לא רציתי להיכנס לזה כאן, אבל אסור לשתוק;
תראי עד כמה הגישה שלך עקומה!
נכון שאם החמאס נותן רובה M16 לפת"ח ואותו רובה רוצח את אח שלך אז נכון שהחמאס שותף ישיר לרצח? יפה! עכשיו! ואני קצת כן עצבני. ומייד נרגעתי; עכשיו; כשיהודי מוסר את הנשק לערבי - זה בדיוק אותו הדבר! והוא אחראי ישירות לרצח!
אז חוץ מזה שיש כאן דין רודף פשוטו כמשמעו. ומצידי שתלכי לשאול את אביך [עם כל הערכה. באמת!] ומותר לעשות הכל כדי לעצור את אותו רודף - היהודי [רודף לא יכול על גוי.. נכון? אנחנו מתעסקים בהלכות שבנינו] וגם אם את יודעת, שאותו יהודי שיירצח מהנשק הוא עבריין ורוצח, ואנס, ושודד, וגנב ועומד גם לשחוט לך את הילד! יהודי צריך לעשות הכל כדי לעצור את הרודף. ואם מה שימנע זה להרוג אותו, אז להרוג אותו. בהמשך כתוב שאם אפשר רק לפצוע באבן או משהו כזה, אז אסור להרוג. חייבים לפצוע. ובסוף ההלכות הנ"ל, הרמב"ם מוסיף; "וכל הקודם להרגו, זכה". אני מחכה לראות את הפסיכופט/ית הבא/ה שי/תכתוב; "אנחנו לא פוסקים לפי הרמב"ם".... - כן כן.. את זה אני יודע. אתם פוסקים לפי אדריאנוס בן.. ימ"ש!
ולמה הזכרתי את זה? כי גם כשיש חשש לאותו יהודי שנכנס להציל את היהודי השני, פושע וצדיק באותה המידה! [לא מדובר כאן בהלכות של שבויים. כודגמת ההנהגה של מהרי"ם מרוטנברג נדמה לי. אחד מבעלי התוספות שהיה 'שבוי'. אלו הלכות אחרות, שנוגעות ל'ערך' של אותו יהודי אצל האומה היהודית] אז צריך לצאת ולנסות להרוג את אותו המחבל! ביןאם הוא מבית, בין אם הוא מחוץ.
תסתכלי בשו"ע שעל 'עסקי תבן וקש' יוצאים למלחמת מצווה בשבת!!!!!!!!! שבת ששמירתה שקולה כנגד כל המצוות שבתורה! יוצאים למלחמת מצווה, בה! ולא כשיש חשש שיהודים יהרגו, מאותם גניבת תבן וקש. ולמה יוצאים? להפנינג? למשהו שכל שמוק ודרק יכול לומר לך, גם אם זה לגמגם וליילל שזה לא יעזור, יהרוס ויזיק! או למלחמה- שבה, הקב"ה לא הבטיח לנו בשום מלחמה שהיתה או שתהיה, שכולם חוזרים בשלום. יש חוקי טבע שברא הקב"ה. שהם כפופים לחשבונות שמיים. ומחילה, אבל את זה אני יכול לומר לך, בלי שקיבלתי הסמכה לרבנות, סמיכה/שמיכה למיטה... יהודי יכול ליפול במלחמה! וזה לא אומר שהוא יצא למלחמה לא נכונה!
אז את מפחדת לצאת להפגנות כי יש אלימות?
כי תוכלי להיעצר?
כי תוכלי לחטוף מכות?
איזה נימוק זה?
אל תעני לי!
יש אחד שאת תצטרכי לעמוד בפניו ולענות לו! וזה הקב"ה! ואני בטוח במאה אחוז! שאם תשבי כרגע בשומקום, הכוונה בלי שום אנשים טכנלוג'י או משהו דומה, לבד - ותחשבי אם באמת ההתנהגות הפסיבית שלך בזמן שגזרת שמד [גזרת שמד ההלכה מגדירה את זה כ = גזרות על הדת. למנוע מאיתנו לקיים בערך שליש ממצוות התרי"ג שבתורה, שהן קשורות להר הבית וביהמ"ק - לא משנה אם זה שלטון ביזנטי, ישראלי, מוסלמי או אדומי.... זה גזרות על השכחת הדת!] שהוכח כבר בלמעלה מ58 שנה שלא מועילה ואף מדרדרת את המצב ומחזקת את ידי הסט"א - - - זה באמת מה שהקב"ה מצפה ממך? זה באמת מה שהוא רוצה? את יודעת שלא! אני יודע שלא! וכולנו יודעים שלא! רק שתירוצים, אפשר למצוא. מה... מישהו חושב שאין אפשרות למצוא היום היתר לשהות בחו"ל? אם מבחינת ההלכה א"א למצוא איזה היתר, אז ניגש לרב שאמנם גדל בצורה אורתודוכסית אבל הפנה את פניו לעבר הנצרות ואף צולם כשהוא מתחבק עם ערפאת עם תפילין בראשו - השיח פרומן. "לא.. אתה סבא.. יש לך משהו נגד כל רב.. תראה לי רב אחד שאתה לא נגדו" - תראי לי מקור תורני אחד, אם זה פסיקת הלכה עד לפני 150 שנה, או בדרשות חז"ל או במקרא שמובן משם משהו מהמוסר ודרך הפעילות שלך...!!!! יש משהו בנמצא...?? - אין! אני מבטיח לך! תמצאי לי, ואני אקנה לך פיל. אביא לך את המשיח. אתאבד. לא יודע מה.. אין כזה דבר! לא היה ולא יהיה.
אז דבר ראשון, את צריכה לשבח את הצדיק הנ"ל שבכלל היה חורה לו מה שקורה בארץ, שהולכים לעקור את מצוות ישוב א"י [ומה שהרמב"ן השיג על ספר המצוות של הרמב"ם והוסיף את מצוות ישוב ארץ ישראל, זה לא שהרמב"ם לא חישב אותה כמצווה, אלא אדרבא - מי שיעיין יראה שהוא מחשיב אותה כמצווה כוללת. כפי שחידדו לנו זאת רובותינו וחז"ל! כמצווה שכוללת את כל המצוות שבתורה!] אז הולכים לעקור את המצווה הזאת. לא! אסור לשבת בבית ולצפות במחשב בסרטונים מזעזעים מהגירוש ולומר "אויי.... זולגות לי דמעות.. איך הם מסוגלים... יהודים אחים שלנו.. אויי.. חייבים לתת חיבוק לסט"א... חייבים.. אולי החום שקיים בגוף של כל הולך זקופים יחמם את הגוף המת של היהודי הרובוט שהורס בתי כנסת ויזכיר לו שאני אחיו/אחותו.. אוי... אוי... וממשיכים לאנוס את ארץ ישראל... לא... אבל הורים שלי לא מסכימים שאני אצא לפעילות.. ובתורה לא כתוב שחובה לחטוף מכות ולצאת עם סדק ביד... לא...." הסברתי זאת שוב ושוב - תירוצים? אפשר למצוא כמה שרוצים לכל דבר! הולכים לעקור את מצוות ישוב ארץ ישראל, הורסים ומחריבים בתי כנסת, הולכים ומוסרים שטחים שמשם מחבלים עתידים [ובאמת] יורים וטובחים ביהודים ועוד ועוד.. נמאס לי כבר לחזור על זה. קם יהודי ומחליט לעשות משהו! משהו כדי לזעזע את אותם יהודים שיושבים באיזה מושב בצפון ילדונת, ועוד הרבה יהודים בשאר הארץ.... או בכלל.... באים גם להפגנות של מועצת יישובים שמשתפת פעולה עם מי שמתכוון להוציא אותם מביתם... [כמו שצה"ל יתאם חיסולים ממוקדים בראשי החמאס- בתיאום עם החמאס...] וזאת למה? כי הוא רואה שהפעולות שכן נעשות, הן לא באמת כי התורה מצווה אותנו לצאת! כי "הממשלה שלחה אותנו" כי "זה סכנה לתושבים" כי "העובדים הסיניים שאנחנו מחזיקים את החמולה שלו בסין ומעסיקים אותו בחממה,במקום להעסיק יהודי שאין לו פרנסה גם אם זה יותר כסף! וכך ההלכה לשלם יותר! וכבר דנו גדולים עד כמה יותר, שנאמר "וחי אחיך עמך", ורבותינו הורו לנו "עניי עירך קודמין" עניי עירך, לא מדובר בסיני שישן בת"א קרוב לבית שלך! אז הוא רואה שהפעולות שנעשות לא באמת באות כי התורה מצווה אותנו, כי אז היו יוצאים בגאון ובכל הכח כפי שהתורה מצווה אותנו! אז הוא מחליט לעשות מעשה. הוא בעצמו לא יודע מה! משהו! לעורר את הציבור שספון בביתו לבוא ולעזור!
אז את מעיזה לצאת נגד צדיק אמיתי וקדוש שכזה? מי את? אם יש מושג של תיקון נשמה של הנפטר, מחילה - אבל נראה לי שאת צריכה לקנות לעצמך ציון, ולעשות תיקון חיים בחיים על עצמך על שפגעת בצדיק אמת שכזה! בושה! אני עדיין לא מצליח לעכל את החוצפה הזאת!
דבר שני - לא יודעים. ויש פרטים שאני לא יכול להרחיב כאן ובכלל וזהו! אבל לא יודעים מה קרה שם. יש עדויות רבות, והן סותרות את עצמן לא רק כמות העדויות שסותרות את עצמן שעולה על 1000, אלא רוב העדויות עצמן, סותרות את תחילת העדות ביחס לסופה ולאמצעיתה.
דבר שלישי - ממה שאנחנו יודעים ואם יש לך משהו שלא ברור כאן, לך ולכל האנשים שקוראים/יקראו את התגובה, שיבקשו לינק/תמונה/וידאו בנושא. פשוט נמאס לי ואין לי כח להעתיק הכל שוב. אבל כזה בבירור אמיתי, אני 'אשמח' להביא.
הוא התחיל לירות.
קצין משטרה - קב"ט של שפרעם, תפס אותו! אזק אותו! יש וידאו בערוץ 2 ובערוץ 10 של זה ושל המילים הבאות, במילים שלי: עם עוד כמה שוטרים, תופסים אותו, מוציאים אותו מהאוטובוס, הוא אזוק בידיו כשהן קשורות בגבו ז"א הידים מאחורה, נראה שיש עליו מין שכפ"צ, זה כבר בערבון מוגבל - פרשנויות.. ואת האמת לא נדע, אז שנעשה חקירת שתי וערב בכל השוטרים חיות האדם שמעורבות ברצח ובלינץ'. לבינתיים השוטרים רואים שמבסיבם קהל של ערבים שהולך ומתגבר, מחזירים אותו לאוטובוס, משאירים אותו אזוק, ובורחים משם. הלינץ' מתחיל. מסרטוני הוידאו שבידי המשרה וערוצי התקשורת עולה ששוטרים, חיילים, ח"כ בראכה ועוד ערבים ידועים ביניהם של ארגונים ערביים בגליל משתתפים בלינץ' עצמו! זורקים אבנים ורוצחים אותו! לבינתיים מתקבלת הודעה מאנשהו לאנשהו שבמידה והמשטרה לא תפרוץ תוך פרק זמן של חצי שעה, לערך [לא מדייק. ס] אנשי כ"ך יפרצו ויקחו את הגופה/הפצוע. עוד לא היה ברור. זה היה ערב של הסיבו"ש. תקשיבו טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תוך 5 דקות! ימ"מ מגיע, מטיס את האנשים מהאוטובוס, יוצר טבעת ריקה מערבים ומתפרעים, ולוקח את הגופה הצידה. - שתבינו שמה שהם חיכו לו במשך 6 ויותר שעות, הם יכלו לעשות ב10 דקות! ולזאת ייקרה נאצים! כי אם הם לא התעללו בגופה, אבל איפשרו את הדבר - הם נאצים לכל דבר! ימח שמם ואבד זכרם במהרה בימינו אמן. יהי זכרו ברוך. שאלהים ישמור אותם אצלו.
יש וידאו של קצין מאוד בכיר בגזרה הצפונית שמאשר את הוידאו בו נראים שעוצרים את עדן, ובו הוא מאשר "החייל עצור, כן". והוא התראיין על כך בערוץ 10 בתחקיר שעשו, והוא הודה בזה שוב ושוב!
אם כבר עצרתם אותו וחששתם לחייכם - סליחה? למה לא יריתם במי שמתכוון לפגוע בעצור? מה שנוהלי המשטרה מחייבים?
למה לא הקפצתם את הימ"מ והיס"מ על ההתחלה? [הוספה רגעית שלי: הרי הייתם חוגגים על כך לעולמי עד, עד שהיינו רוצחים אתכם! אמן! על כך שתפסתם מחבל יהודי... לא??]
למה שחררתם באוטובוס לפורעים ולא שחררתם אותו מהאזיקים? שהוא לא יוכל להתנגד? שאם בנשק שלו לא היה מעצור, אולי היה יכול לפלס לעצמו דרך? משהו? ואין לי כח להמשיך. כי זאת לא הנקודה. אני ידעתי עוד לפני המעשה שהם רוצחים. ואני לא צריך את המקרה של ההפקרה של עדן, כדי לקבל אישור לכך!
לגבי העניין של עדן. גם כאן, אם יש למישהו שאלות, מוזמן לשאול. כולנו נענה לו [נענה = יהודים טובים. לא אני. שמשתתפים כאן בפורום]
למי שהיה עוד ספק לגבי ענישה קולקטיבית, והוא לא מרגיש את עצמו יותר גדול מהמהר"ל מפראג, שיסתכל ב'גור אריה' על פרש"ק וישלח במעשה שמעון ולוי, שם הוא מדבר על ענישה קולקטיבית כדבר יהודי לחלוטין, ומוסיף בסוף "וכן בכל המלחמות".
למי שהיה עוד ספק אם אנחנו במלחמה, אז שילך עכשיו, לפני כל הפגנה או ההפנינג או סרט במחשב, ללמוד כמה הלכות בעניין מלחמת ישראל מיד צר - שהיא מלחמת מצווה. הווי אומר, שחתן יותר מחרדו, וכלתה מחופתה. עטרה, אני לא יודע מה איתך, אבל אני חושב שלא מדובר כאן בקודים... אלא בהלכה למעשה. ואת יודעת לא פחות טוב ממני את הסבר להגדרות הנ"ל. לצאת ולהילחם. אמרתי שאת צריכה לתפוס טנק לקחת עוד כמה חברות מהאולפנה הפסיכית הזאת [נגיעה אישית] וללכת לעזה לירות בהם? לא! עכשיו ללכת לבד? לא! אבל באותו הזמן, כהאנדרלמוסיה שלטה, וממש היתה לנו הזדמנות להחריב את מדינת הערב-רב ולהקים מדינה יהודית-תורנית בדרך לגאולה השלימה והאמיתית, אז.. אז כן היית צריכה. עדיין לא בטנק. ומה כן, את יודעת מצויין.
חוץ מזה שיש מצווה בתורה על הורשת הגויים מכאן, ואמנם היו מי שאמרו שמדובר רק בז' עממין, אבל כאן כבר יכנס שהם פתחו נגדנו במלחמה ואז בכלל, עושים להם מה שעושים לעיר הנידחת. אני יודע שזה קשה. אני אולי אצטרך להעביר את המשימה למישהו אחר.. אבל כן - לשרוף אותם חיים ואת כל העיר. הכל!!!!!!!!!!!!!!! ואותה מצווה - כן תקראו טוב! מה כתוב בה? סתם מצווה? הנה מצווה שהקב"ה גם מסביר לנו, [נראה לי כי הוא יודע שאנחנו לא נשכיל להבין זאת לבד. או נחפש תירוצים שזה התגרות בבנות. אה.. סליחה. באומות. {וכתבתי את המשפט הציני האחרון, כי שני המושגים האלו, התגרות באומות, והתעסקות עם בנות - מאוד מעסיקים רבים מנטו"ק!}] ומה כתוב שם? נ וידבר יהוה אל-משה, בערבות מואב, על-ירדן ירחו, לאמור. נא דבר אל-בני ישראל, ואמרת אליהם: כי אתם עוברים את-הירדן, אל-ארץ כנען. שלב ראשון!! נב והורשתם את-כל-יושבי הארץ, מפניכם, , שלב שני!! ואיבדתם את כל-משכייותם; ואת כל-צלמי מסכותם תאבדו, ואת כל-במותם תשמידו. שלב שלישי!!!נג והורשתם את-הארץ, וישבתם-בה: כי לכם נתתי את-הארץ, לרשת אותה. נד והתנחלתם את-הארץ בגורל למשפחותיכם, לרב תרבו את-נחלתו ולמעט תמעיט את-נחלתו--אל אשר-ייצא לו שמה הגורל, לו יהיה: למטות אבותיכם, תתנחלו. האזהרה!!!נה ואם-לא תורישו את-יושבי הארץ, מפניכם--והיה אשר תותירו מהם, לשיכים בעיניכם ולצנינים בצידיכם; וצררו אתכם--על-הארץ, אשר אתם יושבים בה. נו והיה, כאשר דימיתי לעשות להם--אעשה לכם. {פ}
יש משהו פחות ברור מזה? למה יש פיגועים? לא בגלל ש"אהבת חנם" ששוררת בציבור דבר שגרם ביחד עם "שנאת חנם" לחורבן הבית! שניהם יחד ככתוב, או בגלל "שנאת חנם" ששוררת בציבור, אחד הדברים שמקשים על תהליך הגאולה השלימה.. לא - פשוט מאוד! יש לנו פיגועים, וצרות בארץ ישראל, [וזה לא בגלל שאנחנו נמצאים פה כהשקפת סאטמר] פשוט כי יש עלינו חיוב לגרש מפה כל מי שלא יהודי! דקה.. אלהים.. תקשיב רגע - ואם בעיני האו"ם, או חוקי המדינה הוא החלטת הכנסת, זה גזעני, לא הומני ופאשיסטי? = טוב.. צודקים... תקבלו פיגועים.
לעניין ההתאבדות עצמה.
אני מקווה שכבר הבנת, שאין כאן התאבדות. סיכון יש. יש גם סיכון של פיקוח נפש לחיות בארץ ישראל כי עומדת להיות ע"פ המבינים לענייני בטחון התקפה עלינו. וזה הרבה יותר מסוכן. וזה לעם שלם. קיצור.. זה נדוש. - התאבדות אין כאן. סיכון יש, סיכון שע"פ ההלכה היהודית חובה היה לקחת.
תשאלי לגבי הבנאדם הפרטי, כבר כתבתי - לא יודעים מה קרה. שנית, נצא מתוך נקודת הנחה שהוא כן נטל על עצמו, כמו המעשה של סרן לא זוכר את שמו, דתי מהשומרון שקפץ על רימון במלחמת לבנון השניה כדי להציל את חבריו, אין כאן חובה הלכתית, לא היתה על החובה, על היהדות מגדירה אותו כאחד שאין בריה יכולה לעמוד במחיצתו. כמו עם השניים מעכו שבדיוק הרגע ברח לי השם שלהם. היו לי בראש מקודם. שנטלו על עצמם, שיטלו מעצמם את חייהם, ובכך ינצלו חיי תושבי כל העיר. שלישית, וזה העניין החשוב: גם כאן, כמו מקודם, תירוצים לברוח, תוכלי למצוא יותר ממספר הכרומוזמים שבראשך. ואני לא נכנס ל'במקום שאין אנשים'... ההצלחות הגדולות מותחלות ע"י יחידים, שאח"כ מצטרפים אליהם רבים. אל תשכחי שבמלחמת המכבים, היצור האנושי הראשון שנהרג, לא היה יווני. לא. לא גוי כלשהו. יהודי בוגד ומומר שהתייוון. והמלחמה לא היתה ביוונים. לא. המלחמה היתה במתייוונים, שאשבו את מקור הכפירה שלהם מהייוונים, ולכן גם בם היה צריך להילחם.
הערבים הם לא הבעיה שלנו.
ובמקום לבכות על עדן או על גוש"ק
אל תתחילו, כי את זה אנחנו אומרים כל הזמן "להתחיל לחשוב" וכו'...
תסיקו מסקנות ותתחילו, ונתחיל לפעול, כי הזמן קצר.
אנחנו לא צריכים לצאת למלחמה כנגד כל הערבים שבעולם.
אנחנו צריכים להתאחד סביב התורה, וכבר אמרתי אבל נחזור ואם מישהו לא מצליח להתאחד איתנו, כי הוא טוען שאנחנו קיצונים והוא טוען ש"שבעים פנים לתורה" אז תפנו אותו אליי. כי לאחד כזה מגיע מכות. שבעים פנים לתורה, כשאת ההשקפה שלך אתה יונק מהתורה. בלי השפעות חיצוניות. אז, אין! לא היה, אין ולא יהיו השקפות ששונות ברעיון שמחזיק את ההשקפה, בצורות מנוגדות בתכלית! לבער את הרע מקרבנו, כפי שאנחנו קוראים מסדרי העדיפויות שביהדות 'סור מרע ועשה טוב'. לא. אל תעשה טוב לבד - כי עדיין יש רע. ולמה לא? כי אין דו קיום. רוע וטוב לא יכול לחיות ביחד. ואני מחכה לראות את האידיוט שיכתוב לי שרוע זה היעדר הטוב... קשקוש במהותו! ואם נתחיל, לא! אנחנו לא סומכים על הנס! אבל כפי שאנחנו לומדים מההיסטוריה עם יחידים ובודדים שהחזיקו באמת אצליהם, ומפני שהתורה מחייבת אותנו! - אנחנו מאמינים ובוטחים בקודשה בריך הוא שיעזור לנו כפי שהוא מבקש "פתחו לי פתח כחודו...." ונצליח במאבקינו.
לא רב. ולא שייח יעזור כאן.
אני אמיתי עם עצמי? או שלא!
יום טוב ובהצלחה.
אם לרגע נראה שאני עצבני על מישהו כאן באופן אישי, אז טעות. ממש לא. אם לרגע קטן זה קרה, לא לקחת באופן אישי. אני מודע לבעיות שלי. משתדל לעלות. בעצם, לצאת מהמינוס - דבר ראשון...
ברכה והצלחה בכל מעשי ידיכם! יהודים יקרים.