אין לי כותרת - פשוט תקראו:סבא גפטו
לנוער היקר שלום.

כמה עדכונים לגבי העליה הקרובה לחומש.

הצבא מתכוון לחסום את מעברי הגבול חיזמה, אורנית ועוד.

בישובי השומרון יהיו מחסומים בין היתר בישובים: עפרה, צומת ה'טי', עלי, שילה, תפוח, צומת הג'יט, משהו כמו 'מסנג'ר' ששכחתי את השם... מחילה, בקרנ"ש - לא הבנתי למה, ועוד רבים! לפחות 2 חטיבות! הוקפצו לאיזור.

בעהקו"ב יהודים הולכים להפגין נחישות ואמונה אמיתית בקב"ה ובתורתו, ללא פשרות.

אשר על כן, ותקבלו עדכונים בהמשך, וכדי לבטח את זה שתקבלו את הפרטים במלואם, מומלץ מאוד להירשם בהקדם! למס' 0526302222 זה לגבי הפרטים. לגבי עדכונים; בחינם לגמרי! תשלחו את המילה: חומש + שם וכתובת למספר 5454 ותקבלו עדכונים. מסנחלים - זה בחינם. אין על מה להתקמצן.

חשוב לפרסם את העניין הלאה! ובמיוחד את הפרט הבא; צריך להתכונן להליכה של יומיים לפחות. כך לפחות מפי המארגנים. לפנות את הימים שני שלישי ורביעי להליכה, את שאר השבוע למעצר וביקורי הורים בתחנה.

חשוב לתכנן את הצעדים הבאים שלכם לגבי ההגעה, שביום שני בצהריים תהיו כבר בשבי שומרון / מקומות קוסמים אחרים שתקבלו... !! [!]

ואני מצטט מפלאייר שיצא עכשיו. פשוט אין לי סורק כרגע. ואין לי כח לשכתב את הכל. אני מפרסם שלשה פסקאות אחרונות:

ציוד נדרש
- אמונה ושמחה, עקשנות וסבלנות.
- בקבוקי מים, לבוש מתאים, אוכל ל-48 שעות (לאחר מכן האוכל באחריות המטרה) ציוד אישי, פנס, מצלמה, פלאפון, רצוי סוללה רזרבית.

בטחון ובטיחות
-בשטח נמצאים אבינרצ'יקים אה.. סליחה - ערבים בעלי כוונות רעות. יש לנהוג בזהירות ובעירנות, תוך שמירת מרחק תקיפה.
- ההליכה על הכביש תיעשה בזהירות רבה, במיוחד בשעות החשכה!!!
-הצמד לאחד מהרכזים בשטח! קח ממנו את מספר הטלפון שלו.

משפטי
- כל צו המיועד למנוע כניסת יהודים (רק יהודים!) לחבלי ארצנו הינו בטל ובלתי קביל.
- לגבי המשטרה - יש לעקוף, לא להתעמת.
- נעצרת: אל תבהל. "זהו מעצר פוליטי, אין לי מה להוסיף". בודאי לא למסור פרטים על חברים ומארגנים! פנה למוקד המשפטי 1599504020
זכור: שוטר שנוהג באלימות - הוא בעצמו עבריין, ומותר להתגונן מפניו על-פי חוק!

"עלה נעלה וירשנו אותה"

כל אחד שינסח את זה בצורה שהכי נראית לו, ויפיץ הלאה. לא! מי שמחפש/ת הפנינג, זה ממש לא מה שמחכה לו/ה! ממש לא! מי שמחפש לחטוף בכח מכות, גם לא. מי שמחפש להפסיק לחפש ולהתחיל למצוא ולחיות כמו יהודי בגאון בארץ ישראל ולהשלים את הגאולה - שיבוא, יסחוף ויעזור!
בבקשה לעשות את הנושא 'דביק' - תודהסבא גפטו
באמת חשוב:אנונימי (פותח)

הצבא הפעם לא הולך להעלים עין וכו' - הולך להיות מאבק בנוסח כפר מיימוון!

בימים שני ושלישי יצאו קבוצות הליכה מכל מיני מקומות במטרה להגיע לחומש.
מספר שעות לפני שהקבוצות יתחילו לצעוד יודיעו על מקומות היציאה באמצעות האס אם אסים.

מי שמעוניין להדריך קבוצה (אין צורך להכיר את השטח - עושים סיור מקדים) שיפנה אלי במסר אישי...

ובאמת חשוב: ההליכה הפעם לא הולכת להיות כמה שעות - היא הולכת להיות כמה ימים.

להיות מוכנים לכ"ך!

"חזק ונתחזק בעד עמנו ובעד הרי אלוקינו - וה' יעשה הטוב בעיניו!"

אוווף!!!!!איתי'ה

לק"י.

לק"י.

יורד לי החשק ללכת לקורס מיום ליום...
 ועכשיו אם תשאלו אותי.. ממש לא בא לי ללכת לקורס..
למה?!
כי אני נורא נורא נורא רוצה להיות בחומש!!!

אבל...
בכלל גם אם אני לא אצא לקורס לא בטוח שההורים ירשו להיות בחומש... ולא רוצה להתווכח איתם שוב... מסיפק עד היום על גוש קטיף הם כועסים עלי'י...

וזה אוווף אחד גדול!!!

לילה טוב לכולם..

וכל מה שרשום פה..רק עושה לי רצון עז לבוא...M.H.R
סתם..אני כניארה יבוא...<בעז"ה..> אבל זה בעיה..כי יכל ליהיות שזה בלי אישור של ההורים..<אני הולכת לחברה בשילה..> ואז אם יעצרו אותי..אני יוכל אותה...מה עושים??
ואיך שכחתי...חח _תודה רבה!!M.H.R
אה באמת?סבא גפטו
סתם הקפצה. שששש....
אם את לא ;רוצה שההורים ידעו שאת נעצרת -אנונימי (פותח)
את תמיד יכולה לתת טלפון של חברה שתזדהה כאמא שלך.

זה עובד יופי.
אה נכון..לא חשבתי על זה...אבל אם יבקשו שהם יבואו.?M.H.R
ואם אמא שלי תדע...היא פשוט.........רצח עוד קטן עליה..
<שהיא הייתה קטנה היא הייתה הולכת גם להפגנות באמריקה...והיא יודעת מזה טוב מאוד...אז היא מפחדת..הF.B.I היה אצלה בבית וכו...אז...בעיה..
הF.B.I. זה כמו הימ"ר. אין מה לפחד מהם.סבא גפטו
פשוט תסכמי עם אימא שלך/חברה שלך - שהאימא לא מגיעה. אגב, אפשר לומר זאת לחוקר מתחילה... שחבל על הטלפון. הורים שלי לא מגיעים לחתום. הוא יתחיל לרדת עלייך ש"ההורים מזניחים...??" - לפחות אצלי, הטלפון מגיע לאבא שלי. ואבא שלי אומר "אתם חטפתם אותו? אתם תשחררו אותו!" ולנסות לדלות מידע על המעצר...

אגב, ראוי לבקש חוקרת. האמת, שזה פעם ראשונה שאני חושב על זה. כי לי, בחקירה השניה שהיתה לי, זו הייתה חוקרת ימ"ר.
כן - אבל שהביא לגראבי"ג חוקרת הוא צעק עליה שהיאאנונימי (פותח)
**** תוך כדי זריקת מספר חפצים, והבאו לו חוקר...
זה לא רק שהיא חוקרת.. זאת יכולה להיות גם סתם פקידהסבא גפטו
/חיילת תמימה בלשכת הגיוס.
למה עדיף חוקרת מחוקר?!פלורה
לא שייך.. זה תקריות של אנשים שאנחנו משחזרים איכשהוסבא גפטו
ביניו.

ואם כבר שאלת - לדעתי לא עדיף חוקרת. לפחות לי.
בקטנה...איתי'ה
לק"י.

ההורים יבינו... נראה לי...
כאילו יכעסו.. אבל לא יותר מידי.. כי בכל זאת.. זה משטרה-לא יודעת איך להסביר.. תבררי איתם בדרך עקיפה.. או משהו כזה...
אהממ... ההורים יבינו... טוב אולי אני מדמיין שאני קסבא גפטו
קורא את המילים האלו מיוזר 1104
חחחחחחח....איתי'ה
לק"י.

תסביר את מה שכתבת כדי שאני אבין אם אני מבינה למה התכוונת....

כאילו... את זאת שהשיקול [ובצדק] הוא "אבל ההורים יגסבא גפטו
יתנגדו".. "מה הם יגידו"... "הם עדיין כועסים על הבריחה לגוש..." - ופתאום את שאננית כזאת - "מה..?? ההורים יבינו...".. כן... משהו התחדש אצליכם?
לא.. ממש לא...איתי'ה
לק"י.

כתבתי איפשהו היום שהעלתי את זה.. ואז אמא שלי אמרה "מה את בכלל חושבת על דברים כאלו".. והיא מתעצבנת... אבל בכל זאת היא אמרה שהיא לא תשחרר אותי. אז אמרתי לה כל הכבוד-ככה אני צריכה.
אבא שלי שותק בינתי'ים...
אבל כשהם רצו שאני אצא מהגוש אמרתי להם שיעצרו אותי.. אז הם אמרו שלא אכפת להם שיעצרו אותי.. העיקר שאני אצא משם...

וחוצמיזה-הם אומרים שכיבוד הורים מעל הכל...
והם כן עדי'ין כועסים על הבריחה לגוש...[אמא...]

אבל לא יודעת.. נראה לי שבכל זאת אם זה יקרה מתישהו... ;) =] אז הם יבינו...
וחוצמיזה אני בעד לשתוק.. אז גם להתקשר לא בא בחשבון...

שבוע נפלללא!!!

[ושי'הי'ה ב"הצלחה לי בבגרות...]
נניח אני יעיף חגיגית,חמסית
את הקטע על ה'אבינרצ'יקים'.

בתיהה עד כמה מושפלים יכולים להיות.
חחחחחחחחחאוווריה
חסימת צומת אורנית זה הדבר הכי מצחיק ששמעתי
אף אחד לא יחסום את צומת אורנית..
כאילו יוצא שאני משקר?סבא גפטו
טוב - נצטרך לחזור על העניין שוב. כמות אנשי כוהב"ט שישתתפו באירוע, היא פי כמה מהאלו שהיו בסיפור בכפר מיימון. כפר מיימון הולך להתגמד! ממש כך לעומת מה שהצבא מתכנן. הוא החליט שנמאס לו שיהודים עולים לשם, ובמיוחד שעכשיו יש לו תירוץ מדהים "אישרנו לכם עלייה" - עם מועצת יש"ו. וגם שהטעו ושיקרו שם לרבנים!!! זה מה שהם עומדים לעשות. בעצם, אולי גם יושבים לעשות. לעשות הרבה חרא.

ילדונת - השאננות שלך, ושל אנשים כמותך בגוש"ק עלתה לעמ"י ביוקר! כי גם אם זה לא יקרה בסופו של דבר, אנחנו צריכים להתכונן לכך שכן יחסמו! מה גם שזה לפחות התכנון של הצבא. איך אני יודע? - אני עובד שם אם לא הבנת.
כל זה "גם אם לא".. ואם כן... את תעמדי מול הציבור ותאמרי שאותם כמה נערים שראו את ההודעה המצחקקת שלך ומנעו מהם להגיע כי זה לא היה נראה להם פיקוח נפש ממש... אז באמת לא באו.. וקרה האסון. הפסדנו במערכה. את תקחי על עצמך את חילול ה' הנורא?
אוף! חשבתי שזה חוקי עכשיו אני לא אוכל לבוא!תמי!
ואני ממש ממש רוצה לבוא אבל אם זה ככה אין סיכוי (ההורים בעיקר...
מי מכתיב לך חוקים?סבא גפטו
כי למיטב ידיעתי אותם יהודים שכן עולים לבנות את חומש הם לא רק שומרי חוק, אלא: אלה הם שומרי החוק! אותו חוק שאומר שצריכים לגור כאן ולא בחו"ל, אומר שצריכים לעלות ולבנות את חומש. ואדרבא - כדי שנוכל לחיות פה, צריכים לעלות את חומש. מי שרוצה מקור נקודתי לגבי המילים האחרונות, שיבקש.
ילדוןאוווריה
דבר ראשון- תלמד לדבר יפה. כבר אמרתי לך את זה הרבה פעמים, עוד לא למדת? עד מתי?

דבר שני- תעשה לי טובה. ההודעה שלי זה מה שימנע מאנשים להגיע?
ההפך..זה מה שיגרום לאנשים להגיע.

דבר שלישי- מי אתה ומה אתה שתגיד שאני שאננה? הא?
מה אתה יודע מה עשיתי למען גוש קטיף ומה לא?

דבר רביעי- הלוואי ותבין מה שכתבתי. כי לצערי לא הבנת.

שבת שלום!
חה!אוווריה
אפילו חבר שלך כותב את זה..

"רק הערה קטנה: כוחות הבדחון לא יחסמו את חיזמה ואורנית. אפילו בזמן הגירוש לא חסמו.

מקסימום, יעשו "דילול" - יכריחו נהגים להוריד טרמפיסטים ויסרבו להכניס רכבים חשודים.
וגם זה לא נראה סביר. יותר הגיוני, שיהיו חסימות החל מצומת תפוח וצומת ג'ית."
נמאאאס לי....איתי'ה
לק"י.

רוצה להיות בחומש!!!!!!!!!!!

מה אתם אומרים לבטל את הקורס?!
~לא~ אבל מי אני בכלל?סבא גפטו
וזה מורכב. אבל אם כבר... אז כבר... אבל מי יודע? אולי תזכי להיעצר בפעם הראשונה... אל תשכחי את התאריך.
חחחחח....איתי'ה
לק"י.

מסתבר שכנראה סופית לא אהי'ה בחומש... בנתי'ים...

יש שיקולים.. של כורח המציאות...

בעז"ה י'הי'ה שוב חומש.. נבוא אולי שבוע הבא אם י'הי'ה משהו.. בלי נדר..

יש אנשים שרוצים להעצר-ויש אנשים שלא רוצים, אבל רוצים לעצור אותם...
אני כנראה משהו אחר...

דיברתי על זה עם הורים שלי בשבת ואז אמא שלי אומרת-מה את בכלל חושבת על דברים כאלו?! ושוב התחיל הויכוח על זה שהי'יתי בגוש קטיף...
ולסיכום זה הי'ה שאמא שלי אמרה שכל עוד אני ברשות הורי אז אני עושה מה שהם אומרים או משהו כזה.. עד שאעבור לרשות בעלי.. ואז....

גם לי יש משהו חשובשוברת גלים
בס"ד
שאני מחכה לו כבר הרבה זמן באותו יום-
וזה תוקע לי הכל.

ואני באמת בהתלבטות.

פשוט תחשבי מה יותר חשוב.
בדיוק!סבא גפטו
רק שכאן יש בעיה.

מילא נאמר - בשבילי [אותו אחד שמתלבט] עדיף ללכת לחומש. כי זה מה שישמור לי על הארץ בעהקו"ב - ואז בהזדמנות אוכל בעז"ה לעשות את הדברים הקטנים האחרים...

מילא נאמר - בשביל הציבור ברור שעדיף ללכת. משהו לאומי וכו'.. כל האידיאל שלנו..

אבל אם נאמר שיש דרכים יותר נכונות לכונן מלכות יהודית דרך נקייה לחלוטין. ... ואז מה..??
תראו...איתי'ה
לק"י.

לחומש בעז"ה אני עוד אגיע.. ואני יודעת שאני אהי'ה חסרה.. בל לא כ"כ...

בעי'ה שאם אני לא עושה את הקורס הזה אני אצטרך לחכות עד שנה הבאה אם בכלל..
וגם אם לא עושים את הקורס הזה אז אי אפשר לעשות את שאר הקורסים שאחריו... שעושעים אותם במשך השנה...
[לא יודעת אם הבנתם, אבל בקיצור-אם אני לא עושה השבוע את הקורס אני נדפקת עד שנה הבאה...]
וחוצמיזה גם זה "פעילות חשובה לכלל ישראל" מה שנאמר הצלת נפשות ופיקוח נפש... [בתיאורי'ה... חחח.. אבל לפעמים באמת!!! מי יודע מתי תהי'ה ההחי'יאה שלי... ]

אז.. תהיו שם בשבילי.. טוב?!

שבוע טוב -בשורות טובות ישועות ונקמות...
ובמון ב"הצלחה לכולם..

ותשתדלו לא להעצר.. כדי שלא י'הי'ה משעמם בפורום... חחחח
איזה קורס זה??דינה!!
תאר"ן-תחנת אירוע רב נפגעים. מד"א...איתי'ה
משהו מצחיק...איתי'ה
לק"י.

אני לא יודעת אם זה תמיד.. אבל שלחו לנו הזמנות של סיום הקורס שלנו ושל מסי'יעי אט"ן/נט"ן... זה יענו כזה משהו מאורגן ביד לשיריון בלטרון ביום חמישי-שזה היום האחרון של הקורס שלנו.... וכנראה שאנחנו נעשה "תרגיל ראווה"- והם שולחים הזמנות לבית.. להורים וזה... ואמרו לנו שאנחנו יכולים גם להזמין חברים.. איזה מצחיקים הם...
מישהו רוצה לבוא שאני אשלח לו הזמנה?!
חחחחחחחח...

קרועים המד"א האלו....

בישובי השומרון שציינת יש תמיד מחסומים מה שנקראאיתן6
צ'ק פויינטים בלי קשר לארוע זה או אחר
לא על אלו אני מדבר. ואלו גם לא משפיעים על יהודים.סבא גפטו
חוץ מעוד 5 שניות שבם קלטת שאתה צריך לעקוף את הטור.
אוף!!!!!!!בשמחה תמיד!!

ההורים שלי לא מסכימים לי לבוא!!! דוקא הפעם היה לי קצת תקווה... שכנעתי אותם שעות אבל זה לא עזר גם לשבת בחשמונאים הם לא הסכימו לי הם אמרו שהם רוצים שיהיה משהו אחראי עלי (אבל באמת אחראי עלי... שיחתום להם...)...
כל מי שיכול ללכת- תלכו זה כ"כ חשוב!!!
כתבה באחד האתרים על השיבה לחומש ת"ו:שמח שאני יהודי
בשבוע הבא: המסע הגדול לחומש

תוך שהם מצויידים בקריאה רבנית שלא לפחד מ"אוייבים מבית" ינסו פעילי ימין לעלות שוב לחומש, ולהקים בית כנסת בניגוד לפעמים קודמות הם מבטיחים עלייה לא קלה, שתהפוך לסמל למאבק נגד רשעות המשליכה אנשים מבתיהם

לפני שנתיים החלה צעדת שלושת הימים מנתיבות לגוש קטיף, הצעדה נעצרה בכפר מימון, וכל הניסיונות לעצור את מימוש תוכנית ההינתקות שהוביל אריאל שרון עלו בתוהו. שנתיים אחרי יוזמים פעילי ימין "צעדת תיקון" לאותה צעדה מפורסמת, וביום שלישי הקרוב (17.7.07) הם מבטיחים לקיים את "המסע הגדול לחומש", שלא ידמה לעליות הקודמות לישוב החרב.

המטרה אותה הציבו לנגד עיניהם הפעם היא לא הפגנה או קיום עצרת, אלא התיישבות של גרעין חומש, הקמת אוהלים ובניית בית כנסת ממאות לבנים שרכשו מתרומות, עלות כל לבנה - ח"י שקלים. "שנתיים עברו מאז החורבן. איננו עוסקים בטקסי זיכרון, כי אם בעשייה חיובית, שמטרתה לתקן את מעשה הגירוש הנפשע ולהחזיר בנים לגבולם", כתבה שירן שבתאי לפעילים תוך הודעה מראש ש"העלייה הפעם לא תהיה קלה".

לטובת העניין מגוייסים מי שמכונים בפי ראשי הפעילים "נאמני ארץ ישראל". המארגנים קוראים לצעירים בכושרם, ברוחם ובנשמתם להצטרף אליהם במאבקם, אך בה-בעת מסייגים את הקריאה רק לחדורי מוטיבציה ונחושים עם אחריות, אך לא למתפרעים. הם אינם חפצים באלימות, אך בה-בעת אינם חפצים באישור חוקי - זה חוקי וכתוב שחור על גבי לבן בתורה, אמרו. הם ציינו כי אחרי העלייה הקרובה חומש תהפוך לסמל - "סמל למאבק נגד הרשעות המשליכה אנשים מבתיהם. זה טוב כי הגבעה השוממה, שהייתה עד אתמול חסרת משמעות בעיני השמאל, הופכת להיות מותג מכונן בתודעה של הציבור, מותג של מאבק נחוש על זכותו של העם היהודי בארץ ישראל. ואנחנו נהיה נחושים".

פעילות זו מלווה במכתב תמיכה ששלח רבה של קריית ארבע, דב ליאור, ובו קריאה שלא לפחד גם מאויבים מבית. "ממרומי הרי יהודה ערש מלכות ישראל, שלוחה בזה ברכת חזק ואמץ לחברי הגרעין של 'חומש תחילה' וכל הפעילים והתומכים ברעיון קדוש ונשגב זה, לשוב ולישב את החרבות ולבנות את ארצנו מחדש. וקריאתו של כלב ויהושע שנאמרה לפני כשלשת אלפים וחמש מאות שנה, 'אל תיראו' עודה מהדהדת באוזנינו, שלא לפחד משום צר ואויב מבחוץ ומפנים. וכל הפועלים עם א-ל יתחזקו ויתאמצו ונזכה כולנו לראות בקרוב בישועת השם על עמו ונחלתו", לשון הקריאה.

במכתב ששיגר יו"ר מועצת יש"ע, בנצי ליברמן, לאלוף פיקוד המרכז, גדי שמני, נקרא שמני לאשר את העלייה למקום, או לכל הפחות שלא לפעול בכוח ובאלימות. "אסור שמראות עמונה ישובו על עצמם. שום 'הנחייה מלמעלה' אינה יכולה להתפרש באמצעות אלות ופרשים", כתב ליברמן.

המארגנים מעריכים כי המסע הפעם אמור להיות קשה מקודמיו, ואומרים כי תיתכן צעדה של יומיים או שלושה בתנאים קשים של שיא הקיץ. הם סבורים כי ביום שלישי עצמו תהיינה כל הדרכים בשומרון חסומות, והמליצו לפעילים להגיע כבר ביום שני ליישובים הסמוכים ולשהות שם עד יום שלישי בבוקר. עוד הם אומרים כי הפוליטיקאים היושבים בממשלה הורו לצה"ל לגייס שתי חטיבות לצורך חסימת כל הדרכים בשומרון, והורו למשטרה לגייס מאות שוטרים. "צרכי הביטחון השוטף, האיום בגבולות והתקציב החסר לרווחה אינם מהווים שיקול בעיני הפוליטיקאים של השמאל במאבקם בהתיישבות", אומרים המארגנים, שהצהירו כי לא יהססו לעבור גם דרך כפרים ערביים עויינים תוך נקיטת אמצעי ביטחון. "אם יחסמו את ההסעות במרחק עשרים ק"מ - נצעד עשרים ק"מ, או שלושים או ארבעים, ככל שיידרש. אם יהיה צורך, נצעד יום או יומיים או שלושה. ככל שיידרש. יהיו מחסומים בדרך - נעקוף אותם. נצעד בכביש או בשוליו או בדרכי עפר עוקפות או מקצרות, כל נתיב המוביל לחומש יתאים לנו. ככל שיידרש כי אנחנו חיילים של ארץ ישראל".
כרגע..מתנחל גאה.
יש זרימה איטית מאוד של צבא לשבי..אני בטרמפיעדה ורואה מה אולך..
יש לי שאלה...איתי'ה
לק"י.

אני יודעת שהיא הזוי'ה...

אבל מישהו/מישהי יודע/ת כמה עולה לבנה?
מוכרים אותם בח"י שקלים420mal
אני לא יודע כמה באמת עולה...
אה, אחלה תודה!! =]איתי'ה
אה ויש גם "לבנת כסף" ו"לבנת זהב"420mal
שעולות איזה 100-200
מישהו מוכן לרשום את כל הפרטים שנכונים לעכשיו פה..?חב"דניקית
אם אני רוצה לצאת מחר מירושלים..איך? כמה? מה? וכו...
שניה נכונות השמועות שזה הולך ליהיות אמונה שתים?M.H.R
??? תענו רציני פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

אני חייבת לדעת עם לבוא או לא..

כולם אומרים לי שאני לא נורמאלית עם אני ילך כי או שאני ירד משם בניידת או שאני ירד משם באמבולנס..
מה עושים?
התכוונת עמונה 2?יהודה הכריש
כנראה שזה מה שהיא התכוונה אבל כל מי שיודע420mal
לא כאן...כנראה בסבו"ש...
חחחח התלבלבתי...מסטולה!!!M.H.R
חח התקשרתי לזה שנירשמים אצלו...אז שאלתי אותו אם זה הולך ליהיות עלים...אז הוא אמר מקסימום טופסים אותך..אז שואלים אותך אם עלימות או בלי...אבל בכל מצב אז חמש שוטרות טופסות אותך וזורקות אותך ל......
חחעחעחעחעחעחעחעח
תגידי בת כמה את?ומי לימד אותך לכתוב???????????????יהודה הכריש
אפשר לחשוב מה קרה???420mal
סך הכל התחלף לה ע' וא'...
זה באמת מציק שגיאות כתיב-בלי קשר למה שהי'ה פה..איתי'האחרונה
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך