האם גירוש היהודים מיו"ש זה אפשרי היום?ברוךש
פינוי של יהודה ושומרון?

הסטאטוס של יהודה ושומרון (ובנימין) הוא בעייתי מאוד, אתם צריכים לזכור שהוא חוסם את החלום האמריקאי+ישראלי+ערבי של "שלום", מכיוון שבאופן פיזי הוא חוסם את הקמת מדינה בעלת רצף טריטוריאלי ערבי (פלסטיני? בלסטיני?).
אפשר לנסות להתעלם מהעולם אבל אתם צריכים לזכור שיו"ש מעולם לא סופחה למדינת ישראל, וישנה דרישה תמידית להחזירה "לבעליה החוקיים", ובשביל "שלום" אנחנו מוכנים לעשות הכול (הם).
בכל מקרה שאף אחד לא יחיה באשליות, תמיד קיים רצון לגרש את היהודים מהמקומות האלו, ורק מכיוון שיש היום ממשלה חלשה יחסית היא אינה מסוגלת, אבל אם יבחר ראש ממשלה חזק עם תמיכה קואליציונית מרכז-שמאל הוא עלול לבצע את הגירוש, מכיוון שזה מתבקש ממנו.
אפילו את גוש קטיף רצו לפנות כבר לפני שנים (וכרגע אני מזכיר את הפרקטיקה), וזה כמעט קרה בהסכמי אוסלו, וכולכם זוכרים את אהוד ברק (כאשר עראפת לא חתם בסוף כאשר הוצא לו 90%+ מיש"ע) ואת עמרם מצנע שכמעט היה ראש ממשלה שגם רצה לפנות, ורק כאשר נכנס ראש ממשלה חזק כמו שרון הוא הצליח לפנות.

לעניין האקטואלי:
אולמרט הוא חלש מידי מכדי לפנות כרגע, אבל בבחירות הבאות, ממשלה חזקה יכולה להיבחר וזה עלול לקרות, הסיכוי שלנו היא: שהמועמד "שלנו" שכרגע נראה לי שהוא ביבי, לא שאני אוהב אותו (כי ממש לא) אבל למזלנו השמאל ממש שונא אותו, והתקווה היא שהימין יצליח הפעם הרבה יותר טוב בבחירות, ומכיוון שהשמאל לא יכנס איתו לממשלה, הוא יצטרך ליצור קואליציה עם הימין ועם "הלמלמים" (ש"ס יהדות התורה,ליברמן,ואולי הגמלאים) ולכן לא יהיה לנו גאולה שלימה, אבל לפחות הוא לא יפנה איזשהו מקום! (לעניין הזה).

אז האם קיים סכנת פינוי של יו"ש היום? לא!
האם קיים סכנת פינוי בעתיד הקרוב-רחוק? בוודאות כן!

חשוב מאוד לשים לב שיו"ש קפואים כבר איזה 15 שנה (בערך) הבית האחרון שנבנה בגוש קטיף (ולא כמה בני ביתך) היה לפני 15 שנה על ידי אריאל שרון ומאז חל קיפאון.
בעופרה ופסגות ועטרת ושאר הישובים גם לא בנו בתים איזה 15 שנה (ואני לא מכליל שיפוצים או איזה בר מזל שבנה בני ביתך)
המקומות היחידים שכן בונים ביהודה ושומרון זה ביתר עילית, קריית ספר, מעלה אדומים (גבעה 07) וכו...

במילים אחרות לעת עתה אני חושב שאפשר לחלק את יהודה ושומרון לשלושה חלקים:
א. שחור-בטוח יפנו (פוטנציאל ממש גבוה לפינוי) עטרת, תפוח,נווה צוף, ומקומות כאלו שרחוקים ובודדים.
ב. לבן- שבטוחים לבנתיים מפינוי (לעת עתה)כמו מעלה אדומים, אריאל, גוש עציון, ביתר עילית וכו... אזורים עם הרבה יהודים ושקרובים "לגבול" (הקו הירוק).
ג. אפור- אזורים שנמצאים באמצע בידו אבל בגדלים טובים למרות שהם מרוחקים, כמו בית א-ל וקריית ארבע, שהם גדולים ובודדים, שיש להם סיכוי לשרוד כרגע (ומה שיוכל לשנות בשבילם זה לנסות ולהגדיל את הישובים האלו כמה שיותר- רק שתזכרו יש קיפאון על בנייה, ואם תבדקו תראו שיש רשימות של אנשים שמחכים שבית יתפנה והם יוכלו לעבור לישוב.

מדינת ישראל (אזרחיה) צריכים להחליט את עתידה של יהודה ושומרון, האם אנחנו רוצים אותה לנו, או שאנחנו מוכנים להעבירה לערבים, זוהי החלטה שמדינה ישראל מתלבטת עליה כבר 40 שנה, וההחלטה שנראה שתבוצע היא לצערנו להביאה לערבים, גם אם נראה לכם שאזרחי ישראל הם תומכים ביו"ש והם נגד גירושים (שני שליש?), הם לא מראים את זה בבחירות, מכיוון שהמפלגה היחידה שמתנגדת לגירושים זה איחוד לאומי והם קיבלו רק 10% מקולות הבוחרים.

אז חברה לא הכול שחור, אפשר עדיין למנוע ולתקן, אבל זה מצריך הרבה מאוד עבודה,וככל שהזמן עובר זה נהיה יותר ויותר קשה, אבל שתדעו שאם העבודה הזו לא תיעשה אנחנו בבעיה (בלשון מעטה).
אני זוכר בגוש קטיף אנשים שאמרו זה לא יקרה! אסור לדבר על זה! ושטויות כאלו.
ואני שואל אותם, למה זה לא יקרה? ואז הם עונים: יש לנו אמונה, או, אתה תראה כל העם יבוא, הצבא לא יוכל לפנות עם יהיו מיליון איש בגוש ועוד מאות אלפי אנשים חוסמים כל כביש בארץ.
ולכן חברה לי לא היה ספק שהגירוש הולך לקרות עוד שנה וחצי לפני התאריך של הגירוש, מכיוון שאני בקיא בהיסטוריה, ואני גם מכיר קצת את עמינו, ולכן תקווה היה לי שזה לא יקרה (אבל ידעתי שזה רק יכול להיות בנס), וניסיתי למנוע, ועבדתי קשה באותה שנה וחצי, אבל ידעתי שאם העם או הכנסת לא יתמכו בנו אז יהיה גירוש.

חברה אותו ענן שחור שהחריב את גוש קטיף, עמד ועומד מעל יהודה ושומרון (ואולי אפילו מעל הגולן אם החדשות אומרות אמת), עכשיו זה הזמן לעבוד ולמנוע, אח"כ יהיה מאוחר מידי,(וכבר עכשיו מאוחר מידי).
לפני מאה שנה ברוסיה אמר משהו (ואני לא זוכר מי) "היהודי לא קונה מטרייה כאשר הוא רואה ענני גשם, הוא יחכה שהוא יהיה כולו רטוב עם דלקת ריאות עד שיואיל בטובו לקנות".

אנשים בידינו הדבר!

חזק ונתחזק ונחזק!

ברוך
מחורבן לבניין!שמח שאני יהודיאחרונה
לפני שנתיים בדיוק, בתאריך הזה ובשעה הזאת בדיוק, הסתובבו קלגסי הגירוש ברחבי נוה דקלים במדיהם השחורים, ערב הגירוש הנורא שהחל למחרת. היום, שנתיים אחרי, כשישנה צעדה גדולה לניסנית, כישנם יהודים כבר כמעט עשרה ימים רצופים בחומש, כשעולים להקים ישוב חדש (בגבעת העיטם) - נראה בהחלט שהמגמה מתחילה להתהפך - ממגמה של חורבן - לתהליך של בניין. ודאי שאל לנו לשגות באשליות ולהיות שאננים, מלאכה גדולה עוד לפנינו - אך ב"ה אם נמשיך ונתמיד במגמה של השבוע האחרון, ובעז"ה נעלה וניישב עוד ועוד מקומות, ונשוב יותר יותר למקומות מהם גורשנו לפני כשנתיים - אזי עוד נזכה ובקרוב בעז"ה ליום בו נשוב אל כל גוש קטיף והשומרון, ובכלל אל כל מרחביה של ארץ האבות, מהפרת ועד החידקל, עם בניין אריאל וביאת הגואל תיכף בקרוב ממש אכי"ר!
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך