אשת אסיר יהודי: האפליה זועקת לשמיים
אתי דביר, שבעלה מרצה עונש בשל פגיעה בערבים קוראת לציבור לתמוך במאבקם ולהביא לשחרור האסירים היהודים לאור שחרור המחבלים מחר.
בן שאול
אתי דביר, שבעלה מרצה עונש בשל פגיעה בערבים קוראת לציבור לתמוך במאבקם ולהביא לשחרור האסירים היהודים לאור שחרור המחבלים מחר, יום שישי.
"השבוע החליטה הממשלה על שחרורם של 256 מחבלים ערבים, כמחווה ל"אבו מאזן" וללא כל תמורה. בין המחבלים המשוחררים ישנם שהורשעו על ניסיון לרצוח יהודים ושמועד שחרורם המקורי הוא בעוד שנים", כותבת דביר.
"אני מבקשת להזכיר לציבור שאל מול מחזה העוועים הזה של המחבלים השבים אל חבריהם לנשק ולחיק משפחותיהם, ממשיכים לשבת בכלא כ – 20 אסירים ביטחוניים יהודים. אסירים אלו שפעלו על רקע ובתגובה לטרור של אותם מחבלים, לא מקבלים חנינה ומרצים מאסרים ארוכים בתנאים קשים".
"אני רוצה לשאול במה שונה דינו של בעלי – שלומי ואבי ששת ילדי הקטנים, תושב בת-עין, שיושב בכלא ללא חופשות כבר יותר מ – 5 שנים, מג'יהאד אחמד וחוסיין אשרף משכם, שירו על יהודים בשנת 2000 ומשתחררים השבוע, 7 שנים לפני מועד שחרורם? אל מול הביזיון הנורא הזה אסור להחריש! אפליה שערורייתית כזו בין דם לדם ועוד לטובת האויב – היא בושה וחרפה לנו!", כותבת דביר.
"אני קוראת לציבור להצטרף למחאה הציבורית ולעצומה למען שחרור האסירים היהודים", מסיימת דביר את מכתבת לציבור