יצא תוכנית חדשה להקמת עיר על חורבות חומש: ואני רואה את זה מיותר, מכיוון שזה יפה מאוד שיש תוכנית לבנות עוד ישוב ועוד עיר, ועל ידי כך להפריח את השממה,
אבל רבותיי אתם שוכחים שרוב יהודה ושומרון (בין היתר) אינם שממה, אלא מלאים בערבים
מאיפה מגיע ההתעלמות הזאת מהערבים, לא אכפת לי מה היחס שלכם כלפיהם, אבל כאשר ישנו דלי מלא בגרגירי חול , אז איפה שנפח החול נמצא אי אפשר ללהושיב אבנים
אז תגידו: כן, אבל שמה ספציפית זה לא אדמה ערבית
יופי שום מקום אינו אדמה ערבית, נכון שישנם כמה מקומות בבעלות זמנית (וזמנית בלבד) של ערבים, אבל הם הרוב. (מצוות "לרשת" נאמרה לגבי כל ישראל)
מאיפה צץ הרעיון הטיפשי של מטר ועוד מטר, כאשר רוב המטרים אינם עומדים למכירה?
למה היהודי מתיישב על גבעה קטנה בונה עליה גיטו עם גדר חומה וחיילים, והערבי מתיישב לו בבקעה, מסביב לגבעה, ועל כל הגבעות האחרות ברדיוס של 50 ק"מ
ואל תגידו לי שזה אשמת הממשלה, "הימין" כבר שנים מתעלם מהבעיה הערבית, רוצה להוסיף רק את הטוב לפני שהוציא את הרע.
"לשמאל" בארץ יש הבנה שאם ערבים אי אפשר לחיות, וכאשר הם הגיעו למצב שבו צריך להחליט מי יגור שם יהודי או ערבי, אז הם בחרו בערבי, אבל האם כאן זה הסתיים? לא! הם המשיכו וטענו:
"אנחנו לא מוכנים לגור איתם" וגדר הפרדה יצא לפועל!
לשמאל יש הבנה של המצב ותוכנית לפתרונה (תוכנית של חילול ה'-אבל יש התיחסות
למה הימין שותק?
למה לימין, אין אפילו התיחסות לנושא?
במקרה הטוב, נבנה עוד מאחז, זה יעזור?????
למה הדתיים, אשר קיבלו הנחיות ברורות מאוד מהקב"ה כיצד לפעול שותקים?
יראה ואהבה, אלו דרכי עבודת ה'
יראה-להרחיק את הרע (לא לחטוא)
אהבה- לעשות טוב (לקיים מצוות)
יש כאן מישהו דתי שאינו מסכים לעובדה שה' נתן לנו את הארץ, ולכן, ורק לכן היא שלנו, ושאם ה' לא היה נותן לנו אותה אז לא היה לנו בעלות עליה?
אז למה הוא לא מוחה על שגויים יורשים אותה במקומו?
זה נכון שהערבים אשמים, וזה נכון שהממשלה אשמה, וזה נכון שזה אשמת כולם
אז למה אתם שיודעים את האמת לא עושים דבר?
חברה המשיח אינו מתכוון פשוט לרכוב לו לאיטו על חמור ערבי גנוב, לדפוק על דלתותיתכם ולהזמינכם לבוא לראות בית מקדש נופל מהשמיים
גאולת אחישנה תלויה בכל יהודי ויהודי
והוא מצווה לנהוג על פי התורה, להיות יהודי אין פירושו לקיים פולחניזם גועלי של המנהגים,
להיות יהודי פירושו לחשוב כמו יהודי ולהתנהג כמו יהודי ולחיות כמו יהודי, ויש לנו ספר הוראות ברור שניתן לנו בהר סיני!
אז עכשיו אתם מן הסתם חושבים, יופי הוא בילבל לנו את השכל, אבל מה הוא מציע?
אז אני מציע שנלך רק אחרי התורה, ונגרש את הערבים החוצה, ועל זה נשים את הדגש, עוד כמה בתים של יהודים לא יעזרו כנגד הגבעות וההרים המלאים עד אפס מקום בערבים
זה ממש עיצבן אותי- בונים עיר בחומשברוךש
תקשיב צדיק.בת_של_מלך
אנחנו הולכים להקים יישוב.זה הכל! הולכים לגבעה נחמדה ויפה, עם מקום אסטרטגי טוב. מביאים לבנים. ובונים.
וצדיק, בזכות אותם אנשים שחשבו בראש של חומש יהודה ושומרון ברוך ה' פורחת. אם היו חושבים בכיוון שלך. לא היה להם סיכוי להתנחל בגבעות יהודה ושומרון. וכל יהודה ושומרון הייתה מפוצצת בערבים. ויש לך טעות..שום אפס מקום! יש הרבה ערבים,נכון. אבל יש גם גבעות כמו חומש שאם לא היינו עושים את הצעדים שעשינו..מזמן היה הולך לשם ערבי ומקים שם כפר מסריח עם מואזין שמטמטם ת'מוח!
ובקיצור, דרך התורה..-"לך לך"- לפני כל הציווים מצווה ה' את אברהם ללכת לארץ..
שנעשה ונצליח!
ובהזדמנות זו- אף אחד לא מבריז מהעלייה הולכים להיות שם מליוני אנשים!!!!! בעזרת ה' יתברך!
אוהבת,אחותכם
יעל
מצאת לך מקום להגיד את זה...eliya
בפורום בשבע???
באמת מצאת לך מקום...
אתה צודק (חלקית).אנונימי (פותח)
לצערנו, רוב הציבור ה"דתי לאומי" היום נלחם מתוך אידיאלים, לא מתוך התורה:
זה דבר שלילי, שלא מחזיק להרבה זמן:
(ראה דוגמת בגין, ביבי, שרון וכו').
המלחמה שלנו היא קידוש ה' מול חילול ה'.
כל גבעה שקמה היא קידוש ה'. גם היא בנויה בתור גטו (כמובן עם גבול מסוים).
כל כפר ערבי הוא חילול ה'.
עלינו להמשיך ליישב את ארץ ישראל (ולקיים בכך את מצוות יישוב הארץ), ואולם אסור לנו לשכוח את המצוה החושבה לא פחות, ואלי יותר: "והורשתם את-הארץ וישבתם בה, כי לכם נתתי את-הארץ לרשת אותה" (במדבר לג:נב-נג). (רש"י שם: 'והורשת - וגרשת').
אם לא נקיים את המצווה הזאת, ממשיכה התורה וכותבת לנו מה יהיה העונש:
ואם-לא תורישו את-יושבי הארץ מפניכם,והיה אשר תותירו מהם לשיכים בעיניכם ולצנינים בצדיכם וצררו אתכם על-הארץ אשר אתם יושבים בה" (שם, פסוק נה).
זה היה אחד הדברים שהרב כהנא הי"ד יצא נגד ה"דתיים":
בזמנו המפד"ל חשבו שאפשר לחיות ב'דו קיום' עם הערבים...
בתקווה שנזכה לגרש את הגויים מאדמת א"י (גם העובדים הזרים).
"הציבור הדת"ל" מה אתה לא מתוך הציבור הדת"ל?eliya
סליחה - התיקון: אני מגדיר את עצמי כ'כהניסט'.אנונימי (פותח)
עבודת התורה בהחמרה (כמו החרדים).
מקסימום גמילות חסדים, פעילות למען התורה, העם והארץ, עבודת האדמה (כמו הציבור 'הדתי לאומי' ואולי יותר).
הבעיה בציבור הדתי לאומי שהם לוקחים את הקטע של ה'עבודה' ושוכחים את הקטע של ה'תורה'.
אצל החרדים הבעיה היא שהם לקחו את ה'תורה' ושכחו את ה'עבודה'.
נראה לי שכתבתי על זה בפרטים האישיים שלי...
נ.ב. גם אצל הכהניסטים יש כמה בעיות... (-:
י'שמאלני מסריח!eliya
אני מעדיפה את הכהניסטים מאשר אותך,
ויורקת לך בפרצוף!
לך מפה י'כלב!
חתיכת שמלאן ימ"ש!!eliya
גועל נפש!
מרחם על הערבים?
שיבוא המשיח,
השמולאנים יהיו בין הערבים גם,
וירחמו על הערבים וגם על עצמם!
ימ"ש!
בוגד!
אנשים תרגעו.*מוריה*
אבל קצת דרך ארץ ! תראו איך אתם מדברים? וחלק ממכם עם כיפה על הראש וציציות בחוץ (מופנה גם לבנות). "דרך ארץ קדמה לתורה!".
גם כשמעוצבנים יש דרך לדבר ולדון.
נקודה למחשבה
יש אנשים שאיתם המצב אבודליאור ברוכים
מסכים ב100%.ישי ויזנר
ישי: המסכים ב-100% מופנה למוריהליאור ברוכים
חחחאנאל
למה בן כמה אתה?ליאור ברוכים
גם אני מצטרף- לא טוב לך, אתה מוזמן לעוףליאור ברוכים
ב. אני עדיין לא למדתי את כל הטענות של הרב כהנא, אבל לפי מה שאני יודע עד עכשיו- אז אני כן מסכים עם הרב כהנא זצ"ל
יש הבדל בין לא לפעול מתוך תורה, לבין לפעול ע"פבת_של_מלך
כן, ישנם הרבה נערים שלא פועלים מתוך האידיאל האלוקי..
אבל הציווי הוא ציווי תורני! "עלה ורש"..את החשבון האם אדם פועל מתוך האידיאל התורני..כל אחד יעשה לעצמו..
רגע,פלספנית
ככה לפחות אני חושבת... (מכוון ל"פנחסי")
גם אני חושבתeliya
נכון, אבל...פלספנית
ולפי הבנתי, גם "פנחסי" דיבר על הדתיים לאומיים...
והאידיאלים שלנו כן באים מהתורה!!! (לדעתי לפחות... של רובם...)
המשפט ;האחרון שכתבת הוא:אנונימי (פותח)
לא יודע של כמה מהם, אבל ציבור גדול מאוד מהדתיים הלאומיים מגיע כי החבר'ה באים, או כי הם מזדהים עם הרעיון.
אני חושב שלפחות חצי מהציבור מגיע כמו 'עדר', ולא בגלל שהוא חושב למה צריך להגיע וכו' (ואני ח"ו לא מזלזל).
הרב כהנא התייחס לאנשים שמגיעים לפעילות שלו בשביל האקשן ולא בשביל התורה, ואמר ש"מתוך שלא לשמה - יבוא לשמה".
נקווה שכך באמת יקרה עם רוב הציבור.
למי שיש את הפליירים החדשים של חומש:שמח שאני יהודי
ואגב: יש מאמר די מתאים לנושא של אריה אלדדשמח שאני יהודי
תקשיב בנאדם!!!!רננוש!
ואז... תחשוב בעצמך...
אני אסרוק את זה בעוד עשרים דקות.פלורה
תודה.שמח שאני יהודי
לא הצלחתי לעלות לפורום. בגלל השם.פלורה
בסדר, תודה בכולופן.שמח שאני יהודי
ל"פנחסי"eliya
שניה את לא קוראת לעצמך "מיזרוחניקית"???M.H.R
אני דתייה לאומית, אני לא מזרוחניקית.eliya
העיר חומש (כתבה):שמח שאני יהודי
פרסום ראשון: כאשר יסיים אהוד אולמרט את תפקידו, או "ברגע שיבין את הטעות שעשה", מתכננים אנשי חומש ליישם את תוכנית המגירה שהכינו בחודשים האחרונים: הקמת עיר בת 20 אלף תושבים במקום בו עמד יישוב אותו נאלצו לעזוב בהתנתקות. התוכנית האדריכלית כבר מוכנה
אפרת וייס פורסם: 02.07.07, 09:59
עיר של 20 אלף תושבים במקום יישוב של 80 משפחות - זו תוכנית המגירה אותה הכינו בחודשים האחרונים מפוני חומש מתוך כוונה לעלות בחזרה על האדמה ממנה פונו לפני כשנתיים במסגרת ההתנתקות. בחזונם של יוזמי התוכנית - גרעין המפונים מהיישובים חומש ושא-נור - ייהנו תושבי העיר העתידית מקניון, מגרשי ספורט, מכללה ושכונות יוקרה של מבנים מדורגים מהם נשקף נוף לכיוון גוש דן, השרון והים.
תוכנית האב - פירוט השכונות והמבנים
במהלך החודשים האחרונים התקיימו מספר עליות להתנחלות המפונה שבצפון השומרון - מרביתן בתיאום ובאישור הצבא וכמעט ללא תקריות. מי שעמד מאחורי פעילות זו היו אנשי "חומש תחילה" וגרעין המפונים, שמנסים כעת להכשיר את הקרקע לקראת ישיבה מחודשת. במקביל לעליות לחומש - כך נודע ל-ynet - הם נפגשו עם צוות של מהנדסים ואדריכלים ובעזרתם הפיקו את תוכנית האב להקמת חומש מחדש - הפעם כעיר לכל דבר.
מוזי פינקל, המהנדס שעומד בראש צוות ההנדסאים והאדריכלים, מסביר: "האזור התַחום בו נמצאת חומש הוא אזור שלא יושבים בו ערבים. מדובר בכ-1,700 דונם וזה שטח מספיק על מנת להכניס לשם 20 אלף תושבים למרות שהטופוגרפיה במקום קשה".
מתוכנית האב שהגיעה לידי ynet עולה כי העיר תחולק לארבעה רבעים, אשר בתוך כל אחד מהם מספר שכונות בסוגי בנייה שונים, מבתים צמודי קרקע ועד בתי קומות. בכניסה לעיר ייבנה קניון שאמור לשמש גם את ההתנחלויות באזור, כמו קדומים, שבי שומרון, מבוא דותן ושא-נור, כאשר תוקם מחדש. תושבי העיר גם ייהנו מבריכה, ספא, מגרשי ספורט וקריית חינוך שתכלול בתי ספר, ישיבות ומכללה. כמו בכל עיר גם בחומש יהיה אזור של דירות יוקרתיות יותר במבנים מדורגים עם נוף אטרקטיבי במיוחד - אל השטחים שבתוך הקו הירוק, עד הים.
המהנדס מוזי פינקל, מראשי התוכנית, מוסיף פרטים: "מדובר באזור עם טופוגרפיה ייחודית, אזור עם המון נוף, לכן אנו עומדים להכניס לתקנון הגבלת בנייה. הבניינים יהיו עד לגובה ארבע קומות ויהיו מצופים באבן מקומית עם קירות תומכים. מבחינה חזותית העיר הזו תהיה מאוד ידידותית לסביבה. יהיה ניצול של מי הגשמים שזורמים על ידי בניית טרסות ובאותם מים תושקה הצמחיה. יהיו הרבה מאוד שטחים ירוקים". לדברי פינקל, התוכנית עוד זקוקה לתיקונים קלים אך מנגד נמצא כבר פיתרון לכביש שייסלל לשכונות הגבוהות.
פינקל, שעומד בראש התוכנית, עושה זאת בהתנדבות ורואה זאת כשליחות, אומר ל-ynet: "זהו חוד החנית של הטיפול הדחוף שהעם צריך כדי לצאת מהחולי הפסיכולוגי שהוא נמצא בו מאז שנת 1992". פינקל הוסיף ואמר כי "מבחינה הנדסית התוכנית בת ביצוע וצריך רק רצון פוליטי לבצע אותה". מודעה
לדברי אנשי "חומש תחילה", אמורה התוכנית לצאת לפועל בו ברגע שראש הממשלה יתחלף, או לחילופין, "אם יחליט לתקן את הטעות שעשה".
יוסי דגן, מאנשי "חומש תחילה" אמר ל-ynet: "מה שהיום כל האזרחים מבינים, אפילו הממשלה תבין בסוף. החזרה לחומש היא עניין של זמן. זאת הדרך לתקן את הטעות של הגירוש שהיום כולם מבינים אותה. לא ניתן למצב האבסורדי והבלתי נתפס הזה להימשך כשחורבות ביתנו בחומש ובשא-נור נשארות ריקות מיהודים למרות שהיישובים נשארו בשליטה ישראלית מלאה. היום ברור יותר מתמיד גודל הטעות שבגירוש".
eliya - תרגיעי ומהר!אנונימי (פותח)
ויש הבדל בין 'מזרוחניקים' ל'ממלכתים'.
לידע כללי:
מזרוחניקים - יש להם כיפה על הראש, ולפעמים ציצית.
מסתובבים בנים-בנות חופשי, לא תמיד מניחים תפילין, וכו'.
ממלכתים - דתיים לאומים, מקפידים על קלה כבחמורה, מאמינים במדינה.
מובן?!
ודרך אגב: החברים השבבניקים שלי (לא שיש לי הרבה) אכן אומרים שהם שבבניקים.
ואני מזרוחניקית?eliya
לא מניחים תפילין?
בנים בנות מסתובבים חופשי ביחד? [חלקם, לא רובם]
לא!!
ואני גם לא ממלכתית.
אני לא בעד המדינה.
אני בסה"כ לא חושבת שמועצת יש"ע אשמה בגירוש,
ואני לא חושבת שכדי להגן על הבית שלי אני צריכה לפגוע בחיילים.
h.m.r. אמרהeliya
כי אתה רמזת....רננוש!
אתה כתבת "מזרוחניקים" והתכוונת לציבור הדת"ל.eliya
וואי כמה מחלוקותליאור ברוכים
הופה! הפרובוקטור שלנו שוב הגיע!!פלפלתי
שתהיו בריאים..
את מדברת על "פנחסי"?eliya
לא, על ברוך ההוא שפתחפלפלתי
ומזה פרובוקטור?
תבדקו ותראו.
איפה?eliya
פרובוקטור- מעורר מהומות.ישי ויזנר
את/ה...איתי'ה
אני לא מגנה פה על אף אחד.. אבל אל תכנה/י אף אדם פה פרובוקטור גם אם הוא לא בדיוק בדעה שלך וגם אם הוא לא עושה מה שאת/ה חושב/ת שצריך לעשות...
כל עוד הוא אומר את דעתו בצורה נורמלית הוא יגיד גם אם זה לא י'הי'ה בסדר בעינך או בעיני'י...
נמאס כבר.. עוד רגע תתחיל/י עם טרולים ושאר מרעין בישין.. תרגע/י!!!
ופשוט שיגיד... את/ה לא חי'יב להתי'יחס...איתי'ה
מזה אבל? בחיית אנשים תסבירו ת'צמכם!eliya
אה... אוקיי...eliya
אני יעשה את עצמי כאילו אני מבינה....; - )eliya
לפנחסי יש לך טעות בחתימה!!איתיאל ש
אבל ככה זה הסטיקר...איתי'ה
ידע כללי לגבי הסיסמא "כהנא צדק":אנונימי (פותח)
מי שהיה אחראי על כתיבת הגרפיטי בכל הארץ (**** ****) ריסס מלא כתובות "גירוש לערבים" וכו'.
ניגש אליו הבן של *** ואמר לו, שמקום לכתוב מלא סיסמאות שונות - שיכתוב פשוט "כהנא צדק".
הסיבה לא להוסיף "הרב" היתה:
א. הרב כהנא בנאומיו תמיד אמר "כהנא" (דוגמא: 'או כהנא או עראפת'), והכהנא זה נהפך למושג - לא שם.
ב. כתובת גרפיטי - כמה שהיא יותר קצרה - יותר מבורכת.
לאחר עוד מספר שנים (כשבנתיים הוצאו 40,000 סטיקרים של החתימה שלי) הוחלט להוסיף את המילה 'הרב', מכיון שמה שרבינו אמר זה לא היה דיעה - זו היתה התורה!
כשהעליתי את החתימה הכנסתי באמצעות תוכנת עריכה את הכיתוב "הרב", אולם אפשר להכני לחתימה רק תמונה שלקוחה מהאינטרנט - אז לבינתיים העליתי את הסטיקר המקורי...
דרך אגב, החתימה הקודמת היתה (למי שזוכר) תמונה מדהימה עם הכיתוב: היום כולם יודעים:
מו"ר הקדוש הרב מאיר כהנא הי"ד זצוק"ל צדק!!!
אבל...איתי'ה
זאת לא בעי'ה להעלות תמונות לאינטרנט.. אלא אם הם לא מוכנים לקבל של אי'ימג' שוק... כמו ב"ללא תולעים"... אבל נראה לי שלא תהי'ה בעי'ה...
איך אפשר?420mal
אמממ....איתי'ה
הבעי'ה באתר הזה שהוא עם פרסומות לא צנועות לפעמים... אז אני מפחדת להעלות כאן קישור...
ונראה לי שגם בגלל זה ב"ללא תולעים" לא מרשים להעלות ממנו...
מה אתה אומר? נסתכן?
תגובה (2) אחרי 64 תגובות שלכםברוךש
ב. מישהו מביניכם כתב מפד"ל של אז תמך בדו קיום- אז לדעתי רוב המתנחלים דוגלים בדו קיום, ניקח את גוש קטיף כדוגמא:
מי עבד בחממות?
מי עבד בחנויות ירקות?
מי בנה את הבתים?
מי שיפץ את הבתים?
וכו... וכו... אנשים משם עשו את הרשיונות שלהם בעזה וחאן יונס, והיו עושים אותם שם שוב, אם היה ניתן להם.
וחברה גוש קטיף זה רק דוגמא, ככה זה גם כמעט כל שאר יהוודה ושומרון,
בשילה במשך שנים למשל, הערבים היו נוטעים את העצים ושתילים בט"ו בשבט- "כי יהודים לא יודעים לשתול"
חברה בלי הערבים ההתנחלויות היו קורסות, פשוט מפסיקות לתפקד
חברה רק הימין מאמין בדו קיום- דווקא היום
הרי השמאל הוא זה שלא רוצה לחיות איתם ובונה גדר הפרדה בינינו!
חברה עם כל הכבוד לאחינו הספרדים היקרים, אבל הם חיו איתם , הם יודעים מה זה ערבים, תשאלו אותם אם הם רוצים לחיות עם ערבים?
הימין טועה כמו שהשמאל טועה, ואני לא מסכים עם שניהם!
וחברה מצוות ישוב א"י היא על ידי הנחלת ריבונות, ולא על ידי בנית בית, או הקמת ישוב, המצווה היא ריבונות, ולכן צריך להילחם על מקומות שאין לנו כרגע באופן זמני ריבונות עליהם
ז"א יפו למשל לא משנה כמה ערבים יש שם, זה נמצא בריבונות ישראלית, ולכן זה פחות בעייתי, לעומת זה ישוב שמועד לגירוש, ושיהפוך לחלק ממדינה ערבית שתקום, אם לא נעצור את זה, הרי שנאבד את הריבונות עליו
ולכן כאשר צריך להתנחל בפסגות ובית אל או ביפו או עכו, אז בלי ספק שהולכים לבית אל ופסגות, כי אותם אפשר להפסיד, ויפו תמיד אפשר להקים גרעין שיכנס(לא שזה כל כך קל, אבל זה אפשרי)
ולענין המריבות והמחלוקות, כל מי שרוצה לחוות את דעתו, שיחווה,
שיגיד מה הוא חושב, שיבסס את זה, ואנחנו יכולים להתוכח איתו, או לחלוק עליו, אבל נו באמת אתם הגזמתם!!!!
אתה טועה ובגדול! לגבי ב':בגוש תובב"א לא עבדו ערביםגוש קטיף לנצח!
בורות-והרבהברוךשאחרונה
היית פעם בחממות של : בדולח, גן אור,גדיד,נצר, וכו?
כי אני חושב שלא
אתה לא מכיר את הגוש בגרוש, ואני לא הופתע אם תגיד לי שגרת שם!
אל תשחק אותה תמים! גם בישובים כמו נווה דקלים שכשנה לפני הגירוש אסרו על הכנסת ערבים, היה אפשר לראות יהודים מטומטמים, מבריחים ערבים בתא מטען,
זה נכון שהיו גם תאילנדים, אבל הרוב המכריע בלי שום ספק היה ערבים, ומדובר על בערך 4000 ערבים שנכנסו באופן יומי לעבודה
מאיפה אתה ממציא את השטויות האלה אין לי מושג
אף פעם לא ראית 6 ערבים בונים בית, ושומר יהודי ישן "שומר" עליהם?
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי
אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר
ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ
מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?
ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד
ממש יועיל לי
אתה לא בפורום הנכוןזיויק
טעותיאיר גדסיאחרונה
אתה צודק לא ידעתי אני חדש
איך אני מוחק
אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק
בואו נחיה אותו
מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון
למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?
גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7
גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,
וגם עם שלושת הנערים הי"ד
זה חדש יחסית
עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית
(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)
מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב
מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?
כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?
פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"
כל הפרטים, להאזנה>>
קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב
קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>