יש לי הצעה לגולשי הפורום ולמוריה.dog76

1. תסירי מתחילת הפורום את כל ההודעות האלה שיושבות שם כבר שנה!!! זה משגע

2.לגבי כל הקטע הזה עם הרב אבינר - ת'כלס אנחנו לא יודעים באמת אם הוא מחטיא את הרבים או שהוא רב ענק....

אבל דבר אחד אנחנו כן יודעים... שעדיף לא לדבר על זה! אנחנו מיסתבכים כאן עם הרבה איסורים וזה סתם לשחק באש...

אני בטוח שאפילו הרב ליאור שיצא נגד הרב אבינר - לא היה מסכים שיכפישו את שמו של הרב אבינר.

זהו הבנו ת'קטע איתו... אז חאלס!!!

לדעתי כל מי שמדבר על הנושא הזה צריך להעיף אותו מהפורום - כי אם בסוף יתגלה שאפילו 2% ממה שאמרנו עליו היה מוטעה... אז הלך עלינו...

מי בעד?

חצי חצי:תח"ל
לגבי כל הדברים הנעוצים באמת צריך להעיף אותם כבר. הם שם כבר פווול זמן ןהם סתם מעצבנים.

לגבי הרב אבינר אני לא חושבת שצריך לדבר על זה במיוחד בגלל שכל מי שנגדו רק מזרים לפה לשון הרע וזה ממש לא בסדר. אבל לא נראה לי צריך להעיף אותם מהפורום, רק לשלוח להם אזהרה או משו בסגנון.
חח הוא לא התכוון שבאמת יעיפו אותם מהפורום!!!=)שירה
אחלה הצעה..אני בעד..למרות שלא מפריע לי כל השירשורים שיושבים שם יותק מחצי שנה כאילו רק הראשון שיש עליו תגובות...
נכון הראשון באמת מעצבן. אבל ככה גם כולם.תח"ל
אבל הם לא מפריעים...=)שירה
בכל זאת אני רוצה שתדעו מתי יש לי יומהולדת =]]
חלומות!מוריה
א. לא מורידה, ולא בטיח..

ב. זה מטופש, וזה לא סיבה!
טוייב אז תורידי רק את השירשור הראשון..=)שירה
לא מורידה שום דבר!מוריה
לא מורידה שום דבר!מוריה
למה?? זה סתם תופס מקום...=)שירה
וכולם הבינו שמעכשיו את אוכפת את החוק הזה!!!
כי זה חשוב.. לי..‏מוריה
ואם כולם קלטו, למה לא מיישמים אותו?
מוריד זה משגע! חלאס כבר הפנמנו..dog76
זה חסר יעילות.מוריה
כי אני לא אקשיב בהקשר לזה, בכולופן.
אוף אבל זה באמת ממש מעצבן!תח"ל
אני בעד !!! ובעד הכל!!! ...חיים ביטון
אני בעד !!! ובעד הכל!!! ...
לגבי א:כן כן זה לא כיף לראות אותם דיונים ישנים ונדושים במשך שנים אפי' ששמי מתנוסס על אחד מהם בגאווה

לגבי ב: אפי שדעתי לא כמו של הרב אבינר בנושאים מסוימים אסור שהפורום יהפך למקום של בעלי לשון הרע ומפיצי שם רע על כל מיני אנשים לא רק על הרב אבינר !!! ומי שיש לו משו נגד מישו לא צריך לפרסמו בכל העולם ובמיוחד שלא בפורום!!!ושקודם שהוא מעיר לאנשים על דברים ילמד הלכות לשון הרע טוב טוב וגם הילכות מוציא שם רע...
נצח לנצח ניסחת את זה הכי טוב!תח"ל
מורי אם אני לא טועה רוב הפורוםdog76
רוצה שתעיפי את הנעיצות האלה...
לדעתי פעם בחודש צריך לרענן את ההודעות הנעוצות
מה הקטע להוריד..?חב"דניקית
למה זה מפריעה..?
*מוריה.מוריה
בס"ד

אני מחליטה איזה נעיצות יישארו, ואיזה לא.
כל הנעיצות חשובות. נקודה.
בעדרעות =)
לא אכפת לי כ"כ מההודעות שלמעלה, אלא בעיקר על ההודעות האלה על הרב אבינר - נמאס כבר. העיקר אנחנו מיישבים את ארץ ישראל ורוצים לקיים מצוות, אבל כשזה מגיע למישהו שיש לנו מה להגיד עליו וזה נוגד את דעותיי, אז באים ואומרים ושוכחים פתאום את כל האיסורים. (וחוצמזה תבררו קודם לפני שאתם מוציאים את כל ההודעות עליו ב-99.9 מהמקרים זה שטויות.)

חיימאושרים!
וכל הישועות!
אני בעדeliya
גם להוריד ת'שירשורים הנעוצים וגם להפסיק לה]פיץ שמועות על הרב אבינר!!!
רעות גם את ניסחת יפה מאוד.תח"ל
לגבי הרב הנ"ל לי ברור הקטע דברי הרבנים מפורשים:עמישב
בס"ד לק"י

א"א להתחמק מהביטוי של הרה"ג שלמה פישר שליט"א (רב חרדי במקור, הקשור מאוד לעולם הדתי-לאומי [הספיד את הרב שג"ר זצוק"ל]. אין כמעט רבנים בדורנו בסדר גודל כמו שלו, גם פלפלן גדול וגם בקי עצום [מעביר שיעורים קשים ומסובכים אף לחכמים, וכל זאת בע"פ!!!], גר בשכונת הר-נוף בירושלים. כל השבוע לומד בישיבה [הוא זקן, אבל לומד, בעיקר, וגם מלמד בישיבה], ורק לשישי שבת מגיע לאישתו בחזרה לבית), המצוטט במכתבו באתר AVINER.NET:"הרשע שלמה אבינר"!!!! ועוד הוא כותב שיש לנדותו ולהחרימו. וכן את דברי הראשל"צ מרדכי אליהו שליט"א, והרה"ג אברהם שפירא והגרז"ן גולדברג (גדול ישראל, ראש כולל דיינות בבית-וגן תלמידו וחתנו של הגרש"ז אוירבאך, גם כן מקושר לציבור הדתי-לאומי) ועוד את כל ההחרמות של בתי הדין, הן החרדים (ללא נגיעה "פוליטית") והן הדתיים לאומיים. הכל נמצא שם (בתחתית דף הבית).

וניכרים דברי אמת.
וכדברי הרה"ג שלמה פישר שליט"א: "ויפה שעה אחת קודם"....
אני רוצה עדות!!! לא מאמין בשום אופן לאתר הזה!!!חיים ביטון
אני רוצה עדות!!! לא מאמין בשום אופן לאתר הזה!!! אני רוצה שמישו מכל החברה שאוהבים להביא את דיבת הרב אבינר רעה ילך לרבנים האלה שהוא ילך !!! שלא יסתמך על אתר המבוסס על מריבה אישית בין הרב אבינר לבין בעל האתר שלא יסתמך על אתר שנוער להכפשת רב גדול מאוד בישראל שכל יעוד אתר זה הוא להששמיץ מישו לא להביא לטוב להביא לרע ! לחכך בין יהודים להרבות רוע לשון הרע והוצאת דיבה !וגם אם בעל האתר עושה אותו ממניעים אדיאאולוגים טהורים אז מה אם הרב אבינר לא מסכים עם דעתך ??? אז כל מי שלא אומר כמוך אתה תשמיץ אותו<??? מה אתה פשיסט<??? מהיום כל מי שלא כמוך שלא חוש כמוך ולא מתנהג כמוך אתה תשמיץ אותו??? תתווכח ! תמחה ! אל תשמיץ ! אל תרד לדברים שאינם קשורים לאידאולוגיה ! אל דברים אחרים כמו פרשת האנס ( שלא היתה ולא נבראה ! עובדה שלא הוגשה שום תלונה או לפחות לא נפתח נגיד הרב אבינר תיק) די להרבות בשנאת חינם!!! אהבה זה כל הסיפור ! ואם לא אהבה אז לא הכפשה אז לא לטמא את שפתתותינו ברע בלשון הרע בהוצאת שם רע בגועל נפש ברדיפת אדם!!!! זהו נראלי שמיצנו את הוויכות האידיוטי הזה מעל ומעבר ומי שרוצה עדיין להשמיץ ולהרבות שנאה ורוע בעם ישראל שלא יעשה את זה פה !!! שיצא בחוץ !!! ושלא יחזור ! בשביל זה יעד השטן את האתר המגעיל הזה ''אבינר . נט '' היו שלום מחרחרי ריב !!!!
בע"ה, בלי נדר, אשתדל להשיג את הרה"ג שלמה פישר...עמישב
נצח לנצח - אני הלכתי.יד ימינו
שמעתי מה ששמעתי - והזדעזתי!

אותו רב ביקש ממני לפרסם את דבריו, וכך אני משתדל לעשות.

אם תרצה את שמו של הרב ואת מספר הטלפון שלו, אני אשמח לתת לך באישי.

באתר הנ"ל יש צילומים של כתב ידיהם של כל הרבנים, איך הם יוצאים נגד הרב אבינר.

אתה מוזמן להתקשר לרב ליאור ולספר לו שיש לך בבית ספרים של הרב אבינר, ומה לעשות איתם.

גם את זה עשינו, והוא ענה שיש לגנוז את כל ספריו.
טוב עזבו! זה לא הנושא עכשיו! מטרתינו להתאחד נגד...חיים ביטוןאחרונה

טוב עזבו! זה לא הנושא עכשיו! מטרתינו להתאחד נגד העוגנים!!!!    ואפי' אני מאמץ את האיש הכתום לצורך המאבק:                                                                     העוגנים: עצם בגרון הפורום!!!

עכשיו כולם יודעים: ספינה שהטילה עוגן                               לא תוכל להתקדם!!!

פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך