ידעו והם קיבלו את היחס שלהם וקיבלו תשובות מהנוער על השאלות שלהם
ולכן מי שלא היה שם מתבקש להוציא כמה שפחות שם רע
יישר כוח לכל מי שהגיע למרות כל הבעיות
המטרה הושגה אבל????M.H.R
ברור!!! וזאת רק ההתחלה.*מוריה*
מי שצילםצבי!
מי שצילם זה יהודה ביטן מנוער למען א"י
מי שצילםצבי!
מי שצילם זה יהודה ביטן מנוער למען א"י
כותבים ביתן ולא ביטןגילי131
באמת צריך להעלות תמונות.. צריך לעבוד על זה...
ההסדרים האלו ושל מועצת פש"ע...סבא גפטו
להזכירכם!!!!!

http://myehudit.org/images/stories/yeshu.gif

והסיכומים של ברטלר הצעיר - שנועד לגדולות, מזכירות במקצת את מועצת פש"ע. ומועצת פש"ע מזכירה את הבדיחה על התיאום של צה"ל והחמאס.

ההפגנות של מועצת פש"ע כפי שעולות מהעיתונים שנסרקו בפלאייר שהבאתי, בתיאום עם צה"ל והמשטרה, כנגד!! החלטות ממשלה שהרשויות שאמורות לאכוף אותן את צה"ל והמשטרה.. ממש אבסורד....

הן כמו שצה"ל בהפסקות האש... יעשה חיסולים ממוקדים בראשי החמאס עם תיאום.... בתיאום עם ראשי החמאס...

אני לא אבקר יותר מידי את הצעדה, כיוון שלא הגעתי.
רק להזכיר, באותה השעה, בעצם קצת לפני היה משהו הרבה הרבה הרבה! יותר חשוב בעיה"ק חברון. עם בית של יהודי שנקנה מערבי. והאחרון מסרב לעזוב את ביתו, והמנהל ושאר הרשויות עושים צרות ליהודי.

צומועיל לכל בית ישראל.
אוואי איזה יופה..חבל שלא הייתי.אנונימי (פותח)
המטרה הושגהצביהודה
משכנו צומת לב מאוד גדולה של אנשי העיר ויצאנו משם עם הערכה של הרבה מאוד מהם היה רווח עצום בצעדה הזאת
אוקי אז כמה אנשים התלהבו מהקטע של הצרחות וכו..<משרM.H.R
רקיות..וכאלה..> אבל באמת ניראלך שזהו עכשיו הם עושים הכל למען א"י..<אולי כן..ראו אקשן..אז למה לא?! נלך לעשות אקשן בכל דבר שה"מתנחלים" עושים..מה הבעיה..?
מה נראה לך?צביהודה
שהכל בא הרגע?!?!? את א"י בונים לאט לאט מתחברים לאנשים יותר ויותר בכל שלב עד שנגיע למצב שהם ילכו איתנו עד הסוף
קודם כל צריך להרים ת'זה למודעות של הציבור.....רננוש!
ואח"כ לבנות את חבל עזה, סיני וצפו"ש מחדש!!!!!!!!
וכמו שאמרתי זאת ההתחלה אח"כ נעבור לשלבים יותר*מוריה*
מתקדמים כנסים וכד'.
ובפעם הבאה שנדביק פליירים כבר אנשים ידעו על מה מדובר שזה יתרון גדול.
וואי איזה דרך [צונזר].........M.H.R
אבל למה הם הצתרפו?? כי באמת איכפת להם מא"י??? או מהאקשן???? אז אחרי זה השמולנים יעשו איזה משהו אבל עם ממש ממש אקשן..פי 100 מיזה..ואז הם פשוט ילכו איתם..מה הבעיה? מילא לא איכפת להם מא"י..וכולם חושבים שהם בסדר..וכל מה שהם עושים אז רשום בעיתונים..שהכל טוב..אבל אצל המתנחילים..כולם מתנקלים וכו..אז מה מה הבעיה? <קטע??>
"מודעות" אז...גם הנהג שהיה לנו היה מודע להכל..ותכלM.H.R
ס?? טוב אז הוא מודע לזה שחייבים לחזור ליישובים ושזה היה טעות....אז..?<!>
אנחנו לא באים במטרה להגיד להם "ימיני או מוות??" ;רננוש!
אלא לאט לאט נחדיר להם לתודעה שא"י שייכת לעמ"י ולא לישמעל....
ואז ככה ביחד כל עמ"י נוכל לבנות את א"יואת בית המקדש!!!!!!
כולנו יחד נצליח לשבור חומות שאפעם לא הצלחנו לעשות ת'זה שאנחנו שחולקים לשמאל לימין ולנטרלים....
פעם אחת הלכתי לחלק פליירים בכפר סבא וגם אנשים שאמרו לי "סליחה אני לא בדעה שלך.." <למרות שכמעט נתתי להם כאפה> אחרי שידולים רבים הם לקחו.... רק ביחד יבוא הגואל!!!!!
תסלחי לי, אבל אנשים לא כאלה מטומטמים!*מוריה*
מה את חושבת שהם לא יודעים שמהגירוש מגוש קטיף לא יצא כלום? את חושבת שהם עוורים לקאסמים? שהם לא יודעים שרצועת עזה הולכת ומתחזקת ואוטטו תהיה מלחמה?
הם יודעים! ואני מדברת על העמך! הם כבר לא כאלה תמימים...
הם לא יאכלו כל דבר שתביאי להם.
אין לי מושג מה חושבים אצלכם האנשים אבל אני יודעת וככה אני מרגישה ושומעת מהמשפחה המורחבת (שתמכה בגירוש!) שזה היה טעות וכו'.
נכון, מפה ועד להקים יישוב הדרך רחוקה. אבל אנחנו צריכים לעשות את המאמצים, לדבר ,לשכנע ולפעול. את לא יכולה לעשות כלום בלי אמונה ובלי אידיאל. אני מאמינה שהדרך הזאת היא הנכונה והיא תהווה פריצת דרך!
נכון שאני נשמעת לך הזויה, חיה בסרט? אולי את צודקת, אבל אני יודעת שלפני 60 שנה היו גם אנשים כאלה ובזכותם אנחנו כאן! וכמובן בזכותו של ה' יתברך!!!
צודקת.... אז קדימה לנשק.... סתאאאם את אומרת שאנחנורננוש!
צרוכים להמשיך לפעול???
אם כן זה מה שאני אומרת ןמדבריך הסקתי שרוב עמ"י כבר החדירו שמהגרוש לא יצא כלום....
אז קדימה לימי המשיח רובנו אוחזים באותה הדעה נס פשוט נס....
הם חיים בסרטצבי!
כבר כמה שנים שכמה שיראו לאנשים בעינים שזה לא עוזר הם ישארו בסרט
וואו הפחת אותי לשמולנית או משהו כזה...לא!!!M.H.R
לא הבנת...ברור שאנחנו ניבנה מחדש את הישובים שניחרבו..וכו וכו... אבל השאלה שלי עם זו הדרך...כי הנה אז כולם מודעים...וכבר לא תמימים..אבל בכל זאת כל אחד בכוך שלו...לא ניראלי שזה מה שימשוך ואתם לצאת וליפעול..מבינה??? אז נגיד זהו כולם יודעים שחייבים לבנות את א"י והיא שלנו וכו וכו ... אבל מה האלה??? מבינה תשאלה..? באצם יש לי שתים..
אאא לא בדיוק....רננוש!
אבל תיראי יותר ויותר אנשים מצתרפים לימין....
אוקי אבל וואט דקנקשן???M.H.R
ובעיברית???? אני לא שולטת <כ"כ> באנגלית...רננוש!
סורי על הבורות...
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני על הריצפה..M.H.R
ולהגיד כן ולא את יודעת?? זה מילה שהפכה כבר לסליינג..

וואט דקנקשן-מה הקשר
ת'אמת גם כן ולא אני בקושי יודעת.... סתאם..רננוש!
ולמשנה וואט דקנקשן חחחחח...
האמת, במחשבה שניה אני לא כ"כ מבין ת'מטרהצפנת פענח
לבנות את א"י זה חשוב מאד. מה הקשר בין לזה לצעדה ברחובות?
למה לא לבנות וזהו? בעניין הר הבית למשל, רוב העם לצערנו כמעט ולא יודע מה זה בכלל, בטח שלא 'מחובר' לזה. האם בגלל זה אנו צריכים להסתובב בכל הארץ כדי להסביר את חשיבותו של הר הבית, ורק אז לפעול בעניין (ואני לא נכנס כרגע בכלל לכל המישור ההלכתי)? גם כאן, ודאי שזה לא סותר, ואין שום פסול בצעדה הזו, אך השאלה האם היא מוסיפה משהו? הסברה? לדעתי כשעולים למקומות חדשים, ומסבירים שם למה עולים ומה החשיבות של זה - זה בדיוק כמו לנסוע עד בת ים או רחובות ולצעוד שם. שוב, אין לי כלום נגד זה, זה פשוט נראה לי די מיותר, ואת אותו דבר אפשר להשיג בעליות עצמן, כפי שהסברתי. בכל אופן, יישר כח לנוער למען א"י על כל פעילותם החשובה, ובעז"ה נעשה ונצליח!!!
הסברצביהודה
הפעילות היא בשני מישורים נוער למען לא מפסיקים את הפעילות שלהם בבנין ישובים חדשים ופריצות צירים פשוט שתוך כדי פעילות עושים גם הסברה לפעילות בשביל שיהיה לך גיבוי יותר גדול ה"עמך" בסופו של דבר זה מי שמשפיע גם אם הוא לא בא מיד לפעילויות שלך הוא לאט לאט מתחחבר לאידיאל( זה שחיברת מישהו לאידיאל זה לא אומר שהוא יבוא באותו יום לחטוף מכות בשביל הארץ הוא צריך שיחדירו לו עוד ועוד אבל!! כל פעם קצת עד שאתה משיג לא רק מאת הגיבוי שלהם אלא גם את הכוח שלהם.)
בזה שרק תבוא ותבנה הועלת מאוד אבל! חסר לך משהו מסוים זה לא כאילו ויתרנו ח"ו על בנין הארץ אלא שעושים אותו ביחד עם עוד דברים -ברגע שעם ישראל ידע על תורת ישראל(כל עניין החזרה בתשובה)וידע על א"י(הפעיליות למען הבניין)אז שחיברנו את שלושת הדברים נהיה ראויים בעז"ה להיגאל

צום מועיל לכולם
עוד משהו.*מוריה*
כשנבו את יש"ע -גוש אמונים וכד' היה גיבוי של העם. הכי שמאלנים של אז זה הימנים של היום!!!
כגירשו אותנו מימית ומגוש קטיף, חשבנו שהעם איתנו והוא יתנגד. אבל- מסתבר שלא!
היום כדי להקים יישוב אתה חייב את תמיכת העם, את הגיבוי הזה!! וכמו שצביהודה אמר אנחנו לא מצפים שנראה עשרות אלפי אנשים שיבואו ויקימו איתנו את היישוב! אבל אם רוח העם תשדר שכן, שהם תומכים בהמהלך הזה עשינו צעד גדול מאד!!!
והממשלה תבין בעצמה מה היא צריכה לעשות כדי לזכות באהדת הציבור....
צום קל ומועיל!!! ויומטוב.
צודקת ממש...קראתיך
אני אישית בהחלט תומך בדעה שצריכים לשנות את קו-המחשסבא גפטו
בה, את התפיסה של האנשים, עוד לפני שהם מאמינים ודוגלים ברעיון בעצמו, לגבי הרעיון שאנחנו מנסים להוביל. לדוג' בניית יישובים בשטחים הטעונים חיזוק. להכניס לתודעה הציבורית את מצבו ובגידת מדינת ישראל, והתומכים בראשה!!!!!!!!! - אזרחי ישראל !! של יהונתן פולארד. או מליון וחצי נושאים אחרים.

עם כל זאת, אני עדיין חושב שזה לא מה שיזיז.
כמו שנכתב לעיל, המצב פעם היה שונה.
אני לא שמעון פרס שאומר שאסור ללמוד מההיסטוריה. זה בולשיט ושטויות!
אני, אני בעצמי. סתם. [לא! בדיחה פנימית. - גם את זה לא הבנתם].
לענ"ד, צריכים ללמוד מהטעויות של ההיסטוריה. לא לנסות לחקות אותה. מה שהרבה אומרים "כמו בימים של סבסטיה" וכו'... אם פעם ראש המושחתים הבודדים מהמחלקות האפלות בשב"כ היו מוכנים, ואכן, רצחו יהודים טובים [כדוגמת הקדוש הצדיק, קצין מצטיין בצה"ל שלומי אסולין זצוק"ל הי"ד, הניסיון של יחיאל בן אבו ועוד] היום, אני יודע על שוטרים, באופן וודאי, שאין להם מניעה לירות כדורים חיים למרכז-מסה של מסנחל שינסה להכניס לו אגרוף. אני לא אומר שאני לא הייתי עושה את זה [לא יורה לאותו בחור. אולי כן] ולכן אני אומר: צריכים לחשוב ולהגיע למסקנות על דרכי פעולה. לא פחות מכן, חשובה המנהיגות. אמנם את מה שאני רוצה, כתבתי עכשיו במשפט אחד. היתה הקדמה ארוכה. עדיין - אני מקווה שהבנתם.

מה קורה אחי איך הצוםאנונימי (פותח)
איזה באסה לי!!!תכלת דומה לים
לא יכולתי בסוף לבוא!!!
אבל לפי התיאורים שלך- הייתי מתעלפת על המקום, או שפשוט לוקחת את עצמי וחוזרת לאולפנא=]
אז זו את?מתנחל גאה.
בס"ד..

היית אם חברה שלך בחנייה של "אווזי" ? ראיתי שם 2.. הגעתי ראשון להרכיב תהגברה..הייתי על הרכב..
מה?תכלת דומה לים
לא הגעתי בכלל.. מצומת גדרה עליתי על אוטובוס לירושלים.
תכלת הוא התכוון אלי.*מוריה*אחרונה
ולשאלתך לא. הגעתי קצת יותר מאוחר.
אם הגעת בין הראשונים...אמא אדמה
אז אני חושבת שאני יודעת אילו שתי בנות פגשת.

כשהגעתי (יחסית מוקדם) מצאתי בביל"ו רק שתי בנות (מההיכרות שלי איתן- סביר להניח שהן לא בפורום...)
חחח. תאמיני לי שהיית שורדת!*מוריה*
מקסימום הייתי מחזיקה אותך....
=] זה מהתכלת דומה לים
שחברה שלי גם הייתה אומרת.
מצטערת, לא בשבילי כל הבלאגנים.
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך