שמירת הלשון!!!!אנונימי (פותח)

בסיעתא דישמיא בעזרתו ובהשתדלותנו אור לכ"ג תמוז התשס"ז 5767 לבריאת העולם.. ד' הוא ה-מלך!! תן =] הכל מאיתו, אז מובן שהכל לטובה!!! אם אשכח ירושלים תשכח ימיני!!

שלום לכולם,
בקרוב אני רוצה להתחיל את הפרוייקט של שמירת הלשון.
ראשית כל פרטים טכניים- הפרוייקט נמשך כ-40 יום. אני רוצה להתחיל אותו בר"ח מנחם - אב הבעל"ט עד י' אלול
[16.7.07-24.8.07 למינינם].
אנחנו בעצם מחלקים את 24 השעות של היממה בהתאם למס' המשתתפים בפרוייקט. כל אחד אחראי על פרק זמן מסויים על שמירת הלשון בסביבתו, במשפחתו וכ'ו...

המטרה היא גם ללמוד הלכות שמירת הלשון לכן מידי יום תתפרסם הלכה מתוך ספרו של ה'חפץ חיים', באתר סרוג-
www.saroog.co.il
. יש למבצע סגולות נפלאות באמת- זו סגולה מיוחדת לנשים עקרות להתעבר, לנשים וגברים רווקים להשתדך ולבוא בברית הנישואין.

כל אחד יכול לבחור כיצד יישפט ויונהג משמים, בדין או ברחמים. ה'חפץ חיים' אומר כי כשהיהודי חוטא בעולם הזה, מביא השטן את דינו בפני בית דין של מעלה ומתאמץ להוכיח את אשמתו ולהרשיעו. האשמות אלו הן בעצם דיבורי לשון הרע, וכדי להעניק לנאשם סיכוי לשנות את גזר דינו, העניק לו הקב"ה ברחמיו המרובים דרך מוצא נפלאה. קשר ישיר בין קטרוג השתן לבין פיו של העומד לדין, לפי הכלל של מידה כנגד מידה. אם הנאשם נזהר בלשונו ולא הטיל דופי באחיו, לא יוכל השתן לדבר בגנותו. לעומת זאת, אם הנידון דיבר רע על יהודי אחר, יוכל השתן להאשימו בכל מה שיחפוץ. הדבר נתון לבחירתו הבלעדית של הדם, והדברים היוצאים מפיו יקבעו את גורלו לשבט או לחסד. שמירת הלשון היא כמו מתג המאפשר את ירידת הישועות לעולם, שלא לדבר על כך שהיא מביאה שלום בין יהודים ומקרבת את הגאולה. לנוכח כוח אדיר זה נולד הרעיון של משמרת הלשון, שבה חוברים כמה אנשים, הלומדים הלכות שמירת הלשון ומכסים את היממה בנצירת לשונם, כאשר כל אחד בוחר את השעות המתאימות לו, וניתן לזקוף את זכות ירידת הרחמים לישועת אדם מסויים.

ומה תפקידכם?

להפיץ ולפרסם בין כל החברים, הדודים והדודות.מי שרוצה להצטרף. מסרו את המייל שלי כדי שנוכל לתקשר. ובאמת באמת תרוצו עם העיניין. דבר שני, תשלחו לי רשימה של אנשים הזקוקים לישועות. שלחו לי ואני אפרסם רשימה מעודכנת. תשדלו לשלוח לי במהירות תשובות החלטיות כדי שנוכל להריץ.

בעזר'ה נעשה ונצליח שבוע טוב ומבורך

אחווה אודס

odess1@walla.com

(מתוך 'סרוג' אתר לדתיים שביננו)

יש סניף חדש בגבעה הצורפתיתדורין השמיני

שממש צריכים מדריך אני ישמח אם משהו ידבר איתי

0557759795 חיים

אני רואה שהפורום צולע אבל אני ישמח שתענו מהרדורין השמיני
אולי תכתוב בנוג"הפתית שלג
נטוש?אנונימי (פותח)
אמן
מאין יבוא עזרי? 😭אנונימי (פותח)