האלימות משתוללת - חובתנו לעצור זאת!!!!!!!!!!!!!!!!שמח שאני יהודי

אקדים ואומר כי נראה לי שלא יהיו הרבה תגובות לשרשור הזה - אבל בשבילי מספיק אחד שבכל זאת מתעניין. מה לעשות, רוב השרשורים כאן הם משהו בנוסח "לא מגיע לי מזל טוב! אין לי יומולדת היום, ולכן אני מבקש מכם לא לאחל לי איחולי יומולדת וכן לא לשלוח מתנות וירטואליות', משהו בסגנון הזה. חבל שכך אבל זה המצב. 

ניגש לעניין:

האלימות 'מרימה ראש' והמצב מחמיר מיום ליום. ידוע לכולם ודובר כבר רבות על השבת בחשמונאים, וכן גם על האלימות בהפגנה נגד זה. השבוע, שמעתי ככה בחצי אוזן, הוכה חרדי באוטובוס בירושלים, לא הספקתי לשמוע מה היתה ה'סיבה' אך כמובן שאין לכך גם שום משמעות (ל'סיבה' כביכול אם היתה). כפי שבטח שמעו חלק, השבוע אדם בעל כיפת -סמרטוט על ראשו (וגם אם לא בגודל - אבל במה שהיא מייצגת אצל אותו אלים) הכה ח"כ חרדי על פניו עד שהלה נזקק לטיפול רפואי!!! לאן הגענו??????????????????? ואולי החמור מכל, שני אינשי דלא מעלי המתקראים 'רבנים' - ממליצים בפירוש לבחור כמפקד מחוז ירושלים קלגס אלים במיוחד הזכור לכולנו מכפר מימון - ואין פוצה פה ומצפצף! ואני חוזר ושואל: רבש"ע - לאן הגענו??? רשעים משתוללים, מכים, יורים, ואנו שותקים! עד מתי? עד מתי רשעים יעלוו??? חייבים לשים סוף לפרץ האלימות המשתולל - פני שח"ו יהיה מאוחר. חחיבים לפעול בנידון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואם לא עכשיו - אימתי??????????????????????????????

צודק אבל איך בדיוק אתה רוצה לפעול?420mal
אם אתה רוצה אז אולי לך לשבת הזו בחשמונאים
זה גם נכון, ועוד משו:שמח שאני יהודי
לענ"ד מחובתנו למחות מול בתיהם של ש"א וש"ר - התומכים בפירוש במינויו של הקלגס ניסו שחם למפקד מחוז י-ם במשטרה. כמו שמחו, ובצדק, מול הרב-צר לשעבר, כך עלינו להפגין כעת מול אלו שעתידים להביא אותנו למחוזות שאיננו רוצים לחשוב עליהם, באם אכן אותו בריון אלים ימונה לתפקיד אליו הוא מיועד. כשבאים אנשים שהם כביכול מ'שלנו' - ובשמנו מעודדים אנשים אלימם - מחובתנו למחות על כך!!!
הצדק איתך העם מתדרדר.. צריך להתעורר לקראת הגאולהרעותותי
להתפלל ולפעול בפועל כל אחד בדרכו אבל לפעול אפילו רק להוסיף כמה מילים בתפילה על העיניין אבל להראות שאכפת לנו צריך להשתדל יותר וכמה שפחות לשבת בחיבוק ידיים..
הצדק איתך..

לגאולה שלימה ולביניין ביהמ"ק במהרה בקרוב אמן..

עם הנצח -לא מפחד מדרך ארוכה !!צ אנחנו עוד ננצח..
ואגב, עוד אחד כאליו מ'שלנו' שתומך באלימות:שמח שאני יהודי
חבר הכנסת צבי הנדל (האיחוד הלאומי-מפד"ל) אמר בתגובה לאירוע: "אמנון דה-הרטוך הוא אדם רציני, ישר דרך ואידיאולוג המהווה דוגמה וסמל של חתירה לממשל נקי כפיים. מעטים האנשים שהיו מסוגלים להתאפק ולא לתת סטירה אם אכן אמנון בחר 'להעניק' אותה לח"כ כהן", אמר הנדל, "אני מציע לכולנו לנשום עמוק ולא להתלהם".

הבנתם? כך מתבטא ח"כ 'דתי' לאחר איוע כה חמור, בו נותנים סטירה ליהודי. ואגב, ע"פ עיתון 'יתד נאמן', שלעניין הנ"ל נאמן עלי הרבה יותר מהתשקורת הכללית, הרי שאותו אלים הוא זה שכינה קודם את הח"כ 'גרמני', ועכ"פ כולם מודים שקרא לו 'בהמה'. לכאורה, אולי באמת אין כ"כ מקום להכנס למה בדיוק אמר כל אחד, אך אני רק רוצה להראות שהרבה פעמים שמענו ביטויים שונים וחמורים מח"כ כלפי ח"כ אחר - אך דבר כזה לא זכור גם לא בויכוחים הקשים ביותר!!! ומילא, השמאל האנטישמי תומך באלימות - זה לא פלא - אך אדם עם 'כיפה' שמדבר כך, זה כבר באמת... אני פשוט לא יודע מה לומר. מזעזע!
וגם בבשבע לא כל כך התנגדו לסטירה..420mal
היה שם איזו כתבה על זה ובפנים היה משהו של יאיר שפירא שהוא רמז שדי מגיע לו...
אבל למה בעצם העיפו לו כאפה ?אנונימי (פותח)
סתם, הוא אמר להוא שהוא גרוע מהגרמניםשמח שאני יהודי
שהם השחיתו את הגוף ואילו אלו רוצים להשחית גם את הנפש. זה היה אחרי שאותו אלים כינה את הח"כ החרדי 'בהמה', ואיים עליו בנתינת סטירה. החרדי אמר: בא ותיתן, כי הוא לא האמין שהוא באמת יתן...
אז נעשה הפגנות וכו...M.H.R
אבל הפגנות כבר לא עוזרות......באמת...צריך לחשוב על משהו אחר..עצומות עם מליוני חתימות לא עוזרות..כלום..
ברור שתפילות יעזרו אבל צריך לעשות גם משהו בפועל....
באשר לבשבע - זו פשוט בושהשמח שאני יהודי
ובקשר ל'מה לעשות - בא נאמר כך: כמו שארגנו הפגנה על המג"ד ההוא - שיעשו כנ"ל כפי שכתבתי בקשר לניסו שחם. אם הפגנות לא עוזרות - מדוע הפגינו השבוע פעמיים?
ובקשר לחומש: עלינו להבהיר שלא נרשה אלימות!!!!!!!!!שמח שאני יהודי
שוטר או חייל שרק יחשוב להרים יד - צריך שיהיה לו ברור שמקומו בבית הסוהר! העובדה שאותו מנוול (דה הרטוך שר"י) העז לסטור בפומבי על פניו של אותו חרדי - מעידה שלאותם פושעים (ובמיוחד בעלי הכיפות) אין ממש גבולות - ולכן עלינו להראות להם שזה לא יעבור בשתיקה. קלגסים כמו ניסו שחם עדיין מסתובבים חופשי - עלינו לדאוג שהם יפחדו להסתובב חופשיים בחומש - שמא... והאמת, פיזית הם יותר חזקים, אך עלינו להיות יותר נחושים מהם - והאמונה והנחישות ינצחו בעז"ה את האלימות.
הערבים מרימים ראש, וזה לא פחות חמור:שמח שאני יהודי
ערבים פצעו חרדי באורח בינוני לאחר שהלה העיר להם
שלושה ערבים נעצרו היום אחר הצהרים בירושלים ע"י כוחות יס"ם לאחר שהיכו אברך חרדי ופצעו אותו באורח אנוש. הפצוע פונה ע"י מד"א.
האירוע החל בשעות הצהרים ברחוב מלכי ישראל בשכונת גאולה לאחר שהאברך החרדי שנסע יחד עם הערבים בקו האוטובוס מספר 1 העיר לערבים על הנהגותם הבלתי נאותה. במקום פרץ ויכוח קולני שתוך דקות הפך לתגרת ידים בהמלכה היכו הערבים מכות נמרצות את האברך. נוסעים באוטובוס מיהרו להזעיק את המשטרה ולמקום הגיעו כוחות משטרה ויס"ם שעצרו מיידית את המכים. האברך פונה ע"י אמבולנס של מד"א כשהוא סובל ממכות בכל חלקי גופו. המשטרה עצרה את המכים והעבירה אותם להמשך החקירה במרחב ציון בירושלים.

ימח שמם של הערבים! אסור לנו לשתוק!!!

כל זה קרה בירושלים בקו 1?תח"ל
בי-ם, ;לא יודע באיזה קו.שמח שאני יהודי
יאוו זה ממש מפחיד! האברך הזה בסדר?תח"ל
בצפת עיר הקודש..נורה אדם...M.H.R
ואני בטראומה..הייתי שם לייד שמעתי את היריות..וראיתי את הבנאדם שניפצע....פחד!!! יש לי תמונות..אבל זה בטח לא מעניין פה אפחד..

בנאדם פתח חנות חדשה...והיום ירו בו..מסכן..
למה ?אם יש לך תמונות תביאייהודה הכריש
הסיפור היה שאיזה קבוצה של 3 ערבים בקו 1יהודה הכריש
התחילו עם בנות יהודיות באוטובוס אז האברך העיר להם והם תקפו אותו והוא נפצע בינוני ואז היסמניקים הגיעו ולקחו ת'ערבים לחקירה
טוב אם כבר הקפיצו תשירוש הזה אז..M.H.R
הבנדם שירו עליו...נפטר אתמול....
הוא ***************** באחת העובדות שלו..ואז אח שלה או חבר שלה בא..ופשוט יירא עליו....פחד!!

איזה עולם אכזר...
ברוך אומר ועושה.......אתה לא היחיד..מתנחל גאה.
לא הבנתי למה התכוונת.שמח שאני יהודי
לא הבנתי למה התכוונת.שמח שאני יהודי
סליחה, בטעות נשלח פעמייםשמח שאני יהודי
רק הערה: דה הרטוך הוא אדם ישר וטובמשה
דתי, שהרדיפה החרדית כלפיו פשוט הוציאה אותו מדעתו ואיבד שליטה.
משך שנים הבחור נרדף יום יום על ידי העיתונות החרדית ואין שם של צורר שלא הוצמד לו. המן, אנטיוכוס, היטלר!!. לא שזה מצדיק, אבל אפשר להבין אותו.
אסור ואי אפשר להבין אותושמח שאני יהודי
א. הוא באמת אנטישמי, כך ע"פ הבנתי. ב. שום דבר לא יכול להצדיק כזו אלימות, ואם כן - אז חצי מחברי הכנסת והממשלה היו צריכים כבר מזמן לחטוף כמה סטירות - והרבה הרבה יותר מכך. חבל שזה לא קורה.
אין דבר כזה פקיד ממשלתי טוב וישרואלאד
אני לא מכיר את הדה הרטוך הזה, אבל מספיק לי שיוסי ביילין,
השופט הנואף חשין וכל קליקת התשקורת יצאו כחומה כדי להצדיק אותו.

השמאל תמיד מייצג את הפקידונים הכוחניים כמסכנים למרות שההיפך הוא הנכון.
והכי בושה זה שצבי הנדל הצדיק אותושמח שאני יהודי
ואולי יותר מזה: ב'בשבע' כתב פרח בשם יאיר שפירא משהו בנוסח 'חבל שהוא הולך' - על ההרחקה של דה הרטוך מהכנסת. וזה בעיתון המתיימר לייצג את ציבור המתנחלים. מה הם היו אומרים לו היה איזה פקיד נותן סטירה להנדל או בני אלון? (אם כי חובה לומר יישר כח לאורי אריאל, שהיה בין היחידים, מלבד הח"כים החרדים,שקרא לפטר את דה הרטוך לאלתר).
שופך התה ישראל לדרמן מדבר על מקרה דה-הרטוך:שמח שאני יהודיאחרונה
שופך התה המפורסם על החומץ בץ חומץ (דוקא אולי חומץ היה מתאים יותר..., וזה גם לא חם..) מדבר על פרשת הבריון האלים דה הרטוך, שסטר לח"כ החרדי יעקב כהןעל פניו בעת ויכוח.
בראיון מיוחד ל'בקהילה' הוא אומר:
"אם דה הרטוך לא מקבל 3 שנים בכלא, לא אתפלא אם מחר חבר כנסת ערבי ישלוף סכין נגד חבר כנסת יהודי תוך כדי התלהטות הויכוח". לדרמן אומר עוד כי לגבי פרשת התה "התקשורת שחיפשה דם הציעה לדיין להפנות לבית החולים 'הדסה' ושם כביכול גילו שהיא נכוותה, וזאת למרות ששעה קודם לכן היא הופיעה בתוכנית תקשורת והתנהגה כרגיל. התקשורת מבחינתה השיגה את מטרתה והושיבה אותי בכלא לשנתיים ושלושה חודשים".

עד כאן דברי ישראל. ואני שואל: מדוע על מזיגת כוס תה, שחוץ מחוסר נעימות ומעט רטיבות וכתם בבגד - לא גרמה דבר, מוליכה אדם לישיבה של יותר מ-3 שנים בכלא, ואילו מכה שבעטיה נזקק אדם לטיפול רפואי - מותירה את המכה בסך הכל עם 'הרחקה לצמיתות'. אבל במדינת ישראל אינני מתפלא.
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך