בס"ד אני יודעת שזה קצת ארוך אבל בבקשה תקראו בעיון כי זה חשוב לי!
טוב אז ככה, נכון היה את השירשור הזה על שמות שניים? אז באמת יש לי קצת הסטוריה עם הנושא הזה וסתם רציתי לשתף. אז ככה:
יש לי 3 שמות לא כולל שם משפחה. השם הראשון שלי ניתן לי כי ההורים שלי אהבו אותו ואז השמות השניים הם עיברות של השמות של סבתות רבות שלי (אחת מכל צד). בקיצור עד עכשיו השתמשתי רק בשם הראשון שלי. אבל שנה שעברה בקיץ החלטתי שחשוב לי להנציח את סבתותי שלא הכרתי ולהשתמש גם בשמות האחרים שאני נושאת איתי. אז התחלתי לבקש שיקראו לי בכולם אבל זה היה ממש ארוך וכולם התעצבנו אז אמרתי שפשוט יקראו לי בשם הראשון והשני. קיצור זה עבד אבל ראיתי שזה מפריע לאבא שלי שאני לא משתמשת בשם של סבתא שלו. אז שוב ביקשתי שיתחילו לקרוא לי בכל השמות אבל זה לא עבד ועכשיו כל פעם שרוצים להעליב אותי קוראים לי בשמות שלי ומוסיפים לי 101 שמות נוספים שלא שלי וזה די מעליב כי אני ממש אוהבת את השמות שלי!
יש לי דוגמא לכך: אני לא זוכרת למה אבל משום מה המנהלת שלנו כתבה שלט תודה על משו שאני וחברות שלי עשינו והיא תלתה את זה בכיתה שלנו ואז פוול בנות מכל הכיתות באו ומתחת לאף התחילו להוסיף את כל השמות שעלו להם בראש. קיצור הרסו את המכתב שנקרע מכך שכל בת הוסיפה הרבה שמות.
עוד דוגמא: הייתי באוטובוס בדרך לטיול וישבתי עם אוזניות באוזניים קיצור אחת מהאוזניות הייתה שבורה אז שמעתי את הכל: הבת שישבה מאחורי שהיא מישהי שאני מכירה אומרת לבת לידה שאני לא מכירה: את יודעת קוראים לה............................................................................................................... והיא מתחילה להקריץ לה פווווווווול שמות לא קשורים ואני שמעתי הכללללללל!
קיצור אני יודעת שזה נשמע קצת ילדותי אבל זה באמת מעיק ומעליב יש לכם הצעה בשבילי?
תח"ל