מה יש עכשיו בעיטם?פורומיסט
פעם אחרונה שדיברתי עם מישי שנמצאת שם..רוח חדשה
מה?? וואי!!!!=)שירה
יש 13 עצורים ככה שמעתי.תח"ל
שמעתי שיש גם שבת שם זה נכון?תח"ל
מכות לא עלינוdrizt05
עידכון מפורט ממקורות אמיניםעמישב
ובכן, חבר'ה שם אכלו מכות (במטה חומש דיווחו על שימוש באגרופנים!!!). יש חשש ליד שבורה אצל אחד החבר'ה.
עצורים: כנראה שלושה לא מזוהים (שני בנים ובת [לגבי הבת יש דיווחים סותרים, אך כנראה שהיא עדיין עצורה]). חוץ מהם יש עוד ארבעה עצורים בטוח.
כרגע הגיע דיווח לא מאומת לגבי קבוצה נוספת של כ12-15 חבר'ה שנעצרו. אדווח, בע"ה, בהמשך.
קבוצת הבנות מחומש שנעצרו (שש במספר), שוחררו, ככל הידוע לי, ללא תנאים!!! (ככה זה כשמתעקשים עם כוחות הרשע).
כמות הכוחות:
לשני הצדדים יש בין מספר מאות לאלף.
שוטר מג"ב נפצע קל בעינו, ועוד אחד התייבש.
מספר טיוליות פונצ'רו.
אמאלהההההה צריך להגיד תהילים???M.H.R
חזרתי השניה.תירא-אל
אחותי...בשמחה תמיד!
אחותי הייתה וחברות שלי ואבל אני לא הייתי כי אמא שלי לא הרשתה אבל היו שם המון מכות ואלימות!!!
הרביצו גם לרב לווינגר וניסו לעצור את נדי'ה מטר ודניאלה וייס!!!
כן, זה תמיד טובעמישב
אני לא מבין למה זה אמור למנוע ממנו לבוא לשם עוד פעם ופעמיים ושלוש ואפילו עשר עד שזה יבנה!!!
זו בדיוק המטרה שלהם, הם רואים שאנו חכמים, מתישים אותם, יום בחומש, יום באפרת, יום בחומש. ומחר עוד אחד בניסנית. אז כשמישהו מיואש הוא שובר את כל המחסומים ועושה ככל העולה על רוחו, ובמקרה הזה, מרביץ לאנשים.
עם ישראל חטף מכות, ומסתבר שהוא גם ימשיך לחטוף.
אך, עם ישראל בנה התנחלויות, ומסתבר שהוא ימשיך לבנות...
"וכל קרני רשעים אגדע תרוממנה קרנות צדיק" (תהילים ע"ה, י"א).
המלכות הרשעה, עוד יבוא יום נקמה, המלכות הרשעה, עוד יבוא יום נקמה, "כי יום נקם בליבי ושנת גאולי באה" (ישעיה ס"ג, ד)
ילדים קטנים הועלו למשאיות ו 'נזרקו' בבית שמששמח שאני יהודי
כ-30 ילדים קטנים בני 11-12 הורדו מהטיוליות של משטרת יו"ש בבית שמש לאחר שנעצרו בגבעת העיטם. הילדים הורדו במקום אחרי שעות ארוכות בהם לא ניתנה להם שתיה ואפשרות להתפנות. בנוסף מדובר בילדים שאין ברשותם כסף או אוכל.
עשרות נעצרו, ביניהם ברוך מרזל, שנעצר בחשד ש'המריד נערים להיכנס לשטח צבאי סגור'. "העולים לגבעה ביניהם זקנים ונשים חוטפים מכות ללא הצדקה מצה"ל והמשטרה", אמרו המארגנים. על פי דיווח נוסף גם הרב משה לוינגר קיבל מכות מהשוטרים. השוטרים השתמשו באגרופנים, ופינוי הבנות נעשה ע"י השוטרים, דבר המנוגד לכל הנהלים.
העולים שעקב המהומה התפזרו בשדות מתארגנים כעת בקבוצות של שלושים איש על מנת להצליח לחזור לגבעה.
לפני כן:
מאות בני אדם הגיעו אחר הצהרים לגבעת הזית באפרת שם התכנסו על מנת לעלות לגבעת העיטם. אוטובוסים וכלי רכב שנסעו מכיוון ירושלים וחברון לכיוון אפרת נחסמו על ידי הצבא. ממארגני האירוע נמסר כי העליה מתוכננת להיות בגלים וכי המאות שיגיעו יהוו את הגלים הבאים. המשתתפים שמעו נאומים מפי רבנים ביניהם: הרב שלמה ריסקין – רב העיר אפרת, הרב משה לוינגר - אבי הישוב היהודי בחברון, הרב גדעון פרל והרב שמעון גולן. לאחר הנאומים התארגנו לעלייה לגבעה. הבוקר אמרו באפרת כי הם מוחים על הפעלת כוחות צה"ל רבים נגדם, "זה ביזיון לאומי שכדי למנוע את העליה לעיטם, ריכזה חטיבת יהודה כוח גדול שכולל שני גדודי חי"ר סדירים, יחידת סיור ומאות שוטרים ושוטרות כולל יס"מ. כוח זה צריך לפעול נגד מחבלים ומשפחות הפשע ולא נגד יהודים", דברי מטה העיטם. כוחות הבטחון רואים בהקמת הישוב 'מאחז בלתי חוקי' ועל כן נערכים למנוע את הקמתו.
העלייה לגבעת העיטם הינה רק יריית הפתיחה למבצע רחב היקף של חידוש תנופת ההתיישבות ביהודה ושומרון.
המארגנים מספרים כי במהלך המבצע יעלו משפחות לגבעות שונות ביהודה ושומרון במטרה ליישבם ולבנות ישובים חדשים בארץ ישראל. "זאת תשובתנו למדיניות המתמשכת של כניעה לאויב. נעלה לגבעת העיטם- נכה בה שורשים ונכריז: נמשיך ונבנך ארץ ישראל", הם אומרים ומציינים כי גרעינים נוספים של משפחות כבר מתכוננים לעליות הבאות.
מארגני מבצע "ישוב עכשיו" שהם חברי תנועת נאמני ארץ ישראל, נוער למען ארץ ישראל, נשים בירוק וועדי הפעולה באזור גוש עציון וקרית ארבע מסבירים מה הובילם למהלך, "עתה כמעט שנתיים לאחר הגירוש הנורא של אחינו מגוש קטיף וצפון השומרון. עזה הפכה לחמאסטן. שדרות ובנותיה מופצצות. למרות שלכל בר דעת עכשיו ברור שמסירת שטחי מולדת לאויב הערבי זהו צעד שמסכן את המדינה, מנהיגינו הפוליטיים ממשיכים בכוונתם להיכנע, להתקפל, לוותר, למסור ולגרש". "במקום להתעסק בחיזוק עם ישראל בארצו ובמיגור האויב הערבי המאיים על קיומנו- הממשלה מתעסקת יום ולילה בחיזוק אש"פ ובניסיונות להקמת מדינת מחבלים ביהודה ושומרון", טוענים ועדי הפעולה.
.
לדברי המתנחלים, הגבעה המיועדת נמצאת בתחום המתאר של אפרת בגוש עציון. בעקבות ההחלטה להקים במקום גדר ביטחון, תוצא הגבעה אל מחוץ לגדר ותועבר לידי הפלסטינים.בעקבות כך החלו בתנועות הימין להפיץ לפני כמה שבועות מודעות תחת הכותרת: "מחדשים את תנופת ההתיישבות! מקימים יישובים בארץ ישראל!". במודעה נכתב כי "הקמת היישוב בעיטם תהווה מהלך פתיחה לחידוש תנופת ההתיישבות ביהודה ושומרון. זאת תשובתנו למדיניות המתמשכת של כניעה לאויב".
עידכון נוסף לגבי העצוריםעמישב
יש כרגע לפחות שבעה עצורים שאינם מזדהים.
בשורות טובות ישועות ונחמות
אממ ראיתי תמונות מערוץ שבע...וחשכו עיניי!פלורה
סתם תחשבו על זה שניה...אחת/ד מחזיק/ה דגל..ואז מגיע אליו/ה חייל/שוטר <שהוא בעצם עובד מדינה....> ומרביץ לה.....זה לא נישמע לכם ...אאההםם???
אוי... עמי עמיעמישב
אוי... עמי...עמי... "עם נבל ולא חכם" (דברים ל"ב, ו)...
בנות שפונו באלימות ויכולות להעיד:שמח שאני יהודי
מוזרעמישב
אינני יודע מי זה שבתאי, ואיזה עניין יש לו רק עם "בנות שחטפו מכות", ולא בנים. בכל מקרה, המספר של התחקירנית של "אירגון זכויות האדם ביש"ע", הוא: 0525992624 (ורד).
זה לקוח מאתר 'מטה צפון'שמח שאני יהודי
וידאו על העליה והאלימות המזעזעתשמח שאני יהודי
אביא שוב את הדברים בקיצור נמרץ:שמח שאני יהודי
השוטרים השתמשו באלימות רבה שכללה אגרופנים, נגד ילדים, צעירים, בנות וזקנים. פינוי הבנות נעשה ע"י השוטרים. ע"פ דיווח נוסף גם הרב משה לוינגר קיבל מכות מהשוטרים.עשרות נעצרו, ביניהם ברוך מרזל.
(לגבי מצבם של העצורים - ראו בתגובות שלמעלה שכתבו בעניין).
צבי ... ;שם ;מכאל 2 3
אמור זה שם של דגמתנחל גאה.
כרגע יש עוד אנשים בעיטם?שמח שאני יהודי
אני גם הייתי שם!חטפתי מכות!כל הגוף שלי מלא בסימניםקראתיךאחרונה
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי
אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר
ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ
מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?
ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד
ממש יועיל לי
אתה לא בפורום הנכוןזיויק
טעותיאיר גדסיאחרונה
אתה צודק לא ידעתי אני חדש
איך אני מוחק
אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק
בואו נחיה אותו
מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון
למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?
גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7
גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,
וגם עם שלושת הנערים הי"ד
זה חדש יחסית
עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית
(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)
מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב
מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?
כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?
פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"
כל הפרטים, להאזנה>>
קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב
קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>