ביום חמישי תתקיים אזכרה לקדוש עדן נתן זאדה הי"ד:אנונימי (פותח)

האזכרה תתקיים בשעה 18:00 בבית העלמין גורדון בראשון לציון.

מוקירי זכרו (וכולנו חייבים להיות כאלה) מוזמנים.

לפרטים: יצחק 054-2026613

נ.ב. אם יש כאן כאלה שמתנגדים למה שהוא עשה:

לא משנה מה הוא עשה - עצם העובדה שהבן אדם ידע שהוא הולך למסור את נפשו למען עם ישראל (בין אם זה במיתה ובין אם זה בכלא לכל החיים), מחייבת אותנו לכבדו.

הכרת אותו?סוכנת_כפולה=]
אכן - זכיתי.אנונימי (פותח)
הוא היה בין האנשים הכי עדינים ושקטים שהכרתי בחיי.
ז"ל הי"ד ונא"מ.
אבל אם כבר למסור את הנפש למה כל כך קצתצבי!
היה יושב ומתכנן משהו גדול
למה 3 פעמים לכתוב אותו דבר?סוכנת_כפולה=]
והקטע שככה זה כל ההודעות שהוא כותב...אנונימי (פותח)
תרדו למטה ותסתכלו.
צבי - מספיק ללחוץ פעם אחת כדי לשוח את ההודעה: לא צריך 3 פעמים (גם עם החשב איטי).

ובקשר לעדן - נפוצו שמועות שהיה לו מעצור בנשק, ומכיון שהוא היה במטווח רק פעם אחת הוא לא ידע לשחרר אותו.
בכל מקרה, מעשהו לא נופל ממעשה גולדשטיין, אע"פ שהרג פחות.
שניהם מסרו את נפשם בשביל עם ישראל.
בתכנון גרוע בהחלט של הפיגוע,שוברת גלים
בס"ד
עלי לציין.

הוא היה יכול להרוג גם יהודים.רק בנס זה לא קרה.
להרוג גם יהודים?אנונימי (פותח)
מתי ראית יהודי בשפרעם?..
ובכל מקרה, הדבר החשוב פה, שלא משנה נה הוא עשה מבחינת המעשה, עצם זה שהוא מסר את נפשו למען עמ"י (ואני לא מכיר אנשים שמוכנים לעשות את זה {מעבר לדיבורים} ), מחייבת אותנו להוקיר ולכבד.
שלום שלום-שוברת גלים
בס"ד
שפרעם-
יישוב ערבי בגליל.האוטובוס של תושבי משגב(מועצה אזורית) עובר גם בשפרעם.
זה היה אותו האוטובוס שהתבצע בו המעשה הנ"ל.

אבא שלי נוסע באוטובוס הזה כמעט כל יום ובנס הוא פיספס אותו באותו היום.

אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם ח"ו..

ובכלליות-הרבה יהודים עוברים דרך שפרעם.

אני יודעת שהכוונה שלו הייתה לטוב אך הוא בעצמו הבין שטעה..(הוא אמר סמוך להירצחו:"לא ידעתי שזה כפר ערבי ישראלי..")
וזהו.

יומעולה!

תודה על המידע שנתת:אנונימי (פותח)
אבל בנקודה אחת טעית, ובגדול:
עדן הי"ד השאיר אחריו מכתב מה עומד מאחורי מקומה של העיר שפרעם.
לאמר שלפני שהוא נרצח הוא אמר "לא ידעתי שזה עיר ערבית ישראלית" זה שקר והוצאת שם רע.
דווקא מבחינתי זה הוצאת שם טובשוברת גלים
בס"ד
כי אם זה שקר והוא בכוונה תחילה בחר לעשות את מה שהוא עשה בשפרעם, שידוע שעוברים שם יהודים-אז זה חבל.

וחו"מ זה מה שקראתי איפושהו.

מאיפה לך לדעת שהוא ידע שעוברים שם גם יהודים?אנונימי (פותח)
אני לא ידעתי את זה עד שאמרת...

ובל מקרה - כמות השמועות שהוצאה עליו היא מטורפת (בהתחלה גם אמרו שנתן צוברי עשה את הפיגוע, אחרי זה זה שונה לעדן צוברי, רחרי זה לעדן נתן וכו')...
לא אמרתי שהוא ידע.שוברת גלים
בס"ד
אמרתי שהוא היה *צריך* לדעת.ועצם העובדה שהוא לא ידע-מעיד על תכנון גרוע.

שמועות-
אין מה לעשות.ככה זה בחיים.
אני ח"ו לא התכוונתי להוציא עליו שם רע, למרות שיש לי הרבה ביקורת על המעשה עצמו.(והיכן שנעשה כמובן..)
אבל הביקורת לא תעזור כי:
א.הוא כבר נרצח לצערינו.ומה שהיה לא ניתן להשיב..
ב.אף אחד ממילא לא מקשיב לביקורת שלי..

יש הרבה שאלות למה הוא עשה דווקא שם וכו':אנונימי (פותח)
אבל - שוב (בפעם השלישית):
הבן אדם מסר את נפשו למעננו, וחובה עלינו לכבד ולהוקיר!
סלח לי,תכלת דומה לים
אבל מה מסירות נפש בזה? אני רואה בזה טימטום מוחלט.
בסה"כשוברת גלים
בס"ד
המטרה שלו הייתה טובה.הוא התכוון לעזור, וזה ידוע.
אני בחיים לא הייתי עושה כזה דבר, אבל הוא התכוון לטוב.
אני לא יודע למה הוא עשה את זה דווקא שם, ועוד כלאנונימי (פותח)
מישאלות שונות. מה שאני כן יודע זה, שעדן הי"ד ידע שהוא הולך או למות או להיכנס לכלא לכל חייו, וכל זה כדי לנסות להציל את עם ישראל מאסון ההתנתקות.

שאלה שעלתה לי בראש: מה היה קורה אם הוא היה מצליח והורג עשרות ערבים ו'פלסטינאים', וחבריהם היו מתפרעים בכל הארץ בצורה כזו שכל כוחות הגירוש היו נאלצים להתפזר בארץ ולהרגיע את המהומות?

גם אז היו אומרים שהוא עשה מעשה טיפשי???
זו הייתה החשיבה שלו?תכלת דומה לים
אני עדיין חושבת שזו חשיבה טיפשית.
נניח שזה מה שהיה קורה, זה היה גרוע, כי למה צריך להרוג, ולקטוע חיי אדם <או שהם לא בנ"א. אבל ה' ברא אותם ויש להם זכות לחיות בדיוק כמוני וכמוך>, כדי לעצור את האסון?!
למות על קידוש ה', אבל לא להרוג את עצמך! זו התאבדות!
יש להם זכות לחיות-לא בארץ שלי!שוברת גלים
בס"ד
לא להשתלט לי על הארץ!
לא על בתי החולים, המסעדות, הקניונים,הנחלים שלנו, המסלולים,וכו'..

כל עוד הם לא מפריעים לי-שיגורו איפה שהם רוצים.
ברגע שהם מקבלים טיפול רפואי לפני,בבי"ח יהודי, זה כבר אני לא מוכנה..(אבל שוב, מי שואל אותי בכלל?)
הם חייבים לעוף מפה, ומהר..
אני לא יודע מה היתה החשיבה שלו - אבל זו אפשרותאנונימי (פותח)
שחשבתי עליה...

א. אין להם זכות קיום בארץ:
הם גויים, והאפשרות היחידה שלגוי יהיה מותר לגור בארץ היא 'גר תושב'. בימינו אין אפשרות לחדש את ה'גר תושב', ולכן אין לשום גוי זכות קיום בארץ.

ב. למות על קידוש ה' - שמשון גם 'התאבד'...
יש מקומות שבן אדם פרטי אכן צריך 'למסור את נפשו בכפו', וימינו - שכמעט שאין אנשים שמוכנים למסור את עצמם למען הכלל, מקרה זה ראוי לכבוד והערכה גדולה.
א. למה אין אפשרותתכלת דומה לים
לחדש את הגר תושב?
ב. לא.זה לא אותו דבר. אתה לא יכול להשוות אותו לגיבור וקדוש כמו שמשון. זו התאבדות מוחלטת.
הוא יכל לצאת מזה חי...איתי'ה
לק"י.

השוטרים לא חסמו את הגישה לערבים וכך הוא נרצח.. אם הם היו עושים דבר כזה הערבים לא היו מגעים אליו ורוצחים אותו...

תסתכלי פה בסרטון ותביני:
http://www.nrg.co.il/online/1/ART/967/940.html
תגובה קצרצרה. אני מבקש שאת לפחות, תקראי את הכל: תוסבא גפטו

לא רציתי להיכנס לזה כאן, אבל אסור לשתוק;

תראי עד כמה הגישה שלך עקומה!

נכון שאם החמאס נותן רובה M16 לפת"ח ואותו רובה רוצח את אח שלך אז נכון שהחמאס שותף ישיר לרצח? יפה! עכשיו! ואני קצת כן עצבני. ומייד נרגעתי; עכשיו; כשיהודי מוסר את הנשק לערבי - זה בדיוק אותו הדבר! והוא אחראי ישירות לרצח!

אז חוץ מזה שיש כאן דין רודף פשוטו כמשמעו. ומצידי שתלכי לשאול את אביך [עם כל הערכה. באמת!] ומותר לעשות הכל כדי לעצור את אותו רודף - היהודי [רודף לא יכול על גוי.. נכון? אנחנו מתעסקים בהלכות שבנינו] וגם אם את יודעת, שאותו יהודי שיירצח מהנשק הוא עבריין ורוצח, ואנס, ושודד, וגנב ועומד גם לשחוט לך את הילד! יהודי צריך לעשות הכל כדי לעצור את הרודף. ואם מה שימנע זה להרוג אותו, אז להרוג אותו. בהמשך כתוב שאם אפשר רק לפצוע באבן או משהו כזה, אז אסור להרוג. חייבים לפצוע. ובסוף ההלכות הנ"ל, הרמב"ם מוסיף; "וכל הקודם להרגו, זכה". אני מחכה לראות את הפסיכופט/ית הבא/ה שי/תכתוב; "אנחנו לא פוסקים לפי הרמב"ם".... - כן כן.. את זה אני יודע. אתם פוסקים לפי אדריאנוס בן.. ימ"ש!

ולמה הזכרתי את זה? כי גם כשיש חשש לאותו יהודי שנכנס להציל את היהודי השני, פושע וצדיק באותה המידה! [לא מדובר כאן בהלכות של שבויים. כודגמת ההנהגה של מהרי"ם מרוטנברג נדמה לי. אחד מבעלי התוספות שהיה 'שבוי'. אלו הלכות אחרות, שנוגעות ל'ערך' של אותו יהודי אצל האומה היהודית] אז צריך לצאת ולנסות להרוג את אותו המחבל! ביןאם הוא מבית, בין אם הוא מחוץ.

תסתכלי בשו"ע שעל 'עסקי תבן וקש' יוצאים למלחמת מצווה בשבת!!!!!!!!! שבת ששמירתה שקולה כנגד כל המצוות שבתורה! יוצאים למלחמת מצווה, בה! ולא כשיש חשש שיהודים יהרגו, מאותם גניבת תבן וקש. ולמה יוצאים? להפנינג? למשהו שכל שמוק ודרק יכול לומר לך, גם אם זה לגמגם וליילל שזה לא יעזור, יהרוס ויזיק! או למלחמה- שבה, הקב"ה לא הבטיח לנו בשום מלחמה שהיתה או שתהיה, שכולם חוזרים בשלום. יש חוקי טבע שברא הקב"ה. שהם כפופים לחשבונות שמיים. ומחילה, אבל את זה אני יכול לומר לך, בלי שקיבלתי הסמכה לרבנות, סמיכה/שמיכה למיטה...  יהודי יכול ליפול במלחמה! וזה לא אומר שהוא יצא למלחמה לא נכונה!

אז את מפחדת לצאת להפגנות כי יש אלימות?
כי תוכלי להיעצר?
כי תוכלי לחטוף מכות?
איזה נימוק זה?
אל תעני לי!
יש אחד שאת תצטרכי לעמוד בפניו ולענות לו! וזה הקב"ה! ואני בטוח במאה אחוז! שאם תשבי כרגע בשומקום, הכוונה בלי שום אנשים טכנלוג'י או משהו דומה, לבד - ותחשבי אם באמת ההתנהגות הפסיבית שלך בזמן שגזרת שמד [גזרת שמד ההלכה מגדירה את זה כ = גזרות על הדת. למנוע מאיתנו לקיים בערך שליש ממצוות התרי"ג שבתורה, שהן קשורות להר הבית וביהמ"ק - לא משנה אם זה שלטון ביזנטי, ישראלי, מוסלמי או אדומי.... זה גזרות על השכחת הדת!] שהוכח כבר בלמעלה מ58 שנה שלא מועילה ואף מדרדרת את המצב ומחזקת את ידי הסט"א - - - זה באמת מה שהקב"ה מצפה ממך? זה באמת מה שהוא רוצה? את יודעת שלא! אני יודע שלא! וכולנו יודעים שלא! רק שתירוצים, אפשר למצוא. מה... מישהו חושב שאין אפשרות למצוא היום היתר לשהות בחו"ל? אם מבחינת ההלכה א"א למצוא איזה היתר, אז ניגש לרב שאמנם גדל בצורה אורתודוכסית אבל הפנה את פניו לעבר הנצרות ואף צולם כשהוא מתחבק עם ערפאת עם תפילין בראשו - השיח פרומן. "לא.. אתה סבא.. יש לך משהו נגד כל רב.. תראה לי רב אחד שאתה לא נגדו" - תראי לי מקור תורני אחד, אם זה פסיקת הלכה עד לפני 150 שנה, או בדרשות חז"ל או במקרא שמובן משם משהו מהמוסר ודרך הפעילות שלך...!!!! יש משהו בנמצא...?? - אין! אני מבטיח לך! תמצאי לי, ואני אקנה לך פיל. אביא לך את המשיח. אתאבד. לא יודע מה.. אין כזה דבר! לא היה ולא יהיה.

אז דבר ראשון, את צריכה לשבח את הצדיק הנ"ל שבכלל היה חורה לו מה שקורה בארץ, שהולכים לעקור את מצוות ישוב א"י [ומה שהרמב"ן השיג על ספר המצוות של הרמב"ם והוסיף את מצוות ישוב ארץ ישראל, זה לא שהרמב"ם לא חישב אותה כמצווה, אלא אדרבא - מי שיעיין יראה שהוא מחשיב אותה כמצווה כוללת. כפי שחידדו לנו זאת רובותינו וחז"ל! כמצווה שכוללת את כל המצוות שבתורה!] אז הולכים לעקור את המצווה הזאת. לא! אסור לשבת בבית ולצפות במחשב בסרטונים מזעזעים מהגירוש ולומר "אויי.... זולגות לי דמעות.. איך הם מסוגלים... יהודים אחים שלנו.. אויי.. חייבים לתת חיבוק לסט"א... חייבים.. אולי החום שקיים בגוף של כל הולך זקופים יחמם את הגוף המת של היהודי הרובוט שהורס בתי כנסת ויזכיר לו שאני אחיו/אחותו.. אוי... אוי... וממשיכים לאנוס את ארץ ישראל... לא... אבל הורים שלי לא מסכימים שאני אצא לפעילות.. ובתורה לא כתוב שחובה לחטוף מכות ולצאת עם סדק ביד... לא...." הסברתי זאת שוב ושוב - תירוצים? אפשר למצוא כמה שרוצים לכל דבר! הולכים לעקור את מצוות ישוב ארץ ישראל, הורסים ומחריבים בתי כנסת, הולכים ומוסרים שטחים שמשם מחבלים עתידים [ובאמת] יורים וטובחים ביהודים ועוד ועוד.. נמאס לי כבר לחזור על זה. קם יהודי ומחליט לעשות משהו! משהו כדי לזעזע את אותם יהודים שיושבים באיזה מושב בצפון ילדונת, ועוד הרבה יהודים בשאר הארץ.... או בכלל.... באים גם להפגנות של מועצת יישובים שמשתפת פעולה עם מי שמתכוון להוציא אותם מביתם... [כמו שצה"ל יתאם חיסולים ממוקדים בראשי החמאס- בתיאום עם החמאס...] וזאת למה? כי הוא רואה שהפעולות שכן נעשות, הן לא באמת כי התורה מצווה אותנו לצאת! כי "הממשלה שלחה אותנו" כי "זה סכנה לתושבים" כי "העובדים הסיניים שאנחנו מחזיקים את החמולה שלו בסין ומעסיקים אותו בחממה,במקום להעסיק יהודי שאין לו פרנסה גם אם זה יותר כסף! וכך ההלכה לשלם יותר! וכבר דנו גדולים עד כמה יותר, שנאמר "וחי אחיך עמך", ורבותינו הורו לנו "עניי עירך קודמין" עניי עירך, לא מדובר בסיני שישן בת"א קרוב לבית שלך! אז הוא רואה שהפעולות שנעשות לא באמת באות כי התורה מצווה אותנו, כי אז היו יוצאים בגאון ובכל הכח כפי שהתורה מצווה אותנו! אז הוא מחליט לעשות מעשה. הוא בעצמו לא יודע מה! משהו! לעורר את הציבור שספון בביתו לבוא ולעזור!

אז את מעיזה לצאת נגד צדיק אמיתי וקדוש שכזה? מי את? אם יש מושג של תיקון נשמה של הנפטר, מחילה - אבל נראה לי שאת צריכה לקנות לעצמך ציון, ולעשות תיקון חיים בחיים על עצמך על שפגעת בצדיק אמת שכזה! בושה! אני עדיין לא מצליח לעכל את החוצפה הזאת!

דבר שני - לא יודעים. ויש פרטים שאני לא יכול להרחיב כאן ובכלל  וזהו! אבל לא יודעים מה קרה שם. יש עדויות רבות, והן סותרות את עצמן לא רק כמות העדויות שסותרות את עצמן שעולה על 1000, אלא רוב העדויות עצמן, סותרות את תחילת העדות ביחס לסופה ולאמצעיתה.

דבר שלישי - ממה שאנחנו יודעים ואם יש לך משהו שלא ברור כאן, לך ולכל האנשים שקוראים/יקראו את התגובה, שיבקשו לינק/תמונה/וידאו בנושא. פשוט נמאס לי ואין לי כח להעתיק הכל שוב. אבל כזה בבירור אמיתי, אני 'אשמח' להביא.
הוא התחיל לירות.
קצין משטרה - קב"ט של שפרעם, תפס אותו! אזק אותו! יש וידאו בערוץ 2 ובערוץ 10 של זה ושל המילים הבאות, במילים שלי: עם עוד כמה שוטרים, תופסים אותו, מוציאים אותו מהאוטובוס, הוא אזוק בידיו כשהן קשורות בגבו ז"א הידים מאחורה, נראה שיש עליו מין שכפ"צ, זה כבר בערבון מוגבל - פרשנויות.. ואת האמת לא נדע, אז שנעשה חקירת שתי וערב בכל השוטרים חיות האדם שמעורבות ברצח ובלינץ'. לבינתיים השוטרים רואים שמבסיבם קהל של ערבים שהולך ומתגבר, מחזירים אותו לאוטובוס, משאירים אותו אזוק, ובורחים משם. הלינץ' מתחיל. מסרטוני הוידאו שבידי המשרה וערוצי התקשורת עולה ששוטרים, חיילים, ח"כ בראכה ועוד ערבים ידועים ביניהם של ארגונים ערביים בגליל משתתפים בלינץ' עצמו! זורקים אבנים ורוצחים אותו! לבינתיים מתקבלת הודעה מאנשהו לאנשהו שבמידה והמשטרה לא תפרוץ תוך פרק זמן של חצי שעה, לערך [לא מדייק. ס] אנשי כ"ך יפרצו ויקחו את הגופה/הפצוע. עוד לא היה ברור. זה היה ערב של הסיבו"ש. תקשיבו טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תוך 5 דקות! ימ"מ מגיע, מטיס את האנשים מהאוטובוס, יוצר טבעת ריקה מערבים ומתפרעים, ולוקח את הגופה הצידה. - שתבינו שמה שהם חיכו לו במשך 6 ויותר שעות, הם יכלו לעשות ב10 דקות! ולזאת ייקרה נאצים! כי אם הם לא התעללו בגופה, אבל איפשרו את הדבר - הם נאצים לכל דבר! ימח שמם ואבד זכרם במהרה בימינו אמן. יהי זכרו ברוך. שאלהים ישמור אותם אצלו.
יש וידאו של קצין מאוד בכיר בגזרה הצפונית שמאשר את הוידאו בו נראים שעוצרים את עדן, ובו הוא מאשר "החייל עצור, כן". והוא התראיין על כך בערוץ 10 בתחקיר שעשו, והוא הודה בזה שוב ושוב!

אם כבר עצרתם אותו וחששתם לחייכם - סליחה? למה לא יריתם במי שמתכוון לפגוע בעצור? מה שנוהלי המשטרה מחייבים?
למה לא הקפצתם את הימ"מ והיס"מ על ההתחלה? [הוספה רגעית שלי: הרי הייתם חוגגים על כך לעולמי עד, עד שהיינו רוצחים אתכם! אמן! על כך שתפסתם מחבל יהודי... לא??]
למה שחררתם באוטובוס לפורעים ולא שחררתם אותו מהאזיקים? שהוא לא יוכל להתנגד? שאם בנשק שלו לא היה מעצור, אולי היה יכול לפלס לעצמו דרך? משהו? ואין לי כח להמשיך. כי זאת לא הנקודה. אני ידעתי עוד לפני המעשה שהם רוצחים. ואני לא צריך את המקרה של ההפקרה של עדן, כדי לקבל אישור לכך!

לגבי העניין של עדן. גם כאן, אם יש למישהו שאלות, מוזמן לשאול. כולנו נענה לו [נענה = יהודים טובים. לא אני. שמשתתפים כאן בפורום]
למי שהיה עוד ספק לגבי ענישה קולקטיבית, והוא לא מרגיש את עצמו יותר גדול מהמהר"ל מפראג, שיסתכל ב'גור אריה' על פרש"ק וישלח במעשה שמעון ולוי, שם הוא מדבר על ענישה קולקטיבית כדבר יהודי לחלוטין, ומוסיף בסוף "וכן בכל המלחמות".

למי שהיה עוד ספק אם אנחנו במלחמה, אז שילך עכשיו, לפני כל הפגנה או ההפנינג או סרט במחשב, ללמוד כמה הלכות בעניין מלחמת ישראל מיד צר - שהיא מלחמת מצווה. הווי אומר, שחתן יותר מחרדו, וכלתה מחופתה. עטרה, אני לא יודע מה איתך, אבל אני חושב שלא מדובר כאן בקודים... אלא בהלכה למעשה. ואת יודעת לא פחות טוב ממני את הסבר להגדרות הנ"ל. לצאת ולהילחם. אמרתי שאת צריכה לתפוס טנק לקחת עוד כמה חברות מהאולפנה הפסיכית הזאת [נגיעה אישית] וללכת לעזה לירות בהם? לא! עכשיו ללכת לבד? לא! אבל באותו הזמן, כהאנדרלמוסיה שלטה, וממש היתה לנו הזדמנות להחריב את מדינת הערב-רב ולהקים מדינה יהודית-תורנית בדרך לגאולה השלימה והאמיתית, אז.. אז כן היית צריכה. עדיין לא בטנק. ומה כן, את יודעת מצויין.

חוץ מזה שיש מצווה בתורה על הורשת הגויים מכאן, ואמנם היו מי שאמרו שמדובר רק בז' עממין, אבל כאן כבר יכנס שהם פתחו נגדנו במלחמה ואז בכלל, עושים להם מה שעושים לעיר הנידחת. אני יודע שזה קשה. אני אולי אצטרך להעביר את המשימה למישהו אחר.. אבל כן - לשרוף אותם חיים ואת כל העיר. הכל!!!!!!!!!!!!!!! ואותה מצווה - כן תקראו טוב! מה כתוב בה? סתם מצווה? הנה מצווה שהקב"ה גם מסביר לנו, [נראה לי כי הוא יודע שאנחנו לא נשכיל להבין זאת לבד. או נחפש תירוצים שזה התגרות בבנות. אה.. סליחה. באומות. {וכתבתי את המשפט הציני האחרון, כי שני המושגים האלו, התגרות באומות, והתעסקות עם בנות - מאוד מעסיקים רבים מנטו"ק!}] ומה כתוב שם? נ וידבר יהוה אל-משה, בערבות מואב, על-ירדן ירחו, לאמור.  נא דבר אל-בני ישראל, ואמרת אליהם:  כי אתם עוברים את-הירדן, אל-ארץ כנען. שלב ראשון!! נב והורשתם את-כל-יושבי הארץ, מפניכם, , שלב שני!! ואיבדתם את כל-משכייותם; ואת כל-צלמי מסכותם תאבדו, ואת כל-במותם תשמידו.  שלב שלישי!!!נג והורשתם את-הארץ, וישבתם-בה:  כי לכם נתתי את-הארץ, לרשת אותה.  נד והתנחלתם את-הארץ בגורל למשפחותיכם, לרב תרבו את-נחלתו ולמעט תמעיט את-נחלתו--אל אשר-ייצא לו שמה הגורל, לו יהיה:  למטות אבותיכם, תתנחלו. האזהרה!!!נה ואם-לא תורישו את-יושבי הארץ, מפניכם--והיה אשר תותירו מהם, לשיכים בעיניכם ולצנינים בצידיכם; וצררו אתכם--על-הארץ, אשר אתם יושבים בה.  נו והיה, כאשר דימיתי לעשות להם--אעשה לכם.  {פ}
יש משהו פחות ברור מזה? למה יש פיגועים? לא בגלל ש"אהבת חנם" ששוררת בציבור דבר שגרם ביחד עם "שנאת חנם" לחורבן הבית! שניהם יחד ככתוב, או בגלל "שנאת חנם" ששוררת בציבור, אחד הדברים שמקשים על תהליך הגאולה השלימה.. לא - פשוט מאוד! יש לנו פיגועים, וצרות בארץ ישראל, [וזה לא בגלל שאנחנו נמצאים פה כהשקפת סאטמר] פשוט כי יש עלינו חיוב לגרש מפה כל מי שלא יהודי! דקה.. אלהים.. תקשיב רגע - ואם בעיני האו"ם, או חוקי המדינה הוא החלטת הכנסת, זה גזעני, לא הומני ופאשיסטי? = טוב.. צודקים... תקבלו פיגועים.

לעניין ההתאבדות עצמה.

אני מקווה שכבר הבנת, שאין כאן התאבדות. סיכון יש. יש גם סיכון של פיקוח נפש לחיות בארץ ישראל כי עומדת להיות ע"פ המבינים לענייני בטחון התקפה עלינו. וזה הרבה יותר מסוכן. וזה לעם שלם. קיצור.. זה נדוש. - התאבדות אין כאן. סיכון יש, סיכון שע"פ ההלכה היהודית חובה היה לקחת.

תשאלי לגבי הבנאדם הפרטי, כבר כתבתי - לא יודעים מה קרה. שנית, נצא מתוך נקודת הנחה שהוא כן נטל על עצמו, כמו המעשה של סרן לא זוכר את שמו, דתי מהשומרון שקפץ על רימון במלחמת לבנון השניה כדי להציל את חבריו, אין כאן חובה הלכתית, לא היתה על החובה, על היהדות מגדירה אותו כאחד שאין בריה יכולה לעמוד במחיצתו. כמו עם השניים מעכו שבדיוק הרגע ברח לי השם שלהם. היו לי בראש מקודם. שנטלו על עצמם, שיטלו מעצמם את חייהם, ובכך ינצלו חיי תושבי כל העיר. שלישית, וזה העניין החשוב: גם כאן, כמו מקודם, תירוצים לברוח, תוכלי למצוא יותר ממספר הכרומוזמים שבראשך.  ואני לא נכנס ל'במקום שאין אנשים'... ההצלחות הגדולות מותחלות ע"י יחידים, שאח"כ מצטרפים אליהם רבים. אל תשכחי שבמלחמת המכבים, היצור האנושי הראשון שנהרג, לא היה יווני. לא. לא גוי כלשהו. יהודי בוגד ומומר שהתייוון. והמלחמה לא היתה ביוונים. לא. המלחמה היתה במתייוונים, שאשבו את מקור הכפירה שלהם מהייוונים, ולכן גם בם היה צריך להילחם.

הערבים הם לא הבעיה שלנו.

ובמקום לבכות על עדן או על גוש"ק

אל תתחילו, כי את זה אנחנו אומרים כל הזמן "להתחיל לחשוב" וכו'...

תסיקו מסקנות ותתחילו, ונתחיל לפעול, כי הזמן קצר.

אנחנו לא צריכים לצאת למלחמה כנגד כל הערבים שבעולם.

אנחנו צריכים להתאחד סביב התורה, וכבר אמרתי אבל נחזור ואם מישהו לא מצליח להתאחד איתנו, כי הוא טוען שאנחנו קיצונים והוא טוען ש"שבעים פנים לתורה" אז תפנו אותו אליי. כי לאחד כזה מגיע מכות. שבעים פנים לתורה, כשאת ההשקפה שלך אתה יונק מהתורה. בלי השפעות חיצוניות. אז, אין! לא היה, אין ולא יהיו השקפות ששונות ברעיון שמחזיק את ההשקפה, בצורות מנוגדות בתכלית! לבער את הרע מקרבנו, כפי שאנחנו קוראים מסדרי העדיפויות שביהדות 'סור מרע ועשה טוב'. לא. אל תעשה טוב לבד - כי עדיין יש רע. ולמה לא? כי אין דו קיום. רוע וטוב לא יכול לחיות ביחד. ואני מחכה לראות את האידיוט שיכתוב לי שרוע זה היעדר הטוב... קשקוש במהותו! ואם נתחיל, לא! אנחנו לא סומכים על הנס! אבל כפי שאנחנו לומדים מההיסטוריה עם יחידים ובודדים שהחזיקו באמת אצליהם, ומפני שהתורה מחייבת אותנו! - אנחנו מאמינים ובוטחים בקודשה בריך הוא שיעזור לנו כפי שהוא מבקש "פתחו לי פתח כחודו...." ונצליח במאבקינו.

לא רב. ולא שייח יעזור כאן.

אני אמיתי עם עצמי? או שלא!

יום טוב ובהצלחה.

אם לרגע נראה שאני עצבני על מישהו כאן באופן אישי, אז טעות. ממש לא. אם לרגע קטן זה קרה, לא לקחת באופן אישי. אני מודע לבעיות שלי. משתדל לעלות. בעצם, לצאת מהמינוס - דבר ראשון...

ברכה והצלחה בכל מעשי ידיכם! יהודים יקרים.

אפשר תגובה? תודהסבא גפטו
קצרצרונת....איתי'ה
לק"י.

ממש...

השקעת!

כל הכבוד.
טוב...תכלת דומה לים
דבר ראשון- מה זה רודף? אני יושעת שזה דין כלשהו שקיים, אבל אמשח אם תסביר אותו.
דבר שני- אתה צודק!!!!!! ועוד מעט אני אלך לשבת עם עצמי,ף בדיוק כמו שאמרת ולחשוב. ככה שאני לא יכולה לתת לך עכשיו תשובות, כי אין לי. אני צריכה לחשבו.
דבר שלישי, נפגעתי מהזילזול שלך בבנ"א שחושבים אחרת ממך. זה כואב לי מאוד.
בסוף כתבת התנצלות- ככה אני ואני משתדל לעבוד על זה.
אז- כשאתה רוצה להסביר למישהו משהו, הדרך זה לא לתקיף. אלא להסביר. מקוה שהבהרתי את עצמי.

דבר אחרון- מצטערת שזה קצר. אבל באמת קראתי את הכל.

ואוו, ארוך, קראתי הכל וב"ה חדדת לי כמה דברים. תודהצפורה
שתי תשובות:אנונימי (פותח)
הראשונה, מכיון שהיובל נפסק.
גר תושב קיים רק כשסופרים את היובל...
ב. שמשון "זוכרני נא" - "זכור לי עשרים שנה ששפטתי את ישראל (רש"י)", ולמה? כדי "ואנקמה", ואיך לעשות את הנקמה?
על ידי התאבדות...
אם זאת היתה החשיבה שלואנונימי (פותח)אחרונה
אם החשיבה שלו היתה שהערבים יתפרעו וכו' וכו' (מה שאמרת)
אז זה ממש נורא הם היו מתפרעים עושים פיגועים ומלא יהודים היו מתים אז זה לא היה עוזר בכלום רק עושה יותר גרוע.
בסדר,בסדרשוברת גלים
בס"ד

זה לא כ"כ עזר, אבל ניחא.

זה לא מספיק שאת אומרת "ניחא",אנונימי (פותח)
המטרה של כל השיחה היא מעבר להזכרת המעשה, היא שאנשים יגיעו לאזכרה.

אם את אומרת שהמעשה הוא 'ניחא', את צריכה להגיע לאזכרה... (-:
- - -תכלת דומה לים
לא הבנתי מה הוא אמר.
ושוברת גלים צודקת לגמרי.

לפני שבוע נסענו שם <זה עוקף את כל הפקקים באיזה צומת מרכזי>, ויש שם יהודים.
אני מתנגדת לעובדה שאבא שלי לדוגמא ממלא שם דלק, אבל נגד זה אין לי מה לעשות.
אבקש מהמנהלים למחוק את כל התגובות שלא שייכות לנושאסבא גפטו
גם תגובות לגבי מעשיו של עדן. זה לא שייך. בבקשה לשמור על נושא האשכול. מי שמעוניין, ולדעתי יש בכך עניין גדול וחשוב - לפתח נושא על מעשו המפורסם של הצדיק, שיפתח נושא וישאל ויידון עם אחרים.

תודה.
יש הסעות מאיפה שהוא?ישוחחר פולארד!
ירושלם ותפוח...איתי'ה
לק"י.

וכמו שכתוב :
לפרטים: יצחק 054-2026613
אם אתה..מתנחל גאה.
אם אתה מסדר לי פטור מקצינת מיבחן אני מגיע בעז"ה..אחרי שלא הגעתי 2 רצוף החודש..
חבוב - קצינת מבחין שלי, ;הגעתי לשם עם אבא שלי, וסבא גפטו
ונראה לי שהיא התחרטה שהיא בחרה בחרא. ועם כל ה"הם באמת יכולים לעזור לך במידה ויהיה משפט" - בולשיט! יש שופט אחד. והכינוי שלו, הוא בין היתר - 'קודשה בריך-הוא!' והסנגורים שלי, הם לא אנשים שמתחברים לחרא. אלא התורה. אם אני ארצה להצליח, אצטרך לקיים את מצותיו. - חלאס מהשטויות האלו. לא פטור ולא נעליים.

מי שרואה חשיבות, מגיע. גם אם זה הורס לו את הגב, הורס לו דברים אחרים ועוד.
אם מדברים כבר על קצינות מבחן -אנונימי (פותח)
בקלסר המשפטים שלי יש כ40 הזמנות לקצינות מבחן.

סה"כ הגעתי פעם אחת לפגישה - וזה היה בהחלטה של שופט ששיחרר אותי ממעצר עד תום ההליכים למעצר בית, תחת פיקוח של קצינת מבחן...

והם גם מאוד גמישות בשעות - אתה תמיד יכול לשנות שעה ויום.
תקשיב - הן עובדות במקצוע העתיק ושיסתמו את הפה המטוסבא גפטו
המטונף שלהן! מה שהמשטרה לא הוציאה ממך, היא תוציא ממך יותר טוב מחוקר בכיר בשב"כ - בריבוע! עם ה'התחנחנות' שלה..
איזה מצחיק זה נשמע....איתי'ה
לק"י.

בדיוק כי אתם בנים צדיקים כאלו...

אז מה זה השטויות האלו קצינות מבחן?!

מעני'ין אותי איך בנות מתי'יחסות אלי'ה... זה בטוח שנמע מבדר.....

חחחחחחחח...

ברוך שלא זיכני....
בעניין הזה - אני חייב לצוטט את מה שאמרה לי קצינתאנונימי (פותח)
המבחן (שכאמור לעיל הייתי חייב ללכת בהוראה של שופט) מיכל צדקה מפתח תקווה:

"אתה חושב שאתה יותר חכם ממני? אם כן, אז אתה טועה.
אני זאת שאחליט אם אתה תצא מהמעצר בית, ובלי המלצה שלי אתה תשאר עוד הרבה מאוד זמן בבית, עד שתחכה לפגישות איתי כדי שתוכל להתאוורר קצת.

אני: לכי תבלבלי בשכל למישהו אחר.
אני פה כי אני חייב להגיע לפה, ובעזרת ה' זו הפעם האחרונה שלי פה.

היא: חכה חכה, אני אומרת לך מניסיון עם העבריינים פה (בפ"ת), שהם מתקשרים אלי ומבקשים שנקבע פגישה כדי שיוכלו לצאת קצת מהבית...
לטובתך כדאי לך לשתף פעולה..."

זו בערך השיחה שהתנהלה ביננו:
וכמו שאמרתי לה - זו אכן היתה הפגישה הראשונה והאחרונה ביננו, וממש ממש לא התקשרתי אליה כדי שתעזור לי לצאת מהמעצר בית.
מתי עולים לחומש?מדריך
מתי עולים לחומש? מי שהוא יכול לענות לי?
יום שלישי הבא.פלורה
חבר'ה תתעוררו! בכל הפרסומים כבר כתוב שזהסבא גפטו
ביום שני. ז"א רק בשלטים הגדולים נכתב ביום שלישי. מי שירשם לעדכונים יבין שזה ביום שני. אתם מטעים וגורמים לצרות!

יום שני! לא יום שלישי = צריך להתארגן ליומיים של הליכה!
אוקי סליחה.פלורה
אכן יום שני.
אז כבר עדיף לצאת ביום ראשון??
מתי הם מתחילים לחסום? כבר מיום ראשון?
ואם אני מגיעה לשבי ביום ראשון יש שם מקום שאפשר להיות בו עד שיוצאים?
אשמח לתשובות..
בשבי עצמו? בבקשה תפני ל'פנחסי' - נמצא כמה תגובות מסבא גפטו
מעלי. הוא יוכל [ובשמחה] לעזור לך בעניין הנ"ל.

אבל כן. ואם יש כאן חבר'ה שהולכים לסיבו"ש, אז אני יודע שיהיו אנשים שיטוסו משם הישר לרחבי השומרון בכיוון המסתמן צפונה. כדי לשהות בשטח.

עוד לא יודעים לגבי שעת החסימה. ועדיף להשריץ ספקולציות ולפרסם כמה שיותר דיסזאינפורמציה לגבי הידע שלנו, כלפי הפעולות שצה"ל והמשטרע מתכוונים לעשות. יכול להיות בצהריים/ערב/לילה. רק אזכיר שלכניסה לציונו של יוסף הצדיק [לא החי...] הגדולה האחרונה שהיתה, בערך משעה 19:30 חסמו מצ. תפוח. כאן, הם מתכוונים לחסום את מעברי הגבול חיזמה ואורנית. אל תשאלו אותי למה. אבל אתם מבינים בעצמכם לבד. זה מן גדר הפרדה בין ישראלים, ליהודים. אח"כ לעשות אקציות וריכוזים בין כל מחנה/בלוק של יהודים בשטח. סלחו לי או לא - הביטויים הנוקבים האלו מעוררים את הציבור וממחיש לו בדיוק מה צה"ל מתכנן. בין אם מי שעושה את זה בפועל הוא ילד טוב ואח/ות שלנו, הוא עושה דברים רעים. אנחנו [לפחות אני] לא נגד החייל הבודד, אנחנו נגד הארגון. - אתה בארגון? אתה מפריע ליהודים? בוגד בתורה? - תחטוף באבו!
הבקשה של "חומש תחילה" היא להיות בשבי שומרון עדאנונימי (פותח)
יום שני בצהריים.
אוקי, ועוד שאלה..פלורה
איך מגיעים לשבי מאיזור שילה?
<אני לא יודעת איפה זה בכלל>
שילה-תפוח-חווארה-צומת הג'יט-אולי שכחתי משהו-שבי.סבא גפטו
אה אוקי, תודה רבה!!פלורה
נסתדר איכשהו..
משילה נוסעים לצ. תפוח. מתפוח נוסעים לצ. ג'יט (דרךאנונימי (פותח)
חווארהו ציר גלעד).
צומת ג'יט פונים ימינה, עוברים את פארק בר-און ופונים בשלט שכתוב עליו "שבי שומרון".
אה, אבל אני נוסעת בטרמפים, יש?!פלורה
יש... [חוץ מזה, אני לא חושב שמישהו חשב על דרך אחרתסבא גפטו
שבה נוסעים. אא"כ אתם מיליונרים ואתם יכולים לממן לנו איזה רכב פרטי. אנחנו נעשה עם זה רק דברים טובים! לא.. לא נסתובב בכיכר ציון בלילה ונעשה רייסים]
אה זה היה נשמע ככה, פונים לכאן ופונים לכאן.פלורה
אין לי עדיין רשיון, וכן גם לא רכב.
אתם יודעים בבירור באיזה שעה הולכים לחסום אותנו?קראתיך
ההערכה היא שהחסימות יתחילו ביום שני בצהריים.אנונימי (פותח)
יתכן שכוחות "הביטחון" יחליטו להקדים את החסימה.
ברגע שיהיו חסימות יודיעו באמצעות רשת הsms על ריכוזי יציאה לכיוון חומש (ברגל).
אוקיי...תודה..קראתיך
ועוד שאלה..פלורה
מהם הסיכויים שבת תעצר בחומש?!
והכמות של האנשים עומדת מעל אלף?
הכמות שהמתכננים רוצים היא:סבא גפטו
40,000 עד חמישים.

הכמות שנראית באופק היא על אלפים רבים. עדי לא לנקוב במספרים.

הסיכוי? אותם הסיכויים שתתעטשי באותו היום. ככה"נ שכן. בגלל כל האבק.. אבל מי באמת ירצה להימנע ממעצר, יוכל. זה לא שייך. אבל צריך לקחת בחשבון את אופציית המעצר. ולהכין את עצמכם. כי אני נתקלתי בהרבה נוער שלא ידעו, ובאמת הרסו לעצמם הרבה דברים! ודפקו את עצמם, ומחילה, חייבים להזכיר שהם היו מאוד בטוחים בעצמם שהם מבינים ויודעים. ולכולנו יש פאשלות. לא ידעו מה לומר בחקירה. הם שכחו שהם צריכים לא לומר כלום. והתחילו "לדעת" שאני הרבה יותר חכם מהחוקר... וכו'.. חבר'ה, - יש חוקרים טיפשים. בואו נתפלל שלא ניתקל בחכמים. כי קיימים כאלו. תשננו לעצמכם מה אתם אומרים. ואם אתם מספיק מזוכיסטים, אז תעשו משחקים בכיתה על העניין.
אוקי, וואו.פלורה
טוב תודה!!
מישהו יודע איך אפשר להירשם כדי לקבל עדכונים?אנונימי (פותח)
אם אני כן מתכננת לבוא, איך אפשר להתעדכן מה קורה?...
חוצמיזה אמרו פה שצריך לדעת מה להגיד אם עוצרים אותך. אז איך יודעים?? ממי אפשר לקבל את הפרטים האלו?...
הנה:סבא גפטו
הפרטים עצמם [כל הפרטים, רכזים בשטח עדכונים וכו']
0526302222

עדכונים ישירים ומהירים לפלא':
לשלוח סמס ולכתוב את המילה: חומש + שם וכתובת למספר 5454 [בחינם]

המוקד המשפטי במקרה ויש צרות, ואומרים לכם/מן הסתם תצטרכו לבקש לדבר עם עו"ד/הורים מי שזה לא יהיה, ההורים/דודים/אח/יועמ"ש/עו"ד - כולם זה אותו טלפון: 1599-504020 "אחד חמש תשע תשע, חמישים ארבעים עשרים".

בהמשך היום אני אסרוק בעז"ה פלאיירים בעניין.

חשוב להפיץ את הטלפונים הנ"ל לכל מי שאתם מכירים!
לא עובדת לי ההודעה...אנונימי (פותח)
אתה יכול לתת דוגמא של איך כותבים? וזה אומר לי שהקוד הזה לא קיים...<אולי המספר לא נכון...>
תודה!
תגובה:סבא גפטו
את במסך כתיבת ההודעות? הטקסט שמופיע בהודעה הוא: [וזה בהנחה שקוראים לי אפלטון ואני גר במוקדוניה. בסדר?]

חומש אפלטון ארץ מוקדוניה

ושולחים למספר 5454

ובתוך פחות משניה מקבלים הודעה.
סבבה, עבד לי..אנונימי (פותח)
ועוד שאלה קטנה קטנה, זה עולה כסף לקבל את ההודעות והעידכונים?...
תודה ממש!
העדכונים הספציפיים האלה, לא עולים כסף.סבא גפטו
במידה ועבדו עליי ויצא ששילמת - אני אשלם..
אוף.אני לא מצליחה להירשם.שוברת גלים
בס"ד

אני מקבלת הודעה חזרה עם כל מיני סימנים מוזרים.
כמה עצוב.

יופי:סבא גפטו
אם את/ה החלטת עם חבריך לא להזדהות, זה שיקול עם סיכון, אחרי שהוא מקריא את החשד לגביך [שאני מבטיח לכולם מעכשיו שיהיה שם: הפרת צו אלוף-כניסה לשטח צבאי סגור, תקיפת שוטר עם אופציה ל"בנסיבות מחמירות", הכשלת שוטר, הפרעה לשוטר במילוי תפקידו, העלבת עובד ציבור ויהיו עוד רבים.. זה בטוח יהיה] אומרים "לא עברתי על החוק. זוהי חקירה פוליטית ואיני מתכוון לשתף איתה פעולה". מי שרוצה יוסיף "את מה שיש לי לומר אמסור בביהמ"ש. אפשר להוסיף בסוף עדות על תקיפה במידה וזה נכון וכו'.. עכשיו רוב השאלות משעממות. לפחות אותי. מה שכן אל תתנו להם להשלות את אתכם "למה זוהי חקירה פוליטית" - "כי... זה חומש.. ואתם נגדנו.. וה' בעדנו.. ואולמרט הוא ראש ממשלה הכי גרוע שאני מכיר".. .לא!!!!!!!! לא חומש ולא נעליים. אתם לא מכירים אפחד. לא מכירים שום מוצג. שום שוטר. שום בנאדם. לא חומש. לא שלום עכשיו. לא אהודוטוס אולמרטיטוס ולא נעליים! מי שחושש שהוא לא יוכל לעמוד בחקירה, אישית אני ממליץ לו שיסתום את הפה, ישנן לעצמו משניות / נוסחות במ.מ. וישתוק. טוב.. אז ישימו אתכם עוד יומיים? [חבר'ה, יש כאן חברים שיספרו לכם טוב ממני עד כמה זה עובד] עדיף להיות עוד כמה ימים במעצר, אבל אתם יוצאים בלי שום דבר. סותמים ת'פה כל היום.

ואם החלטת להזדהות, פרטים ואותם ההוראות.
ביום שני???שוברת גלים
בס"ד

איפה זה כתוב??

זה היומולדת שלי!!

זה כתוב באופן חלקי בפשקוויל שהוציא "חומש תחילה".אנונימי (פותח)
"באופן חלקי"שוברת גלים
בס"ד

אני לא מבינה דברים שכתובים באופו חלקי.
אוף..

אפשר לבוא גם במשך השבוע, נכון?
כלומר-
תהיה עליה של אנשים?
אני לא רוצה ללכת שם לבד..

נראה לי שאם הוא יכתוב לך שאפשר...סבא גפטו
אז עוד יראו את זה יעבירו הלאה.. והאפקט ייאבד. אז למען האמת אנשים יצעדו בכיוון חומש בעהקו"ב בימים שני שלישי ורביעי ביום ובעיקר בלילה. לבד בטוח שלא תהיי.

והכוונה שלו היא שיש דברים שעדיין לא כתבו בפירוש כדי לבלבל את האויב. וד"ל. תירשמי לעדכונים וברגע שיהיו בעז"ה תקבלי.
אני בכל מקרה באה עם חברותשוברת גלים
בס"ד
כך שלבד-אני לא אהיה.
אבל זה לא נעים להסתובב שם גם בקבוצה קטנה.

ארשם לעדכונים בעז"ה.תודה.
אגב-ההסעות מהיכן שהן יוצאות,שוברת גלים
בס"ד
ביום שלישי הן.

נחיה ונראה... בעצם.. תלוי את מי את שואלת..סבא גפטו
אם תשאלי את "אוווריה" הצבא גם הולך לחבק אותנו, להביא מהנדסים מאוסטרליה, תורמים לוס אנג'לס, בריונים שישמרו על המבנה [לעתיד ביה"כ] כושים מדרום אמריקה. וגם כמה כלובים עם אפריקנים סומלים ליופי. כי מהההההההההפתאוםםםםםםםםםםם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה באמת חשבת שיחסמו את אורנית......????????????? חחחחחחחחחחחחח - בערך.
בעעשוברת גלים
בס"ד

בעיקרון-הן אמרות לצאת יום שלישי.
דיברתי עם אחת המארגנות והיא ביקשה לחפש לעצמנו דרכים חילופיות להגיע חוץ מההסעות, כי בכפר מימון, חסמו אותנו למשל כבר ביציאה מהיישוב(בגליל)
ואח"כ בצומת מגידו(בצפון!)

הקיצור-היא לא דיברה על יום שני.אבל משתמע שזה יותר הגיוני.
אמממ...אנונימי (פותח)
את יודעת עם מי אפשר לדבר כדי לארגן הסעות? או שמישהו מכיר מישו אחראי שיוכל לעזור לנו להוציא הסעות? <מירושלים...> אני בטוחה שיש מלאאא אנשים שירצו, צריך להיות בקשר עם האחראיים...
אין הסעות משם?שוברת גלים
בס"ד
כן.

אבל שוב-כדאי שתחשבו על אופציה אחרת חוץ מהסעה מאורגנת, כי יש מצב עוצרים אתכם על ההתחלה.
גם וגם...מנסים לארגן הסעה, אם לא הולך מנסים אחרת..אנונימי (פותח)
אני סופית בוכה...איתי'ה
לק"י.

אווווף!!! רוצה להיות בחומש!!!

אבל הבנתי ממך שאת מתנגדת לכך שבנות מגיעותסבא גפטו
אגב - עוד לא סיימתי לתת את תשובתי. [לא שאי פעם זה יקרה]
לא בדיוק..איתי'ה
לק"י.

שבנות יעלו בכי'יף... סבב"ה.. ואין לי שום בעי'ה עם זה...

אבל שזה י'הי'ה באמת נפרד.. לא ביעני...

למשל שבנות יעלו בקבוצות לבד... אם זה מסוכן נגיד אז אחרי קבוצה של בנים.. אבל שזה י'הי'ה נפרד... כי זה סתם דפוק כל העירבובי'ה הזאת..

ואני מסתכלת אחורה על גוש קטיף ועל עוד כמה מקומות לא קשורים למשל לא"י [ולא בנ"ע...] שיש להם אחלה כוונות והם עושים אחלה דברים.. אבל בגלל שהכל בעירבובי'ה הכל נדפק.. זה גועלי לראות במטה [ולא משנה איזה] בנות מדברות עם בנים וכן להפך.. זה זוועתי... ונמאס לי לראות את זה!!! והבנים האלו בא לי לרצוח אותם!!!-אתם צריכים למעט שיחה עם האישה אז למה לעזאזאל אתם מדברים עם בנות על דברים שבדרך לדברים חשובים.. כמו לא יודעת מה.. זה מעצבן!!!
[ואני מודה ומתוודה ומתחרטת מכל הלב על מקומות כאלו שהי'יתי בהם.. אמנם לא בדיוק הי'יתי אבל.. הי'יתי... וזה עצוב!!]

וד"א האנשים האלו בטוחים שזה בסדר ושזה לא משהו לא טוב... וזאת הבעי'ה...

אז בקיצור שבנות יעשו את מה שהן צריכות לעשות בשקט... וזה לא כזה נחמד איך שאני אגיד את זה.. אבל בנות צריכות להיות המאחורה של הבנים... ושהבנים יעשו משהו!!! והן תהי'ינה אחרי'הם!!

נראה לי שזהו.. ואני מחכה שתסי'ים לומר את מה שרצית לומר...

וד"א בקורס אני גם יודעת שי'הי'ה זוועה מבחינת צניעות.. אבל מי שרוצה לשמור על עצמו.. יעשה את זה .. וב"ה שאני בת אז זה יותר קל..

שבוע טוב...
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך