אני לא יודעת אם זה המקום לזהאנונימי (פותח)

כי אני חדשה פה.

יש לי בעיה.

אני בערך פעמים בחודש הולכת לחלק מזון לנזקקים. יש איתי עוד כמה בנות שעוזרות ויש את המבוגר שאחראי עלינו

והוא זה שאומר לנו למי לחלק והוא זה שמסיע אותנו ממקום למקום. תהליך החלוקה הוא כזה, שמים את החבילה ליד הדלת, דופקים ושומעים שמישהו מתקרב, ואז הולכים.

חלק מהאנשים גרים קרוב אלי, ואני מכירה אותם, אז אני משתדלת שלא יראו אותי. אבל אם בכל זאת רואים אותי אני אומרת שלום וממשיכה הלאה.

הבעיה שלי היא שהלכתי למשפחה שאני מכירה ויש במשפחה ילדה שהיא חברה שלי , שמתי את החבילה ודפקתי, ולפני שהספקתי ללכת הם פתחו,

אמרתי שלום וכולי הסמקתי, והמשכתי.

בפעם הבאה, שוב הלכתי לאותה משפחה אבל אז הדלת היתה פתוחה,  ואותה חברה עמדה בדלת עם עוד חברה שלה. היא כבר ראתה אותי, ולכן לא היתה לי בררה אז הנחתי את החבילה והלכתי.

עכשיו כל פעם שאני רואה אותה אני לא יכולה להסתכל עליה בפנים מאי הנעימות.

האחראי עלינו אמר  שילדים שוכחים ולא איכפת להם מזה שמביאים להם אוכל, אבל אני לא חושבת ככה, היא כבר לא ממש ילדה.

מה לעשות? אני לא יכולה להסתכל עליה או על אחד מבני המשפחה שלה בפנים!!!

פליז תענו!!! ואני מעדיפה לא במסרישי! 

לדעתי לפני הכללאנונימי (פותח)
כלל הכבודד לךך ממש!!!

דבר שני תבקשיי מהאחראי שבמשפחה הזאת את לא תעברי כי באמת לא נעיים לך ואת לא חושבת ככה!!

מקווה שעזרתי..

אשמח לעזור אם היה באפשרותי

ב"הצלחה
למה אתם לא עונים???אנונימי (פותח)
אני לא יודע מה להגיד....דובלה
דבר ראשון כל הכבוד לך. אין ספק.
דבר שני, כמובן תבקשי מהאחראי לקבל כתובות אחרות להבא.

אבל אני מתאר לעצמי שהתכוונת מה לעשות עכשיו עם המצב שכבר נוצר, עם החברה שלא נעים לך ממנה. ואני לא ממש יודע מה לענות.

אני רק חושב, שתנסי ממש לשכוח מזה, ולדבר איתה (אם יוצא) בצורה הכי טבעית ורגילה, כאילו את לא יודעת כלום ולא היית שם אף-פעם. אני חושב מאוד שגם היא עצמה הייתה רוצה שזה מה שיקרה, שזה פשוט ישכח ותמשיכו הלאה כאילו לא היה כלום.
גם לא ברמז, לא כלום. נסי לשכוח ולהתעלם. כמובן, לא לפנות אליה ב"טבעיות מעושה", לכחכח בגרון פעמיים, ולהגיד לה, "אה... נכון שלא קרה כלום?"....
נו, את מבינה מה אני מתכוון.
לדעתי,פלפלתי
קודם כל להבא המינימום הוא ללכת למקומות של אנשים שאת לא מכירה. כי את לא אמורה להכנס למצבים קשים ומביכים כאלו כי את מתנדבת. ממש לא. את אמורה לעזור- אבל לא לפגוע ולא להפגע.
זה מינימום. ומה לעשות עכשיו? קודם כל לדבר עם האחראים ולשדרג את המערכת כדי למנוע חזרה של מצבים כאלו בעתיד.
דבר שני- להחליק. כמו שדובלה אמר. זה נראה לי הדבר הכי נכון לעשות במקרה מביך כזה. אבל להיות כל הזמן עם יד על הדופק, כי אולי כן ירצו לדבר, ואולי תכנסי למצב אחר שידרוש התנהגות אחרת. בינתיים-אני הייתי מנסה להחליק.

ושכוייח! איך אפשר שלא..
מקרה קצת קשה לפיתרוןעמישב
בס"ד לק"י

אני מקווה שאהיה לך לעזר, בע"ה.

ראשית, כפי שכבר כתבו לפני, כל הכבוד, ויישר כח.

שנית, כפי שכתבתי בכותרת, זה קצת קשה לענות, ובאמת זה מקרה מאוד לא נעים. בכל מקרה אני מסכים עם ההצעה של הבקשה לא לחלק להם, זה יקטין לפחות במעט את אי הנעימות שנוצרה.
לגבי מה שהיה, והרי את הנעשה אין להשיב, או שתצטרכי להתרגל למצב, או שפשוט תשימי את ה"קלפים" על השולחן, ותדברי עם החברה שלך, אפשר אפילו על זה (למרות שזה מאווווווד לא נעים, עדיין, אי-אפשר שהמצב ימשך כך [אלא אם את מעוניינת בכך]), או לפחות על דברים אחרים.
דומני שזו הברירה שנותרה לך- לדבר או להמשיך במצב הקיים.
בכל מקרה, בשביל מיזעור נזקים, תבקשי שלא לעבור דרכם בחלוקה.
תתנהגי רגיל כאילו כלום לא היה...נחמן מאומןאחרונה
זתומרת, אם היית נוהגת לעבור לידה ברחוב ולהגיד לה שלום- אז תמשיכי...-אבל אם לא אז אל תגידי כי אז היא תחשוב שאת נחמדה כי את מרחמת עליה...!
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך