אנחנו בתשעת הימים!!!איך מדברים כך על עמ"י?פעימה

בעזרת ה"י ובהשתדלותינו ננצח במאבקינו!

טוב, תקשיבו אנחנו בתשעת הימים-להזכירכם מה כל כך מיוחד?

-אלו הימים שלפני שריפת-חורבן המקדש. להזכירכם למה הוא נחרב?

- בגלל שנאת חינם..-למדתם את זה בגן כמדומני וכולם פה עברו ת'גן לפחות לפני שמונה שנים[אתם הרי מעל 14-לא?] ומי ששכח יש לנו הרבה גנים מעולים ביי'שוב...

יש כאן מישו שלא רוצה את בניי'ן המקדש????????????? -בע"ה במהרה בימינו !!

למה אני שואלת?

כי יש פה כמה חבר'ה שנראלי אפשר להגדירם כשונאי חינם!

מה הקללות האלה על היס"מניקים?על כל שאר האנשים שהשתתפו בגירוש הנוראי??

[ואל תטענו 'מה עם האהבת חינם שלהם?'-כי כמה מתוכם שומרי תורה ומצוות?וכמה מתוככם?..]

זאת האהבת חינם שלכם?ככה אתם מצפים לבניי'ן המקדש??

איזו ציפיי'ה..

עאלק עולים לחומש, רוצים את א"י השלמה...מה עם מצוות שבין אדם לחברו??

-להזכיר לכם מה מתכפר ביו"ה [הקרב ובא] ומה לא?!

ּ למחשבה..

מישהי בת 14 וארבעה חודשים שמבינה משהו..

מכורה,מפורום 'לפני תיכון'

נ.ב. ממש לא כיי'ף להכנס לכאן ולראות את כל הקללות וההשמצות [-תנסו לחשוב כמישהו מהצד]

יותר מגעיל לראות איך שאת מדברת על שונאי יהודים.מוריה
בס"ד

לכי תאהבי ת'ערבים.. לכי.. בקשה.. הרי הם אחים שלך, תאהבי ת'מחבלים, הרי עשיו ויעקב אחים, לכי תאהבי אותם, הרי יצחק וישמעל אחים.. לכי תאהבי ת'ערבים, כי הם אחים שלנו.

איכס.
היא לא אמרה לאהוב ערבים!! היא אמרה לאהוב את עמ"י!!מיטל
היא אומרת את זה כי "הם אחים שלנו"..מוריה
בס"ד

גם הערבים הם אחים שלנו..
הרי יעקב ועשיו אחים, והרי יצחק וישמעאל אחים..

מצטערת, כל מי שבא נגד התורה, ונגד עם ישראל, הוא לא חלק מאיתנו. נקודה.

לכן, אין מה לאהוב אותם.
אבל יש הבדל ענק בין היהודים לערבים!מיטל
אוקיי? יש לי דוד שמאלני.. ואני לא צריכה עכשיו להיכנס ולהסביר את הקשר הגנטי שלנו.. עם כל הכבוד כי הוא מובן.. הוא באמת קרוב שלי.. אולי הערבים בני דודים שלנו אבל זה מלא מלא דורות אחורה!! וכשהיא אמרה שהם אחים שלנו.. היא התכוננה ליהודים.. אני בטוחה שהיא לא התכוונה לערבים!!
התנהגותם זהה לחלוטין.מוריה
וגמ לי יש כמה בני דודים שמלאניים, אזמה?
כל עוד הם לא עשו משו נגד התורה/נגד העם, אין לי איתם בעיה.

ואם כל הימ"ש האלה אחים שלכם, אז גם הערבים אחיכם.
התנהגותם זהה לחלוטין.מוריה
וגמ לי יש כמה בני דודים שמלאניים, אזמה?
כל עוד הם לא עשו משו נגד התורה/נגד העם, אין לי איתם בעיה.

ואם כל הימ"ש האלה אחים שלכם, אז גם הערבים אחיכם.
מוריה-את רוצה שבית המקדש יבנה????החיפושית
זה לא ניראה ככה? אהבת-ישראל...ולא שנאה!!! וגם כל מי שבדעה של מוריה אני פשוט מזועזעת...במקום להגיד ששונאים אולי תלכי ותשפיעי,דברים,תקרבי....
מכורה- שיחקת אותה! .. ;את כל כך צודקת!!מיטל
אני מסכימה עם כל מה שמכורה אמרה ואני מחזקת את דבריה!
פ'סדר לא צריך לאהוב...=)שירה
אבל לא לשנוא!! [פאדיחה-לפני שניה כתבתי לשאני שונאת אותם חח..]
משנאיך ה' אשנא!יד ימינו
כמי שמשתדל ללכת על פי דרך התורה, אני אומר ועושה את מה דהיא מצווה אותי:

היא מצווה אותי לשנוא את הרשע, לנדותו לקללו ועוד.

ייתכן שיסמני"ק הוא בגדר 'תינוק שנשבה' - יש על זה דיונים הלכתיים מכאן ועד להודו, אבל הוא רשע.

בן אדם שנהנה להרביץ באופן סדיסטי, מכה חזק ועובר על דברי התורה, אינו זכאי להגנה מפני 'לשון הרע', 'קללות', וכו'.

"כל המרחם על האכזר - סופו שיתאכזר אל הרשע" - כל אחד ואחד מלובשי המדים אחראי (בין אם באופן עקיף ובין אם באופן ישיר) על כך שיהודים נהרגים בשדרות, על חילול שמו של ה', ועל סבלם של תושבי הדרום.

אני ממליץ לך ללמוד את התנ"ך, ובפרט את ספר מלכים א' וב', ולהבין מה היחס שאנחנו אמורים לתת לאנשים אלה.
(יחסי מלכות ישראל ומלכות יהודה9.
אנחנו לא שונאים אף יהודי...אוווריה
מתפללים שהקב"ה יתן להם שכל, אבל לא שונאים.
זה נשמע לכם יפה נפש מדי? אז שישמע.
לפי החסידות צריך לאהוב גם את הרשעים מעמ"י ולקרב אותם...

לרדת לקללות לא מתאים לכם, אתם בהרבה מעל..

אינלי מה להגיד חוץ מזה שנשארתי פעורת פה למול המשפטפעימה
בעזרת ה"י ובהשתדלותינו ננצח במאבקינו!

"אנשים שכל מה שהם עושים בחייהם זה להרביץ מכות רצח לאנשים"

אולי אני כן אגיד משו [-בקושי רב]:

אני לא חושבת שמאז שהם היו ילדים [נראלי 20,000 אנשים] היו מרביצים לכל הנקרה בדרכם!!!

ושלא תבינו לא נכון אני הכי בעד השמצת מעשיהם אבל לא נגד השמצת אותם אנשים!!!-ועוד להכליל?!!??!!?

מעניי'ן מה איכס פה...

מכורה..
אני מבינה אותך..אוווריה
הלוואי שיקבלו שכל!!!!
אני מבינה את צפון השומרון...אוווריה
זו קצת סתירה-לא?פעימה
צפון השומרון:תמי!
את/ה(?) אמרת:"אנשים חולי נפש" אם זה כך זה לא בעיה אצלהם זו מחלה...!
חוצמיזה יד ימינו אם:"ייתכן שיסמני"ק הוא בגדר 'תינוק שנשבה' - יש על זה דיונים הלכתיים מכאן ועד להודו, אבל הוא רשע." אז אם הוא תינוק שנישבה הרי זו לא אשמתו שהוא רשע! אז קצת סתרת את עצמך בקטע הזה!...
לי זה נשמע חכם ביותר!!פעימה
זה אנשים שמקדישים את רוב החיים שלהם להגן על העםיהודה הכריש
ולא רק להרביץ לאנשים
לא הבנת מכורהאוווריה

התכוונתי שאני יכולה להבין את צפון השומרון.
פשוט חשבתי שאם אני לא אכתוב את זה ("אני מבינה את צפון השומרון") יחשבו שאת ההודעה לפני זה כתבתי להם- שיקבלו כבר שכל..והתכוונתי בכלל ליס"מניקים.

אני יכולה להבין את כל אלה ששונאים אותם.
אחרי שהם דורסים ילדים עם סוסים ומתנהגים כמו רובוטים לאחים שלהם קשה מאוד שלא לשנוא אותם..

אבל מנסים..
"לא תשנא את אחיך בלבבך"

?
הלו הלו!!!!!יד ימינו
אל תצטטי סתם פסוקים!
הרב כהנא לימד אותנו שהיהדות היא לא רק פסוקים - עומד מאחוריה רעיון, שאותו אנחנו צריכים לקיים.
"לא תשנא את אחיך בלבבך" - פסוק גדול!
הלוואי שנזכה כולנו לכך!

השאלה היא, האם יסמני"ק שהפך בן אדם נכה לכל החיים, זכאי ליחס אוהב וסולחני?!
בעבר לא היה מקום לשנאה, שכן בית הדין נפרע מהעבריין.
כיום אין לנו בית דין.

שימי לב מה הרמב"ם כותב על הרשעים:
"כל הפורשין מדרכי ציבור, והם האנשים שפרקו עול המצוות מעל צווארן, ואינן נכללין בכלל ישראל בעשיית המצוות וכבוד המועדות, וישיבת בתי כנסייות ובתי מדרשות, אלא הרי הן כך בני חורין לעצמן, כשאר האומות, וכן המינים והמשומדים והמוסרין--כל אלו אין מתאבלין עליהן; אלא אחיהם ושאר קרוביהם לובשין לבנים ומתעטפים לבנים, ואוכלים ושותים ושמחים: שאבדו שונאיו של הקדוש ברוך הוא, ועליהם הכתוב אומר "הלוא משנאיך ה', אשנא" (תהילים קלט,כא).

תקראי, תפנימי, תזכרי ותעבירי:

"הרחק משכן רע ואל תתקרב לרשע" - אפילו בדברי תורה (ר"ע מברטנורא - שם).
תקרא, תפנים, תזכור ותעביראוווריה
ידעתי שתביא את הרמב"ם הזה..
נורא פשוט להגיד שהם יוצאים מכלל ישראל.

זה הדגל שלכם, כמו שאני רואה..

יש הרבה הלכות שקשורות בזה וזה לא פשוט בכלל.

"הרחק משכן רע ואל תתקרב לרשע"

הלו הלו!! אל תצטט סתם פסוקים..
תלמד ואח"כ תכתוב..

שבת שלום!
אכן - יש הרבה הלכות שקשורות בזה - אבל אני ציטטתייד ימינו
כאן את הרמב"ם, אני לא אצטט לך את כל ספר "אור הרעיון", אבל את מוזמנת ללמוד אותו.

ועד שתלמדי קצת - אני ממליץ לך לשתוק, ולא להביע את דעתך בפומבי.
אוווריה
נחמד שאתה ממליץ.

לא תודה.

בכל אופן, תלמד לדבר יפה. בפעם האלף.
(סבא ג'פטו?)

מה הקשר של הפסוק?צבי!
כתוב "משנאיך ה' אשנא" והאנשים האלה שנהנים לתת מכות לאנשים מצווה דאורייתה לשנוא אותם. וכן אין קשר למה שאמרת שצריך לשנוא את המעשים שלהם כי לאדם יש זכות בחירה והם בחרו ברע ובגלל זה אני שונא אותם!!!
מה הקשר של הפסוק?צבי!
כתוב "משנאיך ה' אשנא" והאנשים האלה שנהנים לתת מכות לאנשים מצווה דאורייתה לשנוא אותם. וכן אין קשר למה שאמרת שצריך לשנוא את המעשים שלהם כי לאדם יש זכות בחירה והם בחרו ברע ובגלל זה אני שונא אותם!!!
מה הקשר של הפסוק?צבי!
מה הקשר של הפסוק?צבי!
מה הקשר של הפסוק?צבי!
לא דאורייתא, הפסוק הוא מתהילים..רוח חדשה
את מכיר את המשפט "ייתמו החטאים ולא החוטאים"?החיפושית
אם אתה לא מכיר-רואים עליך כיא ז לא היית מדבר ככה בחוסר מחשבה משווע

ואם אתה מכיר-כנראה שלא הבנת אותו נכון בכלל!!!!
"ייתמו חטאים ורשעים עוד אינם"רוח חדשה
והמרים יד על חברו נקרא רשע.. אהמ..
כנראה שאת לא כ"כ הבנת את הפס'האריאלניקהנאמן
יש מה שנקרא תקבולת , ששתי צלעות הפס' מתכוונות לאותו דבר כגון

"כי מציון תצא תורה
ודבר ה' מירושלים" תורה מקביל לדבר ה' וציון לירושלים

כך גם כאן "יתמו חטאים מן הארץ
ורשעים עוד אינם" חטאים מקביל לרשעים מכאן שחטאים=אנשים חוטאים=רשעים
תגובה:צביהודה
שתדעי מה המעשים שלהם אז לא תדברי ככה אם לך הבהמות האלה היו דוחפים ידים היית מבינה תשאלי בנות תשאלי חברה על האכזריות שלהם באים בכזאת שנאה, שנאת "חינם" זה לא
שתדעי מה המעשים שלהם אז לא תדברי ככה אם לך הבהמות האלה היו דוחפים ידים היית מבינה תשאלי בנות תשאלי חברה על האכזריות שלהם באים בכזאת שנאה, שנאת "חינם" זה לא
מתי כבר יתקנו את התוכנה של הפלאפונים שלא ישלחו 5 הM.H.R
ודעות...מתי שלוחצים על המקש רק פעם אחת...

לא משנה..אבל צבי יהודה צודק..לא סתם שונאים תבהמות האלה...<וסתם דרך אגב..רובם בכלל לא יהודים...
זה לא רק מהפלאפונים...קראתיך
טוב אני לא יגיד מה אני חושבת כי כבר צביהודה,יד ימינו וצבי כתבו..
והדעה שלי פחות או יותר אותו דבר...
שלא תבין לא נכון-החיפושית
אני יודעת מה היסמניקי"ם עשו כל פעם שאני שומעת את זה מאנשים אני מזדעזעת יותר ויותר המעשים שלהם מושחתים,בלי כל מחשבה,מזעזעים, אבל איך אתה רוצה שיבנה בית המקדש???אני לא מבינה?איך? ככה איך שאתה מדבר, בחיים בית המקדש לא יבנה.... אם היה לך קרוב משפחה שאתה מאוד אוהב(או אפילו אח) אבל הוא היה עובד ביס"מ אני בטוחה שלא היית שונא אותו... ואם כן,אז אין לך לב
כמו שכבר כתבו:ברבור
"ומשנאך ה' אשנא"
ואגב, את המשך הפס' אנלא זוכרת אבל אני זוכרת ת'תוכן שלו- צריך להתנקם בהם.
לאהוב את עמ"יהאריאלניקהנאמן
\=\ לתת לרשעים לדרוך עלייך גם דוד המלך קרא ליהודים מסוימים 'רשעים'(הוא אפילו אמר עליהם 'ימח שמם') יש אנשים שמצווה להלחם בהם ולשנוא אותם, 'תכלית שנאה שנאתים, לאויבים היו לי'
זה לא שנאת חינם!star
הם לא לחינם שונאים אותם סתם ככה!
יש להם סיבה (מוצדקת!) לשנוא אותם!
אני ממש מצטערת לבאס אותך...פליץ
אבל לא. מה זה לא.

שנאת חינם? אני לא חושבת שיש כאן שנאת חינם... השנאה שאת מדברת עליה היא מסיבה כואבת ומוצדקת, אז מתוקה, מה שאת אומרת די מופרך מהיסוד.

לשנוא אותם? מובן לחלוטין. אני בטוחה שגם את מבינה. לקבל אותם? אני מאמינה שיום אחד הם יבינו מה הם עשו, ואולי - לא, בטוח - גם ייענשו.

לאהוב אותם? ממש, אבל ממש לא. ויש לך מספיק אנשים כאן שיצטטו פסוקים על זה, אז אני לא טורחת.

אגב, אוווריה ויד ימינו... מה זה כאן, תחרות ציטוטים? עשיתם לי חיוך.

לילה טוב!
אריאלניק!-תמי!
דוד המלך היה ברמה גבוהה יותר מכל הפורום הזה ואם מישו פה היה ברמה שלו והיה אומר שהם רשעים יש מצב שהייתי מסכימה איתו!
דוד המלך הוא סמל לאהבת ישראלהאריאלניקהנאמן
ואם דוד המלך שכ"כ נזהר בח"ו לדבר על עמ"י קרא לאנשים מסוימים רשעים אז זה אומר שהם היו רשעים,

אנחנו לא ברמה של דוד המלך והרשעים של היום לא ברמה של הרשעים שבזמן דוד,
עכ"פ התנ"ך נכתב כדי שנלמד מאבות האומה, ואם דוד המלך קרא לאנשים רשעים גם עלינו מוטלת החובה להלחם ברשעים,
סבבה אז תשאיר לאנשים שיש בהם רמה כזו של אהבת ישראלתמי!
להחליט מי רשע ומי לא ולפי הפסיקה הזו תעשה לרשעים את מה שמגיע להם!
אני באופן אישי,לולה=]
שונאת את המעשים שלהם (של היס"ם) ושל אלו שהשתתפו בגירוש.
כולם פה רוצים את ביניין המקדש וימות המשיח, ועושים כול שביכולתם לקרב את הרגעים האלו, אבל זה בדיור הרעיון, הם לא עושים כלום בשביל זה!!! אי אפשר לשפוט אותם לפי מה שהם, אלא לפי מה שהם עושים!!!
אני די מסכימה איתך,תכלת דומה לים
אם כי עדיין קשה לי בקטע הזה.
קשה, קשה לאהוב כל יהודי, בלי קשר לדעותיו.
ואכן, זה אחד הדברים שמפריעים לי פה, הדיבורים על עמ"י. וההשמצות. כאלו שאין לנו מספיק קיטרוג גם ככה.
אל תאהבו אותם!! רק אל תדברו עליהם ככה!פעימה
קודם תשימו לב איך אתם מדברים אחד לשני בפורום הזה..צאקי 2
מי שאוהב רשעים - בסוף ישנא צדיקיםשמח שאני יהודי
וזה מוכח. היה אחד שכל הזמן דיבר על 'אהבת ישראל', ובגוש קטיף פעל בעצמו עם רבים מאנשיו נגד השב"חים. הצביעות והעיוות שבאהבת הרע מביאים בהכרח בסופו של דבר לשנאת הטוב. אני שונא רשעים מיחידות הס"מ של המשטרע שפועלים באלימות נגד יהודים. אין לי עניין להביא הוכחות הלכתיות או אחרות לדברי, כי הדברים כ"כ פשוטים וברורים שאין בכלל מה להאריך בהם.
ואיך נחרבה חומש?..רוח חדשה
בגלל יס"מניקים למיניהם..

ובית המקדש לא נבנה בגלל שאנשים פשוט לא רוצים את ארץ ישראל השלמה ונותנים שטחים חופשי, אז למה שיקבלו?!

וכמו שאמרו, ראוי לשנוא אותם אבל בכל זאת אני רוצה ללמד קצת זכות.. (לא על יס"מ, על מג"ב..)
הם דנו איך צריך להעלות אותנו לספארי, והמפקד אמר שלא לשים על זה שאנחנו עם חצאיות והחצאיות עולות וזה.. אלא פשוט להעלות אותנו וזהו כי גם ככה לכולן יש מכנסיי'ם מתחת.. אז אחד החיילים אמר שבכל זאת זה לא צנוע, כי אסור גם שיראו אותנו רק עם מכנסיי'ם.. אז בזכותו הם סידרו לי ת'חצאית כשהרימו אותי.. חח..
לא כל מי שאוהב "רשעים" (להגדרתכם) ישנא צדיקים וזהתמי!
מוכך מאנשים שאהבו גם אנשים שהייתם קוראים להם רשעים והם אהבו גם צדיקים כמו נגיד רב אריה לוין (בדיוק אתמול הייתי בסיור שעשו בעיקבותיו) שאהב כל אחד ואחד מישראל וגם לאלא שהייתם קוראים להם רשעים קרא להם "ילדי" ולמרות זאת אהב גם את הצדיקים!
הרב אריה לוין לא אהב רשעים ח"והאריאלניקהנאמן
תהיי בטוחה שהוא לא אהב את הרשעים שהקימו את המדינה, וכך גם הראי"ה ורצי"ה שהרצי"ה קרא לחברי הכנסת אפיקורסים, הרב אריה לוין אהב כל יהודי מדין שהיו תינוקות שנשבו,
על כל רב אפשר להביא רב אחרשמח שאני יהודי
ולא חסרים רבנים שאומרים שיש לשנוא את הרשעים. ראיתי משהו שכתב הרב חיאור, שלאדם רגיל יש לשנוא את הרשעים עצמם ולא רק את מעשיהם, ויש חחש שאם יאהב אותם, יאהב גם את מעשיהם או דעותיהם. כתוב: "אוהבי ה' שנאו רע" - מי שבאמת אוהב את ה', ודאי ישנא את הרע, ומי שחושב שאלימות וגירוש ואכזריות שכזו אינם דברים רעים - אז הוא בבעיה.
*הרב ליאור*שמח שאני יהודי
דעתי*מוריה*
קראתי פה את כל התגובות (אני ממש גאה בעצמי שהצלחתי!).
ורציתי להביע את דעתי.
קודם כל כמו ששמתם לב והסוגיה הזאת מאד מאד מורכבת. אני לא חושבת שזה נכון,במחילה מכבודכם,לנסות לצטט ולהביא פסוקים כי (יכול להיות שבאמת למדתם את הרמב"ם ותהילים עם מורים ,רבנים וכו').
כי ,אני חושבת שזה נורא מסוכן! להביא את הרמב"ם ולנסות לפרש אותו ובסופו של דבר להגיע למסקנות מוטעות. אני חוזרת ואומרת יכול להיות שבאמת למדתם את הרמב"ם ותהילים וכו' ויכול להיות שאתם באמת יודעים. אני פשוט לא מכירה אתכם.
דבר שני,אני יודעת שבדורנו ב"ה יש הרבה רבנים שהתעסקו בסוגיה הזאת, אני חושבת שזה יותר פשוט לפנות לרב ולשאול אותו. וכמו ששמתי לב אף אחד לא ציטט רבנים מדורנו שהתעסקו בנושא הזה. חבל! כי הם באמת ידעו להסביר לכם את הנושא הזה בצורה ברורה ומובנת.
אנחנו בסה"כ בני נוער וכמה אנחנו יודעים?
נקודה למחשבה.
א. מסכים איתך.ישי ויזנר
ב. את חושבת שאם תגידי את זה ככה אנשים עכשיו ישנו את הגישה שלהם?
אני רפרפתי על זה וכבר הרגשתי מותקף,למרות שאנמי משתדל לא לדבר ככה.
לדעתי- עדיף להיכשל באהבת חינם מאשר להכשל בשנאת חינאנונימי (פותח)
תעשו טובה לנו ולעצמכם, ותעיינו קצת באיגרות תקנ"ה של הרב קוק, הוא בדיוק מדבר על זה.
לדעתי עדיף שלא להכשל כללשמח שאני יהודי
רק היום אמר שופט ממשפחת אלון המפורסמת, כי עמדתם של העותרים נגד מינויו של ניסוי שחם 'מנוגדת למוסר היהודי'. הבנתם את זה??? אותו קלגס אלים ומעשיו - הם שיא המוסר היהודי בהתגלמותו, ואולם העמדה לפיה אותו אסור שאותו אדם יתמנה לתפקיד בכיר יותר שמא ימשיך בדרכו האלימה - היא זו ה'מנוגדת למוסר היהודי'.
הקדוש רב מאיר כהנא הי"ד (שאגב נפסל מלרוץ לכנסת בין היתר ע"י אביו של השופט אלון, ובשם קשקושים דומים, בעוד עוזרי המחבלי הערבים רצים לכנסת באופן חופשי), חתם תמיד 'באהבת ישראל'. אם כן ודאי שהוא היה אוהב ישראל גדול. ובכזאת לא מנע עצמו משנאת הרשעים. לדעתי עלינו ללמוד ממנו. יש ללכת בדך הישר. ישנו משפט חז"לי ידוע: "כל המרחם...וכו'. ודאי כולם מכירים את ההמשך.
ישי.*מוריה*אחרונה
אני שמחה שמישהו מסכים איתי.
דבר שני אני חושבת שזה חשוב שמשהו יגיד את זה.
ואם מישהו יקרא וישנה את דעתו בזכות זה, עשיתי את שלי.
צומועיל לכולם .ונפגש בעז"ה בעיר הקודש להקריב את התמיד!
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך