לא מברברת דברים כאלה <פה ;)> אבל....
לא משנה...קיצור היינו שלושת רבעי מהטיול באוטובוס....בבוקר התפללנו ברשב"י...ואז נסעו איזה שלוש או ארבע שעות לקרטינג....כל הטיול הזה היה שווה...רק בשביל זה....היה לנו תחרות...והיה שלוש מדליות..נהגתי כמו מטורפת..<לא ניתקעתי פעם אחת!!! נהגתי מצויין!!!!!!> אבל כל מי שהתחרה איתי..נסעו די לאט..וזה לא היה מתאים..אז האחראי התעצבן עלי..וצרח עלי שעם אני לא ירגיע הוא יעיף אותי..חחעחעחחע..והוא עצר אותי איזה חמש פעמים כדי לעשות שאני לא יוכל לנסוע מהר מידי...חחח וזה לא עזר....ווואי זה היה כיףףףףףףףףףףף קיבלתי מקוםמדליה....אחקי זה היינו אמורות לנסוע לים לסירה..אבל היה סערה..ולא יכלנו לנסוע..וגם הנחל התבטל לנו..קיצור יום שלם היינו על האוטובוס...אחרי זה אלתרו לנו את הסירות ב"גני יהשועה" חח התעלקנו שם לכל מי שהיה...חח היה שם כמה זוגות חרדלך כאלה...ניתקענו בהם בכוונה וכאלה..זה היה נחמד......אחרי זה ישנו בכפר חב"ד..<חח אני מרגישה מפגרת שאני רושמת את זה פה..אבל מי שקרא עד פה..תודה?!...>והיום נסענו לבאולינג....היה כיף!!ואחרי זה...נסענו שעה למפעל "קוקה קולה" הייתי בטוחה שיהיה סתפ מאעפן אבל היה ממש ממש כיף....ועכשיו חזרנו הבייתה..
תגידו למה תמיד הנהגים צכים ליהיות בני אדם קרציים ועצבניים...כאילו ה' ברא אותם רק בשביל ליהיות נהגי אוטובוס..כדי שיוכלו להוציא את כל העצבים שלהם....חח סתם..פשוט אני בטראומה מהנהג שלנו......<חולה נפש!!>

> יותר גדולה...