הרב ליאור למטה חומש:אל תיראו מצר ואויב!!!!!!!!!!!!מתנחל גאה.

הרב ליאור שלח היום מכתב לפעילי 'חומש תחילה' בו עודד את השיבה לחומש וקרא לפעילים לא לפחד משום צר ואויב מבית ומחוץ.

רב העיר קרית ארבע, הרב דב ליאור שלח היום מכתב למשפחות גרעין חומש ולפעילים בו עודד את כל הפועלים למען השיבה ליישוב החרב חומש.

"ממרומי הרי יהודה ערש מלכות ישראל, שלוחה בזה ברכת חזק ואמץ לחברי הגרעין של "חומש תחילה" וכל הפעילים והתומכים ברעיון קדוש ונשגב זה, לשוב ולישב את החרבות ולבנות את ארצנו מחדש".

הרב הזכיר את קריאתו של כלב ויהושע שנאמרה לפני כשלשת אלפים וחמש מאות שנה - "אל תיראו" ואמר כי היא עודה מהדהדת באוזנינו, שלא לפחד משום צר ואויב מבחוץ ומפנים.
27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000><embed src='http://194.90.181.246/banners-he/250_170.swf?alink1=http://click.inn.co.il/phpAdsNew/adclick.php%3Fbannerid=779%26zoneid=17%26source=%26dest=http%3A%2F%2Fwww.bemuna.co.il%2Fproject.asp%3Fid%3D5&atar1=_blank' quality=high wmode='transparent' width='250' height='170' type='application/x-shockwave-flash' pluginspace='http://www.adobe.com/go/getflashplayer' allowScriptAccess='always'></embed>

לסיום כתב הרב, "כל הפועלים עם א-ל יתחזקו ויתאמצו ונזכה כלנו לראות בקרוב בישועת השם על עמו ונחלתו".

כזכור, העלייה לחומש שתוכננה לאתמול, יום שלישי, נדחיתה למועד מאוחר יותר במהלך הימים הקרובים. זאת כ"תרגיל" של המארגנים מול היערכות מערכת הביטחון.

המטה החליט כי העלייה תערך במהלך הימים הקרובים עד לפני תשעה באב. זאת במסגרת מה שהם מגדירים כ"תרגיל" מול "התארגנות מטורפת של זרועות האכיפה של מדינת ישראל, החלטנו שלא לשחק לידיהם: אנו נקבע את הזמן ואת המיקום שבו נעלה ונבנה. העלייה תהיה בימים הקרובים, אנו נעלה ונבנה את חומש לפני ט' באב", נכתב בהודעתם שהתפרסמה ברחבי יהודה ושומרון, בירושלים ובמרכזי האוכליוסיה הדתית לאומית.
לא נראה לי שהקריאה של הרב תשנה לכאן או לכאןסבא גפטו
אם הם רוצים להצליח צריך להתנהג כמו החסידים. במצעד הגאווה הקודם, לא האחרון, כשאמרו לא לצאת להפגנות, ערב אחד יצא הגאב"ד בקריאה "נוראה ואדירה" לצאת ולהתפרע, וכהוכחה לחשיבות ולהצלחת הקריאה, יצא ועשה מעשה ברחובה של עיר.
והעניין מובן.
אבל זה לא יעזור לנו ללכת ולפוצץ תחנות אגד וליזרוקM.H.R
אבנים....כי הם יותר חזקים מימנו..ולא אותו מטרה בכלל!וזה גם לא אותו תנאי שטח!
הם היו ברחובות מסודרים...ואנחנו צכים להיתעמת [באמצע הדרך..וגם בחומש עצמה]מותשים אחרי הליכה קשה וכו וכו
קיצור תפסיק לחושב שאתה הכי חכם...כי אתה לא!
כלל לא הבנתי מה כתבת.סבא גפטו
- לא צריכים לפוצץ תחנות [לא מה שאני אמרתי לעשות ולא הצעתי! כתבתי שזאת דרך כלשהי. גם לא כתבתי שאני מסכים איתה. נכון - לא פסלתי. זה עדיין לא מחייב], רק בגלל שהם יותר חזקים ממנו? לא! זה לא שיקול בכלל!

- מה לא תנאי שטח?

- מי היו ברחובות מסודרים?

- אנחנו צריכים להתעמת? אמצע דרך? חומש? - לא הבענתי.

- איפה הבנת שאני כותב/חושב שאני הכי חכם? את טועה. אני לא חושב דבר כזה, גם לא כותב דבר כזה, לא בגלל שאנשים לא ישתכנעו... פשוט כי אני יודע שכמעט ההיפך הוא הנכון. אבל בקצת שיש לי, אני כותב את מה שאני רואה לנכון. כן! כשזה נצרך ואמיתי, גם אם זה כואב לאי-אלו אנשים!

יום טוב.
הרב יכול להגיד מה שבא לו!!!!!נחמן מאומן
שיבוא הוא לחומש ואז יגיד לנו לעלות!!!, מחרפן אותי שאנשים אומרים לעשות משהו כשהם ל עושים אותו...
קצת כבוד לא יזיק...זה רב..זה לא בנאדם מהרחוב..קראתיך
נכון באמת צריך למחות על ביזוי ת"חשמח שאני יהודי
תשובה..מתנחל גאה.
א. הוא עושה. ב. בואי נחשוב בהגיון. יש קבוצה הראש שלה נעצר כל הקבוצה מושבתת! כנ"ל הרבנים.. אני הבאתי גם בתלונות עד שחשבתי.. יש איזה רב שבטח את מכירה שהוא מארגן נושאים גדולים ביותר! אבל לשטח קצת בעיה בשבילו להגיע.. א. הוא לא צעיר ב.יש לו אחריות! יש מבין?
אתם צודקים! לא הייתי צריכה לדבר ככה!!-נחמן מאומןאחרונה
זה פשוט עיצבן אותי באותה שנייה...

משה- תמחק בבקשה...
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך