בהלכה אין שום צד בעל גוון שובניסטי! כנ"ל לגבי פמניסטי. זה 1.
בנוסף: גם אם היה איזשהו צד כזה, [שאנחנו חושבים שהוא עם גוון כזה או אחר] הוא לא כזה היא אנחנו מבינים אותו ככה, הקב"ה לא נוטה לכאן או לכאן. אחרת זה היה מופיע בתורה. וזה לא מופיע. הכל נובע מהבנה לקוי שלך! ושל כל הדתיות הפמניסטיות. [סלחו לי, אבל גם הפרוצות!].
תפסיקו עם רגשי הנחיתות שלכן! אין ולא היה ולא יהיה ביהדות צד שובניסטי. וכדי להוכיח את זה, אנחנו לא צריכים לכרוע בפניכן! די כבר! לכן מי הייעוד שלו. לא נוח לכן ביהדות? תתאבדו/תמירו את דתכן/לא יודע - תפסיקו לבלבל את השכל.
בנוסף, לאבי יש חבר שנים רבות. [[ואתם לא חייבים להאמין לכל הקטע הבא. לא מזיז לי. אני מפרסם את שלי] יהודי שבין היתר נפגש עם ביל גייטס. אותו יהודי, קצת לפני הגירוש הלך לאיזה מקובל וצדיק אמת! והוא דיבר איתו על כמה נושאים. והוא אמר לו שמר קצב ניגש אליו והוא הזהיר את זה האחרון שלא יתמוך בגירוש! ובמידה והוא לא ייצא חוצץ נגד, יקרה לו מה שקרה לו! אותו חבר של אבא שלי, כבר אמר לו את זה בתקופת הגירוש - את כל הפרטים הנ"ל. כן. גם שזה יהיה בעניין מעשים מגונים... וזה אכן קרה. לא. אני לא בא לפאר את הצדיק, אני גם לא מפרסם את שמו.
הנקודה היא שאנחנו צריכים להכריז בגאון על כך שקצב נענש.
פסקה שכבר כתבתי בהרבה מקומות אבל אזכיר אותה בקצרצרה שוב; כל מי שנמצא ועובד במוסדות השלטון, הוא מושחת! כולם! ואני מדבר על משרות רמות. אין. יהודי טוב, לא יהיה שם, מהסיבה שהוא לא יצליח להיות שם. כי רק אנשים רעים, דוחפים אנשים רעים אחרים שכבר נמצאים במשרות הרמות, ומגיעים לאלו.
אני אישית לא אתפלא אם יום אחד גם למזוז ולפרס יהיו פרשיות על אונס. והנקודה היא שלא משנה אם זה נכון או לא [אגב, חילוני תמיד הוא בגדר חשוד עם נסיבות מחשידות, מפני היותו חילוני=אינו שומר תורה ומצוות. ולא משנה אם יש לו כיפה. גם אחותי שמה כיפה. זה לא שייך.] מה שחשוב לדעת הוא, שכולם שם מושחתים. וכדי להוריד את אחד את השני, הם מגלים/ממציאים סיפורי זימה על אותו אחד. כולם מושחתים!!! וב"ה שהם נדפקים בתוך תוכם ואנחנו לא צריכים לקבל מהטומאה שבהם.
בקשר לא' יש עדויות על כך שהיא עוסקת במקצוע העתיק. זה לא נותן לקצב לעשות את מה שעשה אם בכלל. אישית, אל תתייחסו למילים הבאות יותר מידי כמשפיעות, אבל הן משקפות את דעתי. ולא שאני בטוח, סתם השערה. קצב לא הטריד אותה. יש לי קצת מסמכים על אדון קצב. לא נראה לי. א"כ, יהודי שלא שומר תורה ומצוות, תמיד מועד!.
אשרינו שאנחנו לא חברים בדת ה'חילוניות'=כפירה בתורה ובגידה בייעוד.