כולם אבל כולם באים!!!!בת_של_מלך

הפגנה היום עם החקלאים של הגוש!

אסור לנו להתעלם ולהיעלם!

אתמול הם בירכו את פרסשמח שאני יהודי
לפי דעתי עדיף להתעסק כרגע אך ורק עם חומש ולהיות מוכנים לעלייה.
איפה ומתי?יד ימינו
פרטים בבקשה...
נכון מאוד!צריך עכשיו להיות רק עם חומש!!!קראתיך
אני לא מזלזלת בהפגנה...ח"ו...אבל חומש יותר חשוב...וצריך להיות מוכנים לקריאה כל רגע...אז עדיף עכשיו להתעסק בעינייני חומש..
טובב...קדחתי..
וואי צדיקים אתם מאכזבים אותי..אני בוכה.בת_של_מלך
זה לא שחור לבן, באים גם להפגנה וגם עולים לחומש!

נכון, יש דבר אחד שבו צריך להתמקד והוא: התורה!

קלה כבחמורה..כבר שכחתם? תרי"ג מצוות..לא א' לא ב' ולא ג' מצוות..אנו צריכים להילחם על כל איסור ואיסור..על כל מצווה ומצווה קלה כבחמורה!

ובנושא החקלאים יש יותר מדי איסורים שאנו לא יכולים להתעלם מהם!

היום ההפגנה ומחר נעלה לחומש..זה לא "או או"..

תהיו אמיתיים עם עצמכם..

ואל תתמקדו במצווה אחת..
זה לא העניין,שמח שאני יהודי
הבנתי את הסיבה שלך..אבל לא את האמרה "עכשיו צריךבת_של_מלך
להתמקד בחומש" צריך להתמקד בתורה..ובכל הציווים שבה! קלה כבחמורה...
יש גם עניין של 'טקט'שמח שאני יהודי
יש מיליון דברים לעשות, ואי אפשר לעשות הכל בבת אחת - כי אז כלום לא יצא לפועל. זה לא עניין מהותי - אלא טכני לגמרי.
נו? מה היה בסוף?שמח שאני יהודי
איפה ההפגנה?יהודה הכריש
היתה במאהל המחאה של החקלאים, באזור גן הורדיםשמח שאני יהודי
נראה לי אבל שזה הסתיים לא?
הקפצה- היו בהפגנה בערך כ500 איש (שזה כלום!!)בת_של_מלך
אני לא הייתי בעצרת הלכתי לחלק פליירים על הכביש , בהתחלה החזקתי שלט שמישהו שם כתב "אריק, קום לתחיה החקלאים מחכים"

ואז מישהו מאחד הרכבים צעק "שישאר ככה..." חח חמוד..

וואי והיה איתנו מישהו תותח!!!!! אלחי נפש מנווה דקלים..תקשיבו אנשים..מי שלא פגש את הבן אדם הזה לא יודע מה זה מלך!! הילד (כולו חמשוש..) מתחיל להריץ שם צחוקים עם כל הנהגים.. תותח על!!! אם בעזרת ה' עוד כמה שנים תשמעו את השם הזה באיזה כנס של הסנהדרין..זה הוא!

חבל שלא באו יותר- זה באמת היה חשוב. כל הכביש היה אמור להיות מלא וחסום! זה היה מבייש לראות כמה אנשים היו שם..

אבל היה טוב..ברוך ה' הועלתי קצת למישהו..

יום טוב (וסורי על ההקפצה)

אני מכירה ת'בנאדם...חמווווד...קראתיך
הוא פשוט מדהים! גבר בצורת חמשוש..חחבת_של_מלך
וואי התלהבת..חח..קראתיך
לא התלהבתי..התאהבתי!בת_של_מלךאחרונה
סליחה??????סבא גפטו
500 אנשים זה כלום? עם הכמות הזאת את יכולה לעשות מהפיכה במדינה - בריבוע!

לא הכמות היא המכרעת [אם כי היא חשובה ומקדמת מהלכים] אלא האיכות. אני זוכר שהייתה פעם הפגנה של נשים בשחור [לא ביום שישי - כמו תמיד.. לפני איזה שנתיים +] בכיכר פריז/צרפת. עמדנו מולם שלושה בחורים עם משרוקיות. הם [גם גברים] היו בסה"כ איזה 30... ואפילו לא ניידת אחת ריתקו לאיזור. רק הגענו, תוך פחות מ5 דקות עשרות רכבי משטרה ויס"מ עושים צרות, מאבטחים אותנו וכו'.... עם שלושה בחורים יכולים לרתק 20 כלי-רכב משטרתיים עם עשרות רבות של לוחמים [ב... לוחמים במפגינים. שיהיה..] מה 10 יכולים לעשות? מה 100? חמש מאות!!!!!!!!!!! מה הם מסוגלים לעשות? לא ייתכן שעשרה יס"מניקם מצליחים לפוצץ ולפזר הפגנה בת 200 אנשים! [והעובדה היא שהם מצליחים.. שניה אני חוזר וממשיך].
אם לנו היתה משמעתסבא גפטו
היו מנהיגי-אמת, כבר מזמן היינו מסיימים את חבלי-המשיח הארורים האלו.

אם היו מתנהגים בחצי מאחוזי ההתפרעות של שוטרי היס"מ, עם מינימום 50% שכל, היה אפשר לשתק את המדינה הזאת ממזמן. לא "להם הכוח". יותר נכון "מהם הפחד" / "הם החוק". בחור, לא משנה כמה פנאט וזייגר שהוא יהיה, [ואני מדבר על אחד שפוי. ואני מתפלל שאנחנו כאלה] כל עוד הוא יודע שהשוטר הוא שוטר, ולא סתם שמאלני במדים של שוטר, כמה שאותו שוטר יכסח אותו, הוא לא "יתחרע" על אותו השוטר. למה? כי גם אם הוא "לא יכיר בסמכות ביהמ"ש" הוא נדפק. כל עוד המנהיגים הלא מוצלחים, והרבנים שדורשים אבל לא מראים דוגמא - לא יוציאו מעצמם את המקסימום, [מינימום כמו שהגאב"ד של העדה החרדית מוכן לחטוף מכות בשריפת פחים - אבל כולם רואים שהוא עושה את זה. ואין להם סנטימנטים כלפי אפחד. הבעיה היא.. שגם לא כלפי הילדים שלהם שנושמים את הפיח...] כל ההתכתשויות האלו לא יעזרו. לדעתי לפחות. אדרבא - איפשהו הם כן מתישים.

מזה יס"מניק? לא. לא שאני איזה בריון. אבל אני פשוט נזכר במקרה כ"כ מצחיק שהיה לי ולחבר לפני איזה שנה סמוך לבית ראש הממשלה. בסמוך לכיכר פריז. איכשהו עיכבו אותנו. סרבנו לעיכוב בטענה שהוא חסר בסיס [גם סיבה לא נתנו] אח"כ התנגדנו פסיבית למעצר שהיה לא חוקי כלל! וזכותינו החוקית להתנגד לו. מי היו שם? ארבעה יס"מניקים, רולות כאלו מול שני בחורים. תבינו; כמה שיס"מניק יהיה בריון, כשהוא ימשוך בעוצמה בפיאות של בחור, והבחור ייכנס לאטרף, שום אלה לא תעצור אותו. תראו את הערבים שגם שיורים להם כדור בבטן כל עוד הם לא איבדו את רוב הדם שלהם.. הם ממשיכים לזרוק אבנים ולהתפרע...!!! איכפת לו שיש לו כדור בבטן? הנה.. הוא יצא מהצד השני.. ביג-דיל.. לסיכום; המצב הוא, וזה מצב בהחלט לא הגיוני: שעשרה יס"מניקים מקפלים 200 בחורים.

יש להם מנהיג.
יש להם משמעת.
יש להם אחדות.
יש להם מטרה ואין להם סנטימנטים.

והמפקד שלהם לא צועק עליהם? - בולשיט!
תראו איזה צעקות ומכות ובושות, הם מקבלים ברחוב - באירוע, כלום לעומת מה שהם מקבלים ממנו בתחנה. אחד רוכב אופנוע יס"מניק, חרדי גרם לאופנוע לקבל שריטה, המפקד של אותו יס"מניק כמעט דפק לו אלה בראש - לזה השוטר.
לא הוצאתי את המשפט "כמות כזאת לא משפיעה"בת_של_מלך
אמרתי שאני מתביישת שרק 500 איש הזיזו את עצמם למאהל הזדהות ומחאה הזה!
איפה כל אותם האנשים הבוכיים למראות הגירוש האיומים? רק לבכות מותר? רק להתלונן ולהגיד בלחש "איזו מדינה" רק זה???

יאללה תזיזו את עצמכם ותראו נוכחות!

פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך