טוב, זה קת ארוך, מי שבאמת רוצה לדעת מה היה, שיקרא.
בתחלה סתם הסתובבנו ב"רעות" ואז כשלא מצאנו את רחוב שקד, נסענו החוצה וחיכינו בחוץ לחבר'ה האחרים שאמורים היו להגיע.
אחרי כמה דקות, אנחנו רואים איזה ניידת מתקרבת ממול, עושה פרסה ובאה אלינו.
יושב בה איזה קצין שקורא למבוגר בנינו שבמקרה או לא היה גם הנהג, ומתחיל לשאול אותו מה אנחנו עושים שם, וכו'...ואז כשהבחור מסבן אותו, הוא אומר לו "הרי שנינו יודעים בדיוק למה הגעת לכאן, כמה חבר'ה מגיעים" אז הוא ענה לו שהוא לא יודע.
בנתיים אנחנו מסתכלים במפה שהיתה שם, לומדים את המפה בשביל לדעת איך להגיע, והקצין עדיין חונה מאחורינו.
אחרי כמה דקות, כשהרכב השני הגיע, חיכינו קצת, ונסענו אחריו, והקצין אחרינו.
קיצור, פתאום אנחנו קולטים שאחד החבר'ה שהיה איתנו ברכב, נעלם... אחרי חצי קדה נסיעה אנחנו רואים אותו, אבל הניידת אחרינו וחייבים לנסוע לפי החוקים וזה היה מקום אסור לעצירה.
אז התחלנו להסתובב ברעות, והשוטר עזב אותנו אחרי כמה זמן. ואז חזרנו לקחת את חברינו.
הגענו לרחוב שקד, מתברר שזה לא המקום הנכון, אנחנו יוצאים לכביש הראשי, ואנחנו רואים באיזה מקום, ניידות אז הבנו שזה שם. עשינו פרסה עברנו שוב באותו מקום, ואנחנו רואים את הקצין מצביע עלינו.
חנינו את הרכבים ליד, ובאנו רגלית, חמש חברה מקדימה וחמש מאחורה, במרחק של יותר מעשר מטר.
רק אנחנו מגיעים לרחוב, ישר עיכבו אותנו, לקחו לנו את השלטים וכו'. הקטע שהשוטרים יענו עשו את ההתקהלות, בזה שהם עכבו אותנו, כי היינו מספיק רחוקים מבחינה חוקית.
קיצור, כשהגענו לתחנה, אנחנו רואים שם עוד חמישה חברה מעוכביםם, שאותם תפסו כבר בדרך לשם. אז אחרי קצת זמן שחררו אותם, כי לא היה להם "עבירה" חזקה, רק שהם היו בדרך.
בנתיים מתאספים עוד חברה ליד התחנה להפגין על זה שעצרו אותנו, ואז הם נכנסו לתחנה, ואיזה שוטר התחיל להוציא אותם, חוץ מאת אחד שאמרו לו שהוא מעוכב, על מה? על "התקהלות בלתי חוקית בתחנת משטרה"... מוזר לא?
א"כ כבר צרפו אותו אלינו, ואמרו שהוא גם היה ברעות וכו'.
אחרי זה, כמה חברה ישבו על המדרגות של התחנה, ובא שוטר ואמר להם ללכת, הם לא רצו, ותחילו שם מכות חבל על הזמן... כי הוא רצה לעצור אותם, והם ניסו לחמוק, אבל כבר הגיעה עוד תגבורת ועוד מכות היו.
הבאסה שאני צילמתי בהתחלה את השוטרים, לא רציתי שימחקו את התמונות שלהם, אז הבאתי את הכרטיס למישהו אחר, והוא הביא את זה למישהי אחרת ועוד...
ואז כשהיה מכות, הייתי ממש עם קצת מקום בכרטיס, ואחרי כמה שניות שצילמתי נגמר לי המקום. אז נסיתי להשיג את הכרטיס שלי, ואני לא מוצא אותו. הבת שהביאו לה את זה היתה בחקריה, וחברות שלה עשו את עצמם כאילו הם לא קשורות אלינו... בלאגן שלם. ואז בסוף התברר שזה אצל איזה אחת מחוץ לתחנה כבר, בסוף מצאתי אותה, אבל כבר נגמרו המכות ולא הספקתי לצלם.. באסה לא?
זה, אחרי כמה זמן, השוטרים התחילו להקיץ את השחרור שלנו, כדי שהם יוכלו לטפל בשלושת העצורים מהמכות לבד. שאחד מהם כבר היה מעוכב.
זהו, אני לא יודע מה נסגר עם העצורים, אבל אני הגעתי הביתה באחד וחצי, עייף ומותש... ואחרי זה נראה לי שעוד היו לי סיוטים מהשוטרים האלה, וחלמתי שהם מרביצים לי באיזה גבעה... חחחח