חעחע קטעים!!מתנחל גאה.
עצרו 11 איש..עכשיו אנחנו בסאפארי פתוחה למ.אריאל..ימ"ש.. בואו כולם לחומש! תגיעו לשבי שומרון,קדומים! חזקו ואמצו! ביי..
הבנתי שבאים ללהב"ה...איתי'ה
לק"י.

ומשם יוצאים לעליות לפי קבוצות....

אוף אני רוצה לבוא...

תהנו שם במעצר... חחח תהיו חזקים!!! =]
מ"מ נעצר ושוחררשמח שאני יהודי
האלימות של השוטרים היתה כלפי הקבוצה שלכם?שמח שאני יהודי
דווח על אלימות קשה מצד השוטרים, שבירת מצלמות וכדומה. האם מדובר בקבוצה שלכם או בקבוצה אחרת?
חעחעחע...תהנו!!! תעשו להם צרות!!!M.H.R
וואו הייתם בסאפארי פתוח? חוויה הכי גדולה לא?!
ירדתם על החיילים וזה???
תהנו!!
ייאאא היה לי מזה פאדדיחהה..[:HoDi
שוטרים תפסו אותנו והם העלו אותנו על טיולית כזאתי.. הקיצור היתה שם איזה שוטרת שעיצבנה אותי פחד!! שאלתי אותה איפה מורידים אותנו והיא אמרה בכ"ס אבל היא אמרה את זה במבטא רוסי כזה קיצור חזרתי אחריה[במבטא רוסי..] והיא מזה נעלבה והיה שם איזה שוטר שהתחיל לצרוח עלי שאני לא מדברת בנימוס ושאני צריכה לרדת אחרונה ולחכות עוד שעה ובלה בלה בלה.. ב"ה בסוף ירדתי ראשונה ולא חיכיתי דקה!!!

ממש עצוב לי לקרוא שאתה מתייחס לכל העסק הזה כ'חוויהשובל אור
הכי גדולה'!!!
זה ההנאה שלך בחופש הגדול?! זה ההנאה שלך בחיים?! למה בכלל אתה ואחרים כמוך כאן בפורום (שגם הם גרמו לי להביע לשם שינוי את דעותיי החריגות בקרב אנשי הפורום הנ"ל בפומבי) עולים לחומש ומשתתפים בכל הפעילויות הנ"ל?! לאנשים שמסתכלים מבחוץ זה נראה כמו רצון עז לאקשן ותו לא! זה נראה רדוד וחסר עומק, נטול כל אידיאלים שגרמו למנהיגי המאבק (שגם עם צעדיהם אני לא ממש מסכימה, אבל לפחות אותם אני מעריכה) לארגן את הדברים הנ"ל!

אז חבר'ה, הגיע הזמן שתיקחו ת'צמכם בידיים ותחשבו מה המטרה של מה שאתם עושים.
צודקת!!!היום שאל אותי מישו מה אני עושה..פעימה
בעזרת ה"י ובהשתדלותינו ננצח במאבקינו!

אז עניתי לו שאני רוצה לעלות לחומש אז הוא אמר לעצמו 'מרד נעורים..'

אני יודעת שזה לא המניעים שלכם אבל ''חווי'ה''-זה לא אמור להיות!
זאת אמורה להיות מטרה-שיקום יי'שוב חרב![לפחות ככה הבנתי-לא הבנתי שהמטרה היא הנאה ותו לא..]

כבר אמר/שאל פו מישו [מצטערת ששכחתי מי]-מה הרעיון של זה..

צומועיל-

מכורה..
שאלה.........אנונימי (פותח)
משהו יודע את המספר של המוקד הקולי של חומש?
וסתם שאלה- איך אתה כותב פה אם אתה עצור, דרך הפלאפון?
המוקד חדשות הקוליות של חומש:AG
0508007575
שלוחה 4
וואי איזה כיף לכל מי שעלה...M.H.R
מקימים שם בית כנסת וכו......
אני רוצה ליהיות שם!!!!!!!!!!! יאללה משיח בא כבר....
היי'ת בעלי'ה הראשונה לא?רוח חדשה
יעני שבוע שעבר..
הייתי בעליה ביום שלישי/שני בלילה...M.H.R
החל פינוי מאות היהודים מחומש:שמח שאני יהודי
בסביבות השעה עשר וחצי החלו כוחות גדולים של משטרה ומג"ב בגירוש הפעילים שהגיעו ביממה האחרונה לחומש. הכוחות מצויידים במכת"זיות ובפרשים עם סוסים. הגירוש מתבצע באלימות ברוטלית, כאשר השוטרים משמתמשים באלות, וארבעה שוטרים רודפים אחרי בת אחת (בניגוד לנהלים לפיהם פינו בנות לא מתבצע ע"י שוטרים). נמסר על אדם אחד שאיבד את הכרתו כתוצאה מאלימות השוטרים. עוד נמסר כי הוחרמו כרטיסי זיכרון של מצלמות, בכדי למנוע תיעוד, כן הוחרמו גם בקבובי מים. מטה חומש תחילה אומרים כי חלק מהאנשים נמלטים להרים שמסביב לחומש. בבוקר היו בחומש כאלף איש שהחלו בבנית בית כנסת במקום ומבנים נוספים.
מנוולים!!!!!!!!!!!!!!!!איתי'ה
גם אותנו העלו על ספארי..רוח חדשה
לפרט מהתחלה?
אוקי.. אחרי שכולם ברחו מהמג"בניקים ועשינו סיבוב סביב ההר עלינו כמה חבר'ה בחזרה למצפה וישבנו שם.. היי'נו בערך 15 בנות ושלושה בנים, בניהם צביהודה (פשוט הוא היחיד שהכרתי..) הקיפו אותנו מג"בניקים, התחלנו להגיד בקול פרקי תהילים.. הם חיכו למשהו ובסוף נמאס להם אז הם אמרו שהם יפנו אותנו.. לא הסכימו להביא בנות "כי הן רחוקות.." חתיכת פרחות עצלניות.. את הבנים לקחו ראשונים, שתי בנות הלכו לבד, והם סחבו מאיתנו שתי בנות.. בסוף החלטנו ללכת לבד אבל לשגע להם ת'שכל ולנסות ללכת למקום אחר.. הי'ה שם חייל דתי שישר התחלנו לצרוח עליו והוא הלך.. קיצר הלכנו לאט, כי זאת הארץ שלנו ואנחנו נלך איך שבא לנו ונעמוד מתי שבא לנו ונשב מתי שבא לנו.. בשבלב מסויים הבנות ביקשו לשבת (עשינו ת'צמנו ממשששש עצלניות.. אפילו אותי זה עיצבן..) ואני עמדתי בצד והמפקד אמר "זאתי הכי חכמה, הולכת בקצב שלה, עושה מה שבא לה.." התעצבנתי והתחלתי ללכת עוד יותר לצד, הוא שאל מה אני עושה, אמרתי "עושה מה שבא לי.." והתחלתי לרוץ לכיוון הקבוצה הגדולה שבדיוק עברה בשביל קרוב אלינו.. בהתחלה הם לא ממש הבינו מה קורה, כמעט הצלחתי להגיע אליהם ושני חיילים באו ותפסו אותי אבל לא הרשתי להם לגרור אותי.. אם היינו בורחות כולן הם לא היו מצליחים אבל לבנות לא היה כח.. וגם החיילים אמרו כל שני'ה שאין להם כח אלינו.. קיצר המשכנו ללכת, מעכשיו שמו עלי עין והלכו איתי כל הזמן חייל או שניים והחזיקו לי בתיק.. בסוף הגענו לשביל, ישבנו שם והתפללנו מנחה, אחרי כמה זמן הגיע ספארי (גם פתוח..) חלק סחבו וחלק עלו לבד, אותי סחבו אחרונה 4 חיילים.. אמרו שמסיעים אותנו לקדומים, כשלא פנו לקדומים היי'נו בטוחות שאנחנו עצורות, אבל בסוף זרקו אותנו בצומת קסם.. משם הביתה אחרי שבוע שלם בחומש-שבי שומרון!!!!!!!! אבל אני מתכוונת לחזור..

וואו ארוך.. אם קראתם- יש לכם מספיק כח גם בשביל לעלות לחומש.. ;)
וואי נישמע שנהנת...M.H.R
דיי תגידו פרקי תהילים...אמא שלי ידעה מה הולך להייות...עמונה שתים! זה מה שקורה עכשיו שם.....וואי תגידו פול תהילים שלא ייקרה עוד כלום..! ושהיסמניקים האלה...ישרפו!!!!!!<הערבים/דרוזים/רוסים...> ושהיהודים יעשו תשובה...

חח נכון הקטע הכי כיף זה הסאפארי הפתוח???
אני נהנתי..רוח חדשה
אבל כולם לוקחים את זה ברוח קשה ומתבאסים.. זה לא טוב!! אני לוקחת את זה בתור משחק וכיף לי.. עכשיו הורידו אותי מהמשחק.. וכן, בספארי פתוח.. חח..
ארני וחברים שלי היינו 4 שעות בפונדוק.AEB
עד שהתעשתנו ועשינו עיקוף מהשדות הרחוקים ואז הגענו לכביש ומישהו אסף אותנו בכביש והביא אותנו לאולפנה בקדומים, ואז התייאשנו והלכנו הביתה.
...*מוריה*
לא הייתי בחומש לצערי הסיבות שמורות אצלי מי שיודע יודע .
בכלופן מישהו יודע מה יהיה הלאה? מה אפשר לעשות? יהיו עוד עליות? אני ממש רוצה לעלות!!! ועכשיו אני גם יכולה...
יום חמישי יש עליה לניסנית.מוריה
בס"ד

פרטים? אין לי. אבדוק בקטיף-נט.
תודה! וואו איזה כיף לחזור לגוש קטיף!*מוריה*
חלום שמתגשם...
אין שם פרטים.מוריה
בס"ד

אני יודעת שזה יום חמישי, בסביבות השעה 3. איפה וןכו'? אין לי מושג.
ביום קשה זה - בג"ץ דוחה את העתירה נגד ניסו שחםשמח שאני יהודי
ואותו שופט עלוב בן עלוב, יוסף אלון , שאביו פסל את תנועת כ"ך בתואנות מרושעות, (אח של שני השמאלנים ה'רבנים' הידועים, שאחד מהם הגדיר את חסימות הכבישים כ'חילול השם') - קובע כי 'עמדת העותרים מנוגדת למוסר היהודי'. איזו רשעות צריך כדי לקבוע דבר כזה. אבל שוב, מי שמלמד סנגוריה על רשעים כצו ניסו שחם, מתאימה לו האמריה הזאת. ובל נשכח את שני ה'רבים' הידועים, שבבג"ץ הקודם הביאו אותם להראות שכביכול יש גם מהציבור 'שלנו' שתומכים במינוי ח"ו. הוא שאמרנו: "מהרסיך ומחריביך ממך יצאו".
עשרה עצורים בגירוש מחומש, הכוחות הרסו את בית הכנסתשמח שאני יהודי
הלוואי לחזור ניסנית עדיין אינה גוש קטיף11111
עבר עריכה על ידי מוריה בתאריך ח' אב תשס"ז 14:20
(גוש קטיף זה הכינוי של דרום החבל לא של צפונו ואליו קשה מאוד להגיע (לניסנית זה רק לעבור את הגדר לגוש זה לעבור כמה וכמה קילומטרים בתוך שטח עוין).
http://maps.google.com/maps?ie=UTF8&ll=31.563179,34.536209&spn=0.021721,0.040169&t=k&z=15&om=1
צילום אוויר של ניסנית הבנוייה
ושל החורבות
http://www.mapa.co.il/general/searchresult_locked.asp?CurrMapTab=4&UserEarthX=105600&UserEarthY=1107880&UserMapZoom=1000&MapType=satellite&ImagesOption=SAT_&LoadUserPosition=1&PNGLayers=
זה צמוד לחלוטין לגדר הגבול, בין שטחי מדינת ישראל לשטחי ארץ ישראל שאינם בשליטת מדינת ישראל.
חזרתי עכשיו מחומש!ימ"ש...נאצים...קראתיך
וואי זה היה קשה...הלכנו כ"כ הרבה זמן..ובסוף בחסדי ה' הגענו לחומש!!!!
ד"א-יש מצב שיש השבוע עוד עליה לחומש....קראתיך
אחותי עצורה!!!)=....הנאצים האלה עצרו אותה!!
(מי שיודעת מי אני ב'קשה לא להגיד לא'פחד...שזה לא יתפרסם..)
שוחררתי כרגע! תשובות-מתנחל גאה.
א. שוחררתי הרגע בלי שום תנאים..ערבות צד ג 1000..ואני יוצא עוד חצי שעה מהתחנה לשבי ובחזרה לחומש..
ב. כתבתי מהפלא' בסאפארי עד ת. אריאל..ורק עכשיו קיבלתי תפלא..השאלה היא מה אתם עושים בבית??? אני שונא תכאלה שמדברים הרבה>מהבית<...
יש עוד קבוצת עצורות שהגיעו קצת לפני ששיחררו אותנו..שולחים אותם לנווה תירצה..
שוחררתי כרגע! תשובות-מתנחל גאה.
א. שוחררתי הרגע בלי שום תנאים..ערבות צד ג 1000..ואני יוצא עוד חצי שעה מהתחנה לשבי ובחזרה לחומש..
ב. כתבתי מהפלא' בסאפארי עד ת. אריאל..ורק עכשיו קיבלתי תפלא..השאלה היא מה אתם עושים בבית??? אני שונא תכאלה שמדברים הרבה>מהבית<...
יש עוד קבוצת עצורות שהגיעו קצת לפני ששיחררו אותנו..שולחים אותם לנווה תירצה..
נמשכת העלייה לוחמש בקבוצותשמח שאני יהודי
כך מדווח במוקד החדשות הטלפוני (למי שחושש מהפרסום בפורום). קודם לכן דווח כי קבוצה גדולה של מגורשים מחומש הורדה סמוך לכפר הערבי טייבה, ולמותר לציין את הסיכון בזה. אך על המשטרע הרי אין מה להתפלא...
תגידי, את לא מתביישת לקרוא לאחים שלך נאצים?!?!?שובל אור
נאצים הם אלה שהכחידו את העם שלך, להזכירך! את האחים שלך! ואת בעצמך הולכת ומכנה את אחייך בכינויים המגונה ביותר של צוררי עמנו?

הלוואי שאני אוכל ללכת שוב בזמן הקרוב..רוח חדשה
אני כבר שבוע בשבי-חומש-שבי-חומש-שבי-חומש.. (אפילו כתבתי מדויק.. 3 פעמים..)

וחוצמיזה נולד לי אח!!!!!!!
אני מבינה מדבריך שהלכת לחומש רק בשביל ה'קטעים'שובל אור
והאקשן?

שאח"כ לא נתפלא שאומרים בתקשורת "בני נוער חדורי שנאה עולים בשביל לעשות קצת אקשן בחופשת הקיץ'....
את מדברת פשוט שטויות!!קראתיך
את היית שם?אם לא אין לך מה לדבר...
כשתיראי ת'חיות האלה מרביצות כמו לוידעת מה אז תדברי...
מבחינתי הם עשו כמעט את אותו רעיון כמו של הנאצים..הם באים פה בגישה כזאת של לחסל אותנו...ומה הנאצים עשו?אותו דבר!!!
אז תעשי טובה...
ואתם באים לזה בגישה של לעשות אקשן!!שובל אור
וכל המכות שקיבלתם מ'החיות' האלה לא היו מגיעות אליכם אם לא הייתם עושים מה שעשיתם.
מי את שתגידי לי בשביל מה באתי???קראתיך
ממש נחמד שאת מחליטה בשבילי שבאתי רק ל"אקשן"..אז לגלות לך משהו?את מזה טועה...
ואני לא מבינה ת'קטע שלך שאת באה ומעבירה ביקורות פה על כל אחד....
תודה אבל נסתדר בלעדי זה...
אני אמרתי מה שאני מרגישה כלפיהם..גם אתזה אסור?...תחשבי קצת חשיבה הגיונית..לא יזיק לך...
סליחה? שובל..מתנחל גאה.
את לא מתביישת?? אני מחפש אקשן? אני עובר את כול היסורים האלו של לחטוף מכות,אלה בראש מנאצי,חקירות,בלילה,ובבוקר,לרוץ בהרים בשמש, וכו' ושאר דברים.. להיות בתוך תא סגור ולהיתחרפן הכול בשביל הצומי והאקשן???? את מפגרת!!!! ואני יקרא לכול שוטר שמרביץ,אונס וכו' נאצי! לא לכול אחד יש יחידי סגולה בתא מעצר ובת. באריאל.. ותעשי טובה! על תישבי בבית ותקטרגי על עמ"י! תבואי לחומש אולי תביני קצת..אין לך זכות דיבור..
וד"א-אני שוחררתי בצהרים ב4 ומשו..מהשניה ששוחררתי העברתי אוכל ועזרתי בכול מה שאפשר בעניין של הקבוצת בנות שנעצרו..ובמקום לאכול ולישתות אני בדרך תקוע בטרמפיעדה..תודה על האידוד!
בונ'ה שובל את מזה מעצבנת...קראתיך
זה ממש קל לשבת בבית ולהעביר ביקורות...
תבואי לחומש ואז נדבר...ובמקום לעודד ולשבח אותנו זה מה שאנחנו מקבלים ממך??ממש תודה...
אוישש שובל אני מצטערת...קראתיך
פשוט הייתי בהתקף כזה של עצבים..(את יכולה להבין אותי..לא?)...
אבל קחי לצ'ומת ליבך.....
אני חוזרת שוב, אני לא לוקחת אף מילה שלי בחזרה,שובל אור
אבל גם אני צריכה להצטער, אולי קצת נתתי לכם מאסה רצינית על הראש, אולי קצת השתמשתי בסגנון לא נעים, אתם צריכים להבין אותי, זה פשוט פיעפע בתוכי, ולכן זה יצא כמו שזה יצא, אבל אני מאוד אשמח, שלטובת כולנו (ואני מתכוונת כולנו כולנו) תקחו גם אתם את דבריי לתשומת ליבכם.

אני רק חייבת להבהיר משהו קטן- אני גם מאוד רוצה שוב את חומש בנוייה, ואת גוש קטיף בתפארתה, ובכלל את ארץ ישראל השלמה, אבל אני חושבת, וכבר כתבתי את זה איפשהו כאן, שעד שנגיע למצב שנהיה בשלים לכך, צריך לעבוד ולפעול, אבל בדרך אחרת ממה שפועלים בה כרגע.
חוצמיזה שהסדר עדיפויות שלי הוא קודם כל אהבת ישראל ואחדות ישראל, ורק אח"כ ארץ ישראל השלמה. כי רק כשנהיה במצב הראשון, נוכל להגיע בשלמות למצב השני.

זהו בערך.

צום מועיל לכולנו, ולוואי ונזכה לכפר על השנאת אחים שבגללה אנו צמים היום.
אני לא חוזרת בי.שובל אור
באחת ההודעות שלי כאן הסברתי מהי האידיאולוגיה שלי, אם זה באמת מעניין אתכם תיקראו.

ומאוד כדאי, שלפחות לכבוד ט' באב, תכבדו קצת יותר את האנשים שדעותיהם מנוגדות לשלכם.
לכן ביקשתי מחילה...קראתיך
ואני ממש ממש לא באה בגישה של לשנות ת'דעות שלך...יום יבוא ותיראי בעצמך שהדעה שלך קצת מוטעת.. לפחות קצת נסתי לשנות את המודעות שלך...בזה שאת חושבת שאנחנו באים רק ל"אקשן"?את באמת חיה בסרט...
צום קל ומועיל!
גם אני באתי באותה גישה...שובל אור
לפתוח אתכם קצת לאפיק מחשבה אחר, שאולי הוא הפתרון למצב שנקלענו אליו מבחינת שלמות הארץ, ומבחינת שלמות העם.
ואני גם חושבת שיום יבוא, ואולי (בעז"ה X מיליון), שאני צדקתי.
צר לי לאכזב אותך..אבל לא ניראה לי שתצליחי...קראתיך
עובדה שיש כ"כ הרבה נוער...באמת הרבה שהולך בדרך הזאתי..ודבק במטרה..וניראה לי שזה קצת אומר הרבה מה היא הדרך הנכונה באמת..אם זה לא היתה הדרך הנכונה היה טיפונת נוער ומה שאומר שגם לא היו באים כ"כ הרבה לעליות וכ'ו...אבל זה לא ככה עכשיו..אז אנחנו רואים מי פה באמת הצודק....
ואולי יש הרבה שהולכים פשוט מה שנקרא אחרי העדר?שובל אור
תקשיבי, גם אני עד לא מזמן ממש הייתי כמוכם, והייתי בעד פעילויות כאלה, אבל ברגעים נדירים של אמת עם עצמי הרגשתי שאני פשוט הולכת אחרי הזרם, מה שאני עושה לא בא ממה שאני אישית חושבת, אלא ממה שכולם חושבים, ואני מודה, גם אני רציתי את האקשן שהדברים הללו מספקים.
אבל לאחר שליבנתי ביני לבין עצמי את הדברים, הייתי חייבת להודות שזה ממש לא נראה לי הדרך הנכונה.
גם ליס"מניקים אין אהבת ישראלהאריאלניקהנאמן
מה שמוכיח שהדרך שלך לא נכונה
שובל-תאמת אין לי עצבים לענות..מתנחל גאה.
אני יענה בכללי וכשיהיה לי זמן אני ירחיב.
א. המצווה הראשונה בכניסה לא"י היא והורשתם את יושבי הארץ! והיא עצם בניית הארץ, אם תעסקי כול היום באחדות ישראל ועוד (זה לא שטויות זה גם חשוב!) הנוער יהיה עסוק במקום בא"י בפאבים וכו' שטויות! וכדי להראות תאהבה למולדת ולעם(בלי גאוה בכלל!) אני ברגע זה אחרי מעצר שכול הגוף שלי כואב,עיף,מותש. ועוד 5 דק' יוצא בקבוצה בעז"ה לחומש תובב"א..
זה שאת הלכת אחרי "העדר" זה לא אומר שכולם כמוך...קראתיך
אנחנו לא מפגרים!!יש עקרונות...וזה שאת עלית על עצמך פתאום שאת הולכת אחרי העדר אז זה ממש לא מראה שגמאנחנו ככה...
טוב שמעי,אני אמרתי את כל מה שיש לי להגיד..(כמעט)...אז תמשיכי ללכת בדעות שניראות לך נכונות...ופשוט כל אחד יעשה מה שבא לו....
רק דרך ארץ ישראל תושג האחדות האמיתיתשמח שאני יהודי
וזו לא סיסמא בעלמא אלא מציאות. גם מיבין שלא מבין את זה היום - באיזשהוא שלב מאוחר יותר הוא יבין את זה. כמו שלא יעלה על הדעת לוותר על חלק מהתורה ח"ו בשביל 'אחדות' מזוייפת, כנ"ל לגבי ארץ ישראל ה'שקולה כנגד כל המצוות'(ספרי). ובהזדמנות זו, צום מועיל לכולם, ושנזכה בקרוב ממש לביאת הגואל ולבניין אריאל, ובכלל זה בניית גוש טיף והשומרון, במהרה בימינו אמן.
תשמעו זה קצת לא יפה מה שהלך פה!תח"ל
לגבי הנאצים לא מסכימה בכלל! אתם כנראה לא יודעים מה הם עשו! איך אתם קוראים ליהודים אחרים נאצים? אני לא מבינה אתכם.

דבר שני-שובל אני לא מסכימה על מה שאמרת על הזה של ללכת בשביל ה'אקשן'. את צודקת שיש את הספורים שבאמת עולים בשביל זה אבל תעשי לי טובה שלא נראה לי שמישו רוצה לסחוט את עצמו ולפגוע בגוף שלו רק בשביל ה'אקשן'! יש כאן נוער שבאמת אכפת לו מהארץ שבו הוא חי!

לגבי ה'ללכת עם הזרם'- את צודקת שיש רבים כאלה שאולי חושבים שהם עושים את בגלל האידיאל אבל עמוק בתוכם הם מודעים לכך שהם לא חושבים שזו באמת הדרך. אבל רוב האנשים שעולים עושים את זה בגלל שהם יודעים שזה הדבר הנכון לעשות!
צום קל ומועיל!
כמה דברים:יד ימינו

בקשר ל'אקשן' - מי שחושב שאני ואחרים עולים לחומש בשביל זה טועה, מטעה וחצוף!

יש לי טענות כלפי האנשים שעולים לשם - אבל הטענה הזו ממש לא נמצאת אצלי.

מתוך כל האנשים שאני מכיר שעלו (וזה כמה מאות), אני מוכן לחתום לך שאין אף אחד שעלה בשביל ה'אקשן':

יתכן שיש אנשים שנהנו מהבלאגן, ויתכן שיש אנשים שאף רצו שזה יקרה (אני בכל מקרה לא מכיר אף אחד כזה), אולם משהו שהגיע בשביל זה?!?! תחשבי טוב לפני שאת אומרת את זה.

עוד נקודה למחשבה בעניין: אם אברהם (יאיר) שטרן - היה עושה את מה שהוא עשה רק בשביל ה'אקשן' - האם היינו מגנים אותו???!!!???!!!

זה דבר שלילי שבן אדם הולך ממניעים כאלה, אולם כמו שמו"ר הרב כהנא הי"ד אמר: "מתוך שלא לשמה - יגיע לשמה".

בקשר לנאצים:

כל האנשים ה'גדולים' וה'בוגרים' שחושבים שהם מבינים משהו מהחיים שלהם (או מההיסטוריה של עמנו), ויכולים לקרוא 'נאצי' לכל שוטר או חייל (גם אלה שמעלימים עין במחסום ומעבירים חבר'ה משלנו):

מעבר לכך שאתם מורידים את ערך השואה, תחשבו מה אותו חייל חושב:

אני לא חייל, אבל כשעברתי בזמן ההפגנות נגד מצעד התועבה במאה שערים, וכל חרדי שראה אותי אמר לי לצעוק על השוטרים 'נאצים', או אמר לי משהו בסגנון "ייז קומן שני נאצים - שטייט" (תעצור - באים שני נאצים), זלזלתי בהם - כמו שלא זלזלתי בבן אדם מעודי:

אין לכם שכל?!?!?!

אתם רוצים להיות קיצונים ולקלל בצורה חמורה - תאמרו 'היטלר גאה בכם' או 'יודנרייט' - יש בזה טיפה אמת, אבל בכך שאתם מקללים כל חייל 'נאצי', אתם גורמים לחיילים ולשוטרים קהות חושים בקשר למילה זו, וזילזול עמוק שגובל בשנאה כלפיכם וכלפי הציבור שלכם.

תראו איך זה לא מזיז להם שאתם אומרים להם את זה - ואל תקשקשו שהם מגיבים ככה בגלל שהם באמת כאלה:

לפני שנתיים (לפני שכל ילד בן 5 קרא לכל שוטר שעיצבן אותו ככה), הם הגיבו אחרת לגמרי.

ולסיום, אם יש כאן משהו שחושב שאני לא קיבלתי מהם מספיק מכות, או לא ראיתי את האכזריות שלהם, אני מעלה לכאן תמונה של הגב שלי אחרי טיפול של שני 'חיילים', ללא שהפעלתי אלימות כל שהיא.

למעלה מ-60 איש כעת בחומששמח שאני יהודי
למעלה מ-60 איש נמצאים בחומש בשעה זו, הנוכחים במקום קראו הערב את מגילת איכה על חורבות בתי הישוב.
פינחסי דנו בזה כבר בתא..מתנחל גאה.
אלכת לרופא בסוף? אנחנו בחומש!
פינחסי דנו בזה כבר בתא..מתנחל גאה.
אלכת לרופא בסוף? אנחנו בחומש!
מה מצב הקליטה שם באמת?משה
עכשיו יש קצת קליטה..בכללי אין כימעט קליטה..מתנחל גאה.
‏..
עכשיו יש קצת קליטה..בכללי אין כימעט קליטה..מתנחל גאה.
‏..
צריך לחפש פיתרון לבעיה הזו של הקליטהמשה
לדעתי אפשר למצוא. צריך רק לעבוד קשה.
יש כל מיני מגברים ומשחזרים שיכולים להועיל.
כן - הלכתי למד"א.יד ימינו
ההליכה לרופא היא לא פחות חשובה - ואולי יותר - מהעליה לחומש.
תביעה אזרחית אחת תגרום ל10 חיילים להיזהר בפינוי הבא.
כשכתבתי את מה שכתבתי מקודם רציתי שתבינו שגם אנישובל אור
הייתי בתוך זה, ואני מכירה הרבה אנשים כאלה, וזה לא שאני באה ו'מטיפה' לכם מבחוץ, מבלי לדעת במה באמת מדובר.
איזה טוב ה' יתברך!מתנחל גאה.
אנחנו 70 איש בחומש! יום שלם ואף אחד לא מיסתקל עלנו..אין עוד מלבדו! אני יורד עוד שניה ברגל לשבי ומישם לעיטם..
למה נראה לך??!!!מתנחבל 2007
באים נטו בשביל להאבק על ארץ ישראל!! וזה לא הכי כיף בעולם.. א"י נקנית בייסורים..!!

וד.א.. אם כבר עדיף שאנשים יבואו כשיש להם כח ל'אקשן' ולא כמו כל העירונסטיות האלה למיניהן שרק רצו לשבת לאכול לישון ולחזור הביתה.. היו כאלה וזה העלה לי ת'עצבים חבל על הזמן..

צום מועיל לכולם!! ותחשבו קצת לעומק על הכל..
אופס!!!!! בטעות כתבתי מהכינוי הזה..מתנחבל 2007
ואנ'לא אגיד מי אני..
כמה יש שם עכשיו?פלורה
כ70 איש ויותר! ואין משטר רע,מג"ב,וכו'!!מתנחל גאה.
תקשרו למוקד חומש..יש עליות כול הזמן!
איזה יופי!@!פלורה
כל הכבוד!!!!!!!

<הלוואי עלי..עליתי ולא נשארתי..ועכשיו אני לא חשב בטוב בכדי לעלות>
תשתדלו לעלות מי שלא יצליח להגיע לעיטם חשוב מאודצבי!
לשמור את חומש בראש סדר היום הציבורי
ושוב פינוי אלים בחומששמח שאני יהודיאחרונה

פינוי אלים בחורבות חומש

המשטרה פינתה הערב באלימות משפחות ששהו בחורבות חומש שבצפון השומרון. השוטרים שברו והרסו את המאהל והמטבח שנבנו במקום.

המשטרה פינתה הערב באלימות משפחות ששהו בחורבות חומש שבצפון השומרון. ממטה חומש תחילה נמסר כי השוטרים גררו באלימות אישה בהריון (מגורשת מחומש) בנוסף שברו והרסו את המאהל והמטבח שנבנו במקום.

עשרות בני נוער שהיו במקום ברחו להרים הסמוכים. כ-100 צעירים וכמה משפחות מגרעין חומש עם ילדיהם שהו במהלך היום בחומש. במקום הוקמו ציליות, אחת לקיום שיעורים ואחת למטבח.

על חורבות בית הכנסת של חומש שהוחרב בידי צה"ל התחילו בבניית בית כנסת חדש. הוקם מבנה של ממש מאבן ומעץ. הרב דב ליאור העביר לשוהים במקום שיעור, לאחריו התקיימה תפילת מנחה בבית הכנסת החדש.

מנורה חזני, שגורשה לפני שנתיים מחומש מתארת את הפינוי האלים שחוותה היום, "שעת דמדומים, השקיעה היפה והמוכרת של חומש, בין העצים מתפללות הבנות. פתאום רצים התצפיתנים ומודיעים שישה ג'יפים של המשטרה בדרך". חזני מספרת כי הצעירים לקחו את תיקיהם וברחו, "רק המשפחות נשארו כי לא היה באפשרותן לרוץ עם התיקים והציוד, גם אבי, בני קצובר נשאר", היא מוסיפה.

השוטרים הודיעו למשפחות: "יש לכם שלוש דקות להתפנות". חזני מספרת כי השוטרים קרעו את הציליות בכח והביאו שופל שנסע לכיוון בית הכנסת.

"המגב"ניקים הצליחו לתפוס בחור אחד, חבדנ"יק, והפליאו בו את מכותיהם. בכיו קורע הלב נשמע מתוך הספארון. אותנו הנשים גוררים בכח. מעלים אותנו לספארון, סוגרים את הדלתות הכבדות. הגירוש השני בשבוע אחד, רוצים לקחת אותנו לראש העין, ובבית הילדים מחכים", היא מוסיפה לספר.

לדבריה אחד הקצינים אמר לאביה, בני קצובר, כי מה שהלחיץ אותם היו הלבנים, ובניין בית הכנסת. "עם בניין של ממש בחומש לא יכלו להשלים", ציינה.

"75 החבר'ה שברחו כבר חזרו חזרו לחומש. אין מחסומים בדרך, אין משטרה ואין צבא. כוחות הביטחון נכנעו ולא חוסמים יותר. זה הניצחון שלנו אחרי תשעה ימים של נוכחות יהודית רצופה בחומש", אמרה חזני.

במטה 'חומש תחילה' אומרים בתגובה, "אנחנו נחזור שוב ושוב, הממשלה תישבר ראשונה, הלחץ ההיסטרי המופנה מראש הממשלה לכיוון המשטרה מראה פעם נוספת השבוע עד כמה שהעלייה השפיעה והצליחה ועד כמה נקודת השבירה של הממשלה קרובה".
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך