לנהוג ע"פ הכלל: "כבדהו וחשדהו"שמח שאני יהודי
ולמה לא יכלת לשים את התגובה הזאת בשירוש שמתנחל פתחM.H.R
לא יודע, אולי שישימו לב יותרשמח שאני יהודי
אוקי אין בעיה...M.H.R
כי בדרך כלל כו מעירים למישהו שעושה את זה...
לא חשוב ניראלי שעדיף שהשירוש הזה יחסם ותעתיק לשירוש הקודם..
א. מצידי שיעבירו את זה לשרשור הקודם.שמח שאני יהודי
ג. למה כל שניה? מתי היה האחרון?
ד. נראה לי שגם בי חושדים. מי שרוצה לחשוד - שיחשוד. יש כמה בפורומים שקצת מכירים אותי, ומי שחושד מוזמן לדבר איתם. האמת, אולי גם הם יחשדו, אבל לא נראה לי.
ה. חשוב לי להבהיר: כתבתי בצחוק איזו שטות, ואולי הובנו מזה דברים שלא כהלכה. ולכן אומר: אני לא 'נוער כהנא', אין לי מושג מזה, ועכ"פ זה לא אני. מי שרוצה להאמין - שיאמין, ומי שלא - בעיה שלו.
טוב.. סופסוף אני יטודע מול מי אני מדבר...מתנחל גאה.
אף אחד לא אמר שזה קשור אליךשמח שאני יהודי
אני בכל אופן לא חושדת...M.H.R
ב.יכל ליהות שהעירו לך..אז למה אתה ממשיך?
ג. אולי השירושים שפתחת הם מצויינים אבל....
ד.את השירוש הזה היה מטומטם לפתוח...<מה שנאמר בו אולי לא...אבל למה לפתוח חדש אם יש אחד על אותו נושא קיים כבר?
לא שמתי לבשמח שאני יהודי
למה?תירא-אל
זה פשוט זוועה איזה השפלה נוראית עברו כמה אנשים מסויימים בגלל שחשדו בהם חינם שהם סוכני שב"כ.
אני מאמינה שיש עניין כזה של כל הנוער היותר פעיל בושא א"י של 'לדמיין שב"כים'. אני בטוחה שבכל מצב יש שב"כניק, ושבכל מצב יהיה שב"כניק. אין מה לעשות. ב"ה, לצבא שלנו יש יכולות. ועכשיו בהיגיון- אם הם מצליחים לעלות על רשתות טרור מקצועיות שלמות בערים עוינות למה שהם לא יעלו על 100 בני נוער בהנהלת מתנדבים <ואני ממש לא מזלזלת>? בכל אופן, זה ברור שיש סוכני שב"כ, ואפשר לחשוד, אבל ממש ממש להיזהר לפני שמפיצים דבר כזה ולפני שמחטטים לו בדברים וכו'.
הכי גרוע, זה להתחיל לספר לכולם שההוא וההוא או ההיא וההיא היא סוכנת שב"כ. אם יעש לך חשד, תשב ותחשוב ברצינות על הבנאדם, לך דבר איתו, תברר מאיפה הוא ואיפה הוא לומד, חפש לפי המידע שהוא מוסר על עצמו בשקט מישהו שמכיר אותו או את אח\חבר\בנדוד שלו. אם אין כזה, יש מקום לפנות למארגנים ולספר להם על החשד. אין צורך בשום מצב לספר את זה ל200 אנשים. גם אם הוא סוכן שב"כ, עדיף שהעניין יגמר בשקט.
חוצמזה- חבל, כי יש אנשים מסויימים <הגיחוך על פני ברגעים אלה הוא מושלם ממש
>, שכבר לא נותנים אמון ומפחדים כל הזמן- וברור שזה לא חיובי.בכל אופן, אני אישית נהנת ממש להסתלבט על אנשים שחושדים בכל שיח אומלל שיש בו מצלמה נסתרת או מתקשרים 7 פעמים ביום למארגנים לספר על שב"כניק חדש, או שבהפגנות וכאלה ממציאים כינויים אחד לשני. לפעמים זה כבר ניהיה מחוק לגמרי.
כמו שאיזה רב אמר.. כולנו שבכניקים...מתנחל גאה.
ויש עוד הרבה דברים שלא אפרט.....דוגמא 1 הבאתי.. נכון????????????.
זה מה שאמרתי.תירא-אל
לא אומרת לא להסגיר מישהו שהוא 90% סוכן שב"כ, אבל אפשר לנשום עמוק להוריד פרופיל בנושא.
יש הבדל בן תמונה ביד לבין בלי תמונה.. הבדלל ענק..מתנחל גאה.
יש חופש דיבור באינטרנט לא?....יהודה הכריש
יש פעמים שצריך לשים גבול לחופש דיבור...קראתיך
תלוי לפי החוקים של מי אתה מתנהל.תירא-אל
לא הבנתי....מה אתם פרנואידיים?סירת עץאחרונה
ולמה-בכלל-נראה-לכם?
דיברתי על זה עם מישהי בשבת...אמא אדמה
הגענו למסקנה, שאם יש ביננו באמת שב"כניקים, אז לא נדע ולא נחשוב בחי'ים שהם כאלו.
השב"כ הוא גוף רציני שנועד לטפל באנשים שמתכננים ארועים ממש רציני'ים כמו פיצוץ מסגדי הר הבית, רצח ראשי ממשלות או פיגועים נגד הערבים. לדוגמא: מחתרת בת עין
מסיבה זו, לא ממש אכפת לשב"כניקים מנוער שסתם זורק אבנים או מפנצ'ר גלגלים- הם מחפשים את הרציני'ים..!
אם יש ביננו באמת שב"כניקים אז אין סיכוי שאנשים כמונו נדע לזהות אותם ככאלו. מדובר באנשים שאימנו אותם להגיע לתוך קבוצות מחבלים. אם הי'ה למישהו ספק לגבי'הם הם היו מתים מיד! הם נראים ממש כמו כולם! שמעתי על סיפורים ששב"כניקים התחפשו לערבים ושתקו כשקיבלו מחי'ילים מכות במחסומים. ברגע ששב"כניק נכנס לתפקיד- הוא מתנהג לגמרי כמו מי שהוא צריך להיות. לדוגמא: אבישי רביב שהתחתן עם מישהי כחלק מתפקידו למצוא אנשים פוטנציאלים לרציחת ראש הממשלה.
לסיכום, אם יש ביננו אנשים חשודים, אפשר להיות בטוחים (דווקא בגלל שהם חשודים!) שהם לא בשב"כ. אם כבר- הם יכולים להיות בלשנים של המשטרה שהם באמת ברמה פחות מקצועית.
מקווה שהובנתי..! 
ל'יד ימינו' - אני מצטערשמח שאני יהודי
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי
אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר
ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ
מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?
ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד
ממש יועיל לי
אתה לא בפורום הנכוןזיויק
טעותיאיר גדסיאחרונה
אתה צודק לא ידעתי אני חדש
איך אני מוחק
אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק
בואו נחיה אותו
מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון
למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?
גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7
גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,
וגם עם שלושת הנערים הי"ד
זה חדש יחסית
עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית
(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)
מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב
מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?
כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?
פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"
כל הפרטים, להאזנה>>
קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב
קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>