זו לא פוליטיקה - חייבים לפעול לבחירתו של פייגלין!!צפנת פענח

חברים יקרים – ה' עמכם!

זהו – עכשיו זה רשמי! בשבוע הבא יכונס מרכז הליכוד ויקבל החלטה על הקדמת הפריימריס להנהגת התנועה. נתניהו מבקש שהבחירות תערכנה בתוך 45 יום לכל היותר.

שלושה מועמדים הכריזו על התמודדותם. בנימין נתניהו, סילבן שלום, ומשה פייגלין.

מדינת ישראל לא תוכל להתקיים לאורך זמן ללא מנהיגות מאמינה. לכן אין לנו ברירה אלא לנצח, והשאלה אינה אם נזכה בפריימריס הקרובים, אלא כמה קרוב תקדם אותנו ההתמודדות הקרובה , אל הניצחון המובטח.

בפריימריס שהיו לפני שנה וחצי, הצלחנו לחלוף בסקרים על פני , מופז, ליבנת, ולנדאו, שהסירו את מועמדתם ולהגיע למקום השלישי, כשאנו מותירים את השר כ"ץ מאחור. ההישג הנדרש הפעם הוא לפחות מקום שני. אולם אם נצליח לגייס את כל הכוחות האמוניים הבריאים – הן את המתנדבים והן את התורמים – אנו יכולים גם להגיע למקום הראשון כבר בפריימריס הקרובים.

·     אם כל מי שהתפקד דרכנו יבוא ויצביע!

·      אם ניקח על עצמנו לשכנע לפחות חמישה ליכודניקים להצביע פייגלין!

·      אם כולנו נרים תרומה שתאפשר לנו להגיע אל כל הליכודניקים ולשכנע אותם!

ניתן לתרום לחשבון הבחירות של משה פייגלין – שמספרו 163522 בבנק מזרחי (20) סניף קרני שומרון (483) או לשלוח צ'ק לפקודת "משה פייגלין בחירות מקדימות", לכתובת, ת.ד. 21 גינות שומרון 44853.  תרומות שיתקבלו בשבועיים הקרובים אינם מוגבלות בחוקי מימון בחירות. ניתן לתרום גם בכרטיס אשראי בטלפון 09-7941096.

והעיקר – אם באמת נרצה ונתפלל בכוונה גדולה לניצחון הזה, הוא בוא יבוא -  ואת מדינת ישראל ינהיגו אנשים המבקשים לעשות רצון אבינו שבשמיים.

זה בידנו!

השאלה היא האם אנו באמת מאמינים ורוצים, או שבעצם נוח לנו שאנשים שאין יראת ה' בלבבם – יוסיפו להנהיג אותנו.

אם את ואתה מבינים את גודל השעה, אל תעמדו מן הצד, התגייסו ובע"ה ננצח.

בעדכון הפעם תשובות לשאלות נפוצות.

·   אבל בפעם שעברה ביבי איים לזרוק את משה אז הוא ויתר    
·   אבל בליכוד לא רוצים אתכם     
·   אבל אם משה ינצח – הליכוד יקבל שלושה מנדטים   

·   למה לא להקים מפלגה משלנו 
·   ההישג הנדרש 

·   

בדיוק להיפך! פייגלין עמד בכל הלחצים לפרוש מן המרוץ, התמודד עד הסוף במרוץ לראשות התנועה, ביבי-משהוהשיג הישג משמעותי מאוד. נתניהו ניסה בכל דרך לזרוק את משה מהליכוד. הוא אפילו העביר חוק מיוחד נגד "עבריינים" בתנועה, ובסופו של דבר שום דבר לא עזר לו – הראיה, פייגלין בליכוד והוא מתמודד נגדו גם עכשיו.

הסיבה לבלבול נוצרה משום שפייגלין החליט  - לחלוטין על דעת עצמו – שלא להתמודד לכנסת בפעם הקודמת, אלא רק לראשות התנועה. הפעם פייגלין מתמודד לראשות, ובמידה ועדיין לא נזכה בניצחון הסופי, יתמודדו פייגלין וחברים נוספים גם על מקום ברשימת הליכוד לכנסת. 

מי שרואה עצמו נטע זר – מקשיב לטיעונים מוזרים שכאלה. לימור לבנת קיבלה בסקרים לקראת הפריימריס הקודמים 1% מהקולות – פחות מעשירית הקולות שקיבל משה.  האם משמעות הדבר שלא רוצים אותה בליכוד? או שהיא לא ליכונדיניקית? הליכוד זה לא ביבי ולא סילבן. הליכוד זה קצת פחות
מ96000 בעלי
זכות בחירה, ועוד כעשרים אלף חברים שאינם בעלי זכות בחירה כיוון שהתפקדו רק לאחרונה. כל אדם המשלם דמי חבר והעומד בקריטריונים המופיעים בחוקה הוא חבר שווה ערך וזכותו המלאה להתמודד על כל תפקיד.

בפריימריס הקודמים, הצביעו עבור משה אלפי ליכודניקים שלא התפקדו דרכנו. הוכח – שהמסר האמוני הלאומי שלנו מדבר אל ליבם של הליכודניקים. אנו מאמינים שהפעם, לאחר המלחמה והייאוש הגדול מההנהגה הקיימת – מספרם יגדל משמעותית.

קודם כל, לא "אם משה ינצח" אלא "כאשר בע"ה ינצח מנהיג אמוני"..., נכון להיום בבחירות הקרובות משה הוא המנהיג היחיד המבטא את הרוח האמונית. רוח זו היא היחידה  שמסוגלת להוציא את מדינת ישראל מהמבוי הסתום, מהדרך ללא מוצא שבו המדינה נמצאת.

ולעצם העניין. הליכוד אינו מפלגת ימין קטנה ובלתי מייצגת. הליכוד הוא המיקרוקוסמוס של החברה הישראלית. לא השתלטנו עליו אלא הבאנו לידי ביטוי בתוכו את החלק היחסי של הציבור האמוני בחברה הישראלית. כאשר הליכוד יבחר בפייגלין להנהגתו, משמעות הדבר היא שכלל החברה הישראלית מוכנה להנהגה אמונית ותבחר בליכוד עם פייגלין בראשו.

אך יש לבחירתו של פייגלין היבט נוסף – היבט פוליטי. אם פייגלין בראשות הליכוד, כל מפלגות הימין והדתיים הקטנות יבקשו להצטרף אליו לגוש אחד. כי מי יצביע מפד"ל כשפייגלין בראשות הליכוד? כמה יצביעו אז לאיחוד הלאומי? כמה ליכודניקים ימשיכו להצביע ש"ס? כדאי מאוד יהיה לכולם לחבור סביב הליכוד למסגרת לאומית רחבה, שתיקרא "ישראל יהודית" (כמו ישראל אחת שהקים ברק – אבל בהפוך...). ניצחון המחנה הלאומי יהיה אז הגדול והמשמעותי ביותר מאז מהפך 77.

אנו מבקשים להנהיג את המחנה הלאומי ואת המדינה – לא לשחק עם עצמנו, אלא להנהיג את כל עם ישראל. הליכוד הוא המפלגה העממית הלאומית. עם ישראל מחכה לנו שם ועלינו ללכת אליו.

מי שפועל או מקים מפלגה קטנה, מקבל מראש את מנהיגותו של נתניהו על המחנה הלאומי. הוא בעצם אומר – אני אתמוך בך - נתניהו (כי הרי מפלגת ימין תלך עם הליכוד לא עם השמאל) ואחרי שתבגוד בי ותלך בדרך השמאל אפגין נגדך. אצלנו נגמר עידן ההפגנות. איננו מוותרים על ההתמודדות האמיתית – ההתמודדות על ההנהגה.

אם יתגייסו כל הכוחות הנאמנים והמאמינים לבחירות אלו כמו בערב משאל המתפקדים, ויבינו שהצלחתו של משה פייגלין בליכוד תביא לצעד חשוב להצלת יו"ש ובעצם, להצלת מדינת ישראל מתהליך הקריסה שלה, אנו יכולים לנצח כבר בפריימריז הקרובים.

אולם גם אם נגיע רק למקום השני, החשיפה לה יזכו הרעיונות של מנהיגות יהודית בהליך בחירות זה, יקדמו אותם בדעת הקהל בישראל ובעולם, וישמשו קרש קפיצה מצוין לבחירת נציגינו השונים בבחירות לחברי הכנסת, שייערכו אף הם בקרב המתפקדים.

חשוב לדעת כי הישראלי הממוצע מודע,  ברמה זו או אחרת, למבוי הסתום בו נמצאת מדינת ישראל. אחד הכלים המרכזיים בהם משתמש השמאל הוא הייאוש !  הוא משתמש בטענה שאין פיתרון, "אין אלטרנטיבה".. (כלשון הנשיא הנבחר) אין ברירה וכו'... הישג פוליטי ממשי כמו הגעה למקום שני, בפריימריס של המפלגה הגדולה בישראל,  לפני שר החוץ לשעבר סילבן שלום, תוך נשיפה בעורפו של נתניהו, מהווה קרן של תקווה לאותו ישראלי ממוצע. תקווה  לה כולנו מייחלים – הנה יש מנהיגות המסוגלת לחשוב אחרת, אולי היא גם מסוגלת לעשות משהו אחר. ככל שירבו הישראלים שיפנימו תובנה זו, ניצחוננו הפוליטי השלם יוקדם.

אם הוא יבחר הליכוד יתרסק ולכן עדיף שישמור על כוחוצבי!
נראה לי שלא אבל עזובצפנת פענח
מנצל"ש שרשור של עצמי - תזכורת:צפנת פענח
השבת, כ"א בתמוז, זהו יום ההילולא של הצדיק משטפנשט, רבי אברהם מתתיהו פרידמן זצ"ל. מקום ציונו הקדוש הוא בגבעתיים, וביום ראשון תיערך עצרת במקום. הציבור הקדוש מוזמן להגיע.
עוד נצלוש:צפנת פענח
אנאל צודקת!
ילה, עוד רגע שבת - אז שבת שלום לכולם!!!צפנת פענח
אכפת לך לכתוב פחות אין לי כוח לקרוא.....רננוש!
את חושבת שאני כתבתי את כל זה?צפנת פענח
זה מהאתר של 'מנהיגות יהודית'. לא חייבים לקרוא הכל - אבל למי שבכל זאת מתעניין אני מביא את זה.
במילים ספורות:סבא גפטואחרונה
פייגלין, פואה וסקט, ולמעשה עוד חלק מאנשיהם, הם אנשים עם פוטנציאל אדיר! באמת יהודים טובים וצדיקים שעשו הרבה [טוב] למען עמ"י, וחלקם עשה יותר ממה שאנחנו בכלל נצליח לעשות... [ולא צואה]. ודווקא בגלל הפרט הנ"ל, אני חושב שצריכים לעזור להם לא להיבחר לכנסת. כי מי שנכנס לשם, חזקה עליו שבלמעלה מ95% מהמצבים, הוא ייצא אדם מושחת ומנובל. פושע. ויתחיל לעבור תהליך חילון! גם אם זה לא נראה חיצונית, פנימית זה מה שקורה אצלו.
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך