טוב תראו יש בנאדם אחד מהיישוב שלי (לא נער... מבוגר... והוא נשוי עם ילדים...) שהבוקר הלכתי למכולת וראיתי אותו שמה... אז האו שואל אותי "מה נשמע לאל?" אז עניתי שהכל טוב ב"ה, וחשבתי שהשיחה נגמרה... אבל הוא ממשיך לשאול, ואז הוא אומר לי: למה לא הלכת לבריכה היום??... אז אני אומרת לו שאני לא הולכת היום, אז הוא מסתכל עלי ואומר לי: אהה את לא הולכת כי את לא יודעת לשחות! עליתי עלייך.. ואז הסתכלתי עליו כאילו הוא נפל מהירח (ואם היו אומרים לי שהוא אכן נפל משם, לא הייתי מופתעת...) ואמרתי לו שהייתי גם אתמול... ואז הוא שואל אותי: רגע, אתמול לא היה התור של הבנים בבריכה?... ואז אמרתי לו שבבוקר ובערב היה התור של הבנים, ואני הלכתי בצהריים, בתור של הבנות. ואז הוא אומר לי כאילו הוא לא שמע מה שאמרתי: אהה את הולכת לבריכה עם הבנים... עכשיו אני מבין... וזה היה ממש לא נעים, אז עשיתי כאילו אני צ'כה משו מחלק אחר במכולת והתרחקתי ממנו. אבל החצוף הזה לא מוותר ומתי שאני גמרתי להביא את כל מה שאני צ'כה ועמדתי בקופה, אז הא בא ונעמד לידי. ואז אני שמה לב שהוא מסתכל עלי אז כדי לא להסתכל עליו אני מסתכלת על החבילות מסטיקים שהיו שם... ואז הוא שואל אותי: איזה מסטיק את רוצה?.. אז אני חשבתי שהוא ציני, אז חייכתי והצבעתי על אחת החבילות.. ואז הוא לוקח את זה ומתכוון לקנות לי את זה!!! אז אני אומרת לו: אני הייתי צינית... ואז הוא אומר: טוב נו אם את מתעקשת שאני לא יקנה לך... ואז הוא שם לב שילדה אחת מסתכלת עליו, והוא שואל אותה: רוצה גם מסטיק? ואז היא נבוכה והיא לא ענתה לו, אז הוא אומר לה: טוב גם ככה לא הייתי קונה לך אני קונה רק ללאל.. וזה היה ממש מביך ולא נעים... ומילא אם זאת הייתה פעם אחת, אבל זאת לא פעם ראשונה! למשל בשבת אחת אני והמשפחה שלי ירדנו מבית הכנסת, והוא והמשפחה שלו גם ירדו איתנו, ואז איכשהוא הנושא גלש לבע"ח, ואני חולה על בע"ח ונסחפתי לתוך השיחה ואז אחרי כמה זמן אני שמה לב שהתרחקתי מההורים שלי קצת ואני והוא הולכים (כמה מטרים לפני ההורים שלי...) לבד... ואז אני כזה טיפה מתעקבת... כדי שההורים שלי ילכו יותר מהר.. אבל הם היו שקועים בשיחה... ואז כזה הוא מתקרב אלי קצת, אז אני מתרחקת ממנו קצת, והדפוק הזה לא מבין רמזים ושוב מתקרב אלי, ואז הוא כבר ממש הפחיד אותי, אז רצתי לאמא שלי בתירוץ ש " שכחתי להגיד משו לאמא שלי..."
בבקשה תעזרו לי הבנאדם הזה ממש מעיק ומעצבן, וכמעט כל פעם שאני רואה אותו קורה משו כזה....
מה אני עושה????.... הוא כבר ממש מפחיד אותי...