עצותננסי
אינטרנטמשה
יש לה את המגרעות שלה (ויהיו כאלו שיאמרו שאני הוא התגלמות המגרעות), אבל במקרה של מוגבלות תנועה, יש מצב שהרשת תהיה סוג של פיתרון בשבילה.
זה לענ"ד.
זה ממש ממש לא הפיתרון משה..פלפלתי
לדעתי פשוט צריך לתת להם "תפקידים" שיעזרו לה, לדאוג לזה שידאגו לה. אח"כ יגלו שהיא חמודה- זה כבר יסתדר לבד.
ואני עדיין עומד במילה שלימשה
אבל זו בעיה אחרת..פלפלתי
לא רק זהדובלה
ואני לא מדבר רק על חום, כמובן, אלא בכלל על הרגשה של בן-אדם, שמטבעו רוצה להיות מעורה בחברה ובמה שמסביב, לעזור, להשתתף עם כולם בפעילויות, לשבת ביחד באיזה מסיבה, וכו' וכו'.
מכל זה, אינטרנט הוא פיתרון אך ורק לשיעמום. לדעתי. אבל לא לחוסר החברה.
תכל'ס, אני תומך (הפעם..) בעמדה של פלפלתי, לנסות לשלב אותה בתפקידים ופעילויות.
מחשב כתחליףננסי
בשביל מה קיימים עובדי הוראה?פלפלתי
מזה הפעם??????פלפלתי

כאילו כל הזמן אנחנו נגד.....

סתם, בצחוק...
דובלה
דובלה צודק!!=)שירה
כמובן! איך לא??
פלפלתי

וואי, תודה! גם פלפלתי צודקת, לא?!..דובלה

וגם כמו שפלפלתי אמרה..מיסטר דום
לפי דעתיאנונימי (פותח)
לענ"ד זה תלוי בעיקר בבנות הכיתהעמישב
לפי מה שהבאת כאן, לא נראה שהבעיה טמונה בילדה, אלא בכיתה.
אז מה עושים?
לענ"ד, בנושאים הללו, ככלל, כדאי להכניס לאנשים את המודע בדרך העקיפה והבטוחה (ואולי גם הארוכה), היא התת-מודע.
לגרום לכך שהכיתה תשים לב אליה, ליכולות שלה וכדו'.
שהבנות תשמנה לב לכך שהיא בעצם בדיוק כמוהן, וכמו שאחת קשה לה לכתוב ביד שמאל, ולאחת קשה לסחוב דברים, אז לה קשה לעמוד על הרגליים. כל אדם הוא מוגבל, ואצלה זה בולט יותר, אז זה לא אומר שהיא שונה ומוזרה, ובוודאי שהיא לא אמורה להיות מנודה, ברמה זו או אחרת.
באיזו דרך אפשר להכניס לתת-מודע?
הכי חשוב זה היום-יום. לתת לה לענות לשאלות שהמורה שואלת, לתת לה להשתתף יותר בהפעלות חברתיות למיניהן ועוד כהנה וכהנה.
בנוסף לכך, יש עוד מספר דברים שאפשר, וכדאי, להוסיף למהלך היום-יומי, וזה ע,י הפעלות חברתיות, סיפורים וכדו', לא כאלו שיציגו את הדברים על השולחן (סיפור על נכה וכדו'), אלא דברים שיכניסו את זה בדלת האחורית של המוח. מה לדוג'? סיפור בת ר' עקיבא ביום חתונתה (שבת דף קנ"ו עמ' ב', ויש עיבוד של זה לספר "כה עשו חכמנו"), ר' שמעון בן אלעזר והמכוער (גם כן ב"כה עשו חכמנו", ונדמה לי שזה מופע במסכת תענית) ועוד רבים וטובים, ידועים יותר וידועים פחות (הסיפור של האר"י הקדוש זצוק"ל עם הזקן העני, שבגלל שלא התחשבו בו נגזרה גזירה על צפת. סיפור פחות ידוע, אבל חשובף מופיע ב"כתבי האר"י").
בדבר זה מרויחים כפול, משום שעל פני השטח, מעניינים את הכיתה בסיפורים יפים, ובאותו הזמן, מכניסים להם לראש, מבלי לשים לב, את העניין החשוב של התחשבות בזולת...
בהצלחה.
תודהננסי
זה נראלי קצת מוזר-פעימה
אצלנו ביי'שוב-יש ילדה אחת[-בגילי] שממש נולדה איתנו וכו'-והיא היי'תה קולה זמן עם הליכון והיא גם מגמגמת[ז"א-ממש קשה להבין אותה] אבל ממש קיבלנו אותה יפה-[אומנם לאנשים מבחוץ הי'ה קצת יותר קשה-שבוע שעבר טיי'לתי איתה בקניון ואנשים הסתכלו-כאילו..] מה שנראה לי שזה תלוי בגננת/במורה שצריכות לדעת איך להעביר את המגבלה..
[לדוג' אני זוכרת שבכיתה ב' היי'תה למישהי פלטה אז המורה אספה את כולן והסבירה לה יש משקפיי'ם אז יש אנשים עם דברים שונים..]
אבל נראה לי שבשנה הבאה [כיתה ו'-להבנתי] היא תתקבל יותר כי בכיתה ו' כבר גדלים ומתחילים להתיי'חס אחד לשני כמו בני אדם ולא 'אני חברה שלך ואת שלי..'
זהו-חפרתי-רשמית!
אני חושב...מיסטר דום
וגם אם היא חמודה הם יראו את זה לילדים יש את הנפש הכי מבינה ויודעת...
ולבנות הכיתה לא להסתכל על הכסא גלגלים אלא להסתכל על הבנאדם עצמו כי זה מה שחשוב.....
בחסדי ה'מכאל 2 3
צריך לתן לה לעזור כול מה שהיא יכולה לבד
שתרגיש חלק מהכיתה שלא תרגיש מסכנה ושכולם עוזרים
לה אפשר לקרוא מה שילדים כאלו מספרים ורואים שם שזה שכול הזמן עזרו להם לא יהיה יותר מתי טוב
וכדי מאוד להראות לה שיש לה המון נקודות טובות ואלי ידי זה
היא תרגיש בת אדם ותרגיש יותר נוח ליתחבר
בהצלחה וה'ית' ירחם על אמו ישראל אמן
בשורה טובהננסי
ב"ה, "טוב ה' לכל ורחמיו על כל מעשיו"עמישבאחרונה
..גיימס פוטר
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
למה אתם חיים?מעייןאהבה
מה הסיבות שלכם בחיים?
חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
אני חיהניגון♥️
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
יש אנשים!הרשפון הנודד
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
למישהו יש הדרן?איידן
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט
או סרטים אחרים