היום בשעה 16:30 תתקיים הפגנה מול משכן הכנסת.יד ימינו

בזמן שפרס מושבע להיות 'נשיא המדינה'.

מטרת ההפגנה היא: "פושעי אוסלו לדין"! "רצח יותר גרוע מאונס"!

לפרטים: פנחסי 0545455481

יש הסעות מאזור אחר בי-ם לכיוון הכנסת?שמח שאני יהודי
אם לא, מישהו יודע איזה קו מגיע לשם מהגבעה הצרפתית?
תהיה הליכה ברגל מישיבת הרעיון היהודי:יד ימינו
יש שם היום תדריך לגבי חומש, ולאחר התדריך מתוכננת ההליכה.
בקשר לקו - תחנה מרכזית זה ממש לא רחוק מהכנסת, וכמעט כל הקווים מגיעים לשם.
אז מתי להגיע ל'רעיון'?שמח שאני יהודי
אגב, אחרי ההפגנה הולכים לסיבו"ש?
כן, ובקשר לרעיון:יד ימינו
לוח זמנים:
13:00 - מנחה.
13:30 - סעודת מצווה (סיום מסכת מנחות, יום זכרון לעדן נתן זאדה, יום הולדת לרב כהנא).
15:00 - תדרוך לגבי חומש.
15:45 - יציאה לכיוון ההפגנה.
16:30 - מפגינים.
18:00 - יוצאים לכיוון הסיבוב שערים.

אחרי הסיבוב - פעילות.

מקווה שמספיק מפורט (גם בשביל המשטרה)...
ליד ימינו..ולשמח..מתנחל גאה.
אתה יכול לשתוק ולא לפרסם כל דבר?! אז שתוק!
שכוייח, תודה, בהחלט מפורט כדבעי.שמח שאני יהודי
ליד ימינו..ולשמח..מתנחל גאה.
אתה יכול לשתוק ולא לפרסם כל דבר?! אז שתוק!
אפשר לחשוב...לא עוקבים אחרייכם גם פה...קראתיך
אני לא פרסמתי כלום.שמח שאני יהודי
שאלתי רק על שעות וקווים. ואגב, נראה לי שאתם קצת מגזימים בחשדנות שלכם. מה כבר הבעיה בלפרסם את זה?
השתגעת? ואם השב"כ יגלה על סיום מסכת מנחות?ואלאד
אבדנו גם אבדנו
אולי יש במסכת מנחות איזה קטע 'קיצוני'...שמח שאני יהודי
לא יודע, משהו עם הגויים, לך תדע...
במסכת מנחות לומדים על עשיית והקרבת קורבנות ביתיד ימינו
המקדש.
בעז"ה בעוד מספר ימים (כשבית המקדש יבנה) תלמידי ישיבת הרעיון היהודי יסבירו לציבור הרחב, איך מקריבים את הקורבנות, מכיון שיהיה מחסור במורים כאלו...
תיצחק..אבל על תעלה שום דבר על הפעילות.!מתנחל גאה.
ולא אני אמרתי את זה..מיצידי לא חופשי אבל סבבה..
ולא הש.ב.כ לא כאן אחרינו..אנחנו לא מספיק מסוכנים,אולי כן..אבל בבקשה על תעלה נושא על הפעילות..שתגיע היום לרעיון תבין..ויש הרבה ממה לחשוש אני יודע קצת מה ידובר..
נו, באמת, כ"כ הרבה 'סודות'שמח שאני יהודי
צביהודה ומתנחל גאה לא מוכנים שיפרסמו שומדבר. כל פעם שמישהו כותב רמז לרמז לאיזה ארוע , פעילות או שם של מישהו - ישר הם מבקשים להוריד את זה. (ואגב: מתנחל גאה - אתה בעצמך פרסמת את השם של צביהודה ואח"כ סימנו כוכביות כי פחדתם מאני לא יודע מה, אז בבקשה. אי אפשר כבר לכתוב כלום? אם מ'שתולים בבית ה' לא מפחדים - אז לא צריך לפחד מאף אחד אחר (חוץ מהקב"ה, כמובן).
מוהר"ן מברסלב אמר: "והעיקר לא לפחד כלל"שמח שאני יהודי
ומצד שני יש פסוק במשלי: "אשרי אדם מפחד תמיד". איך זה מתיישב אחד עם השני? לענ"ד ניתן להסביר שיש דברים שמהם צריך לפחד (יראת חטא, כלומר 'לפחד' כביכול מלחטוא ח"ו, יראת ה' וכו') ויש דברים שמהם אסור לפחד. נכון, צריך להיות זהיר, וכמ"ש: "שומר פיו ולשונו - שומר מצרות נפשו", וכן ישנו ביטוי מוכר: "אוזניים לכותל", ואיזה פסוק נדמה לי שאומר: "עוף השמים יוליך את הקול", וכן ידוע המעשה עם יהודה בן גרים, שרק סיפר לאשתו, וגרם מה שגרם. אשר על כן, בהחלט יש להזהר, ועם זאת אין טעם להגרר לקיצוניות השנייה, ולא לכתוב כלום מכל מיני חששות שווא. מובן עד כאן?
ברור.אני לא מפחד! וגם לי יושבים על הראש שלא נפרסםמתנחל גאה.
כלום..ואם כל דבר נפרסם אז לא יהיה טוב..נכון יש דברים שאפשר להגיד..אבל לא כל העולם צריך לדעת שיש ברעיון היום..מי שצריך לדעת יודע ואם פינחסי לא פירסם .. ואם אני הייתי מפרסם מלא דברים שאני יודע אז..פשוט אין קטע..מה, קשה לך לא לספר לכולם שיש פגישת עבודה ברעיון? אם לא תגיד לא תיהיה גבר? אל תיכח אישית..יש לי יציאות לפעמים..
טוב, אולי פה אתה צודק..שמח שאני יהודי
בכל מקרה זה לא אני פרסמתי, אבל אני אומר בכללי, שלא צריך להגזים. אולי פה באמת לא היה מקום לפרסם את זה, אני לא יודע, אבל באופו כללי נראה לי שאתם קצת מגזימים עם כל הקטע הזה. אם לדוג' אומרים שמישהו מסויים נעצר, אז באמת עכשיו זה יכול להזיק לו? הרי יודעים את זה עוד הרבה, ומי שעצר אותו יודע. שוב, אני לא מדבר על מקרה אחד, לפעמים באמת יש דברים שלא צריך לפרסם, אבל ברעיון.
אתה מגיע היום לרעיון? אם כן צור איתי קשר..תישאל אתמתנחל גאה.
פינחסי מי זה מתנחל גאה והוא יראה לך..ניראה לי שאני יודע מי אתה..ותשם של צביהודה ויקשתי ממוריה שתימחק בגלל שהוא ביקש סבבה?
אני לא יודע אם אני בא לשם היוםשמח שאני יהודי
והעניין פה הוא לא מי זה מי. הוא ביקש שמוריה תמחק, בסדר, זה פחות או יותר מה שאמרתי. שסתם נלחצים ומפחדים מכל שטות ומכל פיפס.
טוב..יאלה יום טוב..מתנחל גאה.
אתה אח של יהודה ואלחנן נכון?
אני שילוב של 'יד ימינו' ו'נוער כהנא'שמח שאני יהודי
צפריר רונן: פרס - גדול הבוגדים - מומלץ לקרוא:שמח שאני יהודי
צפריר רונן: פרס גדול הבוגדים במדינה
בדרכו לכנס תמיכה בעליה בחומש שיתקיים בלוס אנג'לס ממשיך צפריר רונן במתקפה חריפה על השמאל אותו הוא מגדיר "אבק פורח", ועל הנשיא הנכנס.

יומן ערוץ 7

ביום שלישי יעלו פעילים רבים ותומכי ההתיישבות מרחבי הארץ לחורבות הישוב חומש שבצפון השומרון. במקביל תתקיימנה עצרות תמיכה בעולים גם בלוס אנג'לס, ניו יורק ומיאמי.

בעצרת שבניו יורק ייטול חלק מרכזי צפריר רונן, איש פורום נהלל המספר על האירוע הייחודי. לדבריו מאז ומעולם הקפידו הקהילות היהודיות ברחבי העולם שלא להפגין נגד ממשלות ישראל. זאת על אף חילוקי הדעות שהתגלעו במרוצת השנים לא פעם בין יהודי העולם לממשלת ישראל. לעומת זאת הפעם יחרגו מנוהגם זה. "אחרי השמדת הישוב היהודי ברצועת עזה", כלשון רונן.

רונן מסביר ביומן ערוץ 7 את השינוי שבו נוקטים יהודי העולם. "הם מבינים שהמדינה היא כלי להבאת היהודים לארץ ישראל וכבר לא ממוכנים לקבל עוד את הפגיעה במטרה הזו. הארץ הזו היא גם שלהם, ולכן הם מוחים".

לשאלת המראיין, עוזי ברוך, אודות יחסי הכוחות בין תומכי שמאל וימין בלוס אנג'לס, אומר רונן כי יש לזכור שאת חגי ישראל קיבעו רק הלוחמים במתייוונים "אין אף חג יהודי שנקבע על ידי המתייוונים". לטעמו של רונן מדובר בהוכחה נוספת לתלישותו של השמאל הישראלי. "השמאל הוא אבק פורח". את שליטת השמאל במדיניות הישראלית במרוצת השנים האחרונות רואה רונן כעובדה בת חלוף. "אנחנו נשנה גם את העובדה הזו, וכדאי שתתחילו להתכונן לזה".

במהלך העצרת מתכוון רונן לחלוק עם שומעיו את תפיסותיו של פורום נהלל ואת כוונות ההתיישבות שלו. "אנחנו לא מתכוונים לעלות רק לחומש, נעלה לעוד מאה ישובים", הוא אומר. במהלך סיורו יפגוש רונן אישים בולטים בעלי השפעה בהוויה האמריקאית יהודית, ביניהם ראשי מרכז ויזנטל ואישים נוספים. "נבהיר להם שדין תל אביב כדין שדרות. כשעלינו לחומש ראה הציבור משם את עפולה וחדרה, והבין שאין כאן מקום לדילים ולפשרות. או שאנחנו שולטים או שהם יהיו שם. יש לנו שתי ברירות או שנשלוט או שלא תהיה לנו ארץ".

בדבריו התייחס רונן גם לטקס הצפוי להתקיים הערב במשכן הכנסת, טקס כניסתו של שמעון פרס לתפקיד נשיא המדינה התשיעי. לדבריו "פרס הוא גדול הבוגדים שקם לעם היהודי. מדובר באדם תחמן וחתרן. אדם שמאחורי גבה של הממשלה חתם הסכם עם אויביה היה אמור להיות תלוי על חבל. אבל אנחנו חיים במדינה שהשתגעה ואדם כזה נבחר לנשיא. ידיו טבולות בדם נרצחי אוסלו ובחירתו היא קלון למדינת ישראל".

עזוב כולם מושחטים מה זה משנה איזה מושחטאנונימי (פותח)אחרונה
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך