"הנשיא האהוב" וזכויות הנשים בארץ....אנונימי (פותח)

היי אנשים... מה נשמע.????

בקשר ל"נשיא" שלנו..... אני לא מאמינה שאחרי כל מה שהאו עשה לבחורה הזאת בסוף המעיטו בהכל!!!!!!!!!!!!!! יש פה חוסר צדק רציני לזכויות האישה ובכללי רק בגלל שהוא מיוחס בארצנו האהובה "והשוות זכויות" הורידו מארך העניין ועכשיו הנאנסת החסרת אונים יושבת בבית חסרת עבודה ועם כתם לכל החיים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!                                             

אפילו בהלכה יש צדדים שוביניסטים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

נראה לי שכל הדיון בזה מקומו במקום אחרשמח שאני יהודי
שוביניסט!אנונימי (פותח)
למה.????? בגלל שזה לא מוצא חן בעיניך כי אתה גבר.?
ממש לא קשור.שמח שאני יהודי
יש נושאים שהצנעה יפה להם. זה הכל.
הלכה...אנונימי (פותח)
טוב אז בוא נדבר על זה שבהלכה יש שוביניזם מטורף.... אני לא יודעת אם בכוונה אבל פסיקת הרבנים מוכיחה זאת...
אחרי ששמעתי את הנאום שלה אני חושב שפשוט היאיהודה הכריש
סתם מנסה לסחוט אותו או שהיא מגזימה אמנם לכולם בכנסת שם יש מוח חלול אבל לא עד כדי כך שהוא יעשה את כל מה שהיא תארה באמת, אז פשוט א' הזאת לפי דעתי היא סחטנית חולת נפש ,ואני אומר יכול להיות שהיה הטרדות אבל בטוח לא עד כדי כך
אם יש לך בעיות עם ההלכה את לא חייבת ללכת לפיהיהודה הכריש
מדינה דמוקרטית לא?
סוג של שוביניזםאנונימי (פותח)
גם אני בהתחלה חשבתי את זה אבל אני בשונה ממך אחרי הנאום שלה חשבתי שהוא כן עשה את זה... אולי שאר הבנות עושות זאת כדי לסחוט אותו אבל ניראה לי שרוב האשמות נכונות.... קצת קשה להמציא את כל זה...
אף אחד לא היה צדיק הדורמשה
לא הנשיא - שעשה דברים הפסולים מוסרית, וגם לא הצדיקות הגדולות.

לא יכול להיות שצעירה בת 28 בקושי עם בגרות התקדמה כ"כ מהר לתפקיד מנהלת לשכה של נשיא המדינה.

מההכרות שלי את העולם החילוני הפרוץ - לא זה צדיק ולא זו צדיקה. לשניהם היה נוח העסק בחלק מהזמן וכשהעסק נגמר התחילו הצרות, ויותר מזה אני חושב שלא ראוי לפרט כאן.
מעניין ת'סבתא שלי אם זה נכון או לאשמח שאני יהודי
העיקר שהוא נענש על הגירוש. כל היתר - פשוט לא מעניין ולא חשוב.
מעניין ת'סבתא שלי מה אתה חושב...אנונימי (פותח)
זה הנושא!!!!!!!!1 ואם זה היה קשור לבנים היית לוקח את זה יותר ברצינות...
לא - פשוט זה עניין שלהם ולא שלנושמח שאני יהודי
כמה שפחות להתעסק דברים הללו - יותר טוב.
לפעמים צריך לעשות קצת צדק!!!!!!!!!אנונימי (פותח)
אם כל דבר שקורה בממשלה ובכלל המצב של המדינה לא העניין שלנו אז מה כן???????????
תאמיני לי שממש לא קשה להמציאיהודה הכריש
הראש הכחול שלה עובד שעות נוספות!
באמת?????????????אנונימי (פותח)
למה תמיד אתם מוצאים אצל הנשים משהו לא בסדר??????????
זה עצוב שאתה שופט אנשים על בסיס סוג מין ועל בסיס משהו שלא הוכח עד הסוף!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני חולקת עליך..אנונימי (פותח)
אולי חלק מהדברים שאמרת נכונים אבל לא ניראה לי כ"כ שאישה מסוגלת לעשות דברים כאלה.... לא בגלל שהיא אישה אלא בגלל שהיא אנושית.... לעומת אנשים אחרים...
תקשיבו חבר'ההאריאלניקהנאמן
עבר עריכה על ידי מוריה בתאריך כ"ג תמוז תשס"ז 21:08
א' גרה בירושלים חבר שלי מהכיתה אחיו הוא הרב של הר חומה, והוא אמר שא' הזאתי מחורפנת על כל השכל
אההההה!!!!!אנונימי (פותח)
אז אתה אומר משהו על בסיס חבר שהרב שלו הוא הרבה של המקום הזה והוא במיקרה מכיר אותה ספציפית והיא במיקרה חילוניה... והרושם של הרבנים הוא כזה על כל החילונים ועזוב ששמעת את זה ממקור שלישי!!!!!!!!!!!!!!!!
כמה נקודות:אנונימי (פותח)
יצא לי לברר את המקרה עם שכן שלה, והוא סיפר לי שהיא ניסתה לסחוט אותו ומשם זה התפתח.

בכל מקרה, אם זה אכן היה זה חמור, אולם המתירנות החילונית גורמת לזה, ואי אפשר להתעלם.

שבת מגיעה בלבוש פרוץ לעבודה, מה היא משדרת???

ובקשר להלכה: כנראה שלא למדת את התורה כמו שצריך.

הלוואי עלי להיות "עקרת בית", לא לעבוד בחוץ וללדת ילדים - כל זה בשעה שבעלי עובד בבנין (או משהו בסגנון)...
יקיצוני.אנונימי (פותח)
עבר עריכה על ידי מוריה בתאריך כ"ג תמוז תשס"ז 21:27
אתה יודע מה מסריח בך?סבא גפטו
שאתה אחד מהכותבים כאן, ובאמת אלו הדעות שלך. או שאתה עצבני על הבחור, או שאתה סתם מחפש לחמם את הדיון. אל תלך לעזאזל!
עוד אחדאנונימי (פותח)
על מי אמרת את זה?אנונימי (פותח)
1. אתה מאלקנה?אנונימי (פותח)
2.דוגמא 1= לפי ההלכה אם האב של האישה חולה לבעל יש זכות לא לתת לה ללכת.... איזה שוויון... ממש עדיף ליהיות עקרת בית... וכיום הנשים כן עובדות...
וד"א תנסה אתה ללדת ילדים 9 חודשים של יסורים וכמה שעות של סבל לא נורמלי.... ואתם שלא עושים כלום... מרוויחים... כולה להביא כמה שקלים הביתה שאת זה גם אנחנו עושות...
מאלקנה - לא, אני גר בירושלים.אנונימי (פותח)
בכל מקרה - זה שהיום הנשים עובדות - זו אכן בעיה:

על פי הרמב"ם לאשה אסור לצאת מהבית אלא פעם ב40 יום (שוב, מדובר על תקופה שבבית היה שדה, עיזים, תרנגולות וכו' ולא היתה שום סיבה לצאת מהבית.

זה שכיום הנשים עובדות זה אומר שהתורה שובניסטית?

זה אומר שהנשים היום פמיניסטיות שמתעקשות לעבוד, להיות רבניות וכו'.

להביא כמה שקלים הביתה???

אני לא יודע מתי את עבדת עבודה פיזית (ולא בייביסטר) כדי להביא כסף לבית, אבל אני עבדתי במשך כשנה כ16 שעות כל יום בעבודה בחווה.

כשתסחבי שקים של 60 קילו על הגב כדי להאכיל לול תרנגולות, תספרי לי כמה קשה הלידה.

ושלא יהיה לא מובן: חס וחלילה אני לא מזלזל בקשיים של האשה - אבל גם לגבר יש קשיים.

לכל אחד יש את תפקידו בעולם: לאשה "בצער תלדי בנים" ולגבר "בזיעת אפך תאכל לחם".
(מכאן עולה לכאורה שהתורה פמיניסטית: האשה יכולה לאכול ברוגע ולא חייבת ללדת ילדים, ואילו האיש חייב לאכול אז הוא תמיד יתאמץ...)

אם אחד מהמינים מחליט לשנות את טבעו ולצאת לעבוד וכו' - שלא יאשים את התורה.
הוא יכול להאשים רק את עצמו.

אפשר לומר גם אני...?!איתי'ה
לק"י.

זה נשמע קצת מטופש.. כי אתה בן... אבל גם אני רוצה :
"הלוואי עלי להיות "עקרת בית", לא לעבוד בחוץ וללדת ילדים - כל זה בשעה שבעלי עובד בבנין (או משהו בסגנון)..." [וגם לומד תורה...]

לא שיש לי בעי'ה לעבוד.. זה אחלה להיות עקרת בית פשוט[ה]...

איכסה פמיניזם.. זה סתם בנות טיפשות...
לא אומרת שובינזם..
אבל מה שכתוב בהלכה זה אחלה -תמיד!!
לא, אחיו הוא הרב של המקוםהאריאלניקהנאמן
וא'(אורלי) הזאת זרקה סידורים על הרצפה בביה"כ שם, היא מחורפנת ושקרנית
צריך להביןמשה
כל העסק הזה הרי התחיל מזה שהנשיא עצמו התלונן במשטרה נגד אותה א' על נסיון סחיטה.
סביר להניח שהוא ידע שיש דברים בגו, וסביר להניח שהיא לא סתם שתקה משך שאר השנים.

אגב,
את השם שלה אפשר למצוא באתר הרשמי של בית הנשיא.
קוראים לה א...אנונימי (פותח)
עבר עריכה על ידי Admin בתאריך כ"ג תמוז תשס"ז 21:29
ויכול ליהיות שאתה צודק... כל אחד אשם קצת....

עריכה: אסור לפרסם את שמה בתקשורת. זה שאפשר לגלות אותו תוך חמש דקות זה דבר אחד, אבל לי אסור לפרסם את שמה.
אני לא חושבת שא' צודקת.eliya
חוצמזה-
הנשיא שלנו [לשעבר] לא משו משו [מבחינת ציבור הימין]...

אבל...
תחשבו, מדינת ישראל נמצאת בשפל המדרגה לעומת ארצות אחרות,

[מכל בחינה אפשרית]

אז אם הנשיא שלנו ייכנס לכלא, זה יהיה ביזיון מושחת לחלוטין.

ו--->"אתי",
אני בת, ואני חושבת שא' ממש לא צודקת,

את יודעת, שהיא והחברה שלה,

שהם עמדו בתור להיכנס לנשיא, הם רבו מי תיכנס ראשונה?

היא עשתה בו נסיונות סחיטה, ואח"כ המציאה עליו שקרים.

אבל אני גם לא חושבת שהנשיא שלנו שה תמים במיוחד,

יכוליות שמעט מהדברים שהיא אמרה הם נכונים,

לא יותר ממעט.

ודבר אחרון---> אני מציעה לסגור ת'שירשור הזה, [מוריה ומשה]
יש דברים שהצנעה יפה להם.
על איזה בסיס את אומרת את הדברים האלה?אנונימי (פותח)
מאיפה שמעת את כל הדברים האלה?
בטלוויזיה?
עוד מההפגנות הימין ראינו שהתקשורת לא בדיוק מתקשרת...
גם אני אמרתי שהיא שקרנית ואמרתי בדיוק במילים שלך מה שאת חושבת... ויכול ליהיות משהו כזה= שהיא סחטה אותו וכל זה...
אבל לכל זה חייב להיות בסיס וגם אם הן כן רבו מי תיכנס ראשונה עדיין אולי פשוט הן רצו את המשרה.... עפ"י מה את אומרת את מה שאמרת? אני לא קובעת מי צודק ומי לא אלא מנסה ליראות מכל הדדים בדרך הנכונה...
מה אתם מגיבים עניינית בכלל לפסיכוטית הזאת?סבא גפטו
בהלכה אין שום צד בעל גוון שובניסטי! כנ"ל לגבי פמניסטי. זה 1.

בנוסף: גם אם היה איזשהו צד כזה, [שאנחנו חושבים שהוא עם גוון כזה או אחר] הוא לא כזה היא אנחנו מבינים אותו ככה, הקב"ה לא נוטה לכאן או לכאן. אחרת זה היה מופיע בתורה. וזה לא מופיע. הכל נובע מהבנה לקוי שלך! ושל כל הדתיות הפמניסטיות. [סלחו לי, אבל גם הפרוצות!].

תפסיקו עם רגשי הנחיתות שלכן! אין ולא היה ולא יהיה ביהדות צד שובניסטי. וכדי להוכיח את זה, אנחנו לא צריכים לכרוע בפניכן! די כבר! לכן מי הייעוד שלו. לא נוח לכן ביהדות? תתאבדו/תמירו את דתכן/לא יודע - תפסיקו לבלבל את השכל.

בנוסף, לאבי יש חבר שנים רבות. [[ואתם לא חייבים להאמין לכל הקטע הבא. לא מזיז לי. אני מפרסם את שלי] יהודי שבין היתר נפגש עם ביל גייטס. אותו יהודי, קצת לפני הגירוש הלך לאיזה מקובל וצדיק אמת! והוא דיבר איתו על כמה נושאים. והוא אמר לו שמר קצב ניגש אליו והוא הזהיר את זה האחרון שלא יתמוך בגירוש! ובמידה והוא לא ייצא חוצץ נגד, יקרה לו מה שקרה לו! אותו חבר של אבא שלי, כבר אמר לו את זה בתקופת הגירוש - את כל הפרטים הנ"ל. כן. גם שזה יהיה בעניין מעשים מגונים... וזה אכן קרה. לא. אני לא בא לפאר את הצדיק, אני גם לא מפרסם את שמו.

הנקודה היא שאנחנו צריכים להכריז בגאון על כך שקצב נענש.

פסקה שכבר כתבתי בהרבה מקומות אבל אזכיר אותה בקצרצרה שוב; כל מי שנמצא ועובד במוסדות השלטון, הוא מושחת! כולם! ואני מדבר על משרות רמות. אין. יהודי טוב, לא יהיה שם, מהסיבה שהוא לא יצליח להיות שם. כי רק אנשים רעים, דוחפים אנשים רעים אחרים שכבר נמצאים במשרות הרמות, ומגיעים לאלו.

אני אישית לא אתפלא אם יום אחד גם למזוז ולפרס יהיו פרשיות על אונס. והנקודה היא שלא משנה אם זה נכון או לא [אגב, חילוני תמיד הוא בגדר חשוד עם נסיבות מחשידות, מפני היותו חילוני=אינו שומר תורה ומצוות. ולא משנה אם יש לו כיפה. גם אחותי שמה כיפה. זה לא שייך.] מה שחשוב לדעת הוא, שכולם שם מושחתים. וכדי להוריד את אחד את השני, הם מגלים/ממציאים סיפורי זימה על אותו אחד. כולם מושחתים!!! וב"ה שהם נדפקים בתוך תוכם ואנחנו לא צריכים לקבל מהטומאה שבהם.

בקשר לא' יש עדויות על כך שהיא עוסקת במקצוע העתיק. זה לא נותן לקצב לעשות את מה שעשה אם בכלל. אישית, אל תתייחסו למילים הבאות יותר מידי כמשפיעות, אבל הן משקפות את דעתי. ולא שאני בטוח, סתם השערה. קצב לא הטריד אותה. יש לי קצת מסמכים על אדון קצב. לא נראה לי. א"כ, יהודי שלא שומר תורה ומצוות, תמיד מועד!.

אשרינו שאנחנו לא חברים בדת ה'חילוניות'=כפירה בתורה ובגידה בייעוד.
כולנו שובניסטים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!שמח שאני יהודי
סתאאאם, זה רק כדי לעצבן.
סורי... נלחץ לי על הש' בלי להמשיך...eliya
הידיים שלי רעדו פשוט.

"שלום עכשיו" לך מפה!!

לך לעזאזל!

אני יראה לכם מה כתוב בפרטים שלו, כדי שתבינו.

|מצוטט|

"אני שמואלני גאה, מוות למיתנחלים, בהמות, גונבים לערבים שטחים, ורוצחים, ושורפים שדות."

אנחנו גונבים לערבים?

בוא, תגור באבנ"ץ, בוא תראה מזה לגור פה!

בעמונה למשל,

למה פינו אותם בעצם?

בגלל שהם בנו בתי קבע בלי אישורים!

ואתה יודע,

שאצלינו הערבים כל יום בונים בית חדש?

כל יום בית חדש יותר מפואר מהשני, בטולכרם ובשופה.

ואני מבטיחהלך שאין להם שום אישורים ושום בטיח!

תלכו לעזאזל כל השמאלנים!!
אני פשוט בהלם שאתה נכנס לפורום הזה!eliya
אתה מטמא פה את כולם!

עוף מפה!
זה דווקא טוב שנכנס שמאלן כמוהו לפורום:אנונימי (פותח)
אפשר לנסות ולחקור את מחלת הנפש שלו ושל חבריו,
אע"פ שייתכן שהוא פשוט לא למד היסטוריה, ולכן לא יודע מה הערבים עשו לנו בפרעות ת"ח ות"ט, תרפ"ט, תרצ"ח, תש"ח ולאורך כל ההיסטוריה.

היום כולם יודעים: הרב כהנא צדק!

היום כולם יודעים: רבין טעה, ובגללו נרצחו ונרצחים אלפי יהודים!
צודקת....בערך...אנונימי (פותח)
כל אחד ודעתו שלו.... את זה הבנו אחרי דיברי ההבל שאמר "סבא ג'פטו".... לא מקללים אדם ובימיוחד לא את אחיך!!!! את צריכה רק להתפלל לאלוקים שיתן להם שכל שיבינו את הטעויות שלהם.... נכון דעותיהם הורסים את ארצנו אך זו אינה סיבה... הם רק מבעים את דעתם.... תתפלי שה' יתן להם תבונה להבין זאת....ואני מצדיקה אותך ולא את השמאלנים!!!!!!!!!!!!!
ומי זה שלום עכשיו?אנונימי (פותח)
תתעמקי קצת, ואז תדברי.אנונימי (פותח)
לא קראתי את השירשור, אני רק רוצה להבהיר לך משהו.
התורה שלנו, היא מורה הדרך שלנו,מורה הדרך לפני 1000 שנה ומורה הדרך ל-1000 שנה הבאים. היא הדבר הכי נכון וצודק שקיים. פעם, תפקיד האישה היה שונה, ואת צריכה להבין את זה.
תחשבי על זה שה' הוא זה שבעצם כתב את התורה ולא הגיוני שיהיה בה חוסר צדק...
לפעמים אנשים מסתכלים על התורה מנקודה מאוד מאוד שיטחית ולכן מסיקים מסקנות טיפשיות.
בקשר לנשיא- את לא יכולה לדעת כלום, לא באמת צפית בפרטי החקירה או ראית את השתלשלות העניינים.... אל תאשימי סתם, ועל תסמכי על מה שאת שומעת בטלויזיה\רדיו.
זה היה ל"אתי"?eliya
מה?????? כל מה שכתבת שצהוא צריך לעוף היה לי???????אנונימי (פותח)
הפוך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אנונימי (פותח)
אני לא אומרת את כל מה שאמרת בהודעה הזאת!!!!!!!!!!!!!!!!
הפוך.... אני אומרת שצריך לבדוק לפני... תקראי קודם את כל ההודעות ואז תגיבי... זה פשוט ארוך..... ובקשר לתורה:
1. אמרתי רק שישנם כמה צדדים שכן מראים עדיפות לגבר...הפסיקות של הרבנים.... הרמב"ם אומר שהאישה באה רק בשביל לעזור לאדם להתקדם וזו מטרתה.. ולא אחרת... אני לא אומרת שזה שוביניזם אני אומרת שאם מסתכלים זאת מצד הנשים אפשר ליראות הבלטה והרמה של רמת הגבר.... סוג חלש של שוביניזם..... כיתה י' בשיעורי מחשבת!!!
מה רע?איתי'ה
מה?- מה רע?אנונימי (פותח)אחרונה
עם כל הכבוד...אנונימי (פותח)
צריך לשמור בין אדם לחברו... ולא מוצא חן בעייני מה שאתה אומר עלי!!!!!!!!!!! והדרך דיבור שלך... תשמור את מה שאתה חושב בפנים..... לא עוזר לדעת את כל מה שאתה יודע בלי דרך ארץ ובין אדם לחברו וביזית אותי בדרך האפשרית ביותר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני מבקשת שתיקח זאת לתשומת ליבך ותלמד להבא לסנן דברים... או שלא תענה לי...........
הלבנת פנים ברבים כאילו שפכת דמים!!!!!!!!!!!!!!!! בחיים שלך אל תיקרא לי פסיכוטית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
החטא שלך עבר על כל "הכפירה בתורה ובגידה בייעוד" שהירצת לנו כאן... יודע הלכות משניות אבל תבסיסיות לא מבצע וקורא לי פסיכותית על זה שהבאתי את דעתי!!!!!!!!!!! זה פורום למען ה' זה המטרה!!!!!!!! ואם אתה לא הבנת את זה אז כדאי שתפסיק!!!!!!!!!
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך