בס"ד
המגרשים רצו לעשות זאת אם לא פחות.
ושום,אשל שום דבר לא נותן לכם סיבה לקרוא לאף אחד מישראל נאצי-לאף אחד!
נכון, הם לא הולכים לפי הדרך שלנו[-או יותר נכון לפי הדרך הנכונה].
ברגע שאני-בנאדם מהצד רואה ב 8:45 בבוקר שכתבו על אנשים נאצים או הולכים להיות נאצים זה ממש בלתי נסבל!
הם לא רצחו אף אחד!וגם, אם שוטר במשטרת-איטלי'ה לדוג' הי'ה רוצח/הורג יהודי -פתאום כל השוטרים של איטלי'ה הם נאצים!?!?!?
-ממש לא! זה מה שנקרא הכללה!!
ואצלנו גם את ההכללה הזאת אסור לעשותכי יהודי הוא צלא נאצי.נקודה!
עכשיו אני אדבר כמישו שלא מאמין בדרך שלך:
'עאלק הולכים לפי התורה,כן, בטח- אתם מקללים, מרביצים, מפריעים הורסים דרכים ובתים מבזבזים למדינה כסף מהמיסים שאני האזרח הפשוט משלם ואז מצפים שלא יעשו לכם כלום?
נכון כשבגן גוריון אמר "...אני מכריז בזאת על הקמת מדינה י-ה-ו-ד-י-ת בארץ ישראל..."
כמה שורות מתחת הוא אמר גם את המילה ד-מ-ו-ק-ר-ט-י-ת אז לא הכל הסכמתם אבל אם הסכמתם למדינה להיות יהודית תסכימו לה להיות גם דמוקטית!
ולקרוא למי שאתם טוענים כל הזמן 'אחים שלכם'[כל יהודי באשר הוא] נאצים?-איפה התורה?-תראו לי רב אחד שמסכים לקרוא ליהודי נאצים ואני חוזר בתשובה!!'
-זה מה שנראלי שאחד מ'הצד השני' הי'ה אומר [ולא, אל תחשבו שאני מסכימה עם זה יש הרבה דברים שאני אענה לו ו'הוא' ישתוק]
-אבל, המשפט האחרון, לא נכון?!לא נכון?!
ואני חוזרת-שום סיבה אבל שום סיבה לא נותנת לכם את האפשרות הזאת לקרוא ליהודי ב'שמות' ועוד יותר לא-נ-א-צ-י!
{מי שרוצה להגיב-בבקשה לא להגיב לדברים של 'הצד השני' אפשר לענות לו על זה בקלות זה לא הנושא העיקר}