חזרתי מחומש, כמעט נעצרתי ועוד עניינים חשובים!!פלורה

חזרתי הרגע מחומש.. אוקי אז כל הסיפוריישן ממה שהיה עד שעזבתי..

הגענו לשביי אתמול בצהריים <אחרי נסיעה של שש שעות.. משילה..> והעלייה של הנוערהייתה לבסוף בשלוש לפנות בוקר. טוב בתחילת העלייה היה הכול בסדר, ואז באיזה שהוא שלב נפלתי ונקעתי את הרגל. לחומש עצמה הגעתי בסביבות עשר <אם אני לא טועה..> אוקי אז כשהגענו זרזו אותנטו ואמרו שבורחים להר ממול בגלל שהאזור מוצף מג"בניקים, יסמניקים חיילים ושוטרים. אני לא יכלתי להמשיך בגל הנקע ונשארתי לבדי בחומש. התפרשתי על משטח דשא קטן ונרדמתי. באיזה שהוא שלב אני שומעת מישהו אומר כזה- ילדה. אני מתעוררת ומגלה חייל עם כל טוב בידים שלו. הוא אמר לי שאם אני רוצה להרגיש יותר בטוח אז שאני אתקרב ל"בסיס" שלהם.

אוקי אז אני הייתי שם כל הבוקר מקבלת מיים קפואים, טרופיות, פירות, ירקות, סנדוויצ'ים וכו'.

באיזה שהוא שלה גם המם פיי שלהם הגיע כל כמה זמן לשאול אותי אם אני צריכה משהו. בסביבות אחת, הגיעו שתי בנות שחזרו והתיישבו לידי. מייד הגיעו איזה 5 שוטרים <ביניהם מפכ"ל אחד..> ואמרו לנו שזהו, אנחנו צריכות לרדת. לא הסכמנו והם אמרו שנשאר לנו חמש דקות עד שיעיפו אותנו בכוח. שתי הבנות ברחו משם וכשאני באתי להצטרף שוטרת אחת התקרבה אלי תפסה אותי ואמרה שאני נשארתי. בכול מקרה לא יכלתי להמשיך בגלל הנקע ברגל. ואז אחרי 5 דקות הוא אמר שאם אני לא עולה על הנייד הוא קורא למגבניקים. טוב אז אני כזה נשארת ואומרת תעשו מה שתעשו, אני לא מעצמי יצא מכן. תוך כמה זמן הגיעו מגבניקים, בערך 10 הקיפו אותי וזרקו אותי לניידת. אותו מפכ"ל אמר להם שיוציאו את הפרטים של אבא שלי בשביל שיתבעו אותו על כל העלייה הזו. אוקי אז אני בניידת, מאוד מיובשת. באישה שהוא שלב- הם הורידו אותי בצומת של המשטרה, עם שני מגבניקים לחכות עד שתגיע ניידת לקחת אותי למשטרת אריאל. חיכנו איזה 40 דקות, <הייתי מזה מיובשת, וכל הזמן עמדתי על רגל אחת> ואז הגיעה ניידת <כולם בה ביו חובשי כיפה> והם ראו את המצב שלי ולקחו אותי מייד לחובשים. אחרי הכול- הם החליטו לרחם עלי ולא לקחו אותי למשטרת אריאל. הורידו אותי בקדומים והגעתי הביתה על רגל אחת.

אגב- אם יש כאן מישהו מחובר שעדיין שם שימסר"ש אלי דחוף ביותר.

לפני כשעה וחצי החל פינוי אלים של העולים לחומששמח שאני יהודי
שוטרי היס"מ החלו בפינוי של העולים לחומש תוך שימוש באלימות וגרירתם על הקרקע. פינוי הנשים מתבצע ע"י שוטרים גברים, בניגוד לתקנות המשטרה. 2 נערות נעצרו באלימות קשה. נכון ללפני שעה בערך, נמצאים בחומש כ-250 איש, ומספר דומה בדרכם לשם. בסביבות הצהריים דרך חייל את נשקו על צועדים לכיוון חומש, על יד יצהר. פרטי החייל ומפקדו ידועים. עדכונים נוספים בהמשך.
אוו מי גאש, שתי הבנות הם היו איתי..פלורה
וברחו ברגע שהמגבניקים הגיעו אלי. אמרו שפותחים מרדף נגדם..
לגבי שתי העצורותעמישב
בס"ד לק"י

כרגע הן במשטרת אריאל, עד מחר בסביבות 13:00 יוחלט מה לעשות עמן (בית-משפט או שחרור).

אגב, הן לא מזדהות למרות שהגדולה שבהן בת 15.

ניתן לשמוע עידכונים ממטה חומש במספר 0508007575 (שלוחה 4).

וכן, SMS ע"י שליחת הודעה המכילה את המילה "חומש", למספר 5454.

אגב, המטה מוסר שכולם מגיעים עד ט' באב לחומש. כרגע להגיע לשבי שומרון, משם מתארגנות מידי פעם קבוצות לעלייה. הודעה נוספת, בקרני שומרון הקים המטה ארגון אירוח למתכוננים לעלייה. לפרטים: 0505533993, 054207368, 0508818954.

בחומש עצמה הוקם מאהל של מג"ב.

כרגע בחומש יש ארבע קבוצות, סה"כ כמאתיים איש. עוד חמש קבוצות נבלמו בדרך.

הנוכחים במקום מתחילים להכין את השטח לקראת הבנייה של ביה"כ במקום.
שאלהsara139
לא אמרו שלא עולים??? מה נסגר???
בקשר לפסקה האחרונה הסתדרתי.פלורה
תודה!!
העיקר נהנית?יהודה הכריש
ארבע קבוצות בדרך, עוד קבוצה נבלמת בסבסטיהשמח שאני יהודי
וכעת מנסים לספק לה מים ואוכל. נכון ל-4 דווח כי ישנם כמה מאות בחומש, והם מתחילים בנסיון לבניית בית הכנסת במקום, ניכוש עשבים, הכשרת השטח וכדו'.
וואי בהצלחה!!!!M.H.R
אני פרשתי באמצע...וואי סיפור מההגדות..
מפת מחסומים:שמח שאני יהודי
מחסומי צבא פרוסים ב:
צומת יצהר (כביש 60).
צומת ג'ת (כביש 60/55).
צומת שבי שומרון (כביש 60).
מזרחית לעינב - כרגע יש מעבר לרכבים פרטיים(כביש 557).

מפה מפורטת בכתובת הבאה:

http://picasaweb.google.com/jvovnoboy/Homesh/photo#5088117238468173826

לענ"ד זה כמו התקפלות:שמח שאני יהודי
יומן ערוץ 7

'המטרה אינה להתעמת עם כוחות הביטחון'
בועז העצני מ'חומש תחילה' אומר כי ההחלטה לא לעלות לחומש היום נובעת מכך שהמטרה אינה ההתעמתות עם כוחות הביטחון אלא העלייה לחומש.

בועז העצני מראשי מטה 'חומש תחילה' אומר ביומן ערוץ 7 על החלטת המטה שלא לעלות היום לחומש כי אין למטה כוונה לשחק לידיים של מערך גדול שהוקם בשטח, "יש לנו אפשרות להיות גמישים, המטרה שלנו היא לא להתעמת אלא להגיע לחומש לכן עד תשעה באב העלייה לחומש תתבצע".

על האפשרות כי רמת הכוננות של בני הנוער שהיו מוכנים לעלות היום תרד אומר העצני, "כמובן שבכל פעולה יש יתרונות וחסרונות על פי שיקולנו בפעולה הזו יש יותר יתרונות מאשר חסרונות, עד תשעה באב זהו זמן אחיד אז זה לא משנה להרבה אנשים".

לדבריו, הפעם הכוונה להגיע לחומש, לשהות שם ולהתחיל לבנות, "היה מבצע בחודש האחרן של תרומת ח"י שקלים לקניית לבנים לבניית חומש, האנשים שיעלו יקחו איתם לבנים וחומרי בניין ובשטח תהיה הדרכה וניהול של פעולת בנייה", הוא מסביר.

הוא מציין כי מטרת העל של מטה חומש תחילה היא להוכיח לכל מי שמנסה להרוס את ההתיישבות כי לא רק שלא נאפשר להרוס את ההתיישבות אלא נוכיח למי שחשב שההתנתקות זה סיפור שנגמר אז הוא בכלל לא נגמר ואנחנו פותחים אותו מחדש. "לא נשלים עם הרס היישובים ועם כך שליהודים אסור להיכנס לאיזשהו מקום בעולם בכלל ובארץ ישראל בפרט", הדגיש.

על הקו האדום בהתנגדות לכוחות הביטחון הוא אומר, "אנחנו לא מגינים על בתים שלנו שבאים להרוס אותם שאז זה הגנה עצמית אלא אנו יכולים לעשות פעולה חשובה באמצעים הפגנתיים, כך אנחנו יכולים לקחת צעד אחד אחורה מהתסריט של עמונה ולא להגיע לזה. אני חושב שגם במשטרה מתנהגים לפי הקו הזה וזה בריא, אם אפשר לנהל מאבקים כאלה באמצעים מתונים אין סיבה שלא למצות את האפשרות הזו", הבהיר.

ח"כ אריה אלדד (האיחוד הלאומי) פנה לשר לבטחון פנים, אבי דיכטר, בבקשה למנוע התנגשות אלימה בין שוטרי היס"מ והצעירים שעושים את דרכם לבתיהם מחומש.

ח"כ אורי אריאל (האיחוד הלאומי) פנה לדיכטר וביקש ממנו לרענן את הנהלים לכוחות יס"מ שנמצאים בדרכם לפינוי בחומש. בדברים לשר דיכטר ציין ח"כ אריאל את חובת שמירת הנהלים ומסקנות ועדת החקירה מעמונה.
השר דיכטר אמר הבוקר על העלייה לחומש שנדחתה על ידי המארגנים כי מבחינה חוקית אי אפשר לעשות הרבה בעניין. "צריך לשכנע את מי שעושה את המהלך הזה שהוא דורש הטרדה של כוחות משטרה גדולים", הוסיף.
נכון...המטרה שלהם שאנחנו נשגע/נקפיץ את המשטרה..M.H.R
לכיוון חומש....ואז כאילו בבוקר הם יגלו שאפחד לא מגיע..תכלס סתם דפקו את כל הנוער!!! כי המטרה הצדדית היתה לנסות להגיעה..ו"מקסימום" נעצרים......
אבל ברוכשם לא נתקלנו בהרבה מחסוממים בדרך....
חעחעחעחעחעחע [מתפוצצת מצחוק!]M.H.R
היא יושבת ליידי....<אני הייתי ליידה...אם חולצה צהובה..>
"תידרוך"...בדיוק ניסה לשכנאה כמה בנות לא לבוא..M.H.R
בכל מיקרה ככה זה היה ניראה...
עדכון חשוב: הכונו לעליה המרכזית:שמח שאני יהודי
השעה חמש ושלושים: מטה חומש תחילה קורא לכל העולים שנמצאים בדרכם לחומש להגיע לשבי שומרון ולהתכונן לעליה המרכזית.

היום?????M.H.R
וואי שיהיה להם בהצלחה..!
אני פרשתי...!בעז"ה עליה הבאה נלך......
מספיק לי מה שהיה היום..לפעם ראשונה..
לי היה סיפור יותר הזוי מימך...אבל אני בטוחה שזה לאM.H.R
הכי מעניין פה את האנשים.....
העיקר שלא יהיו הרבה פצועים<וואי איזה נס שהלכתי ליפני..לא היה לי כח לזה!!> וכמובן שבנות ממעלה לבונה יעצרו כולם....<"מה..זה בקטנה..את זוכרת את החוקר מהמעצר שלנו ב....<ניראלי שהם נעצרו לפחות 70 פעמים!>>
למה?,מה קרה לך?פעימה
בס"ד

אותי זה מעניי'ן...
סתם סיפור ערוך...כמאט עצרו אותי..... שב"קניקים דוחM.H.R
ים!!!!!!!!!! ימח שימם!!!!!!!!!! זבלות......הם כאילו חמודים ואז החטיפו מכות רצח שישרפו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
איכססססססססססססססססססס!!!
אני יספר לך במסר אישי......ליותר פרטים.....
אבל כאיכרון הייתי צכה להישאר עד לרגע שהעיפו את כולם...עליתי לגיבע לייד...<יש לזה שם כבר...> והכל..אבל חברה שלי<פלורה> הייתיבשה ונקעה את הרגל..ולא עלתה לגיבעה לייד ולא ידעתי מה איתה.....וגם עליתי בלי האישור של ההורים שלי...אז בכלל...אז ירדנו קבוצה של בנות ואז כמה שבקניקים תפסו אותי אם עוד קבוצה של בנות ...רצינו לרדת לשביי שומרון..<כל הבנות האלה רצו להישאר במחומש אבל לא ייכלו!!!!!!!!!!1 וכן מי שעשה להם הרגשה רעה שייקרא את זה עכשיו ויבקש סליחה!! זה היה דוחא!!!!!<*** ***** מכוון אליך!!!-אחד האחראים...> רצינו להישאר אבל לא יכלנו...כל אחת מסיבה שונה..ואתם סתם..אתה ורחלי <יש מליון רחלי אז זה לא בעיה לרשום את שמה...> בלבלתם את השכל שבלהבהלבלהלבלה ועשיתם לחץ חברתי והרגשה דוחה!!!
תחשבו על הבנות שלא יכולות שלא יכולות להעצר כי זה יהיה המעצר ה15 שלהם וכו וכו וכו ..וכו כווכוכוכו.....
קיצור....חזרתי הביתתה...אחרי מכות וסיוט של ספארי...חעחעח סתם זה היה הדבר הכי כייפי בעולם!! ירדנו שם על כל שוטר או חייל שעבר....וצילמנו אותם...אז אני יפרסם פה תתמונות...ואם תזהו שוטרים שהרביצו לכם או משהו כזה..<מכוון לאנשים שהיו בחומש...> אז פשוט.......
לא נכון!!עמישב
בס"ד לק"י

המטרה המרכזית היא לבנות את חומש מחדש, אך כרגע הם בבחינת "בתחבולות תעשה לך מלחמה". ולכן הם "משחקים" קצת בחתול ועכבר עם הצבא. כפי שכתבתי, יש כבר כמאתיים איש בחומש.
ערוץ שבע זה לא אינדיקטורעמישב
בס"ד לק"י

הם אנשים טובים ויקרים, אך תיזכור שהם ערוץ תיקשורת, והם מנסים הרבה פעמים להראות עד כמה המתנחלים עדינים, ולא מחפשים להתעמת....
אההם..אני התכוונתי לעליה של אתמול ושל אלה שמנסים לM.H.R
עלות עכשיו...
העליה המרכזית היא להנות את חומש וכו <מי שעולה עכשיו לא מעלה לבנים וכאלה..
ככה צריך להיותמשה
וזה התפקיד של הפורום בעיניי - מקום לדיווחים בזמן אמת !
עדכון מהרגע:שמח שאני יהודי
רוב האנשים שהיו בחומש פונו ע"י הצבא, כמה עשרות עוכבו למספר שעות ולאחר-מכן שוחררו. 2 קיבלו צוי הרחקה מהאזור (ואני מרשה לעצמי לנחש מי הם). עדכונים נוספים בהמשך.
אתה מרשה גם לנו לנחש מי הם??ישוחחר פולארד!
איזה באסה להם, על ההתחלה..
לנחש כן, אבל לא לכתוב בפורום...שמח שאני יהודי
נמשכות ההכנות הקפדניות לעליה הגדולה:שמח שאני יהודי
במטה חומש תחילה נמשכות הכנות קפדניות לטובת העליה הגדולה בימים הקרובים.
מטה "חומש תחילה" מברך את כל מי שעלה, התכוון לעלות והתאמץ להגיע ולהשתתף בחזרה לחומש ומודיע כי עד תשעה באב יעלה גרעין התיישבות קבע לחומש.
ומתי היא תהיה??420mal
האמן לי, שאין לי מושגשמח שאני יהודי
דיברתי עם אחד מהמארגנים והוא עשה עצמו כלא יודע, למרות שאני כמעו בטוחשהוא יודע טוב מאד. פשוט מסתירים את זה. לדעתי כל המשחקים הללו לא מתאימים - אבל מה אפשר לעשות.
אולי הוא באמת לא יודע...<אם אתה מתכוון לבחור..>M.H.R
כי הרב _***_ **** מסתיר את זה מכולם...ושלשום בלילה אפחד לא יידע..ומסכן כולם התעצבנו עליו...<*** *****-מקווה שהבנתם מי..> והוא בכלל לא ידע...כי האחרים לא רוצים להגיד כלום!! כי כניארה מצוטטים להם לפלאפונים...וגם אם לא...זה לא דבר שאומרים בפלאפון ...
חחחחעמישב
בס"ד לק"י

אם אתה מתכוון למה שאמרו בעידכונים, מדובר בכלל בשני יהודים פשוטים, ולא מארגנים, שניסו לעלות, ונעצרו, וקיבלו בבית-המשפט, כתנאי שיחרור, הרחקה ממחסומי צבא בשומרון.

לא דובים ולא יער!
זה בדיוק מה שאמרתי: קיבלו הרחקה.שמח שאני יהודי
לא הבנתעמישב
בס"ד לק"י

כוונתי היתה לאמר שהם לא קיבלו זאת כהוקרה על פעילותם החשובה במטה, אלא כתוצאה טבעית של הפרת חוק ההנתקות (כניסה לשטח מפונה).

והם "סתם", אזרחים פשוטים, ועל-כן אין מה לנחש כאן. (אגב, השמות האמיתיים ידועים לי)
מטה חומש הרס את העליה לחומששאולי
אם אתה מאמין שיכולים לקלקל - תאמין שיכולים לתקןשמח שאני יהודי
והתיקון הוא להצטרף כעת לעליות, אם ישנן, וליזום עליות עצמאיות. ככל שיותר אנשים יבואו כעת חומש - כן ייטב.
צריך להיות מוכנים לקריאה לעלות לחומש!קראתיך
תתכוננו..זה יכול להיות אפילו היום...
וזה לא עוזר לשקוע בעצב ולהתאכזב..קראתיך
יאללה מרימים את הרוח ועולים כולם!!!!!
אם אתה רוצה שזה לא יהרוס באמת את העליה אז אל תתן תהרגשה הזאתי ותעלה ביחד עם כולם!כי הם לא הרסו כלום.........!
הערכות כוחות הרשע בעליה הזאת תהיה זהה גם בפעם הבאהשאולי
ולכן לא היה כלל מקום לדחות את העליה, זה פשוט הרס את הכל, כשישלחו את ה-SMS זה לא יתקן את הנזק כי הציבור בא בהמוניו רק כאשר יש קביעת תאריך ופרסום רציני, ועכשיו כאשר דחו את העליה לפעם הבאה תהיה למארגנים הפתעה {שלמעשה היא 'לא כל כך' הפתעה} שוב יהיו כוחות רשע שמצוידים במיטב האמצעים האיומים, ומה יקרה? גם הפעם הם ידחו את העליה???????.
וואווו...צעיר ושרוט
נשלח לי באמצע...צעיר ושרוט
איזה סיפורים יש כאן לאנשים...
בקרוב תצפו לסיפור שלי. ויש לי מה לספר והרבה...
חלק דברים צריכים להשאר עדיין חסויים, אבל נספר מה שאפשר.
בקשר לזה שריחמו עליך, אז זה לא בדיוק ככה. הם בכל מקרה רצו להוריד אותך איפה שהוא... אבל בשביל להלחיץ או בשביל שתחשבי שהם מרחמים, אז הם אמרו כאילו הם עוצרים ואז משחררים...
הם סתם נבלות שם כולם...
הם לא הורידו אותה...<אלה שריחמו עליה....>M.H.R
אלה שריחמו עליה לקחו אותה מצומת שמימנה היו צכים לקחת אותה למעצר..<הם היו מזרוחניקים..>
היא יושבת ליידי...אני פשוט כותבת מה שהיא אומרת..
אתה עלית לחומש?M.H.R
או שהתכוונת היום לעלות וחסמו אותך בדרך..?
מה וואוו??...תסביר ת'עצמך...קראתיך
בואו פשוט נפתח שירשור שכל אחד יספרקראתיך
מה הוא עבר בחומש...זה יכול להיות ממש ממש ממש מעניין...וגם להעלות במלא את הרמה של הפורום....
תפתחי...M.H.R
אני בכל אופן לא יכולה לעלות שוב....אבל אני ממש רוצה...עכשיו עליתי בלי האישור/ידיעת ההורים שלי וזה שאני בכלל לא עצורה זה בגדר נס...אז בעיה...
חבל...אבל לכלולם אני ישים את אחרי שיתקנו את התוכנה...תתצ'ופר שקיבלנו...רשום עליו "אם נדמה לך שאתה מיואש אל תשכח שזה רק נדמה!"
היה לכם כזה סמיילי עם פאות בצ'ופר?קראתיך
איזה חמודה חברה שלי..היא קנתה 800 מסטיקים והכינה צ'ופרים(ואני עזרתי לה..)כדי לחלק לאנשים בעליה..(מה שבסוף לא היה..)אז היא שומרת לעליה הגדולה.......
חח כן.פלורה
אני לצערי לא קיבלתי כי נשארתי בחומש ולא המשכתי הלאה..
גמני לא קיבלתי...(לא הייתי איתכם ביכלל)פשוט חברהקראתיך
שלי הראתה לי ת'צופר...איזה צ'ופר מתוק....
כנ"ל.פלורה
ניסינו לסרוק אותו אבל לא הצלחנו בדיוק זתומרת הקובץ לא זמין כאן.
קיבלנו שתי צ'ופריםM.H.R
עלה נעלה וירנו אותה! עלה חזק ואמצו!
וציות של הר...זה קיבלנו עם מסטיק..מחמסית...

ועוד אחד שתי בחורים חלקו לנו.....
מה שאת אמרת..עם הסמיילי... "אם נדמה לך שאתה מיואש אל תשכח שזה רק נדמה" חמודים!!
אה...אז הצ'ופר של "עלה נעלה וירשנו אותה"קראתיך
וכ'ו..זה של חברה שלי....נכון שזה משמח לקבל דבר כזה?
נכון......וזה היה רעיון כזה חמוד!!M.H.R
עד שעלינו וכו.....כולם היו מתות מעייפות ואז חמסית מגיעה "היי בנות צ'ופרים..." ותקע לכולם חמש מסטיקים בייד..
אני פותחצעיר ושרוט
בעצם לא...צעיר ושרוט
באמת יש כבר יותר מדי שרשורים על זה
אז אני מציע שכל אחד ירשום בשרושור הזה בלבד סיפורים הולך? עזבו את השרשורים האחרים
נו תתחיל...M.H.R
כאילו ספר ....אני יספר אחרי זה.....
הסיפור שלי: (ארוך אבל אולי שווה)צעיר ושרוט
יום ראשון בלילה:
עשר בלילה לערך יצאתי מהבית לטרמפיאדה לכיוון השומרון.
01:30 הגעתי ליעד (להלן נ.צ. "1" (אין לי עדיין אפשרות להגיד היכן הייתי)) וישנתי שם.
יום שני:
11:00 יצאנו מ"1" לעבר "2" דרך הכפרים וכו', על מנת לבדוק דרך לעולים לחומש. בהליכה הזאת לא היה משהו מיוחד, חוץ מזה שהיא היהת קשה ביותר (כ20 קילומטר בהרים) והיה חם מאוד. לעת ערב חזרנו בחזרה ל"1".
יום שלישי:
באמצע ארוחת הבוקר שלנו, מתקשר אלינו הרב גדי, ומבקש שנלך להדריך קבוצה משבי לחומש, וגם להעביר אוכל לשוהים כבר באיזור חומש.
אנחנו כמובן מקשיבים, עולים עלה הרכב, עוברים יותר מ4 מחסומים, וממש מהר מגיעים לשבי שומרון.
התארגנות מהירה, ו"תוך חמש דקות יצאנו" רק נשאר לחכות שניה לנציג חומש תחילה שהיה אמור להגיד כמה מילים דקה לפני שיוצאים, אך בתקום זאת, הודיע לנו שאנחנו לא עולים עכשיו (סביבות 12) אלא מחכים עד שלוש לאוכל, מלווה נשק, ופחות חום.
לאחר כשעה הצלחנו לשכנע אותו שכן נצא, בגלל שיש לנו כבר הרבה אוכל בתיקים וכך גם אקדח.
14:30 יצאנו משבי לכיוון סבסטיה.
בקבוצה שלנו היה ממש טווח גילאים די גדול, מילדים (כיתה ו או ז') ועד הורים מבוגרים של משפחה ככה שדי היה קשה לזוז מהר כמו שרצינו.
עקב כך, הוחלט לעשות הפסקה קצרה בסבסטיה בצל עצי הברוש. תוך כדי המנוחה, אני רואה איזה בנאדם זז בין העצים מרחק כ200 מטרים ממנו. תוך חצי דקה, כולם היו כבר על הרגליים בריצה לכיוון דרום מערב. אך 16 חברה נתפסו ע"י הכוחות הנ"ל.
בנתיים אנחנו (נשארו 21 חברה) המשכנו הלאה בריצה, ולאחר כמה זמן עצרנו להרגע ולהתקבץ ביחד, וכן לקבל מידע מהמעוכבים.
בנתיים נחזור שניה למעוכבים.
לאחר עימות קשה ביותר בין הכחות (כנראה מג"ב אולי יס"מ, אני לאיודע) כמעט כל החברה היו על הטיולית חוץ מהמלווה נשק שלפתע גילה שהאקדח אבד... כולו ב"לחץ" מספר את זה לשוטרים ושני חיילים חוזרים איתו לסבסטיה על מנת לחפש את האקדח. לאחר כמה דקות התברר שהאקדח הועבר למישהו אחר והם חזרו לאוטובוס.
אנחנו בנתיים המשכנו ללכת באיקוף גדול ביותר מצד מערב לכיוון הכפר בורקה. כשהתקרבנו כבר ממש לכביש, נשכבנו על הרצפה לדקות ארוכות, על מנת שלא יראו אותנו מהכביש, וראינו הרבה מאוד, אבל באמת הרבה מאוד כחות אשר יורדים מחומש לכיוון שבי, והבנו שהם די מתקפלים.
לאחר כמה זמן, רצנו אל הכביש בעיקר בגלל שעברו לידינו קבוצה די גדולה של ערבים, והחברה (או יותר נכון החברות) נלחצו חבל על הזמן... רק הגענו לכביש ו.... כחמישה רכבים מלאים ביס"מ וכו' הגיעו מאחורנו. אני ועוד שניים התחלנו לרוץ בטירוף, ובאמת הצחלנו לחמוק, אך לאחר דקה נכנסנו למבוי סתום ונתפסנו ושאר הקבוצה הוקפה כבר בהתחלה והתישבה על האדמה.
לאחר שכולנו היינו ביחד מוקפים ברובוטים, הוכנסנו לתוך האבירים בכוונה להביאנו לקדומים או משהו בסגנון.
כמובן שזה לא הלך להם כל כך בקלות, אלא ע"י עימות קשה עם חלק מהחברה, אבל לאחר מכן די נרגענו.
פתאום אני רואה את חבר שלי פותח את הגג, (יש כאלה פתחים שאפשר להוציא מהם את הגוף על מנת לירות, אך לנו היה בהם שימוש אחר) ומוציא את הראש ומתחיל לצעוק על החיילים שהכניסו בנול לאביר השני בכוח.
אני רואה את זה, וגם רואה עוד פתח, פתחתי אותו, ויצאתי גם אני וצליימתי מבחוץ. תוך כדי, אחד מהחברה נדחס עם השני בחור ויצא החוצה, אך נתפס מהר והוכנס בכוח חזרה.
לאחר כדקה הגיחו פתאום לדעתי משום מקום כמאתיים חברה בשירה ורצו לכיוון האבירים שהיינו בהם.
תוך כדי שהאבירים מתפנצרים, אנחנו יוצאים מתוכם ומתערבבים בקהל הקדוש שהגיע לחלץ אותנו והמשכנו ללכת...
לא נלאה אותכם עוד בתאיורים של מה שעשינו שם, אבל היתה הליכה ממש נחמדה לשבי שומרון, שכוללת החלטה שלנו מה היא המהירות שהשיירה של הכוחות נעה, ומעצר של בנות ושחרורן ע"י כך שהתישבנו על הכביש עד שישחררו אותן, שבירת חלונות של בתים ערביים ומכניותהם, כמעט דריסת נער שלנו ע"י נהג משאית ערבי יימח שמו, עיכוב של אחד החברה ע"י הסמח"ט ה"דתי" ועוד ועוד...

אני יודע שזה ארוך... ואני יודע שאני לא יודע איך לברור את החוויות שיענינו אותכם ואיזה לא. אבל כתבתי את הכל בשביל שתקראו...
וואו .....אתם גדולים!!!M.H.R
מבאס שלא הצלחתם להגיעה...<למה לא יצאתם בלילה...של יום שני...?
לא יצאנו כיצעיר ושרוט
היה מיועד לנו תפקיד אחר של להדריך קבוצות מ"1" ל"2"... הבנת??? אני יודע שלא...
הקטע שעבדנו על כולם שאנחנו בחומש כבר... יותא נכון גרמנו להם להבין את זה ולא שיקרנו ישירות...
לנו אמרו אבל שאין לפנינו שום קבוצה בחומש..M.H.R
אולי שלוש חברה "ידעו שיש קבוצה בחומש"...
רק ידענו בשש בבוקר שהבנים הגיעו...ולנו יש את כל ההר לטפס.....<ואחרי זה עוד הר....[זה היה מתיש..]
אפשר לדעת באיזה דרך הלכתם?סבא גפטו
כי דווקא אנחנו עשינו מסלול מאוד מאוד קל! ואני לא צוחק. נכון. לא כולם היו רגילים. אפחד לא משלה את עצמו ולא יעבוד על אפחד שזה כמו לשבת בבית עם מזגן ולהתנוון.... אבל... כאילו מה? הדרך משבי לחומש היא כ"כ קצרה! שאני לא מבין איך אנשים מתחילים לי עם כל מיני טרוניות על קושי... אני זוכר שלפני הגירוש עשינו מסלול לא-קצר מגבעה שסמוכה לקדומים, היישר לחומש. זה היה מסלול לילי. עם נווט שיודע את עבודתו. באמת אדם טוב וחכם! 17 קילומטר בקירוב... וזה כשעשינו עקיפות ועקיפות.... בכוונה תחילה. כדי להימנע מכוחות אוייב. ואנשים יודעים אילו כמויות אדירות היו אז... ובכ"ז הצלחנו להגיע עד ה50 מטרים האחרונים לפני השער....
היינו בקבוצה שיצאה בשלוש בלילה..משביי שומרוןM.H.R
אולי היא הייתה די קלילה..אבל בכל מיקרה יש הבדל בין בת לבן לא!?
<אתה הגעת לחומש תכלס? באיזה קבוצה הייתה?
- למיטב ידיעתי אפחדסבא גפטו
לא הגיע לחומש. פשוט שיקרו ושיקרו.

- לא הגעתי לחומש. הגעתי לעיקול בורקא/חומש/מטרים ספורים מהמעיין. = מורדות חומש. זה לא העניין כאן. אבל שאלת, אז עניתי.

- הקבוצה שלכם היתה אמורה לצאת ביום ראשון בערב. ולהגיע באותו הלילה לחומש. לא הבנתי איזה 'תאקל' עיכב אתכם.

- אני הייתי בקבוצה כלשהי, והבנות שם הפגינו נחישות רבה. היה שם איזה אחד שבלבל לי את השכל שבנות.. וכו'.. והן לא יודעות ללכת... [אני מכיר את הבחור] ממה שאני ראיתי, הוא דידה אחרי הגרועה שביניהן. והיא לא יוצאת דופן. כל הבנות שם ידעו איך ללכת. ב"ה. קצת דרבון וכולם, בנים בנות, מתחילים להיות מודעים, קצת, ליכולות שלהם. כי אם היו משכנעים אותם, ולא שזאת הדרך! שיש מאחריהם מחבלים שרודפים אחריהם עם כדורים בקנה, הם היו מגיעים במידת הצורך, מהישוב שבי, עד ראש-הנקרה!
???.????צעיר ושרוט
יכול להיות אולי שהמטרה של ההוא ש"דידה" היתה להיות מאסף??? או שאני לא הבנתי למי אתה מתכוון...
לא. מה פתאום? הוא ביצע את עבודתו במלואהסבא גפטו
ואכן - כל הכבוד לו!

וזה היה מן משל .. כי זה לא היה בדיוק ככה... והתכוונתי כלל לבחור שמן הסתם שמעת את השיחה בינינו... שהוא קטן ממני בחודשיים.. הוא גם קטן-גוף.. זוכר או שאני צריך לכתוב את שמו..? - מכירים אותו. זאת בעיה.
אני הייתי בחומש!!!!!!!!!!!!!1M.H.R
וכל הקבוצה שהייתה איתנו הייתה בחומש!!!!!!11
פלורה ישנה שם איזה שלוש שעות...
אנחנו היינו שם רבה שעה ואז הלכנו למצפה חומש...שזה לייד..
ודאי שהי'ינו בחומש!אמא אדמהאחרונה
אמנם בלילה, לאחר התדרוך, הי'ינו בטוחים שיעצרו אותנו בדרך לשם, אבל בפועל- יצאנו בשלוש וחצי בלילה, ולאחר הזריחה, עברו לידינו ג'יפים של הצבא ו... הם פשוט חלפו לידינו!

כשהגענו לחומש בעזרת ה' יתברך, הבנות התי'ישבו ברחבה של המגדל מים. הי'ינו שם למשך כרבע שעה עד שכל החי'ילים הקיפו אותנו. בגלל שהמטרה הי'יתה לעי'יף את הצבא- לא התעמתנו אתם שם (כי ידענו שזה יגמר תוך דקות בכך שכולנו נהי'ה על טיוליות) אלא פשוט הלכנו ל 690.

בפועל- הי'ינו בין חצי ל3/4 שעה בחומש עצמה ועוד כשש שעות על 690.

אין לי בעי'ה לכתוב עוד מה הי'ה אבל אני לא בטוחה שזה יעני'ין פה מישהו. בסה"כ לא עברתי משהו מיוחד. הי'יתי עם כולם עד לשבי.
אין הבדל...צעיר ושרוט
לא הוא לא הגיע.

דובר הסבאים...
* דובר הסביםסבא גפטו
יחי ההבדל..צעיר ושרוט
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך