ברגע זה ממש נעצרו עוד שני יהודים,אנונימי (פותח)

והפעם באלימות קשה.

המעוכבים מוסרים שאזקו אחד מהם והכניסו אותו באלימות לחדר סגור, ומהחדר נשמעים קולות מאבק.

מה?? על מה ולמה?אנונימי (פותח)
גם קשור לחשמונאים?

בקשה תסביר...
בקשר לחשמונאים?שמח שאני יהודי
אכן, מורשת ניסו הושרשה היטב במשטרעשמח שאני יהודי
נעצרו באשמת "התקהלות בלתי חוקית"אנונימי (פותח)
בשעה שהפגינו מול תחנת המשטרה במודיעין על מעצר המפגינים במכבים-רעות.
אני קורא מפה לכל מי שמוכן לשמוע:שמח שאני יהודי
ש"א וש"ר מעודדים את מינויו של בריון ואלים לתפקיד מפקד מחוז ירושלים במשטרה. שני אלו כבר ידועים כמשת"פים של השלטון - אולם הפעם באמת חצו את כל הגבולות. אנו רואים באיזו אלימות נוקטת המשטרע - ואנו לא רוצים לחשוב מה עלול לקרות חו"ו אם אותו קלגס אכן יתמנה לתפקידו המיועד. אשר על כן - עלינו להפגין מול בתיהם של השניים הללו, כפי שמפגינים מול אלוף פקמ"ז. מי שיכול עשות משהו בנידון - יבורך!
ימ"ש.!!הייתי שם וראיתי הכל!באמת היתה אלימות קשה!!קראתיך
התבלבלת קצת...צעיר ושרוט
בהתחלה נעכבו על "חשד להתקבלות בלתי חוקית". א"כ היה עוד עיכוב על "התקהלות בלתי חוקית בתחנת משטרה" א"כ היו מעצרים על "אי ציות לשוטר"... תגידו לי!!! מה זה החוקים האלה???!!!
"העלבת רכוש ציבורי" לא נשמע יותר טוב...איתי'ה
חחח לפני שנתיים חברו שלי נעצרו בחסימהאנונימי (פותח)
על " פציחת ריקוד במקום ציבורי"- וזה אמיתי!!!!
זה טווווווווווווווווווב!!איתי'האחרונה
חחחח היה ממש נחמד...צעיר ושרוט
טוב, זה קת ארוך, מי שבאמת רוצה לדעת מה היה, שיקרא.

בתחלה סתם הסתובבנו ב"רעות" ואז כשלא מצאנו את רחוב שקד, נסענו החוצה וחיכינו בחוץ לחבר'ה האחרים שאמורים היו להגיע.
אחרי כמה דקות, אנחנו רואים איזה ניידת מתקרבת ממול, עושה פרסה ובאה אלינו.
יושב בה איזה קצין שקורא למבוגר בנינו שבמקרה או לא היה גם הנהג, ומתחיל לשאול אותו מה אנחנו עושים שם, וכו'...ואז כשהבחור מסבן אותו, הוא אומר לו "הרי שנינו יודעים בדיוק למה הגעת לכאן, כמה חבר'ה מגיעים" אז הוא ענה לו שהוא לא יודע.
בנתיים אנחנו מסתכלים במפה שהיתה שם, לומדים את המפה בשביל לדעת איך להגיע, והקצין עדיין חונה מאחורינו.
אחרי כמה דקות, כשהרכב השני הגיע, חיכינו קצת, ונסענו אחריו, והקצין אחרינו.
קיצור, פתאום אנחנו קולטים שאחד החבר'ה שהיה איתנו ברכב, נעלם... אחרי חצי קדה נסיעה אנחנו רואים אותו, אבל הניידת אחרינו וחייבים לנסוע לפי החוקים וזה היה מקום אסור לעצירה.
אז התחלנו להסתובב ברעות, והשוטר עזב אותנו אחרי כמה זמן. ואז חזרנו לקחת את חברינו.
הגענו לרחוב שקד, מתברר שזה לא המקום הנכון, אנחנו יוצאים לכביש הראשי, ואנחנו רואים באיזה מקום, ניידות אז הבנו שזה שם. עשינו פרסה עברנו שוב באותו מקום, ואנחנו רואים את הקצין מצביע עלינו.
חנינו את הרכבים ליד, ובאנו רגלית, חמש חברה מקדימה וחמש מאחורה, במרחק של יותר מעשר מטר.
רק אנחנו מגיעים לרחוב, ישר עיכבו אותנו, לקחו לנו את השלטים וכו'. הקטע שהשוטרים יענו עשו את ההתקהלות, בזה שהם עכבו אותנו, כי היינו מספיק רחוקים מבחינה חוקית.
קיצור, כשהגענו לתחנה, אנחנו רואים שם עוד חמישה חברה מעוכביםם, שאותם תפסו כבר בדרך לשם. אז אחרי קצת זמן שחררו אותם, כי לא היה להם "עבירה" חזקה, רק שהם היו בדרך.
בנתיים מתאספים עוד חברה ליד התחנה להפגין על זה שעצרו אותנו, ואז הם נכנסו לתחנה, ואיזה שוטר התחיל להוציא אותם, חוץ מאת אחד שאמרו לו שהוא מעוכב, על מה? על "התקהלות בלתי חוקית בתחנת משטרה"... מוזר לא?
א"כ כבר צרפו אותו אלינו, ואמרו שהוא גם היה ברעות וכו'.
אחרי זה, כמה חברה ישבו על המדרגות של התחנה, ובא שוטר ואמר להם ללכת, הם לא רצו, ותחילו שם מכות חבל על הזמן... כי הוא רצה לעצור אותם, והם ניסו לחמוק, אבל כבר הגיעה עוד תגבורת ועוד מכות היו.
הבאסה שאני צילמתי בהתחלה את השוטרים, לא רציתי שימחקו את התמונות שלהם, אז הבאתי את הכרטיס למישהו אחר, והוא הביא את זה למישהי אחרת ועוד...
ואז כשהיה מכות, הייתי ממש עם קצת מקום בכרטיס, ואחרי כמה שניות שצילמתי נגמר לי המקום. אז נסיתי להשיג את הכרטיס שלי, ואני לא מוצא אותו. הבת שהביאו לה את זה היתה בחקריה, וחברות שלה עשו את עצמם כאילו הם לא קשורות אלינו... בלאגן שלם. ואז בסוף התברר שזה אצל איזה אחת מחוץ לתחנה כבר, בסוף מצאתי אותה, אבל כבר נגמרו המכות ולא הספקתי לצלם.. באסה לא?
זה, אחרי כמה זמן, השוטרים התחילו להקיץ את השחרור שלנו, כדי שהם יוכלו לטפל בשלושת העצורים מהמכות לבד. שאחד מהם כבר היה מעוכב.
זהו, אני לא יודע מה נסגר עם העצורים, אבל אני הגעתי הביתה באחד וחצי, עייף ומותש... ואחרי זה נראה לי שעוד היו לי סיוטים מהשוטרים האלה, וחלמתי שהם מרביצים לי באיזה גבעה... חחחח
אמא'לה..תכלת דומה לים
איזה סרטים!

אבל עדיין לא הבנתי על מה הייתה ההפגנה.
טוב, אז לכל מי שלא הביןצעיר ושרוט
זה היה הפגנה או יותר נכון ניסיון להפגנה על מה שהיה בשבת בחשמואנים.
יש למשהו פרטים?אמא אדמה
* יש למשהו פרטים על ההפגנה מחר בקרי'ה בתל אביב?

* יש בנות שמתכננות לצאת לשם?

* אתם חושבים שגם שם י'הי'ה "שמח" או שאולי פחות כי זה לא מול בתים פרטי'ים??? (צריכה כדי לדעת בקרב איזה ציבור להפיץ...)
בטחח..לא נכון..מתנחל גאה.
הכניסו אותם ל3 חדרים..3 עצורים,לא 2...מקור מודיעיני..סתאם..אני יודע..
והם היו עצורים על:מתנחל גאה.
הכשלת שוטר,תקיפת שוטר, ואי ציות לשוטר..ימ"ש..כול כלב בז'י יומו...עוד משהו? תישאלו אני ישאל אותו..
וגם אמרו שאם הם ידברו אם מהו בזמן שחוקים אותנואין יאוש!!!
אז יוסיפו להם שיבוש תהליכי חקירה למרות שהם עוד לא נחקרו.
ההפגנה תהיה בעז"ה מחר ב6 מול משרד הביטחון.
וברור שכולם מגיעים לשבת! אם מישו צריך עוד פרטים שיודיע!
לא 2 3עצורים דבר ראשון ולא רק היו קולות מאבקצבי!
היה גם מאבק ממש אחד העצורים בקש לשטוף את פצעו ונאזק בידים וברגלים והפילו אותו לרצפה תוך כדי שבגלל האזיקים לא היה לו שיווי משקל וגם הרביצו לו
לא 2 3עצורים דבר ראשון ולא רק היו קולות מאבקצבי!
היה גם מאבק ממש אחד העצורים בקש לשטוף את פצעו ונאזק בידים וברגלים והפילו אותו לרצפה תוך כדי שבגלל האזיקים לא היה לו שיווי משקל וגם הרביצו לו
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך