העליה המרכזית לחומש תיהייה בעז"ה ביום ראשון.....!!קראתיך

כולם באים!!!!!
ואני מרשה לעצמי להגיד אתזה פה בפורום כי נימאס לי כבר לחשוב שכל דבר שזז זה שב"כניק...

נכון, וגם זה פורסם בערוץ שבע כך שאין חשששמח שאני יהודי
בכל מקרה פירסמו את זה כבר ב Ynet...אמא אדמה
התכוונתי לצרף את הקישור הבא:אמא אדמה
עבר עריכה על ידי מוריה בתאריך ג' אב תשס"ז 20:11
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3427197,00.html
שבת בע"ה באזור שבי, קדומים,מתנחבל 2007
ובמוצ"ש מתחילים לעלות...
אם יש מישהו מהמטה בפורום:שמח שאני יהודי
האם אפשר שמישהו יתחייב שהפעם זה באמת?
הודעה מהרגע שהתקבלה בפל':שמח שאני יהודי
חוזרים לחומש: השבת ארוח בישובים סביב חומש.
יום א' כולנו בעלייה הגדולה!
יש!!!!!סוף סוף יש תאריך,הגיע הזמן......גוש קטיף לנצח!
קצת הרחבה:שמח שאני יהודי

חומש תחילה: שבת חזון בדרך לחומש

מטה חומש תחילה הודיע הערב כי העלייה לחומש תהיה ביום ראשון הקרוב. המטה מזמין את הפעילים לשבת חזון ביישובים הנמצאים בדרך לחומש.

מטה 'חומש תחילה' הודיע לפני קצר כי העלייה ליישוב החרב חומש תהיה ביום ראשון הקרוב בשעה 11:00. בתחילה התכוון הארגון לעלות לחומש אתמול אך ברגע האחרון הוחלט שלא לעלות בשל היערכות כוחות הביטחון במקום. "עד תשעה באב נתקן את טעות הגירוש ונחזור לחומש", הודיעו המארגנים.

בהודעה שפרסם המטה הוא קורא לפעילים לבוא לשבת הקרובה ליישובים הנמצאים בדרך העולה לחומש: אלון מורה, יצהר, קדומים, שבי שומרון ועינב.

"נתכנס יחד ביישובים לאסוף כוחות ולהתכונן לעלייה הגדולה ביום", נכתב בהודעת המטה. השבת הקרובה שחלה לפני צום תשעה באב נקראת שבת חזון, מטה 'חומש תחילה' אומרים כי בשבת זו מטרתם, "לתקן בכי של חינם ולהרים את העינים אל החזון היהודי".

במהלך השבת הפעילים יערכו תפילות וסעודות משותופת. כמו כן, יתקיימו שיעורים עם רבנים בנושאים שונים כגון: מלכות ומקדש, איך בונים את חומש? ועוד.

אם מישהו מצליח להעלות ת'פליירשמח שאני יהודי
בכל אופן ממה שראיתי יהיה ארוח בהחלט נחמד - ביצהר עם הרב דודקביץ' ברוך מרזל ועוד, וכך בשאר הישובים, כל ישוב והתוכנית שלו. ב"ה.

אפשר גם בקרני שומרון!!!!AG
אבל אם אני לא הולכת לשבת הזאתי יש הסעות יום ראשון?אוריין
תשאלי את חומש תחילה...הם כבר יגידו לך...קראתיך
הגיוניצעיר ושרוט
שיהיה, אבל ממש ממש לא מומלץ...
מומלץ לנסות להגיע כמה שיותר מוקדם. מנסיון על גופי אני ממש לא ממליץ לכם להתקע במחסומים וללכת ברגל. כאילו, אם נתקעתם ברור שלא תתיאשו ולא תחזרו, אבל לכתחילה מומלץ לנסות להגיע עם רכב כמה שיותר קרוב. (אני הלכתי את המסלול בסיור מקדים, ורק את חלקו, והוא די נחמד אבל לא קל)
היה הסעות שיצאו ב10 כמו שתוכנן ליום שלישיAG
לא. כי קיבלתי הודעה מעניינת מהרב גדי...אבל ניראה-מתנחל גאה.
לי שכן!
קיצור עדיף לך להיות באיזור השומרון...קראתיך
פשוט זה יהייה לך קל יותר להגיע.....
כ-60 בני אדם עלו הבוקר לחומש - יישר כוחםשמח שאני יהודי
ממשיכים לעולת כל העת.
העלייה הגדולה - ביום ראשון הקרוב בשעה 11:00.

בשבת נתכנס יחד ביישובים לאסוף כוחות ולהתכונן לעלייה הגדולה ביום ראשון. השבת הקרובה שחלה לפני צום תשעה באב נקראת שבת חזון, והמטרה בשבת זו היא "לתקן בכי של חינם ולהרים את העינים אל החזון היהודי". במהלך השבת יערכו תפילות וסעודות משותפות. כמו כן,יתקיימו שיעורים עם רבנים בנושאים שונים, כגון: מלכות ומקדש, איך בונים את חומש? ועוד.

הכנסת אורחים, סעודות ולינה (גם במוצ"ש) בטלפון:שמח שאני יהודי
1599-544444. הרשמה מראש חובה בפל: 052-6302222. יש להביא ציוד אישי, וכן 20 ש"ח לכיסוי ההוצאות. ע"פ הראשל"צ הגר"מ אליהו שליט"א, ביום שיש יש לצאת ליעד פי שתיים זמן מהזמן ההגעה המוערך, על מנת למנוע חילול שבת.

נוער בנים:
באלון מורה: עם הרב אליקים לבנון, הרב שמעון בן ציון ובני קצובר.

ביצהר: עם הרב דוד דודקביץ', הרב מיכי יוספי, הרב יוסי פלאי ור' ברוך מרזל.

בשבי שומרון: עם הרב דב ליאור, הרב יהודה קרויזר, ומוסא כהן.

נוער בנות, בקדומים:
עם הב גדי בן זמרה, הרב נתנאל יוסיפון, הרב ישראל אריאל (יצהר), הרב צבי פרבשטיין ולימור סון הר-מלך.

כל הכבוד לסרבנים!!!שמח שאני יהודי
הבוקר התפרסם כי כעשרה חיילים סרבו פקודה במחסום ליד חברון, בהוראת אחד הרבנים החשובים, בקשר לחסימות לחומש (בעיקרון אין בעייה לפרסם את שמו, מכיוון שהדבר כתוב בעיתון השני הכי נפוץ במדינה ובכותרת ענקית, אבל בגלל שבפורום חוששים מכל פיפס - לא כתבתי). ייתכן שבסוף הם מילאו את הפקודה - אך זה רק לאחר שהובהר להם שהם לא יחסמו, משהו כזה. בכל אופן - מגיע להם יישר כח גדול וברכת 'חזקים וברוכים'! כל הכבוד!
חשוב! מיספרי טלפון!מתנחל גאה.

מטה אירוח-1599544444
חדשות חומש תחילה-0508007575

בהצלחה! האירוח הוא בישובים-עינב,אמ"ש,שבי,קדומים.. משו כזה.. תבאו גם לאמ"ש.....
המשטרה התחילה בפינוי אלים!קראתיך
חומש: המשטרה מפנה בכוח עשרות נערים הנמצאים במקום

המשטרה החלה לפני זמן קצר בפינוי אלים של בני נוער שנמצאים כרגע בחומש. כוחות יס"מ מפנים את הנערים בכוח רב. נערה בת 14 נפצעה ונזקקה לטיפול.
אוחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ימח שמם!!!!!!M.H.R
אוייש!!! שונאת את המשטרה!!!!!!!!!!!!=)שירה
כמה הנחיות לקראת שבת:שמח שאני יהודי
שבת חזון חומש בישובים, עליה ביום ראשון.

הנחיות לקראת שבת חזון חומש והעליה בעקבותיו.

השבת הקרובה הוכרזה כשבת חזון חומש, הציבור מוזמן להתארח בישובים הסמוכים לחומש, ביום ראשון העליה הגדולה.

ביום ראשון עצמו תהיינה כל הדרכים בשומרון חסומות לכן נקרא הציבור להגיע כבר ביום ששי לישובים הסמוכים ולשבות שם מתוך אוירה של התעוררות

יש לכם משפחה, חברים בישובי הסביבה, בקשו את רשותם ללינה. אין לכם אז פנו לאחת מן הכתובות הבאות:

שבי שומרון רבקה 0577751927 דינה 0506545412

אבני חפץ דני 052-3868782

קרני שומרון שרה 0542070368

קדומים- אלון 0524239985

צבי 0577281279

ביום א' תצאנה הסעות מרחבי הארץ.

פרטים להסעות מטה צפון: אורית 0524627118

ההסעות תצאנה בשעה 10.00 מהמקומות הבאים

רמת הגולן – חיספין , טבריה.

צומת גולני = עפולה.

מרכז זיו, מרכז חורב כביש החוף.

קרית שמואל , קרית אתא, יקנעם, זכרון.

עדכונים שוטפים באתר זה

נתראה בחנוכת בית הכנסת בחומש.

המשטרה מאיימת על חברות הסעהשמח שאני יהודי
ובתוך כך, ראשי מטה 'חומש תחילה' הוזמנו היום לחקירות משטרה.

ממטה חומש נמסר, כי הלחץ המשטרתי על חברות הסעה הכולל איומים בלתי חוקיים גובל בסחיטה. לדבריהם, אין פעלתנות כזו כלפי השמאל הקיצוני, האנרכיסטים והתנועה האיסלמית. "הממשלה ממשיכה לדחוק לפינה ציבור שלם וכבר מעמיקה את הקרע בחברה ובצה"ל", אומרים במטה.
מישהו יודע מה היה היום בפינוי?שמח שאני יהודי
כי ע"פ העדכון הטלפוני של 12:00 - המשטרה ניסתה לפנות את הנערים אך הללו ברחו להרים, וגם ארבעה נערים שנתפסו - הצליחו לבסוף לחמוק גם מהם. מאידך, ע"פ העדכונים האינטרנטיים (ערוץ שבע, ישע ניוז) התבצע פינוי אלים. זה קצת לא מסתדר. מישהו יודע בדיוק מה היה שם, והאם יש עוד אנשים בחומש ברגעים אלו?
הבנות בקדומים:אמא אדמה
לפי מה שהבנתי תהי'ה אפשרות לישון ביחד בשק"שים. כמו כן, תהי'ה גם אפשרות לקי'ים סעודה עם כולן. לכן, גם מי שלא רוצה להתארח אצל משפחות, יכולה לבוא! (לאחר ההרשמה כמובן)
מישהו יודע אם תיהיה אפשרות להגיע במוצש"ק?קראתיך
ז'תומרת שלא להיות שם בשבת ולהגיע במוצש"ק לשבי או קדומים...
באופן תיאורטי- כן. אבל...אמא אדמה
אי אפשר לדעת כמה מחסומים יפרסו עד מוצש"ק...

בנוסף- יש סיכוי שיעלו כבר במוצש"ק לכיוון חומש. (אז תצטרכי להגיע כמה שיותר מוקדם)

אני עדין לא יודעת מה אני אעשה בשבת הזו.
במחילה, אבל אני כבר לא מאמינה להם.שוברת גלים
בס"ד

שיעשו לנו עוד תרגיל?

זה בכלל לא היה מצחיק.למרות שחלק מהמארגנים חשבו שכן.
ממש נחמד לקבל הודעה שהעליה בוטלה כשאני כבר בדרך.(מהצפון.רק שתבינו.)
אז הגענו.וכל אחד מקשקש שטויות,
כל אחד אומר משהו אחר.

אז למה שאאמין להם שוב?

איכזבו לגמרי.

תקשיבי שניה....אני מבינה אותך...גמאותי זה עיצבןקראתיך
חבלזמן..(ועוד אני הלכתי 6 שעות בשביל כלום)
אבל הם עשו אתזה במטרה שזה יעשה רק טוב...וכניראה הם טעו..רק הבעיה שהם לא יכלו לדעת מה זה יגרום..!ויש טעויות!לא הכל מושלם..
ודגורי הם עדיפים פי מליון ממועצת יש"ע...אז לא צריך לתפוס אותם על כל טעות קטנה שעשו...אפ'חד לא מושלם וטעויות קורות...אז בואו פשוט נשכח את מה שהיה ונמשיך...ונבוא לעליה ביום ראשון....
תגובה! (חצי- ע)מתנחל גאה.
תמלחמה הזו צריכים לעשות בחוכמה! עם היינו מודיעים בגדול לא להגיע, זה היה מגיע לנאצים..גם הם רשומים לסמסים! פגע בך כ"כ? למען א"י היה קשה לך לתרום קצת מהזמן? כולם צועקים "טובה הארץ מאוד מאוד" אבל כשזה מגיע לכיס או לזמן פיתאום כולםם מיתקפלים באים בתירוצים..למה מה קרה? פיתאום אמא אדמה כבר לא קורצת? נימאס לי לשמוע אנשים מתבכיינים- א"י נקנית ביסורים!!!!!

היתפלספתי יותר מידי, אבל תחשבו ותפנימו.
אני יפנה לרב גדי ויראה לו מה כתוב בפורום ומה אנשים אומרים..מקובל?
וואי אתה ממש ממש צודק!!קראתיך
פסדר יש אנשים שזה מכעיס אותם...אין מה לעשות....
הם לא יעשו עוד תרגיל.משהאחרונה
יש להם את הסיבות שלהם לביטול הזה ואפשר להבין אותם.
בלי תלונות מיותרות! [אדון שמח להיות, וגברת שוברת]סבא גפטו
לא הולכים להיות רובוטים. הם מאחורינו כל הזמן. מי שחושב שהדרך הטובה לפעול, היא בלי שום תיאום, מוזמן לקחת בקבוק מים ולעלות לחומש. אם הוא חושב שהוא לבד יצליח - שיילך. אפחד לא מונע. ביום רגיל בכלל, אין שום בעיה של גישה לאיזור.
אני סיימתי עם זה כבר.שמח שאני יהודי
וביקשתי גם שינעלו ת'שרשור ההוא בגלל זה, כמו שאכן נעשה.
תקשיב שניה..לא על כל וויכוח שיש צריךקראתיך
לנעול תשירשור....זה טיבעי שיהייה וויכוחים...רק אם זה באמת יעבור גבולות אז יהייה סיבה לנעול...
כן אבל במקרה הזה זה כנראה היה יותר מדישמח שאני יהודי
העירו לי על זה וגם בשרשור עצמו ראיתי שאולי זה סתם מפלג - אז חשבתי שפשוט אפשר לשים את כל זה מאחורינו ולהמשיך הלאה.
אבל זה מחרפן שעל כל וויכוח אתם רוצים לנעולקראתיך
את השירשור........
הרב כהנא מיתגלגל בקבר..מתנחל גאה.
מי שאמור להבין יבין.. .וסליחה שאני אומר ככה..סבא,פינחסי. אם יש בעיה תיפנו אלי..לא קשור אלכם.
אין לי בעיה.. כי בניגוד לכל מי אנשיםסבא גפטו
אני לא סוגד לאף בנאדם. יש פסיכים שמנסים להשלות את עצמם וקוראים לסגידה שלהם בשם "אמונת חכמים". לא. אני לא מדבר על אמונת חכמים.
הרב כהנא נפטר. למען האמת, נרצח. למען האמת? לא. למען השקר הוא נרצח. כדי להשתיק את האמת שהוא הפיץ - התורה. האמת היא, שהוא נרצח! זאת האמת. חבל על דאבדין. מי שמתחיל לקלל את הרב כהנא זה איכפת לי יותר מידי? איפשהו כן. בדיוק כמו שיהיה אכפת לי כשיקללו את הרב סלמאן מוצפי. שניהם גדולי דור ענקיים. הוא לא יכול להגיב וזה ביזוי ת"ח וביזוי התורה שהוא מופת לאחד ששמר את חוקיה וקיימם. מעבר לכך אני גם איכשהו מצדד ברעיונות שהוא הציג. מישהו שאומר לי ש"אני? אני שונא את כהנא! הוא עשה פילוג בעם.. " כל אחד עם ההוספות שלו... אתה שונא את הרב כהנא? זה אחד השטויות המטומטמות יותר ששמעתי וקראתי. הכרת אותו בכלל באופן אישי? הוא עשה לך משהו באופן אישי שתשנא אותו? מילא תתעצבן עליו כי הוא הוביל מהלכים כאלו ואחרים שאתה לא מסכים איתם.. אבל לשנוא? - עוד פסיכופט. - וזה בלי קשר אליך. סתם נזכרתי בזה כשהעלית משהו שהזכיר לי את העניין.

וכן. לא הבנתי. תוכל לפרט? תודה.

אגב, אתה טועה. הרב כהנא לא מתגלגל בקבר. אתה יכול לבדוק. הוא לא נמצא שם. הוא למעלה.
הרב כהנא מיתגלגל בקבר..מתנחל גאה.
מי שאמור להבין יבין.. .וסליחה שאני אומר ככה..סבא,פינחסי. אם יש בעיה תיפנו אלי..לא קשור אלכם.
כ-20 פעילים פונו בצהריים בכח מחומששמח שאני יהודי

כ-20 פעילי ימין פונו בכוח מחומש

לקראת העלייה להתנחלות המפונה ביום ראשון, הגיעו היום למקום כמה עשרות פעילי ימין. חלקם פונה בכוח על-ידי השוטרים ואחרים ברחו לגבעות הסמוכות

המשטרה פינתה היום (ה') בכוח כ-20 פעילי ימין, בעיקר בני-נוער, שהגיעו להתנחלות המפונה חומש שבצפון השומרון. כ-40 בני נוער ברחו לגבעות הסמוכות. הפעילים הגיעו למקום ללא תיאום עם הצבא, ובצה"ל ובמשטרה נערכים למנוע מעבר של פעילים נוספים הצפויים לנסות להגיע לחומש ביום ראשון הקרוב.

ביום שלישי הפתיעו ראשי ארגוני הימין שתכננו את העלייה לחומש, שהודיעו כי הם מבטלים את העלייה להתנחלות המפונה. עם זאת, הודיעו המארגנים כי עד תשעה באב, שיחול ביום שלישי בשבוע הבא, יגיעו להריסות היישוב.

כהכנה ל"קו קדמי" קוראים במטות הימין ובמטה "חומש תחילה" להגיע כבר לקראת שבת ליישובים שונים בשומרון תחת הכותרת "שבת חזון בדרך לחומש". מדובר בהתכנסויות בהתנחלויות אלון מורה, יצהר, קדומים, שבי שומרון ועינב - שבאזור שכם. ואז ביום ראשון הם מתכוונים לעלות לחומש. המארגנים קוראים לאלה שצפויים להגיע להיערך עם ציוד - אוכל ושתייה ושק שינה לפחות 48 שעות

זה יוצא עכשיו קצת מצחיקשמח שאני יהודי
כי כל מה שאני לא אגיד, תמיד יהיה צד אחר. טוב, אם אין ברירה אז נגיד בדיוק מה היה: מישהו אמר לי אישית שהדברים שנכתבו הם ממש לא ראויים, וזוהי הוצאת שם רע על המטה ללא סיבה. חשבתי שבאמת, כשרואים את הכותרת והתגובות הראשונות - אולי זה באמת קצת מוגזם, וכדי לתקן את כדאי לנעול את השרשור. הרי לכאורה אני הייתי האחרון שאמור לרצות את זה, ובכל זאת (ועוד לפני שדיברו איתי) כתבתי שאני מבקש לנעול. נראה לי שלא כדאי שגם על זה נתחיל לדון, אם היה נכון לנעול את השרשור או לא, הלא כן?...
ראשי מטה חומש תחילה נחקרו היוםשמח שאני יהודי
TV/?act=one&id= הנה קישור בעניין:

יוסי דגן ממטה 'חומש תחילה' נחקר היום במשטרה. "חשבתי שחקירות פוליטיות כאלו נעלמו מהעולם", אמר לחוקרים.

יוסי דגן מראשי מטה חומש תחילה נחקר היום ביחידה המרכזית של מחוז יהודה ושומרון במשטרה במשך שלוש שעות, כך נודע לערוץ 7. עוד נודע כי השאלה אותה נשאל בחקירה בדרכים שונות היא, "האם אתה מתראיין לתקשורת לגבי החזרה לחומש?", לטענת החוקרים מדובר בעבירה פלילית על חוק ההתנתקות.

בנוסף ניסו החוקרים לשכנע את דגן להפסיק להתראיין בנושא כי "הדבר מזיק לו", לטענתם.

בתגובה לשאלה ענה דגן לחוקרים: "זו בושה וחרפה שבמדינה דמוקרטית מערבית בשנות ה-2,000 הממשלה מעיזה להשתמש במשטרה כדי לחקור אזרחים על התבטאות בתקשורת. זו חקירה פוליטית בוטה חסרת תקדים".

הוא אף ציין בפני החוקרים, "אם לא הייתי נמצא כאן לא הייתי מאמין שזה קורה, חשבתי שסגנון חקירות פוליטיות כאלו נעלמו מן העולם עם התפוררות השלטון בברית המועצות, חשבתי שאני אזרח חופשי במדינה דמוקרטית, עכשיו בסיום החקירה אנ מקווה שיש לי לפחות את הזכויות שיש לראיד סלאח".

אחר הצהרים נחקר במשטרה גם בעז העצני, מראשי 'חומש תחילה', במשך יותר משעה. על שאלות החוקרים ענה העצני כי מדובר בחקירה פוליטית וכי אינו מתכוון לשתף פעולה. כשנשאל אם יש לו דבר מה להוסיף ענה: "ארץ ישראל שייכת לעם ישראל".

השניים נחקרו במשטרה גם בשבוע שעבר.באחת החקירות אמר החוקר בתגובה להאשמה שהחקירה הינה חקירה הפוליטית כי זו לא החלטה שלו וכי החקירה היא הנחייה מלמעלה.

ממטה 'חומש תחילה' נמסר בתגובה, "החקירות והאיומים לא רק שלא מפחידים אותנו אלא מחזקים אותנו, ההיסטריה שהממשלה נמצאת בה שמתבטאת בחקירות ובאיומים מחזקת אותנו ומראה לנו שהשבר של הממשלה קרוב ובניית חומש קרובה מתמיד".

במטה פונים לאולמרט ואומרים, "אם אתה חושב שבאיומים תצליח למנוע את חופש הביטוי ואת הדרישה הצודקת לחזור ולבנות את חומש אחרי שהתבררה טעות הגירוש תדע שאתה לא מפחיד אף אחד, עידן ההפחדות נגמר. חומש תיבנה כי זה הדבר הנכון לעשות".

הסברתי לרב גדי ב"ז מה אנשים כאן בפורום ובכללי-מתנחל גאה.
חושבים והוא אמר לי להגיד שמיצידם ביום ראשון אנחנו עולים לחומש!!
שאר הדברים לא שמעתי כי ניכנסתי לאזור בלי קליטה.. הוא אמר לי להגיד לכולם שמי שיש לו שאלות,טענות,מענות וכו' שיתקשרו אליו-0524317400
מז'תומרת שמיצידם עולים ביום ראשון??קראתיך
ברור שעולים!!
טוב.תקשיבו רגע-שוברת גלים
בס"ד

זה טבעי שאכעס.אחרי שמונה שעות נסיעה ואנשים שלא מתואמים בינהם.
(ועוד תלונות ששמורות במערכת)
אני לא אומרת שלא לעלות.אני-באופן אישי לא אוכל להגיע ביום ראשון.
זהו.את תרומתי הקטנה כבר תרמתי, ולמרות שכעסתי עליהם, אתמול עזרתי לארגן את השבת שתהיה בעז"ה.(טלפונים בעיקר)
אין לנו הנהגה אחרת.וזה מה שיש.והיא מקובלת עלי.
יש לי תלונות ואני אומרת אותם(וזה חשוב לי להגיד אותם) כדי שבפעם הבאה ייתחשבו גם ב'רחוקים' וזהו.
(סבא-לכן אני חושבת שהתלונות שלי הן לא מיותרות.)
כבר דיברתי עם הרב גדי עוד כשהייתי שם.הסברנו לו הכל.
אני לא חושבת שיש עוד מה לעשות.

ואדון מתנחל גאה-
אני לא מצטערת שבאתי.לא על ה-100 שקל נסיעות.ולא על הזמן היקר ש'ביזבזתי'.למרות שוויתרתי על דברים *באמת* חשובים למען העליה הזאת.
התלוננתי והשמעתי את דברי בתור ביקורת בונה ולא יותר מזה.

ניסיתי להסביר את עצמי..ויישר כח לעוסקים במלאכת הקודש..
(באמת שאני מעריכה אתכם!)
יש הסעות מירושלים ביום ראשון?אנונימי (פותח)
אני פשוט לא יכולה לבוא בשבת..
אם יש הסעות איפה ומתי? תודה זה ממש יעזור..
יומנעים! =)
ממש תודה!!!אנונימי (פותח)
'ביום שחרור הרוצחים אני אויבת המדינה'שמח שאני יהודי

כחלק מהכנות המשטרה לעלייה לחומש זומנה היום לחקירה לימור סון הר-מלך. "חוקרים אותי ביום בו משחררים רוצחים מהארגון שרצח את שולי".

המשטרה הזמינה היום לחקירה את לימור סון הר-מלך. ככל הנראה הרקע לחקירה הוא העלייה המתוכננת לחומש ביום ראשון הקרוב. אתמול נחקרו יוסי דגן ובעז העצני ממטה 'חומש תחילה'.

לימור, אלמנתו של שולי הר מלך שנרצח בדרכו לביתו בחומש, התבקשה להתייצב היום בשעה 11:00 במשטרת יהודה ושומרון לחקירה. "אני מרגישה שכבר שילמתי מחיר כבד, היום הממשלה משחררת 250 מחבלים שהם הרוצחים של הסיבוב הבא, כל אזרחי ישראל עתידים לשלם על כך את המחיר", אמרה.

"מזמינים אותי לחקירה ביום שבו משחררים מחבלים שבטוח ירצחו בהמשך ושכולנו יודעים שהם לא סיימו את דרכם, אלו אותם מחבלים מאותו ארגון טרור שרצח את שולי, ביום הזה ממשלת ישראל ואולמרט מוצאים אותי אויבת המדינה", הדגישה.

היא מוסיפה ואומרת כי הפתגם 'כל המרחם על אכזרים סופו שיתאכזר על רחמנים' אינו רק פתגם, "הפתגם הזה נכון תמיד, היום אולמרט והממשלה מיישמים אותו".

"אני אלך לחקירה ואני לא מפחדת מהם", הבהירה, "עברתי מספיק בחיים כדי לדעת שאין לפחד מדברים כאלו, הממשלה והחקירה לא מפחידות אותי".

"היום כולם מבינים שתחת הממשלה הזו יותר מסוכן לאהוד את ארץ ישראל ולעלות לחומש מאשר להיות מחבל ורוצח", אמרה.

יוסי דגן מראשי מטה חומש תחילה נחקר אתמול ביחידה המרכזית של מחוז יהודה ושומרון במשטרה במשך שלוש שעות, כך נודע לערוץ 7. עוד נודע כי השאלה אותה נשאל בחקירה בדרכים שונות היא, "האם אתה מתראיין לתקשורת לגבי החזרה לחומש?", לטענת החוקרים מדובר בעבירה פלילית על חוק ההתנתקות.

בתגובה לשאלה ענה דגן לחוקרים: "זו בושה וחרפה שבמדינה דמוקרטית מערבית בשנות ה-2,000 הממשלה מעיזה להשתמש במשטרה כדי לחקור אזרחים על התבטאות בתקשורת. זו חקירה פוליטית בוטה חסרת תקדים".

מאוחר יותר נחקר במשטרה גם בעז העצני, מראשי 'חומש תחילה', במשך יותר משעה. על שאלות החוקרים ענה העצני כי מדובר בחקירה פוליטית וכי אינו מתכוון לשתף פעולה. כשנשאל אם יש לו דבר מה להוסיף ענה: "ארץ ישראל שייכת לעם ישראל".
אמממממ.... תעזרו לי להחליט...איתי'ה
לק"י.

קודם כל חזרתי מהקורס.. וראיתם שחיכו לי כדי לעלות לחומש...;)... חחח סתם..

אז בעיקרון הורים שלי לא ממש רוצים שאני אעלה.. סיבות?! מפה ועד הודעה חדשה...
עכשיו האם שווה לי להתווכח איתם?
כי אני ממילא צריכה לחזור עד יום רביעי מסיבות מעצבנות.. ז'תומרת שעדיף כבר לפני יום שלישי... ז'תומרת שאני לא אהי'ה שם יותר מידי..
אז האם לעשות מאמץ, ולרדת אחרי יום או משהו כזה?
מה אתם אומרים?
עדיף לעלות אפילו ליום-יומייםמשה
הכל חשוב.
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך