מכתב של הרב שמואל אליהו על אירוע ניסנית:יד ימינו

בס"ד                                                     הביתה. הביתה. הביתה.

חזרנו לגוש קטיף!!

לא לכולו. רק לניסנית.

לא כולנו. לא להרבה זמן. אבל חזרנו. זהו, נפרץ המחסום. אפשר להגיע לניסנית. אפשר לשהות שם. צריך להתרגל לזה. אנחנו וכל עם ישראל נתרגל לזה פעם אחר פעם, עד שזה יהיה חלק מהחיים שלנו כמו המחשבה על החיים ב"חומש".

אי אפשר לומר שזה בא לנו בלי דמעות. לא ולא. זה היה קשה מאוד לראות את תושבי ניסנית אלי סיני ודוגית עומדים מול הבית ההרוס שלהם. אנשים טובים שרומו כמו כל עם ישראל, אנשים חיים, נושמים, רגילים שלקחו להם את הבית והרסו אותו בחמש דקות למען "מטרה לאומית נעלה". הבטיחו להם כמו שהבטיחו לכל החיילים שהרסו את הבתים. הנה הנה מיד נותנים "לכל מתיישב פתרון". והיום מתברר שהרסו להם את החיים לחינם.

לא יכולתי לעצור את הדמעות כשראיתי את השוטרים עומדים עם הסוסים מנסים למנוע מהאנשים להגיע לביתם. אולי הבית הרוס אבל יש כבישים ותשתיות, אבל אפשר לבנות את הכל מחדש בקלות. למה לעצור אותם? אתם יודעים שבסופו של יום לא יהיה להם מקום לחזור אליו, חוץ מאשר לקראוון שנקרא בפי כל הספיניונרים של שרון "קראוילה". למה? שיזכיר לכם "וילה" וירגיע לכם את המצפון.

זה לא שמישהו מבין למה הרסו את נווה דקלים אבל באמת באמת אף אחד לא מבין גם לשיטתו של שרון בשביל מה היה צריך להרוס את שלושת הישובים בצפון הגוש. כל כך קרובים לגדר. אולי עשר או עשרים מטר. במקום שלא היה אף פעם אזור שערבים שלטו עליו. בשביל מה להרוס?

"אם אתה מאמין שיכולים לקלקל - תאמין שיכולים לתקן" זה היה שיר שליווה אותנו בדרכנו. שרנו אבל לא ממש האמנו שנוכל להגיע לניסנית. חכמינו אמרו "פיתחו לי פתח כחודו של מחט - ואפתח להם פתח כפיתחו של אולם". ניסינו את כוחנו ואלוקים פתח לנו פתח יותר גדול. מאות מאיתנו הגיעו קרוב לגדר. עשרות הגיעו עד לגדר. חלק מאיתנו הגיעו לניסנית עצמה.

זה טוב מאוד בשביל הפעם הראשונה.  בפעם הבאה נגיע יותר, מתוחכם יותר, יותר אנשים, יותר זמן. נרגיל את הציבור למחשבה שבאמת הולכים להתיישב בניסנית.

אני רוצה להצדיע לכל אלה שעלו איתנו, נשים בהריון, ילדים קטנים, משפחות עם ילדיהם. הם הלכו בדרכי העפר, הם הלכו עם כל הציוד. הם הלכו ביום החם ביותר של השנה. הם הלכו כמו שהולכים הביתה. הביתה. הביתה.

לא אהבתי את זה שבוכים על פינוי גוש קטיף רק בגללישוחחר פולארד!
שהוציאו אנשים מהבתים שלהם וכד'.. ושוכחים לבכות על זה שמסרו ממון יהודי לגוי. -מזכירים את זה, אבל הדגש לא על זה.

דוג' מהקטע:
(''אנשים טובים שרומו כמו כל עם ישראל, אנשים חיים, נושמים, רגילים שלקחו להם את הבית והרסו אותו בחמש דקות למען "מטרה לאומית נעלה".'')
בפעם האלף: ג י ר ו ש לא פינוי!!!!רק זבל מפנים!!!!!גוש קטיף לנצח!
לא גירוש, פינוי. גירוש זה נשמע-מסכנים.. אנחנו לאישוחחר פולארד!
מסכנים.-גרמנו את זה לעצמנו..מה לעשות? עובדה!
מזה????????? זה היה ג-י-ר-וש!!!חיים ביטוןאחרונה
מזה????????? זה היה ג-י-ר-וש!!! גם את גירוש ספרד היהודים גרמו לעצמם ע''י החטאים שלהם ולמרות זאת אפח'ד לא אומר '' פינוי ספרד''!!!!
זה חסדי ה' ית' שזכנו לעגי לניסניתמכאל 2 3
הו אחרונהסבא גפטו
שטויות.
לא חסדי ה' ולא נעליים.
יהודי שרוצה להגיע למקום כלשהו בארץ ישראל.
עם קצת דבקות במטרה יצליח. תקף לגבי כל מקום!
זה ממש חילול שם ה'! לומר שהוא משקיע בנו בזוטות שכאלו. דברים, שכדי שנזכה בחסדים שלו, אנחנו צריכים לעשות את המעשים האלו ברצינות.
מה עובר עליך??אוריין
בס"ד,
זה כן חסדי ה' וכל דבר שאנחנו מצליחים לעשות זה חסד מה'!!!!!
1/2 מטוס קרב 2/2 זבובסבא גפטו
אני חושב שדווקא כן הבנת את כוונתי.
דווקא ממש לאאוריין
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך