יש למישהו חידה??????????לולה=]

או כל משהו אחר שיוכל להעסיק אותי? אני משועממת !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מצאתי לי עיסוק!!!! סתאאאאאאאאאאאאאם, תגיבו מהר!!!!

כן!!!איתי'ה
לק"י.

אם את לא חב"דניקית או משהו באיזור...

איך אומרים "שמע ישראל" וכו' ברוסית...

ומי שיודע רוסית שלא יענה.. רק מי שטרח לדעת....

ולמה אף אחד לא עונה לי?!!?איתי'ה
נווווווו...... תענווווווווווו!!!!!!!!!!!!!!!איתי'ה
אני מיצתער אבל אני לא יודע רוסית.חעחעחעחע
אם את כן חב"דניקית, חייב להיות שתדעי לענות:סבא גפטו
למה לחב"דניקית אסור להישאר בחדר סגור לבד, כשיש שם תמונה של הרבי?
אם זה כזה חשוב לך תשובה תשאל בפורום שלהם פה.פלורה
היייתי עונה אבל אני חצי מתה\מיובשת וסחוטה..
אני רוצה להחדיר לך עירוי...איתי'ה
לק"י.

סתם אסור לי.. רק לחובשים...חחחחחח.... יש זמן...

איזה מאגניב זה להתי'יבש... פעם אחת כמעט הצלחתי... אבל ניצלתי לפני...

י'הי'ה טוב.
מגניב?????!!!!פלורה
איך הגעת לזה?
זה C הלא..
אני מתייבשת עוד רגע ורק מחר אני אשתה משהו.
התייבשתי בעבר. ועכשיו אני על סף התייבשו.
חשה כאילו אני אהיה ז"ל עוד רגע.
למה רק מחר תשתי משו????????????????.לולה=]

וחוצמזה, אני שותה ביום רגיל של קיץ משהו כמו 3-5 כוסות של חד פעמי ביום...
ועוד לא התייבשתי בקיץ הזה...
אה כי אין לי מים מיניראלים, ואני לא שותה משהו אחר.פלורה
ולאח שלי אין כוח לרדת לסופר לקנות.
אני שותה אולי כוס וחצי ביום.
כי היא מפגרת!!!!M.H.R
טוב אולי היא רוצה תצומי הזה...של להתיבש..ואז כולם בלחץ..מביאים חובש..וזה...;)
פלורה....רוצי מייד ותישתי מובן?!!!!!!
חח לא נכון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1פלורה
אין לי מים מיניראלים. והמים מהברז בטעם של כלור.
<בפעם הבאה שתהיי כאן אני אתן לך לטעום וז כבר לא תגידי שזה לצומי!!!
אז זיהו- מחר יהיה לי מים, נורמאלים.
טוב.. אז אל תשתי...איתי'ה
לק"י.

רק אל תבכי שאת מיובשת...

ותעני לחידה!
אה תאמת שאני אשאל את אחותי. היא יודעת רוסית.פלורה
<זה שיש לי כינוי שנשמע רוסי זה לא אומר שאני רוסיה וכן זה שהכינוי הקודם שלי היה עם מילה ברוסית, זה גם כן לא אומר שאני רוסיה..>
אז לכי ליקנות!!!M.H.R
או שתישתי מיץ...או חלב...את לא נורמאלית...או ששניה..אני ידבר אם אחותך או אח שלך..יכניסו לך בכח...חח סתם
נאו אוואי.פלורה
שונאת חלב והמיץ בסופר. ואין לי מצברוח לרדת..
משוגעת...M.H.R
תעלי למסנ..דחוף!!!!
אין לי כוח להתחבר.פלורה
סתם כי הי'יתי חולה...איתי'ה
לק"י.

לא מכוח עצמי....
אההם...לא להתחיל לדבר על חב"ד...אוקי?!M.H.R
למי שהתעניין: כי זה ייחוד עם הרבי.. הוא חי ו...סבא גפטו
וסתום!! אוקי? <מכוון לסבא..>M.H.R
ממש ממש ממש ממש ממש לא היה מצחיק!
כדי שלא ניכנס לזה!!!

יש ליליאור ברוכים
שנה אחרי מלחמת העולם הראשונה יוצאת כתבה וכתוב בה:
"שנה למלחמת העולם הראשונה"
למה זה לא הגיוני?
אמ... כי לא היו עיתונים..? סתם.. אנערף..מיטל
אני יודעת!!!!איתי'ה
לק"י.

כי אחרי המלחמה לא ידעו שתהי'ה עוד אחת-והמלחמה תהי'ה-מלחמת העולם הראשונה, כי רק אחרי שהיתה עוד מלחמת עולם מספרו את המלחמות...

מקווה שהסברתי את עצמי...

קשה.. קשה...
אה חח מגניב.. נראלי הכרתי את זה.. חחח ושכחתי..מיטל
אבל הכרת את זה קודם, לא חכמהליאור ברוכים
כי היו שוטים בסביבה?סבא גפטו
התגובה הזאת - היא טעותסבא גפטו
כי לא היו שוטים בסביבה?סבא גפטו
דוּ, טרכוּע, קאט....סבא גפטו
התשובה לחידה של ליאור, היא לדעתי, התשובה שכתבת. די ברור לי ולכל ילד. או שאני ממש טועה.

סתם כתבתי משהו לא רציני.
הוא שאל מה לא הגיוני.. לא הגיוני, כי עדיין לא היתה את השניה, כדי שיאמרו שזו הראשונה. [א"כ סיסמה כזאת יכולה להיאמר תמיד. ועדיין נכונה. זה לא כזה 'לא הגיוני'. אגב, לדעתי, אם היה כתוב 'שנה למלחמת העולם הראשונה' - זה הגיוני. אם היה כתוב 'שנה למלחמת העולם האחת', לדעתי לא הגיוני. אבל זה כבר תסבוך פנימי שלי. מפני שאם כבר מספרו את זה.. אז זה באמת לא הגיוני]. לענייניו אנו, אנו יודעים שלאחר חורבן הבית ניתנה נבואה לשוטים. [לא משנה שזו דעה אחת. והדעה השניה היא שניתנה לחכמים. ואת זה אנשים שוכחים / רוצים לשכוח ולא אומרים/כותבים]. אז מה לא הגיוני? פורסם דבר כזה... שזו מלחמת העולם הראשונה, אם כך, מישהו יודע שכבר עתידה להיות שניה. סימן שיש שם שוטים! ויש להם נבואה .... אבל הוא כותב שמשהו פה לא הגיוני.. לכן מוכרח שלא היו שם שוטים... נכון? איזה מוח מעוות. אללה-ירחמו.
אחלה הסבר!!!!איתי'ה
לק"י.

אהבתי...
לא אשריך, אני עם חיך על הפנים(בשלושת השבועות!!!)ליאור ברוכיםאחרונה
יש לי מי אמר..פלורה
סתם סתם חח מזכיר לכם משהו?
יואווו יעלה הרגת אותי כרגעע..!!סוכנת_כפולה=]
סתם שתדעי אני לא ראיתי אותך כבר כמעט שבועייםםם!!!...
תתכתבי איתי איתי בחיים לא משעמם!!
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך