לפני שנה בדיוק.................!M.H.R
קמנו בבוקר הלכנו למיני קעמפ..ואז שמעתי תמדריכות מדברות על זה שהיה קטיושה אחת בצפתת..אפחת לא האמינה...טוב היה לנו סרט כדי להעביר את הצום..ראינו והלכנו הביתה.....אני יושבת במחשב..<למטה כל הילדים אמרו תהילים כי היה קטיושות במרון...> ואז בדיוק עכשיו ליפני שנה...בוםםםםםם בוםםםםםם בוםםםםםםם "חני ושקי חיה מענדי לוי שניאור בשי....תעלו הביתה.." ואז אווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו
ככה התחיל המלחמה אצלי..
אני ישבתי במחשב.וניכנסתי להלם..אני לא זוכרת את זה אבל כל האחים שלי סיפרו ליי..<ואחד מהם הסריט אותי ...[רוע לב..] ישבתי כולי לבנה ואני מקלידה ומקלידה לכל החברות שלי במסנ "מלחמה מלחמה.." ואני בקושי נשמתי חחחח...אחרי זה היה לנו חודש ו...של סיוט!!!!!
....M.H.R
לא להקפיץ.מוריה
אני משערת שרוב החברה ישנים, ולכן לא מגיבים.

(או שלא בא להם להגיב)
ועם באלי להקפיץ???M.H.R
למה לא?
יאווו איזה פחדדד..!!!!!!!!!!!!![:HoDi
הלואי שזה לא יחזור ליהיות שובב!!
למה לא? אקשן...חח סתם סתם..אמן שלא יהיה כלום!M.H.R
אצלי המלחמה התחילה יום קודם- בט"ז תמוז....אחת מהצפון
בבוקר אבא שלי התקשר מהעבודה ואמר שהוא שמע שחטפו חיילים ואז אחרי כמה דקות שמענו יריות די רחוק ולא כזה נלחצנו...
ואז בסביבות שתיים בצהריים שמענו קטיושות ובחמש הודיעו להכנס למקלטים...
בינתיים אמא שלי חזרה מהעבודה והחליטה לקחת אותנו לכרמיאל עד שזה יעבור כי חשבנו שזה כמה שעות והגמר..
ואז חזרנו בעשר בלילה ובאותו רגע הודיעו שוב להכנס למקלטים אז לקחנו מזרונים ורצנו יחד עם הבנות שרות שגרות לידנו למקלט הגדול(שמשמש כסניף..) כי המקלט שלנו היה מזעזע שם היינו כל הלילה והיה מזה צחוקים... ובחמש בבוקר היה בום אדיר שהעיר אותנו והוא פגע לנו בעמוד חשמל ולו היה לנו אור במקלט אז עלינו למעלה וישבנו וספרנו כמה קטיושות פוגעות בהר מירון ואחרי כל נפילה נכנסנו למקלט(כאילו שזה יעזור...) בקיצור כך ישבנו בצחוקים עם כל הבנות שרות של כל האזור עד שהיה בום ממש קרוב ואז....
אני ממש חייבת לזוז עכשיו אז מי שקראה עד פה תודה... ואני המשיך לכתוב כשאחזור....
חזרתי...מענין אתכם שאני ימשיך או שאף אחד לא קרא...אחת מהצפון
אותי כן.......עברנו כימאט את אותה חוויה...M.H.R
יכל להיות שאנשים קוראים ולא מגיבים או שלא קוראים אבל מה איכפת לך?
כן, אני קראתי.פלורה
אוקי אם זה מענין אותך אז אני אמשיך...אחת מהצפון
אחרי הבום הגדול החלטתי שזה לא הגיוני להשאר בבית במצב כזה וזה גם היה יום חמישי אז התקשרתי לדודה שלי שגרה בקדומים ואחותי הגדולה היתה אצלה(אחותי למדה בפנימיה והיא נסעה לעשות מועד ב' במתמטיקה שהיה ביום רביעי ואמרנו לה לא לחזור כרגע הביתה כי בלאגן פה אז היא הלכה אליה) והיא אמרה שנבוא אליה ולאן שאנחנו מגיעים נגיד לה והיא תבוא לקחת אותנו- בגלל שנסענו בלי ההורים שלי כי הם נשארו בגלל העבודה...(נסענו:אני,ועוד 3 אחיות שלי ואחי הקטן) אז בדקנו מתי יש לנו אוטובוס הכי קרוב וגילינו שזה בעוד רבע שעה,למזלנו היה לנו תיקים מוכנים כי ביום שלישי בלילה חזרנו משבוע בירושלים ולא היה לנו כח לפנות את התיקים...
בקיצור התארגנו וביקשנו ממישהו מהישוב שיקח אותנו לצומת מירון(אמא היתה בעבודה...) שם חיקנו בערך 30 דקות עד שהאוטובוס הגיע(הוא מתחיל בצפת...) כאשר מעלינו נופלים כל הזמן קטיושות ואני ואחותי מנסות לגונן על האחים הקטנים...
סוף סוף האוטובוס הגיע נסענו לנתניה ומשם נסענו לקדומים.
בעקרון יש המשך על איפה התגלגלנו במהלך כל החודש, אז תגידו אם זה מענין אתכם ואני אכתוב...
איזה פחד.פלורה
982 כבוד!! סתם, תמשיכי!
סתם לידיעה זה היה 980 לבני ברק(הוא עובר דרך נתניה)אחת מהצפון
אחותי כרגע רוצה את המחשב אז אני אמשיך יותר מאוחר...
מאיפה את?רעות =)
מירון.פלורה
ישוב צמוד למירון- בר יוחאי (למי שמכיר...)אחת מהצפון
אופס פשלנית אני. חחחפלורה
המשך...אחת מהצפון

טוב אז שבת אנחנו הילדים היינו בקדומים וביום שישי ההורים שלי החליטו שקצת יהיה להם משעמם לעשות שבת לבד בבית וגם אמא שלי פחדה להשאר אז הם נסעו לשבת בלבד לדודים שלי בנתניה (כאשר אבא שלי בכלל לא לקח איתו את התפילין, והם לקחו רק בגדים לשבת...) בגלל ששניהם עובדים ועדיין לא ידעו מה קורה וחשבו שממשיכים לעבוד...

ואז במוצ"ש הם שמעו על הסבתא והנכד שמתו מקטיושה ועל כך שהקטיושות מתרחבות לכל הצפון, ולכן החליטו להשאר בנתניה זמנית ושאנחנו נשאר בקדומים...

ביום ראשון בערב התקשרה אל אחותי הקומונרית של הישוב והודיעה שמתארגנים כך שכל הישוב יהיה ביחד בישיבת  בני עקיבא באפרת, כשאמא שלי שמעה על זה היא לא הסכימה בגלל שהיא פחדה שאפרת זה מקום מידי מסוכן(שטחים...) ואז אחרי הרבה שכנועים היא הסכימה ולמחרת נסענו לאפרת...

ושם היה לנו מלא סיפורים אם תרצו אח"כ אכתוב עוד.... ואפרת גם לא היה המקום האחרון שבו היינו המשך אח"כ...

וואי איך אני זוכרת את היום הזה...תכלת דומה לים
אנחנו היינו באמצע להכין עוגיות לשבת בר מצוה של אח שלי, ופאום- אזעקה. איך נבהלנו!!
אח"כ הרבש"ץ של היישוב אמר- כל התושבים להיכנס לחדרי ביטחון, ולחכות להוראות".. משהו כזה.

בהתחלה באמת חיכינו רבע שעה כמו בהוראות.
אבל מהר מאוד סבלנותי פקעה, וכשראיתי שאף טיל לא נופל על היישוב, ובמיוחד אחרי שחזרתי מהמרכז וחברות, אז פשוט שמתי על זה פס, והיו פכמים שלא ניכנסתי לחדר ביטחון.

זה היה סיוט!!
החדר שלי משמש גם לחדר ביטחון, אז 9 נפשות נדחקו בו בכל אזעקה.
אחים שלי הקטנים ישנו איתי. החדר היה נראה כמו מהפכה כל יום.

שלא תזכו לחוות זאת לעולם!!!! אבל בטח מה שאני עברתי זה כלום לעומת הערים שהופגזו=]
מסכנים..רננוש!
בדיוק לא!!תכלת דומה לים
אני לפחות לא מסכנה ולא הייתי. זה פשוט היה מעצבן
דפקה זה זכור לי כתקופה טובה....אחת מהצפון
*דווקא*אחת מהצפוןאחרונה
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך