טוב אז ככה... זאת לא בדיוק בעיה שלי אבל היא גם מתקשרת אלי... אחותי היא לא אכלנית כזאת גדולה... עכשיו, לביה"ס אמא שלי תמיד נותנת לה סנדוויץ', פרי/ירק, ואם היא רוצה היא לוקחת לעצמה עוגיות או משו כזה (לפעמים..) כולופן, כל הזמן היא החזירה את האוכל הבייתה בטענה שהיא "לא רעבה".... אבל כל יום בבוקר (7:45) היא כולה שותה תה/ שוקו... ואז היא לא אוכלת עד שהיא חוזרת מהביה"ס.... שזה בערך 1:30.... אבל זה לא מה שמעצבן... הקטע הוא שהיא פשוט "שוכחת" את הסנדויץ' בתוך התיק, והוא שוכב שמה עד שהיא נזכרת בו (שזה גם יכול להיות משו כמו חודש- חודשיים...) ואז אתם יכולים לנחש למה הוא הופך.... פעם אחת אבא שלי עשה לה סדר בתיק.... והוא פשוט הוציא משמה 24 סנדויצ'ים מעלי עובש... ואני כמעט הקאתי ת'נשמה.... בקיצור, כדי לעזור לה לאכול, ההורים שלי עשו "טבלת ארוחות", שרשום שם כל בוקר מה שמים לה בסנדוויץ', כמובן שרק דברים שהיא אמרה שהיא אוהבת - ואת הטבלה אחותי ואמא שלי עשו ביחד- חביתה, שוקולד, וכו'... ואז אחרי איזה חודש אמא שלי גילתה עוד סנוויצ'ים....
קיצר', זה ממש לא היה איכפת לי....
אם היא לא הייתה לוקחת מידי פעם את התיקים שלי!!!!!
ואז הסנדווי'ץ בציק שלי נהיה עם עובש, ואתם יכולים לנחש איזה צעקות נהיות בבית....
יש לכם רעיון כלשהוא איך לגרו לה לאכול??? או לפחות לזכור להוציא את הסנדוי'ץ מהתיק????....
תודה בכולופן....=]]]
מה שכן אני אוכלת קרונפלס\עוגי במקום לפעמים. אז זה מספיק לי עד שאני מגיעה הבייתה ואוכלת אוכל-אוכל. (מבחינתי פרוסות זה לא אכול..