'חומש תחילה' התקפלו, הכונו ל'כפר מימון' 2: (כנסושמח שאני יהודי

תקראו, זה ארוך אבל מאד חשוב:

'חומש תחילה' עובדים עלינו בעיניים שהם עושים 'תרגיל' בכדי להתיש את המשטרה והצבא. מעניין שבדיוק את אותם תרוצים עלובים שמענו ממועצת פשע בכפר מימון, שדחו כל הזמן את הצעדה לגוש קטיף, והתוצאות המרות זכורות הלא לכולנו. גם פה, רק טיפש יאמיןלשטויות שהם אומרים. הסיבה לדחייה היא אחת: פחדנות! הם מפחדים מהסוסים, מיס"מניקים, וכו' וכו', ומפחדים להעיצר. זכותם לפחד - אך אם כך שיפסיקו להונות את הציבור, ויאמרו זאת בפירוש. ואגב, מדוע חיכו עד עכשיו? למה מבלבלים את הציבור? שהיו אומרים מתחילה שאם יהיה חשש לאלימות לא תהיה עליה, ואז לפחות אנשים היו יודעים את המצב, והיו מחליטים בעצמם מה לעשות. בקיצור, ההתנהלות שלהם עכשיו פשוט מבישה, ואם מחליטים להכנע עוד לפני ההתחלה - חבל על הזמן של כולנו.

חיבים הנהגה חדשה!!!!!:שמח שאני יהודי
חיים רמון מנסה עכשיו לעשות 'התכנסות' ולפנות כמה שיותר מאחזים. אם אותה הנהגה תמשיך פחדנותה - אין לנו סיכוי למנוע את הפינוי.
בוא'נה..שלא ישחקו בנו! בגללם ביטלתי דברים..ישוחחר פולארד!
למה לדבר ככה עליהם?אנונימי (פותח)
הם ארגנו את העליות הקודמות ואני חושבת שהם צודקים, כל הצבא כבר שם ועכשיו פתאום שאומרים להם שלא תהיה עליה הם יצטרכו לחכות וכל הצבא ישתתק בגלל זה, לכן רוב הסיכויים שהצבא יחזור לבסיסים ובפעם הבאה יהיו פחות חיילים.
אף אחד לא ניסה להסתיר את זה שיש חשש שתהיה אלימות שם. זה היה כמעט ברור מלכתחילה שמה שהולך להיות יהיה בסגנון עמונה 2
אבל יש בזה קצת חוסר אחריות...אנונימי (פותח)
אנשים תיכננו את הזמן שלהם. לא לכל האנשים לא אכפת שמשחקים בהם. ויש הרבה שיצאו כבר, התארגנו.. וכו'.. אני אישית ביטלתי דברים די חשובים בגלל זה, ועכשיו הם מבטלים\דוחים פתאום... יופי! מזה המשחק הזה??
חוצמיזה שזה לא יעזור בהרבה, ממילא יהיו הרבה כוחות. אין מה לעשות הצבא לא יתן לנו לעלות בשקט.
דוקא בגלל שידעו - מה נזכרו עכשיו?שמח שאני יהודי
ידעו שיש חשש גדול לאלימות, ובכל זאת בכל העדכונים עד הבוקר לא דיברו בכלל על אפשרות כלשהיא של דחיה. אין מה לעשות, רק במלחמה ננצח. אנו לא ששים אלי קרב, אבל אם אנחנו מחפשים שקט - עלינו לדעת ששקט לא יהיה. שומדבר לא יושג בקלות, רק בנחישות. בעמונה 'עלינו קומה' אל מול החרפה שהיתה בגוש קטיף ובכפר מימון, וכעת אנו חוזרים למה שהיה אז. חבל מאד.
חומש תחילה עבדו עלינו בעיניים! - כנסו:שמח שאני יהודי
ראו מתוך כתבה מלפני כמה דקות באתר של מעריב:
על המהלך ההפוך, "התרגיל" כלשונם, הוחלט כבר לפני ימים ספורים, אך הוא נשמר בסוד, ואמש אפילו נשלחו הודעות טקסט שקראו לפעילים להגיע בבוקר לחומש. "אנחנו מפתיעים את הצבא, את המשטרה ואת הממשלה, ונראה אותם עכשיו נערכים לשהייה של שבוע בשטח", כך נמסר להם.

פשוט גועל נפש.
המשטרה לא תתעייף:שמח שאני יהודי
דיכטר: המשטרה לא תתעייף
העלייה לחומש נדחתה למועד מאוחר יותר כ"תרגיל" של המארגנים מול היערכות המשטרה והצבא. דיכטר: המשטרה לא תתעייף נישאר שם ככל שיידרש.
עוזי ברוך

השר לבטחון פנים, אבי דיכטר, אומר הבוקר על העלייה לחומש שנדחתה על ידי המארגנים כי מבחינה חוקית אי אפשר לעשות הרבה בעניין. "צריך לשכנע את מי שעושה את המהלך הזה שהוא דורש הטרדה של כוחות משטרה גדולים", הוסיף.

העלייה לחומש שתוכננה להיום נדחית למועד מאוחר יותר במהלך הימים הקרובים. זאת כ"תרגיל" של המארגנים מול היערכות מערכת הביטחון. בתגובה לכך הדגיש דיכטר, "המשטרה לא תתעייף, אנו ניערך ונהיה שם ככל שיידרש, ברור שזה פוגע במשימות אחרות שהמשטרה צריכה לבצע". דיכטר אמר את הדברים בריאיון לגלי צה"ל.

מטה 'חומש תחילה' ביטל את העלייה היום לחומש והחליט כי העלייה תערך במהלך הימים הקרובים עד לפני תשעה באב. זאת במסגרתמה שהם מגדירים כ"תרגיל" מול "התארגנות מטורפת של זרועות האכיפה של מדינת ישראל, החלטנו שלא לשחק לידיהם: אנו נקבע את הזמן ואת המיקום שבו נעלה ונבנה. העלייה תהיה בימים הקרובים, אנו נעלה ונבנה את חומש לפני ט' באב", נכתב בהודעתם המתפרסמת ברחבי יהודה ושומרון, בירושלים ובמרכזי האוכליוסיה הדתית לאומית.

עוד נכתב בהודעת המארגנים כי "לפי מידע שבידינו השלטון מפוןחד והזרים אלפי חיילים למשימה הלאומית...", עם זאת מוסיפים המארגנים כי "להם יש כוח ולנו יש זמן".

"בשלב זה, מי שהגיע לאזורי העליה לחומש, יחבור לרכזי היישובים, ויפעל שם עפ"י הנחיותיהם. הציבור הרחב, שמתעתד להגיע בהמוניו, מתבקש להשאר היום במקומו ולהיות דרוך להודעות המטה", כותבים אנשי המטה, מארגני העלייה בהודעתם לפעילים.

יוסי דגן, ממארגני העליה אומר הבוקר לערוץ 7: "שינינו את כללי המשחק. נעלה כשנמצא את המועד המתאים מבחינתנו. עד תשעה באב נתקן את הטעות ונחזור לחומש. המטרה שלנו היא להתיש את הממשלה שרואה בנו אוייבים בסדר עדיפויות מטורף. צריך להגן מהאוייב ולא מאיתנו, אבל הממשלה מעדיפה לרדוף מתנחלים ולא את זכרייה זביידי ושאר המבוקשים".

יצוין כי מארגני העלייה רואים באירוע שמתחיל הבוקר ויימשך עד תשעה באב כ"אירוע מתגלגל", בו יעלו במרוצת הימים הקרובים קבוצות של תומכים ומתיישבים לחומש. כבר כעת מצויים בגבעות שסביב חומש כמה מאות תומכים שהגיעו לפנות בוקר למקום ומתמקמים בגבעה שמעל חומש.
'חומש תחילה' מפקירים את מי שבחומש:שמח שאני יהודי
ע"פ 'מטה צפון' - כוחות יס"מ גדולים בדרכם לחומש, לפנות את 200 האנשים הנמצאים שם. לו היתה היום עליה המונית לחומש - המשטרה היתה מתעסקת בעולים ולא במי שכבר שם, אב מאחר שדחו את העליה - יש למשטרה זמן וכח לפנות את מי שכבר בחומש, ואנשי 'חומש תחילה' מפקירים אותם להשתוללות היס"מניקים. פשוט בושה.
שלחתי למספר 5454 את המילה חומש כדי לקבל עידכוניםתח"ל
והם שלחו לי הודעה בחזרה שכתוב בה עלה נעלה וירשנו אותה. מה אני עושה עכשיו? אני לא רוצה להירשם להסעות אני בסך הכל רוצה עידכונים.
זה בסדר, ממילא אין הסעות היום.שמח שאני יהודי
תתחיל להרגיע.........אנונימי (פותח)
א.אם אתה לא רוצה לעלות אל תעלה אף אחד לא חייב אותך,
ב.למה אתה מוציא שם רע על אנשים טובים שרוצים שהיה לנו את כל הארץ שלנו בלי ערבים בתוכה?
ג. מעריב זה עיתון/אתר של שמאלנים!!!!!!!!!!!!!!!11
אז...עולים לחומש או לא?!??!?מ!7*ה
חברה שלי התקשרה ואמרו לה שכן אח שלי התקשר אמרו לו שלא...מה הולך פעעעעעע??????
זה משגע...צביקה
הם יותר מעייפים אותנו מאשר את הצבא, אנשים משנים לעצמם תאריכים כדי שיוכלו לעלות ובסוף דוחים...פעם הבאה אולי תהיה פחות משטרה, אבל יהיו גם פחות אנשים!

שמעתי שעד ט' אב כולם אמורים לעלות....
אחרי הדחיה הזאת המטה איבד את אמון הציבורואלאד
למרות שלעניות דעתי זה נחמד לשגע את המשטרה
זו פשוט יריה ברגליים, כי אחרי שדחו פעם אחת
תמיד יחשדו שגם הפעם זה ידחה והאנשים לא יגיעו.

יקרה בסופו של דבר מה שהיה עם "רבבה להר הבית"
יגיעו מעט אנשים והרבה שוטרים והמארגנים יגידו
שכל המטרה היתה לשגע את המשטרה כדי לחפות על משגיהם.
סליחה על הסטייה קצת מהנושא אבל שלחתי את המילה חומשתח"ל
למספר 5454 ולא קיבלתי אפילו עדכון אחד.
זה אומר שפשוט אין עדכונים או שאין להם כח לשלוח לי אותם?
הם ישלחו לך, את שוכחת שיש להם עוד מליון אנשים*מוריה*
אם לא ישלחו לך בכלל תגידי לי ואני יעדכן אותך,חוץ מזה שפה בפורום יש כל הזמן עידכונים.
דוקא בעניין הזה אני מאמין ל'מעריב'שמח שאני יהודי
למה התכוונו ב'הכונו להפתעות' אם לא לזה? אין לי שום דבר אישי נגד אנשי 'חומש תחילה' - אני מכיר טוב את משפחתה של לימור הרמלך -סון (שהם בין המארגנים אם כי לא נראה לי שהם יזמו את ההחלטה על הדחיה, יש הרי 13 ארגונים וביניהם יש גוונים שונים), רק מה שאני בא לומר הוא, שמאד התאכזבתי מההתהנלות שלהם. פשוט שמדובר באנשים טובים, מצויינים אפילו, והם לא צריכים אישור לכך ממני, רק שפשוט ההחלטה הזו נראית לי תמוהה במקרה הטוב וגרועה מאד במקרה הפחות טוב. אני זוכר שבכפר מימון, ישר כשהתחילו הדחיות, ידעתי שבסוף זה לא יגמר טוב, ואחרים חשבו שבאמת מחכים ובסוף יצעדו - וראינו מה היה. אני בטוח שגם פה,אם הם לא יתעשתו ואמשיכו בדחיות - יבואו הרבה פחות אנשים, כי לאנשים אין כח כשאומרים להם כל רגע משהו אחר - זה מבלבל ומעייף. אנשים תיכננו דברים, וברגע האחרון מודיעים להם שפתאום זה נדחה. לענ"ד אנשים צריכים פשוט ללכת על דעת עצמם, ללא התחשבות בשום מטה שהוא, ובתנאי שידעו שהם לוקחים את האחריות על עצמם. "אל תבטחו בנדיבים", - כל אחד אחראי לעצמו, ואין טעם לסמוך על אף אחד אחר חוץ מאשר אתה עצמך (ובודאי על הקב"ה).
צריך לשלוח עם שם מלא ומקום מגוריםשמח שאני יהודי
ואז זה כותב "עלה נעלה" וכו' - בל דרך אגב, כתבת קודם שנרשמת כבר, לא?
כתבתי רק חומש ושנייה אחרי קיבלתי הודעה של עלה נעלהתח"ל
לכולם.*מוריה*
תרגעו! יש להם סיבות מספיק טובות לדחות את העליה! יש סיבות שאנחנו לא יודעים אותם ואנחנו לא צריכים לדעת מהן. תאמינו לי שגם הם לא רצו לדחות את העליה הזאת! אתם יודעים כמה השקיעו עליה? ימים, כסף, זמן וכו' אז באמת נראה לכם שהם עשו את זה מפחדנות? שכחתם במי מדובר? הם הראשונים שהיו אמיצים וארגנו את העליה בפעם הראשונה! מדובר באנשים גדולים!!! אז קצת מחשבה לפני שפותחים עליהם את הפה...
עד תשעה באב תהיה עליה בעז"ה ואני מקווה שתבואו.
"כל מה שה' עושה הכל לטובה" אתם עוד תראו!
בצפיה לבניין ביהמ"ק וחומש!
מה אומר? הלואי, מקוה שלא אתאכזב שובשמח שאני יהודי
אני מקוה גם שאנשים יגיעו למרות הדחיה.
ע"פ רוטר יש 3 עצורים במקום.שמח שאני יהודי
כוחות מג"ב מקימים כעת מאהל על חורבות חומש.
המאבק על המאחזים חוזר:שמח שאני יהודי
בקרוב: דיונים על פינוי מאחזים
המשנה לראש הממשלה, חיים רמון, ימונה ליו"ר ועדת השרים לטיפול במאחזים הלא חוקיים. בימים הקרובים יערוך רמון דיונים על מועד הפינוי.
אורנית עצר

המשנה לראש הממשלה, חיים רמון, ימונה ליושב ראש ועדת השרים לטיפול במאחזים הלא חוקיים. בימים הקרובים יערוך רמון דיונים על מועד הפינוי.

בתוך כך קרא אמש נשיא ארה"ב, ג'ורג' בוש לפינוי מאחזים, "הצעדים שחייבת ישראל לעשות גם הם ברורים. ישראל צריכה להפשיר את הכספים הפלסטיניים, להפסיק את הכיבוש, לפרק את המאחזים הלא חוקיים ולפתח את הנגב והגליל. על מדינת ישראל לתת תמיכה אמיתית למננהגים התומכים בשלום".

לפני כ-10 ימים ביקשה פרקליטות המדינה דחייה של 90 יום מבג"צ במתן תשובתה בנושא פינוי מגרון שבבנימין. תשובת המדינה נמסרה בתגובה לעתירה של "שלום עכשיו".

"לשר הביטחון דרוש פרק זמן סביר לשם גיבוש עמדתו בסוגיית אופן הטיפול במאחזים לא חוקיים ועל מנת לאפשר לו לאחר מכן להביא את העמדה שגובשה בידו בפני ראש הממשלה", כתבה המדינה לבג"צ. עוד נכתב כי שר הביטחון מתעתד לקיים בקרוב דיון בנושא בלשכתו.
מי שנמצא בחומש - נשמח אם יעדכננושמח שאני יהודי
אם המצב מאפשר את זה.
זאת אומרת עוד 3 עצורים או שזה העצורים מאתמול?תח"ל
נראה לי מהרגע, אתמול לא שמעתי שנעצרושמח שאני יהודי
אתמול עצרו אוטובוס בדרכו לחומש - אבל לא ידוע לי שעצרו אנשים.
אה טוב. אתה נשאר פה כדי לתת לנו עוד עדכונים אותח"ל
שאתה עולה?
אני נוסע עכשיו לי-םשמח שאני יהודי
בלי קשר. ולכן לא אוכל לעדכן עד הערב. מקוה שיהיה מישהו אחר במקומי שיעשה זאת. לגבי העליה - אני מחכה לראות מה יהיה וע"פ זה אנהג. ע"פ מה ששמעתי ממקור שנראה לי מוסמך - בסביבות הערב יודיעו מתי עולים סופית, אבל האמת היא שהדברים משתנים כל הזמן. אני מעדיף לחכות שהדברים יתבהרו קצת - ואז אני אראה בדיוק מה כדאי לעשות. לכל העולים והמתעניינים: חזקו ואמצו ובעז"ה נעשה ונצליח!
תודה לך על כל העדכונים ישר כוחך!תח"ל
מי זה היה שאמר שחומש תחילה הייתה מנהלת את המאבק יוeliya
יותר טוב?

תזכירו לי אני פשוט שכחתי!
לשמח שאני יהודיאנונימי (פותח)
תתביש!!!!!!!!!
מאיפו הגיעו לך הדעות האלה?!?!?!!!
(בדרך כלל אתה כותב דברים נפלאים!)
אתה פשוט מחליש את כל מי שבשרשור הזה!!!!
(ובנוסף מוצי שם רע על 'חומש תחילה'....
הם לא האידיאל אבל הם קרובים מאווווווווווד!!!!!
בבקשה תחזור להתבטא כמו שהיתה מתבטא עד היום.....
חזק-ואמץ!!!!!!!!!
תקשיבי. בסך הכל הוא נותן כאן עדכונים טובים ואני לאתח"ל
חושבת שאת צריכה לבוא אליו ככה בצעקות. אם הוא רוצה לחשוב ככה שיחשוב. אני אישית לא מסכימה אם מה שהוא אמר על חומש תחילה אבל לא צריך לצעוק ככה.
הוצאת שם רע היא דבר חמור, ועוד בפרהסיא...עמישב
אוףףףף איזה באסהה..[:HoDi
אבל שבוע הבא זה תשעה באב אז מתי רוצים לעשות עליה..

אווףףף ממש תיכננתי ללכת
את ממש צודקת זה ממש באסה וכמוך גם לאנשים אחרים!תח"ל
רוצים לעלות עד תשעה באבAG
ממתי?420mal
מתחילת השבוע או מהיום?
חומש תחילה לא החלטייםשירושקי
עובר עליהם איזה משבר נפשי קשה...חחח
הם כבר התבלבלו בין חומש לת"א(...)
קיצר,לבינתיים אפחד לא יודע...
חזרתי (לא מחומש), ולאלו שתקפו אותי:שמח שאני יהודי
העניין הוא לא שם הארגון אלא דרכו, ולכן לו יצוייר שחומש תחילה היו פועלים כמו מועצת פשע - אז גם ההתייחסות היתה צריכה להיות בהתאם. ב"ה כרגע הם לא בכיוון הזה - אבל לענ"ד הם טעו בגדול בהחלטם לדחות את העלייה, ובעצם 'החלישו את הרוח' להמון אנשים. קודם חזרתי ירושלים, ובדרך שאלתי כמה אנשים שפגשתי - מתנחלים וכיו"ב שהייתי בטוח שהם עולים לחומש - שאלתי אותם אם הם עולים, והם אמרו משהו כמו 'זה בוטל'. אמנם היה נדמה שבלי קשר הם לא היו באים, אבל העיקר הוא שהם חשבו שזה בוטל, כלומר: הרבה לא שמו לב לדקויות, ולא יודעים שזה רק נדחה, הם חושבים שפשוט 'ירדו מזה'. ולכן נראה לי חבל מאד כל הדבר הזה. היתה יכולה להיות היום עלייה רצינית, כמו שתוכנן, וברגע האחרון החליטו מה שהחליטו. אני אישית מאד התאכזבתי ואני בטוח שיש עד רבים כמוני. גם אם בסופו של דבר תהיה עלייה עד שבוע הבא - נראה שזה כבר לא יהיה אותו דבר. חבל.
זה שאנשים לא הבינו את המטרה של זה זה לא אומר ש"חומM.H.R
ש תחילה" לא טובים....
להם יש מטרה מאוד... <מוזרה..?!>הם אומרים "להם יש כח ולנו יש זמן...> כאילו שהיום ביאסנו אותם <וזה באמת נכון!!! כי הוציאו על היום הרבה כסף...והם גם הופתעו מצד אחד...שכאילו זה התבטל ומגיעים רק קבוצה קטנה של נוער..אבל הצבא הסתדר דיי מהר!<כמו תמיד..!> והקפיץ פול מג"בניקים וכו...והם חכמים...ייבשו אותנו טוב מאוד..ואז חלק מהבנות פשוט התקפלו והלכו!!!<יענו הולכות לחומש..בידיעה שיעצרו אותם ויכחו אותם בטיולית/סאפארי...לשבי שומרון..אבל כמובן שהשב"קניקים אומרים משהו ו"מבצעים" אותם......
והורידו את הבנות בכל מיני חורים...!!!!!!!
עכשיו לא אומרים לציבור מתי העליה הגדולה...כדי שהצבא לא יידע...וסתם עכשיו ייבשו אותם...עד ל...
אוף, זה שלאנשים יש קוצר בהבנה זה לא בעיה של המטה..עמישב
בס"ד לק"י

שישקשיבו לעידכוני השותפים שבטלפון מספר 0508007575 (שלוחה 4), ויבינו הכל (העידכון החדש, אמור לעלות בחצי שעה הקרובה, בע"ה).
סבלנות, תחכי ותיראי...עמישב
רוצים לעלות ממחר עד תשעה באבAG
בעניין כלל העצוריםעמישב
בס"ד לק"י

אתמול נעצרו שניים, אך הם שוחררו בהגבלות קלות מאוד מאוד.

היום נעצרו שתי בנות, שעד מחר יוחלט מה יעשו איתן.
אוך, תפסיק כברעמישב
בס"ד לק"י

הם לא מנסים להטל בנו, אלא בצבא.

כרגע יש כבר מאתיים איש בחומש.

המטה קורא להגיע לשבי שומרון בקבוצות, ומשם יתודרכו לקראת העליות.

אל לך להסתכל ולהקשיב לאנשי הערב-רב שבתשקורת השמאלנית המשוקצת.

אם היית מסתכל על המודעות שלהם, היית רואה שהתוכנית הזו לא נשמרה כלל בסוד, היא פורסמה כבר ביום ראשון. שאם יחסמו, פשוט לזרום טיפין טיפין עד לחומש עצמה. כרגע הם אומרים לכולם להגיע עד ט' באב לחומש. העצרת המרכזית או מחר או מחרתיים, בע"ה.

אל לכם לדאוג, מכפר-מימון לא 2 ולא 3. יש אנשים בחומש ויהיו שם לעד.

עלו נעלה וירשנו אותה כי יכול נוכל לה.
ובע"ה נעשה ונצילח, וה' הטוב בעיניו יעשה.
חתיכת ילד מפגר!סבא גפטו
חתיכת ילד מפגר!סבא גפטו
זה שלך קשה להבין ולקרוא את סוף ההודעה ש - לצפות לעידכונים ולהישאר בכוננות ובכך [כפי שנעשה] לבלבל את האויב, זה דפקט שלך. לא של המטה.
למה לקלל??=)שירה
יוצר פינוקיו למרות שאינו איטלקי- נחכה ונראה מי צדקשמח שאני יהודי
ההחלטה האומללה הזו עוד תיזכר ככזו.
אתה סתם הוצת דיבה על יהודים טובים!!תבקש סליחה!!!!!M.H.R
טוב בהיזדמנות הזאת חייבים להגיד תודה רבה ענקית!!!!M.H.R
לשתי בחורים <שבטח עדים לא להגיד את השמות שלהם....אבל אם מותר תגידו לי ואני יגיד את השמות/כינויים..טוב אבל מסתמא כולם יודעים מי הם..>
שהם הרימו את כל העסק והיו החראים על כל העילה משבי שומרון!! אין לי עוד מה להגיד אתם פשוט ענקיים!!!!!!<אם אתם קוראים את זה עכשיו...>
ולזה שהדריך את הקבוצה של הבנות...ומעל להכל לרב *** יישר כח!!!!ענק!!!! ובכלל לכל האנשים מחומש תחילה אה ולעוד אחד..שהיה עם הקבוצה של קדומים....קיצר...יישר כח ענק לכולם..!
<וגם לאלה שבאו לא?! >
תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
באמת כול ;בכבוד להם ממש האיתים טוביםמכאל 2 3
למרות כל מה שאנשים אומרים
כל הכבוד לכם
הבהרה:שמח שאני יהודי
מטה חומש תחילה הוא בודאי ארגון חשוב שפועל רבות ונצורות למען העם והארץ, ומגיע להם על כך ישר כח עצום. עם זאת, לדעתי, ואני בטוח שלדעת רבים אחרים, ההחלטה לדחות את העלייה גרמה ללא ספק לירידה משמעותית בכמות העולים, והחלישה את הרוח לרבים שכבר היו בדרכם לחומש. אין זה סותר את תחילת דברי, בודאי שהכוונות טובות ויש גם רווחים מסויימים מכך, ואולם לדעתי הנזק רב במקרה הזה על התועלת. כאשר יש עשרת אלפים או יותר אנשים שאומרים להם לילה לפני שמחר עולים - ובבוקר אומרים 'אופס' - הפתעה - זה נדחה, קשה שלא להבין את ההתמרמרות. אך אני מקוה שבעז"ה עוד מעט כולנו נעלה וכל פרשת הדחייה תהיה מאחורנו.חזקו ואמצו!
אבל אני חושבת שאולי ההסברה שלהם לא טובה או הקליטהM.H.R
של האנשים לא טובה.......
כי המטרה מצויינת!!!
אבל בכל דבר טוב יש עיקובים ודברים כאלה...ומי שבאמת רוצה לעלות וליישב שם וכו יעלה בכל מכיר..גם עם יש הפתאות בדרך...ומירמורים..
רשע!מתנחל גאה.
כדי מאוד שתישתוק! אתה לא יודע מה שאתה מדבר! אני הייתי אחראי קבוצה של 70 איש..ואתה לא יודע מה אתה מדבר יש להם ארגון מטורף יש טעויות ויש תקבוצה שישבה יום שלם הם ממורמרים וכו.. היום אין עליות אז הם אמרו לכו.. יש קבוצה רצינית שנרשמו לסמסים מיוחדים של חומש..מין הסתם המשטר רע יודעים זאת..והם יקראו אם יש משו רציני..הימ"מ בחומש בא להרביץ תופשים אחת מפוצצים אותה..אתה יכול לשאול את חמסית מהפורום..וכו
מחזק את דברי M-H-Rשמח שאני יהודי
אכן מגיע להם כל הכבוד ויישר כח עצום!
וואי מה קרה לה???M.H.R
אממ אתה יודע אם הכל בסדר עם הקבוצה של הבנות ממעלה לבונה? <החיות שלא יתנו לבנים לגעת בהם וילחמו איתם??>
ומה אם רחלי?? הכל פסדר איתה???
ומה אם שתי הבנות שנעצרו..אתה יודע?
טוב אני מפרסמת פה כמה תמונות מהזבלות...שישרפו!!!!!M.H.R
אופס..נישלח רק אחד...שניה אני יעלה עוד..M.H.R
וואי אתם מזה מדברים שטויות!!קצת כבוד לא יזיק...קראתיך
יש טעויות בעולם..וזה אחת מהטעויות..וזה בטוח שזה לא היה בכוונה כי אין להם שום אינטרס...אז תפסיקו לדבר שטויות...ומי שבאמת רוצה לעלות וזה חשוב לו יעלה בכל מחיר...אפילו אם זה יצר בילבולים וכ'ו......אני הייתי שם ובהתחלה אני גם התעצבנתי על כל העסק הזה..אבל פסדר..זה מה יש!לא הכל מושלם...
זבלות זה מחמאה לעומת מה שהם...אנונימי (פותח)
רחלי ונאוה נעצרו..מתנחל גאה.
וכדאי מאוד שתתחילו להעריך את האנשיםקראתיך
היקרים האלה...באמת...אין עלייהם...
היו עוד שתי בנות שנעצרו..פלורה
שלא הזדהו.. אבל הן היו איתי והייתי אמורה להעצר איתם וכו וכו ועד שהן הגיעו כבר התייבשתי לגמרי אז לקחו אותי ברגע שהן הגיעו בניידת אחרת לחובש באיזה חור ליד קדומים ומשם שהיו אמורים לקחת אותי למשטרת אריאל <עם הבנות..> הורידו אותי בקדומים.
תגיד עוד פעם...<צ>כמה פעמים אתה שולח אותה הודעה?קראתיך
זה בעיה של האתר אני שולח פעם 1..מתנחל גאה.
טובב...קראתיך
מוריה - אם אפשר לנעול את השרשורשמח שאני יהודי
נוצר איזה ויכוח ואולי זה כבר לא רלוונטי לעכשיו.
תמיד אמרתם לא להגיד שמות. מה קרה פתאום?שמח שאני יהודי
למה לנעול?עד שיש שירשורים איכותיים?קראתיך
שמעלים ת'רמה של הפורום...
כן, אבל בגלל כל הנושא של 'כן התקפלו' 'לא התקפלו'שמח שאני יהודי
כל הדיון על הדחיה. לא ידעתי שזה יעורר תגובות כאלו. אחרת לא הייתי אומר את זה.
שניה רחלי ונאווה היזדהו?M.H.R
לא הגיוני....
וואיייייייייייייייייי איך זה היה תפור על רחלי להעצר......טוב בעז"ה שיצאו מזה מהר...מכירים אותם שם..זה לא בעיה
שתי הבנות שלא היזדהו..זה לא שתי הבנות הראשונות שנעצרו...<כאילו על מה שדיברו פה...> פלורה הייתה איתם..ואותה שיחררו..
ההנהגה הזאת נהפכה להנהגת כפר מימון 'בשינוי'שאולי
עבר עריכה על ידי מוריה בתאריך ג' אב תשס"ז 14:07
חבל על הרב ..., שמעתי אותו בשבי שומרון הוא ניסה לשכנע את עצמו ואת כולם שההתקפלות השתלמה, חבל דאבדין {ובמקרה הנ"ל גם משתכחין}
אני מתלבט קצת, אם זה בסדר לקרוא לאנשים לבוא לחומששמח שאני יהודי
באופן עצמאי, ללא תיאום עם המטה. הרי אם באמת רוצים לבלבל את הצבא, זה אחד הדברים הכי הגיוניים (כמובן שפה בפורום לא נכתוב מי יוצא, ממאיפה ומתי וכו').
ניראה לי שהמטה קצת יותר חכם ממךקראתיך
וקצת יותר שכול...אז תעשה טובה ותתיעץ איתו..אל תעשה דברים על דעת עצמך כי אחרת זה מה שיכול להרוס את העליה...
הם יודעים מה שהם אומרים...
אני לא צודקת?קראתיך
הם לא אלהים ולא העוזרים שלו. בסדר?סבא גפטו
א, הוא במקסימום, שקול. בעצם, את צודקת. הוא גם שכול. נעצרו ואבדו לו הרבה חבר'ה צעירים שעשו שטויות - בבל"ת!ח

ב, אחד הדרכים המובילות לשבור משטרה דיקקטורי היא ליצור אנדרלמוסיה ולהשתלט על המערכות הקורסות. זה אומר שכל תחנת אוטובוס וכל דבר מתפוצץ מפוצץ ונהרס. לא חייבים להסכים. זאת אחת הדרכים. ולא בתיאום... .. כמובן תלוי לאיזה ארגון אנחנו משתייכים.

3, אין גי"מלים. הפסקנו לקחת. אין!
אז יאללה נפוצץ תחנות אוטובוס זה המעשה הכי שכולM.H.R
שאפשר לעשות...נכון...
מה אתה מטומטם? הוא בטח חשב על כל האפשריות...והחליטו שזה הברירה היחדיה..
אז נכון..התישו/עצרו את החברה של הבאלגנים..אבל המשטרה סתם פעלה היום לא?! <שוטר אחד אמר שזה הוציא שתי מליון...רק על היום....אז..>
והם גם יישארו שם עד לעליה הגדולה של המשפחות וכו..וזה סתם ייבש אותם בחומש...כאילו יהיו שם כוחות גדולים שלא יעשו כלום..מקסימום יתפזרו שם בכל השטח..
........................M.H.R
עבר עריכה על ידי מוריה בתאריך ג' אב תשס"ז 14:09
צונזר בעקבות בקשה.
למה לקלל?דברי יפה..קראתיך
אני גם הייתי אתמול בשבי מתי שהוא דיברקראתיך
וזה ביכלל לא היה המטרה שלו...אולי אתה לקחת אתזה ככה...
המטרה שלו היתה להסביר את כל הבילבולים שנווצרו ואת כל הסיבוכים..וכן,גם לשמוע כמה אנחנו התעצבנו עלייהם ולהסביר למה..עכשיו ב"ה הכל מובן כבר...
אז יכול להיות שה"התקפלות" עזרה ויכול להיות שלא..אבל בנתיים אי אפשר לדעת...כשנעלה לחומש נדע עם זה היה שווה אתזה...
על איזה הסבר את מדברת?M.H.R
היה שתים..אחד בבית כנסת ואחת ש******** אמר לנו שזה נידחה..תאמת פעמים הוא אמר לנו שזה נידחה.....

מתי שהרב דיבר היה שם שבקניק......
חרא!סבא גפטו
ואת זה אתם כן תצנזרו.... נכון? ולא שאני חושב חלילה שהיא כזאת או בכלל דומה לדבר הזה ... אבל סליחה - לקרוא ליהודי, 'שב"כניק' זה פי 1000 כן! פי אלף יותר גרוע מאשר חרא! מזה חרא? אדם מסריח ומכוער שמושך זבובים. מזה שבכניק? אדם שבפעולות שלו גורם באופן עקיף/ואו ישיר לרצח יהודים, עוצר יהודים, גורם לחילול ה', מכה ביהודים, מענה יהודים ועוד ועוד... זה הרבה יותר גרוע!

מוריה, משה - תחשבו שניה לפני שאתם מוחקים!

שב"כניק זה הרבה יותר גרוע מחרא! כשיקראו לכם ככה, תבינו!
מה הבעיה במה שכתבתי..?M.H.R
כן היה שם שבכניק....וכן הוא כן שב"כניק..הרב אפילו לקח לו את הפון וכו....100 אחוז שהוא כן...מכירים אותו מפעולות אחרות....
מתי שהרב דיבר הוא שלח SMS ומייד אחרי זה נעלם לכמה זמן..........
זה מכוון לשאולי...M.H.R
זה לא קללה דבר ראשון דבר שני...שיחשוב שניה ליפני שהוא אומר שם כזה..אוקי? והפעם אני לא ניראלי צכה להיתנצל..
את באמת צודקת!זה באמת לא פסדר שהוא כתב ת'שם שלו..קראתיך
אבל זה לא מוצדק לקלל...טוב נו מה...אני לא יגיד לך מה לעשות..אבל תחשבי קצת...
אוקי צונזר..צודקת!M.H.R
אוקי צונזר..צודקת!M.H.R
יש איזו בעיה מסוימת?שאולי
כן!! הרב לא רוצה שיפרסמו את השם שלו..M.H.R
וגם אם יודעים <הצבא וכולם>הוא לא אמור ליהיות קשור לכלום...קיצור הוא לא קיים...!
יא-רבנן... כמה שטויות באשכול אחד..!!סבא גפטו
- "ימ"מ בדרך אלינו"... אז מה? זה יותר מכאיב מיס"מ/מג"ב? זהו - שלא! באותו אופן שיס"מניק תוקע אגרוף בראש, ככה איש ימ"מ תוקע. העניין הוא שעל הרובה של זה האחרון יש עוד 30 איבזורים והקנה הוא הדבר הטפל כאן... בעוד שליס"מניק יש רק חמישה שיפצורים... קיצור ולעניין - זה לא שהם יודעים ללכת כזה יותר טוב מכות מיס"מניקים.

- אני הייתי בקבוצה שיצאה משבי בשלב כלשהו. לאחר עיכוב כלשהו. יצאנו 40 ומשהו, בפחות מחמישית הדרך [בסבסטיה] כוח משטרה-מג"ב חטף כמחצית מהקבוצה. ביניהם את שני מלווי-הנשק ואת המדריך. מישהו בקבוצה שנשארה נטל פיקוד והדריך את הקבוצה לעבר חומש. בשלב כלשהו נאלצנו לכבות את מכשירי הפלא בהוראת המדריך, כיוון שהיו חששות שמישהו/י מבין הקבוצה הוא 'משגיח' מטעם...
נתפסנו באמצע העיקול שעולה לחומש - בכניסה לבורקא כשהיינו אמורים לחבור לקבוצה אחרת. וזה היה כשעלינו על הכביש.
שאר הפרטים הרבים שמורים במערכת.

- נעשה מעשה חמור ביותר! ולי אישית זה גורם לחשוב לעזוב את כל מה שקשור למטות המארגנים של חומש. לא רק אלו שנושאים את השם חומש בתוספת מילה כלשהי, אלא גם ארגונים אחרים שקשורים בעניין העליות וכו'... [!]
בחור שלא נראה כמו ה"זייגרים" ושאר ה"קילרים-הפנאטים"... שאולי הוא לא נראה שגדל מילדות בתוך איזה ישוב ונושב ריח יס"מניקים כל יום, והספיק לעשות הרבה מאוד דברים טובים ששאר האנשים שם, אני מאחל להם שיספיקו-ביחד, לעשות ולהגיע לחצי מהכמות הדברים הטובים שהוא עשה והועיל לעמ"י!
כשגדי ב"ז שוחח עם הנוער בערב יום שני, והיו דברים שהיו אמורים לא-לצאת החוצה, ויצאו... ואותו אחד התעסק בפלאפון, החלו לומר שהוא שבכניק. עד שכמה בחורים ניגשו אליו, ואני מכיר יחסית טוב - את רובם! ודיברו איתו על כך שחוששים ממנו ושיעזוב. הבחור עזב.
הם תירצו לי את העניין בכך ש {מילים שלי} "היה קונצנזוס רחב של חשדות נגדו ולא יכלו להשתיק את העניין אז דיברנו איתו שיעזוב".
ואחד האנשים ששמו הוזכר ע"י כל מי שרק היה בישוב שבי באותם שני הימים, ניגש אליו ובעצמו אמר לו "אתה.. מאיפה אתה???" כאילו הוא רומז שהוא באמת משת"פ עם כוחות הרשע.
אז לעניינינו:
אם הוא שב"כניק - גם אני שב"כניק. ואני לא אומר את זה סתם. אז למה נגדי אותם אלו לא יצאו ככה? נכון. באותו הערב לא הייתי שם. ב"ה הייתי יוצא נגדם, ובמקרה הצורך גם אגרופים היו מתעופפים. מא לעשות - לפעמים רק ככה אנשים לומדים.
אני יכול להביא משהו מאוד מעניין שקרא לי אישית בכניסה לשבי בעניין כזה. וגם לגבי הצעדה לחומש. מקרה בעניין. זה אחד הדברים הגרועים והחמורים ביותר להאשים אדם בדבר שכזה. מילא - אין לי בעיה שתחשבו שאני שב"כניק. אתם לא תהיו הראשונים. אבל אתם זבלים! מנובלים! כן! מי שעשה את זה וכשיראה אותו לא יתנצל בפניו, הוא אפס אחד גדול! אפס מאופס שלא שווה יריקה! ויש לי הרבה מה להוסיף. כרגע אני מעדיף לשתוק. פשוט בושה!

- אני אישית גם לא מסכים באופן מלא עם ההתנהלות של המטה המארגן - מטה חומש תחילה. אפשר ונכון אם רואים שזה באמת נכון, לצאת נגדם. אבל יש גבול. אל לנו לזלזל בהם. הם עושים הרבה. והרבה טוב. ומי שלא מבין, ובנוסף לכך יש להם דפקט בשליחת ההודועת [לדוגמא: למי שהזיכרון בפלא מלא או שזה איטי, אז יש טקסט חסר... ואז הוא לא קיבל את סוף ההודעה שלהיות ערניים ולצפות לעדכונים.. ז"א שלא, לא להגיע לשבי ולהתקדם לחומש. אדרבא - כן להגיע! ולהודיע לחברים].
הייתי מציע שכל אחד ייקח את כל הטלפונים הקשורים בעניין. אם זה המוקד המשפטי, ואם זה בירור ישיר בטלפון.
קיצור - מה שרציתי לומר הוא, שלא לצאת נגדם ככה... הם לפחות ברובם המכריע, ואני מדגיש ברובם - לא כולם! אנשים טובים, עם כוונות טובות. והעיקר - עם דרכים מעשיות טובות ומועילות! ברובן! [הדרכים..]

- כלל לא הבנתי את הקבוצה בת 170 איש שכשהצטרפנו אליה, והוחלט ע"י מי שהחליט לרדת ל'שבי', לחפש להיעצר בכוח. לא! אני לא מדבר על המעצרים שעצרנו את הקבוצה שלנו ועזרנו לנו. ולא בגלל שזה אנחנו. פשוט שנכון הדבר הוא לעזור. אני מדבר על כך שבאופן שיטתי לאורך כל הדרך, חיפשו [ואל תבלבלו לי את השכל שזה לא נכון!] באופן-שיטתי! איך להרשים את ה... ואת .... ואיך להיעצר בכוח ללא סיבה. ועוד כשכל אדם כאן, חופשיותו ואי-היותו-בבית-מעצר הכרחית לעליות הבאות בעהקו"ב בקרוב מאוד בינ"ו אמן! ואני לא ארחיב.. אבל זה ממש ככה.

אמשיך בהמשך.
יום טוב ומעולה לכל היהודים הנאמנים.
אני קורא שוב לנעול את השרשורשמח שאני יהודיאחרונה
אם למישהו עוד יש טענות - אני את שלי עשיתי ולענ"ד די בזה. אם מישהו נפגע בצורה זו או אחרת מהדברים - אני ממש מצטער. ודאי שזו לא היתה כונתי. ולכל העולים לחומש - חזקו ואמצו!!!
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך