היו מנהיגי-אמת, כבר מזמן היינו מסיימים את חבלי-המשיח הארורים האלו.
אם היו מתנהגים בחצי מאחוזי ההתפרעות של שוטרי היס"מ, עם מינימום 50% שכל, היה אפשר לשתק את המדינה הזאת ממזמן. לא "להם הכוח". יותר נכון "מהם הפחד" / "הם החוק". בחור, לא משנה כמה פנאט וזייגר שהוא יהיה, [ואני מדבר על אחד שפוי. ואני מתפלל שאנחנו כאלה] כל עוד הוא יודע שהשוטר הוא שוטר, ולא סתם שמאלני במדים של שוטר, כמה שאותו שוטר יכסח אותו, הוא לא "יתחרע" על אותו השוטר. למה? כי גם אם הוא "לא יכיר בסמכות ביהמ"ש" הוא נדפק. כל עוד המנהיגים הלא מוצלחים, והרבנים שדורשים אבל לא מראים דוגמא - לא יוציאו מעצמם את המקסימום, [מינימום כמו שהגאב"ד של העדה החרדית מוכן לחטוף מכות בשריפת פחים - אבל כולם רואים שהוא עושה את זה. ואין להם סנטימנטים כלפי אפחד. הבעיה היא.. שגם לא כלפי הילדים שלהם שנושמים את הפיח...] כל ההתכתשויות האלו לא יעזרו. לדעתי לפחות. אדרבא - איפשהו הם כן מתישים.
מזה יס"מניק? לא. לא שאני איזה בריון. אבל אני פשוט נזכר במקרה כ"כ מצחיק שהיה לי ולחבר לפני איזה שנה סמוך לבית ראש הממשלה. בסמוך לכיכר פריז. איכשהו עיכבו אותנו. סרבנו לעיכוב בטענה שהוא חסר בסיס [גם סיבה לא נתנו] אח"כ התנגדנו פסיבית למעצר שהיה לא חוקי כלל! וזכותינו החוקית להתנגד לו. מי היו שם? ארבעה יס"מניקים, רולות כאלו מול שני בחורים. תבינו; כמה שיס"מניק יהיה בריון, כשהוא ימשוך בעוצמה בפיאות של בחור, והבחור ייכנס לאטרף, שום אלה לא תעצור אותו. תראו את הערבים שגם שיורים להם כדור בבטן כל עוד הם לא איבדו את רוב הדם שלהם.. הם ממשיכים לזרוק אבנים ולהתפרע...!!! איכפת לו שיש לו כדור בבטן? הנה.. הוא יצא מהצד השני.. ביג-דיל.. לסיכום; המצב הוא, וזה מצב בהחלט לא הגיוני: שעשרה יס"מניקים מקפלים 200 בחורים.
יש להם מנהיג.
יש להם משמעת.
יש להם אחדות.
יש להם מטרה ואין להם סנטימנטים.
והמפקד שלהם לא צועק עליהם? - בולשיט!
תראו איזה צעקות ומכות ובושות, הם מקבלים ברחוב - באירוע, כלום לעומת מה שהם מקבלים ממנו בתחנה. אחד רוכב אופנוע יס"מניק, חרדי גרם לאופנוע לקבל שריטה, המפקד של אותו יס"מניק כמעט דפק לו אלה בראש - לזה השוטר.