חזרתי הרגע מחומש.. אוקי אז כל הסיפוריישן ממה שהיה עד שעזבתי..
הגענו לשביי אתמול בצהריים <אחרי נסיעה של שש שעות.. משילה..> והעלייה של הנוערהייתה לבסוף בשלוש לפנות בוקר. טוב בתחילת העלייה היה הכול בסדר, ואז באיזה שהוא שלב נפלתי ונקעתי את הרגל. לחומש עצמה הגעתי בסביבות עשר <אם אני לא טועה..> אוקי אז כשהגענו זרזו אותנטו ואמרו שבורחים להר ממול בגלל שהאזור מוצף מג"בניקים, יסמניקים חיילים ושוטרים. אני לא יכלתי להמשיך בגל הנקע ונשארתי לבדי בחומש. התפרשתי על משטח דשא קטן ונרדמתי. באיזה שהוא שלב אני שומעת מישהו אומר כזה- ילדה. אני מתעוררת ומגלה חייל עם כל טוב בידים שלו. הוא אמר לי שאם אני רוצה להרגיש יותר בטוח אז שאני אתקרב ל"בסיס" שלהם.
אוקי אז אני הייתי שם כל הבוקר מקבלת מיים קפואים, טרופיות, פירות, ירקות, סנדוויצ'ים וכו'.
באיזה שהוא שלה גם המם פיי שלהם הגיע כל כמה זמן לשאול אותי אם אני צריכה משהו. בסביבות אחת, הגיעו שתי בנות שחזרו והתיישבו לידי. מייד הגיעו איזה 5 שוטרים <ביניהם מפכ"ל אחד..> ואמרו לנו שזהו, אנחנו צריכות לרדת. לא הסכמנו והם אמרו שנשאר לנו חמש דקות עד שיעיפו אותנו בכוח. שתי הבנות ברחו משם וכשאני באתי להצטרף שוטרת אחת התקרבה אלי תפסה אותי ואמרה שאני נשארתי. בכול מקרה לא יכלתי להמשיך בגלל הנקע ברגל. ואז אחרי 5 דקות הוא אמר שאם אני לא עולה על הנייד הוא קורא למגבניקים. טוב אז אני כזה נשארת ואומרת תעשו מה שתעשו, אני לא מעצמי יצא מכן. תוך כמה זמן הגיעו מגבניקים, בערך 10 הקיפו אותי וזרקו אותי לניידת. אותו מפכ"ל אמר להם שיוציאו את הפרטים של אבא שלי בשביל שיתבעו אותו על כל העלייה הזו. אוקי אז אני בניידת, מאוד מיובשת. באישה שהוא שלב- הם הורידו אותי בצומת של המשטרה, עם שני מגבניקים לחכות עד שתגיע ניידת לקחת אותי למשטרת אריאל. חיכנו איזה 40 דקות, <הייתי מזה מיובשת, וכל הזמן עמדתי על רגל אחת> ואז הגיעה ניידת <כולם בה ביו חובשי כיפה> והם ראו את המצב שלי ולקחו אותי מייד לחובשים. אחרי הכול- הם החליטו לרחם עלי ולא לקחו אותי למשטרת אריאל. הורידו אותי בקדומים והגעתי הביתה על רגל אחת.
אגב- אם יש כאן מישהו מחובר שעדיין שם שימסר"ש אלי דחוף ביותר.