אקדים ואומר כי נראה לי שלא יהיו הרבה תגובות לשרשור הזה - אבל בשבילי מספיק אחד שבכל זאת מתעניין. מה לעשות, רוב השרשורים כאן הם משהו בנוסח "לא מגיע לי מזל טוב! אין לי יומולדת היום, ולכן אני מבקש מכם לא לאחל לי איחולי יומולדת וכן לא לשלוח מתנות וירטואליות', משהו בסגנון הזה. חבל שכך אבל זה המצב.
ניגש לעניין:
האלימות 'מרימה ראש' והמצב מחמיר מיום ליום. ידוע לכולם ודובר כבר רבות על השבת בחשמונאים, וכן גם על האלימות בהפגנה נגד זה. השבוע, שמעתי ככה בחצי אוזן, הוכה חרדי באוטובוס בירושלים, לא הספקתי לשמוע מה היתה ה'סיבה' אך כמובן שאין לכך גם שום משמעות (ל'סיבה' כביכול אם היתה). כפי שבטח שמעו חלק, השבוע אדם בעל כיפת -סמרטוט על ראשו (וגם אם לא בגודל - אבל במה שהיא מייצגת אצל אותו אלים) הכה ח"כ חרדי על פניו עד שהלה נזקק לטיפול רפואי!!! לאן הגענו??????????????????? ואולי החמור מכל, שני אינשי דלא מעלי המתקראים 'רבנים' - ממליצים בפירוש לבחור כמפקד מחוז ירושלים קלגס אלים במיוחד הזכור לכולנו מכפר מימון - ואין פוצה פה ומצפצף! ואני חוזר ושואל: רבש"ע - לאן הגענו??? רשעים משתוללים, מכים, יורים, ואנו שותקים! עד מתי? עד מתי רשעים יעלוו??? חייבים לשים סוף לפרץ האלימות המשתולל - פני שח"ו יהיה מאוחר. חחיבים לפעול בנידון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואם לא עכשיו - אימתי??????????????????????????????